19 tipů na dárek k svátku pro ženy

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky k svátku pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Dárek ke svátku nemusí být vůbec drahý a je naprosto jedno jestli jde o dárek k svátku pro muže nebo dárek k svátku pro ženy. Každý samozřejmě ocení něco jiného, u nečeho jiné se pobaví a něco jiného si vystaví a jinak využije nicméně jde hlavně o to, že svátky příliš lidí neslaví a když už ano, tak převážně k tomu, aby se sešla rodina u jednoho stolu a strávili spolu nějaké příjemné chvilky když už se přes rok příliš nevidí. Dárky k svátku nemusíte vybírat úplně pečlivě nicméně pokud vás opravdu nic nenapadá, tak jsme vám sepsali tipy na dárek k svátku pro ženy a snad vám dodáme patřičnou inspiraci k vašemu konečnému výběru.

1. HŘEJIVÁ DEKA 

Hřejivá deka je skvělý dárek pro ženy k svátku

Pokud spolu rádi trávíte čas ve večerních hodinách u televize a obdarovaná neustále naříká jak moc velká je ji zima, tak rozhodně ji dopřejte hřejivou deku. Díky této dece bude o mnoho více spokojená a třeba vás nechá se k ní pod dekou přitulit.

TIPY NA DEKY

2. AUDIOKNIHY 

Audioknihy patří mezi velmi oblíbené dárky pro milovnice knih

Pokud je obdarovaná milovnice knížek, ale už má horší oči, tak není nic jednoduššího než ji dát knihu v audio podobě. Audioknihy jsou velmi oblíbenými produkty jako vynikající dárek pro maminky, sestry a ostatní ženy k svátku.

TIPY NA FILMY, KNIHY A HRY

3. KYTICE 

Kytice patří mezi praktické dárky pro ženy k svátku i narozeniny

Pokud obdarovaná miluje kytice, tak ji darujte puget růží nebo jiné květiny, které jsou její oblíbené a bude z nich mít velkou radost. Po několika dnech může květiny vyndat z vázy s vodou a nechat je usušit což ji bude připomínat několik let tenhle vzácný den, kdy jste ji květiny darovali.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

4. ČTEČKA KNIH

 

Čtečka knih je skvělý a praktický dárek pro ženy k svátku

Pokud má opravdu vaše žena velké problémy s oči a zároveň miluje knihy, tak je velmi dobrou alternativou pro knihy pořídit obdarované čtečku knih. Zde ji nahrajete knihy a ona si bude bez problémů číst. Na druhou stranu by se jí třeba mohl líbit model, který umí převádět text do mluveného slova. Například před spaním se jedná o skvělou vychytávku.

TIPY NA ELEKTRONIKU

5. ČAJOVÁ SADA 

Čajová sada je velmi oblíbený a levný dárek pro ženy k svátku určený ke stolování

Pokud obdarovaná miluje čaj, tak ji neváhejte darovat čajovou sadu se kterou si bude připadat jako na zámku. Jako bonus si s ní dejte hned po obdarování společnou kávu nebo čaj případně ji můžete dát jako dárek i velmi kvalitní čaje.

TIPY NA DÁRKY KE STOLOVÁNÍ

6. SUŠIČKA NA OVOCE 

Sušička na ovoce je luxusní dárek pro ženy co milují ovoce i zeleninu

Pokud obdarovaná má ráda ovoce, ale nemůže příliš cukru, tak ji darujte sušičku na ovoce, která zachová vitamíny, ale zároveň je usuší tudíž v nich nebude již tolik cukru. V sušičce navíc může kdokoliv sušit nejen ovoce, ale také houby, bylinky a další dobroty.

TIPY NA MALÉ SPOTŘEBIČE

7. ZÁSTĚRA DO KUCHYNĚ 

Zástěra do kuchyně je velmi oblíbeným dárkem pro ženy k svátku

Pokud obdarovaná miluje vaření a pečení, tak ji darujte zástěru do kuchyně ať se již nikdy nezašpiní. Pokud chcete vybrat originální dárek pro ženu k svátku, tak ji nechejte udělat na míru zástěru s nějakými pěknými nebo vtipnými motivy což jistě obdarovaný ocení.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL DO KUCHYNĚ

8. KOSMETICKÁ SADA 

Kosmetické sady patří k praktickým dárkům pro ženy nejen k svátku

Pokud obdarovaná tráví příliš mnoho času v koupelně, tak určitě zapřemýšlejte nad dárkem v podobě kosmetické sady, kterou váše babička jistě ocení. Každý by o sebe měl pečovat ať jde o muže nebo ženy.

TIPY NA KOSMETICKÉ SADY

9. SPOLEČENSKÉ HRY 

Společenská hra je skvělá zábava a skvělý sváteční dárek pro ženy

Pokud opravdu nevíte jaký dárek pro ženu, tak zvolte velmi univerzální dárek pro ženy k svátku v podobě společenských her. Je naprosto jedno jestli jde o karetní hry, rodinné hry, cestovní hry nebo společenské hry. Důležité je, aby jste vaši obdarovanou zabavili a zároveň mohou díky tomu trávit čas se svými vnoučaty pokud je ovšem již mají nebo se zabavit v zimním období.

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

10. NÁHRDELNÍK NEBO JINÝ ŠPERK

Náhrdelník nebo jiný šperk je luxusní dárek pro ženy k svátku

Pokud chcete opravdu ocenit ženu k svátku, tak jistě zvažte nějaký luxusní šperk. Může se jedna o prsten, náramek, náhrdelník, přívěsek, řetízek a mnoho dalších šperků díky kterému si vždy při pohledu na něj vzpomene právě na vás a uvědomí si jak moc vás miluje.

TIPY NA ŠPERKY

11. DEKORACE NA ZAHRÁDKU

Dekorace na zahrádku je skvělý dárek pro ženy k svátku

Dekorace na zahrádku je vynikajícím dárkem, který zkrášlí celou zahrádku. Pokud je práce na zahrádce hotová, tak není nic lepšího než si sednout do zahradní houpačky nebo houpací sítě a sledovat jak je díky dekoracím zahrádka krásná. V dnešní době jsou velmi oblíbené dekorace v podobě zvířátek jako jsou ježci, srnečky a další.


Dárky pro zahradnice

 

TIPY NA ZAHRADNÍ DEKORACE

12. STOJANY, KVĚTINÁČE A TRUHLÍKY 

Stojany, květináče a truhlíky jsou skvělým dárkem k svátku pro zahradnice

Pokud již není kam dávat květináče s oblíbenými květinami, tak skvělý dárek pro všechny obdarované je samozřejmě luxusní dřevěný stojan na květiny. Tenhle stojan je na patra, kde se na něj vejde opravdu mnoho květináčů a ušetří místo tudíž se může hodit jak do interiéru a stejně i do exteriéru. Pokud chcete dárek okořenit, tak rovnou pořiďte i nové květináče s truhlíky.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRADNICE

13. ŽUPAN 

Dámský župan je skvělý dárek pro ženy k svátku k televizi

Skvělý dárek pro obdarovanou, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě obdarované.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

14. ORGANIZÉR NA KOSMETIKU 

Kosmetika je praktický dárek pro ženy co o sebe dbají

Pokud má vaše žena problém najít potřebnou kosmetiku nebo ji má rozházenou po celé koupelně, tak ji darujte skvělý organizér na kosmetiku do něhož si vloží všechny své krémy, pleťové masky a mastičky a již nikdy se nestane, že budete mít v koupelně nepořádek.

TIPY NA KOSMETIKU

15. SADA NA SESTAVENÍ ZAHRADNÍHO KRMÍTKA 

Sada na sestavení zahradního krmítka je skvělý dárek pro vaši zahradu

Tohle je ideální dárek pro kutilky a také pro všechny ženy pokud milují práci na zahradě. Pokud obdarovaná ráda tráví čas se svými vnoučaty, tak jistě ocení zahradní krmítko, které si může sama nebo s vnoučaty složit. Poté jen dáte společně krmítko na svoji zahradu a sledujete jak ptáčci a lesní zvířátka zobou semínka a ovoce z vašeho krmítka.

TIPY NA PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ZAHRADU

16. TREKINGOVÉ HOLE

Trekingové hole jsou perfektní dárek pro turisty a cestovatele

Pokud žena ráda cestuje a chodí na turistiku, tak zvolte jako dárek trekingové hole. Díky těmto holím, které si vaše babička bude brát všude s sebou a zesílí tak celé tělo a zároveň se bude podpírat pokud má velké problémy s chůzí.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

17. PENĚŽENKA

 

Peněženky jsou skvělý dárek pod stromeček i ke svátku

Peněženka pro ženy k svátku je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s tátou nebo nejlepší kamarádkou.

TIPY NA PENĚŽENKY

18. KABELKA

Kabelka je skvělý vánoční dárek, který potěší i ke svátku

Další skvělý dárek pro ženy je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

19. HRNEK

Hrnky a šálky patří mezi oblíbené dárky pro ženy k svátku

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro ženu k svátku, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro ženy k svátku, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji milujete. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek.

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111