15 originálních dárků pro muže k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na originální a praktické dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud sháníte originální dárek pro svého muže, dědu, bratra, přítele nebo tátu, tak jste rozhodně na správném místě. Pánové prostě narozeniny a svátky moc neřeší a také jejich přístup tak vypadá. Pokud chcete obdarovaného opravdu překvapit, tak se pojďme společně podívat k článku tipy na originální dárky pro muže, kde třeba najdete zrovna co hledáte.

1. Dárkový poukaz

Dárkový poukaz je skvělý dárek pro přítele k Vánocům

Pokud opravdu nevíte co svému muži vybrat, tak zvolte tenhle originální dárek pro muže, který prostě každý ocení. Darovaný poukaz má určitou peněžní hodnotu a na určitém internetovém obchodě nebo také v kamenných pobočkách si za něj obdarovaný může vybrat cokoliv bude chtít což je velká výhoda, kdy si opravdu nevíte rady s výběrem dárku pro muže.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

2. Striptýz z pohodlí domova a erotické prádlo

Domácí striptýz je skvělý dárek na Valentýna pro muže

Hledáte romantické dárky pro muže? Pokud jste již někdy přemýšlela nad naprosto originálním a dokonalým dárkem pro muže, tak tohle je jasná volba, která vás možná ani nenapadla. Darujte svému muži k narozeninám originální dárek v podobě striptýzu ve vaší ložnici. Budete k tomu potřebovat lampiony v červené barvě případně červené látky na přikrytí světel, svíčky a hudbu k dokonale romantické atmosféře a samozřejmě nějaké sexy prádlo pro vás. Pokud to chcete hodně okořenit, tak darujte i erotickou pomůcku. Další průběh večera už bude pouze na vás. Tohle je vynikající dárek pro přítele z lásky.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

3. Grilovací pánev a příslušenství

Grilovací pánev a příslušenství ke grilování je skvělý dárek pro muže

Pokud je váš muž opravdu velkým milovníkem masa, tak zvažte koupi grilovací pánve. Dá se na ni ugrilovat téměř cokoliv za pár minut od pořádného steaku, klobás, kukuřice až po špekáčky a jinou zeleninu. Pokud mu chcete udělat ještě větší radost, tak darujte i kuchařku s recepty nebo rovnou i maso, které si může připravit a grilovací pánev vyzkoušet. Tento produkt je velmi vhodný dárek pro kuchaře a kuchařky.


Dárky pro kuchaře a kuchařky

 

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘE

4. Elektrická kytara a příslušenství

Elektrická kytara a příslušenství je skvělý dárek pro muže

Pokud je váš muž milovníkem hudby a zvlášť elektrické kytary, tak mu kupte originální dárek, který určitě nebude čekat. Pokud je obdarovaný začátečník, tak mu k elektrické kytaře kupte příslušenství jakým může být třeba trsátko nebo zpěvník. Zvažte také nějaký kurz s učitelem hudby, který vašeho muže vše naučí a poté bude soběstačný. 

TIPY NA HUDEBNÍ NÁSTROJE

5. Kamera GoPro pro sportovce

Kamera GoPro je skvělý tip na dárek pro muže i sportovce

Dárek pro muže sportovce může být určitě v podobě GoPro kamery, která je vhodná nejen pro cestování, sport a turistiku nicméně také jako outdoorové vybavení. GoPro kamera má velmi kvalitní záznam, nízkou hmotnost a také vám při natáčení vašich zážitků nebude na obtíž. Tohle je opravdu velmi praktický dárek pro muže, který obdarovaný jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

6. Wellness pobyt spojený s turistikou a cestováním

 

Wellness pobyt spojený s turistikou je skvělý dárek výročí pro muže

Hledáte dárek k Valentýnu pro muže? Darujte velmi originální dárek v podobě wellness pobytu, který strávíte se svým partnerem, kde si večer jistě užijete. Spojte wellness s vynikající večeří a výletem. Je naprosto jedno jestli si vyberete Orlické hory, Beskydy, Krkonoše nebo Beskydy jelikož v naší republice je velmi mnoho krásných míst. Tenhle dárkový poukaz jistě váš muž ocení, protože je to velmi vhodný dárek pro cestovatele.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE

7. Poukaz na střelnici

Poukaz na zážitek na střelnici je skvělý dárek pro manžela

Darujte dárkový poukaz nebo spíše dokonalý zážitek na střelnici, který patří mezi vychytané dárky pro muže. Vybrat si můžete ze zbraní jako jsou brokovnice, AK-47 nebo obyčejné útočné pistole. Nicméně existuje i mnoho dalších zážitků jako jsou seskoky padákem, let vrtulníkem nebo třeba let balónem a mnoho dalších adrenalinových zážitků.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

8. Kolečkové brusle a příslušenství

Kolečkové brusle a příslušenství je skvělý dárek pro muže

Naprosto dokonalý dárek pro sportovce jsou kolečkové brusle a příslušenství. Díky těmto bruslím můžete trávit čas spolu jako rodina. Na trhu je velké množství kolečkových bruslí pro bruslení, ale i ty pro provádění triků. S bruslemi si užijete spoustu zábavy a pokud váš muž již kolečkové brusle má, tak zvolte příslušenství ke kolečkovým bruslím jako jsou chrániče nebo nová kvalitnější kolečka.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

9. Pánský plakát

Pánský plakát do garáže nebo dílny je skvělý dárek k svátku pro muže

Je naprosto jasné, že vás muž miluje nicméně to neznamená, že mu nemůžete dopřát pouhý pohled na jinou ženu, která je velmi svůdná. Samozřejmě tím myslíme erotický plakát, kterých je velmi mnoho. Pokud jste opravdu odvážná, tak můžete nafotit svůj plakát a věnovat ho svému muži jako naprosto originální dárek, kterým ho naprosto odstřelíte.

TIPY NA DÁRKY PRO BRATRA

10. Luxusní alkohol 

Sada luxusního alkoholu patří mezi luxusní dárky pro muže

Pokud nevíte co koupit svému muži k narozeninám, tak zvolte univerzální dárek, kterým může být luxusní alkohol. Tím nemyslíme klasický alkohol, ale nějaký opravdu vyšší kvality jako je třeba láhev kvalitní whiskey nebo brandy. Pokud hledáte dárek pro pivaře, tak zvolte místo tvrdého alkoholu raději soudek piva což patří mezi luxusní pivní dárky pro muže.

TIPY NA DÁRKY PRO TÁTU

11. Pánská taška

Pánská taška patří mezi netradiční dárky pro muže

Hledáte dárky k 50 pro muže? Pokud máte více peněz, tak zvolte jako dárek pro chlapa kvalitní pánskou tašku z pravé kůže. Nejedná se o kabelku pro ženy. I muži mohou nosit své pánské tašky. Pánské tašky se hodí nejen k běžnému nošení, ale také k obleku a společenské akce. Uvnitř pánské tašky je více částí, kde může obdarovaný umístit vše co potřebuje mít po ruce. Ideální dárek k 50 pro muže.

TIPY NA DÁRKY PRO DĚDU

12. Sluchátka s mp3 přehrávačem co jsou vodotěsná

Vodotěsný sluchátka s mp3 přehrávačem patří mezi skvělé dárky pro muže k Vánocům

Vynikající dárek pro sportovce jsou sluchátka s mp3 přehrávačem, které jsou zároveň vodotěsná což je při běhaní po venku velmi potřebné. Pokud váš muž sportuje a nelíbí se mu, že má připojený těžký mobilní telefon vložený do kapsičky na paži, tak jsou sluchátka jasnou volbou a to hlavně kvůli zabudovanému mp3 přehrávači. Prostě nasaďte sluchátka a běžte si zaběhat.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

13. Hrazda do dveří pro posilování a fitness

Hrazda do dveří pro milovníky fitness je skvělý dárek pro muže

Pokud jste milovníkem cvičení a nechce se vám chodit do fitka, tak přemýšlejte na založením domácí posilovny, kde můžete nakoupit stroje na cvičení nebo činky a příslušenství. Skvělá pomůcka pro cvičení je také hrazda do dveří, která nezabere žádné místo a je velmi vhodný dárek pro sportovce. Díky ní se můžete přitahovat kdykoliv půjdete dveřmi a posilovat tak své tělo. Případně si jen tak protáhnout bolavé záda.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

14. Kniha pro muže

Kniha pro milovníky čtení je skvělý dárek pro muže

Tohle není úplně originální dárek pro muže nicméně pokud vyberete opravdu vynikající žánr, který není úplně známý a trefíte se i do vkusu obdarovaného, tak váš dárek velmi ocení. Zkuste zapojit fantazii a popřemýšlejte jaké má váš muž oblíbený žánr a zájmy a dle toho vybírejte. Něco jiného je vybírat knihu jako dárek pro 20-letého a něco pro 60-letého muže.

TIPY NA DÁRKY PRO MILOVNÍKY ČTENÍ

15. Zážitek v podobě letu větroněm

Zážitek jako je let větroněm patří mezi vánoční dárky pro muže

Let větroněm je na českém internetu velmi oblíbeným zážitkem pro muže, protože u nich pánové zažívají neskutečný adrenalin. Letecká akrobacie spojená s letem obyčejného větroně vám dodá naprosto neskutečný pocit a zážitek na který obdarovaný již nikdy nezapomene. Je možné, že dojde i na volný pád což vás zážitek ještě více navýší. Let větroněm patří mezi zážitkové dárky pro muže.


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111