12 tipů na dárek k svátku pro muže

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky k svátku pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Dárek ke svátku nemusí být vůbec drahý a je naprosto jedno jestli jde o dárek k svátku pro muže nebo dárek k svátku pro ženy. Každý samozřejmě ocení něco jiného, u nečeho jiné se pobaví a něco jiného si vystaví a jinak využije nicméně jde hlavně o to, že svátky příliš lidí neslaví a když už ano, tak převážně k tomu, aby se sešla rodina u jednoho stolu a strávili spolu nějaké příjemné chvilky když už se přes rok příliš nevidí. Dárky k svátku nemusíte vybírat úplně pečlivě nicméně pokud vás opravdu nic nenapadá, tak jsme vám sepsali tipy na dárek k svátku pro muže a snad vám dodáme patřičnou inspiraci k vašemu konečnému výběru.

1. ČELOVKA

Čelovka patří mezi outdoorové vybavení a oblíbené dárky pro cestovatele k narozeninám

Výborným dárkem pro sportovce, běžce, kutily i nadšence v turistice nebo rybáře je bezesporu čelovka. Čelovky jsou v dnešní době velmi oblíbené a vypadají i velmi dobře. Jako outdoorové vybavení je naprosto dokonalé a pokud obdarovaný občas vyjde mimo dům v noci, tak tenhle dárek jistě ocení stejně jako kutilové, kteří potřebují čas od času vyměnit žárovku nebo opravit cokoliv za tmy.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

2. VYCHYTÁVKA V PODOBĚ KARTY PŘEŽITÍ

Karta přežití je velká vychytávka a v posledních letech skvělý dárek pro muže k svátku

V poslední době je nesmírně vtipný dárek pro muže k svátku, který je zároveň velmi originálním karta přežití. Což je vlastně kovová karta o velikosti kreditní karty, která je velmi univerzální a praktický dárek pro muže k svátku díky svým otvorům a zaoblením. Má mnoho funkcí jako otvírák na konzervynůžšroubovákškrabku, pilku, pravítko a mnoho dalších funkcí. Tahle karta je vhodný dárek pro cestovatele, ale i dárek pro muže jelikož nikdy nevíte, kdy se vám tahle vychytávka bude hodit.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

3. ZAHRADNÍ NÁŘADÍ 

Zahradní nářadí patří mezi velmi oblíbené dárky pro zahrádkáře k Vánocům

Dárek pro zahrádkáře a dárek pro zahradnici je v tomhle směru zcela jasný. Pokud váš muž miluje zahradničení ať už se věnuje pěstování zeleniny nebo okrasných květin, tak ho určitě vždy potěšíte zahradním nářadím, které mu usnadní práci a ušetří čas.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

4. DOMÁCÍ PIVNÍ VÝČEP

Domácí pivní výčep je skvělý dárek pro muže do domácnosti

Originální a praktický dárek pro muže k svátku, ale i dárek pro dědečka je domácí pivní výčep. Tuhle vychytávku nemá doma jen tak někdo a tak uděláte obdarovanému jistě obrovskou radost a to nejen mu, ale i ostatním členům rodiny. Ideální dárek na zahradní párty. Nezapomeňte věnovat k domácímu výčepu i soudek piva ať můžete se svými přáteli pivní dárek rovnou vyzkoušet.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

5. KAMERA DO AUTA 

Kamera do auta je skvělý dárek pro muže k svátku zajišťující jejich bezpečnost na cestách

Pokud je váš muž často na cestách, tak je vhodné mu pořídit kameru do auta a to nejen mu, ale je to i velmi vhodný dárek pro cestovatele. Pokud přemýšlíte nad tím co pořídit bratrovy, který miluje své auto, tak opravdu autokamera jako dárek je jasná volba. Nikdy nezklamete ani kvalitní autokosmetikou, ale není až tak praktický a použitelný dárek.

TIPY NA AUTO PŘÍSLUŠENSTVÍ

6. DEGUSTAČNÍ SADA TVRDÉHO ALKOHOLU

Degustační sada tvrdého alkoholu patří mezi luxusní dárky pro muže k Vánocům

Velmi dobrý dárek pro muže je degustační sada whiskey a jiného tvrdého alkoholu. Například degustační sada Jack Daniels, kde najdeme mnoho příchutí tohoto výrobce v 0,05ml láhvích což obdarovanému stačí k tomu, aby si uvědomil, který druh má nejraději a koupí si celou láhev. Samozřejmě jsou oblíbené i degustace karibských rumů a další.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

7. DÁREK PRO MILOVNÍKY ČTENÍ

Lampička do ložnice je skvělý dárek pro milovníky čtení

Pokud váš muž miluje čtení, tak nejlepší dárek je koupit mu nějakou pořádnou knihuaudioknihu nebo čtečku knih. Musíte se ovšem trefit do žánru, kdy někdo ocení sci-fi a jiný zase fantasy knihy nebo western. Dárek pro malé děti je vhodné vybrat spíše pohádkovou knihu, kterou mu budete předčítat před spaním a nebo komiks což je dokonalý dárek pro muže k svátku. Tento produkt je vhodný jako dárek pro milovníky čtení.

TIPY NA DÁRKY PRO MILOVNÍKY ČTENÍ

8. VITAMÍNY A DOPLŇKY STRAVY

Doplňky stravy patří mezi oblíbené dárky pro sportovce

Dárek pro muže k svátku co pečuje o své zdraví je rozhodně vhodné zvolit doplňky stravy díky kterým mu dáte najevo, že je zdraví na prvním místě a velmi vám na něm záleží. Jde o praktický dárek pro muže k svátku, který není úplně nejlevnější pokud vyberete nějaké kvalitnější vitamíny. Jako originální dárek pro muže k svátku můžete zapojit trochu kreativity a vymyslet design krabičky s vitamíny a k tomu mu zabalíte i své produkty jako je kvalitní čaj nebo káva.


Doplňky stravy

 

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

9. SPORTOVNÍ VÝŽIVA 

Sportovní výživa patří mezi skvělé dárky pro sportovce

Dárek pro muže k svátku co sportuje a posiluje je velmi jednoduché vybrat. Nejde jen o fitness nářadí jakými jsou činky a příslušenství, ale především také sportovní výživa, která udrží zdraví a fyzickou kondici a zároveň vás povzbudí při cvičení, běhu či jiném sportu. Mezi sportovní výživu patří například

Záleží pouze na vás, který produkt je vhodný jako dárek pro muže k svátku co jej dokáže ocenit. Určitě dbejte na složení výrobků, protože zrovna u sportovní výživy určitě neplatí pravidlo, že čím levnější tím lepší a proto si raději při nákupu připlaťte.

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

10. AUTOKOSMETIKA 

Autokosmetika je luxusní dárek pro muže k svátku co milují své auto

Autokosmetika pro jeho plechového miláčka je zcela jasnou volnou pro ty, kteří milují své auto nadevše. Není nic snadnějšího když víte v jaké oboru hledat dárky. Samozřejmě to může být autokosmetika do interiéru i exteriéru, ale i jiné dárky jako je vůně do auta, kamera do auta nebo třeba nové autopotahy.

TIPY NA AUTOKOSMETIKU

11. VELMI VTIPNÉ PONOŽKY

Velmi vtipné ponožky s nápisy a motivy patří mezi vtipné dárky pro muže k svátku

Pokud hledáte dárek za pár stovek, který bude brán jako velmi vtipný dárek pro muže k svátku, tak mu pořiďte ponožky jenž budou vtipné a zároveň i hřejivé. Takových ponožek je na trhu nyní mnoho. Pokud je milovníkem piva, tak určitě nějaké s motivem piva a pokud je milovník sportu nebo jídla, tak zase s motivem na to dané téma.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

12. PLACATKA

Placatka je skvělý dárek pro muže co pracují nebo provozují své hobby

Každý dárek pro chlapa, který má rád slivovici a další tvrdý alkohol je placatka. A co rovnou pořídit set placatka a panáků. Existují sety, kde najdete placatku ve které jsou i 4 panáky v krásném koženém krytu. Tohle se samozřejmě hodí na sportovní události, kde hraje jeho oblíbený tým nebo třeba na turistiku a další akce, kde společně s přáteli potřebujete oslavit určitý úspěch.

TIPY PRO HOBBY DÁRKY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111