33 tipů na dárek pro babičku k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro babičku

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Dárek pro babičku je u každého velmi jiný. Někomu se vybírá velmi snadno zatímco někdo se nad výběrem opravdu hodně trápí a proto bychom jej měli vybírat velmi pečlivě a zodpovědně. Každým rokem jistě dostává velké množství hřejivých dek, ponožek a papučí což už příliš neocení a proto zkuste letos k narozeninám nebo k Vánocům zvolit něco zajímavějšího. Hodně trendy dárek pro babičku je šperk, relaxační pobyt nebo nějaký chytrý pomocník do domácnosti. Proto jsme vám sepsali nejlepší tipy na dárek pro babičku a věříme, že si u nás vyberete.

1. Hřejivá deka

Hřejivá deka patří mezi velmi oblíbené vánoční dárky pro babičku

Pokud spolu rádi trávíte čas ve večerních hodinách u televize a vaše babička neustále naříká jak moc velká je ji zima, tak rozhodně ji dopřejte hřejivou deku. Díky této dece bude vaše babička o mnoho více spokojená a třeba vás nechá se k ní pod dekou přitulit.

TIPY NA DEKY

2. Audioknihy

Kniha pro milovníky čtení je skvělý dárek pro muže

Pokud je vaše babička milovnice knížek, ale už má horší oči, tak není nic jednoduššího než ji dát knihu v audio podobě. Audioknihy jsou velmi oblíbenými produkty nejen jako vynikající dárek pro babičky, ale také pro maminky, sestry a ostatní ženy.

TIPY NA FILMY, KNIHY A HRY

3. Kytice pro krásnější den

Puget květiny je praktický dárek pro babičku k narozeninám

Pokud vaše babička miluje kytice, tak ji darujte puget růží nebo jiné květiny, které jsou její oblíbené a bude z nich mít velkou radost. Po několika dnech může květiny vyndat z vázy s vodou a nechat je usušit což ji bude připomínat několik let tenhle vzácný den, kdy jste ji květiny darovali.

TIPY NA KVĚTINY A STOJANY

4. Čtečka knih

Čtečka knih patří mezi oblíbené dárky pro babičku k narozeninám i Vánocům

Pokud má opravdu vaše babička velké problémy s oči a zároveň miluje knihy, tak je velmi dobrou alternativou pro knihy pořídit vaší babičce čtečku knih. Zde ji nahrajete knihy a ona si bude bez problémů číst. Na druhou stranu by se jí třeba mohl líbit model, který umí převádět text do mluveného slova. Například před spaním se jedná o skvělou vychytávku.

TIPY NA DÁRKY PRO BABIČKU

5. Čajová sada

Čajová sada je skvělý vánoční dárek pro babičku

Pokud vaše babička miluje čaj, tak ji neváhejte darovat čajovou sadu se kterou si bude připadat jako na zámku. Jako bonus si s ní dejte hned po obdarování společnou kávu nebo čaj případně ji můžete dát jako dárek i velmi kvalitní čaje.


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

6. Sušička na ovoce

Sušička na ovoce patří mezi originální dárky pro babičku k Vánocům

Pokud vaše babička má ráda ovoce, ale nemůže příliš cukru, tak ji darujte sušičku na ovoce, která zachová vitamíny, ale zároveň je usuší tudíž v nich nebude již tolik cukru. V sušičce navíc může babička sušit nejen ovoce, ale také houby, bylinky a další dobroty.

TIPY NA KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

7. Zástěra do kuchyně

Zástěra na vaření je skvělý dárek pro babičku k narozeninám

Pokud vaše babička miluje vaření a pečení, tak ji darujte zástěru do kuchyně ať se již nikdy nezašpiní. Pokud chcete vybrat originální dárek pro babičku, tak ji nechejte udělat na míru zástěru s nějakými pěknými nebo vtipnými motivy což jistě obdarovaný ocení.

 

TIPY NA ZÁSTĚRY

8. Kuchařka pro babičku

Kuchařka pro naši babičku je skvělý vánoční dárek pro babičku

Pokud vaše babička miluje vaření a pečení s tím, že neustále hledá nové recepty a zkouší nové věci, tak velmi vhodný dárek pro babičku do kuchyně je kniha s recepty nebo jinak řečeno kuchařku, kterou jistě obdarovaná ocení.

TIPY NA KNIHY A KUCHAŘKY

9. Kosmetická sada

Kosmetická sada je skvělý dárek pro babičku na Vánoce nebo narozeniny

Pokud vaše babička tráví příliš mnoho času v koupelně, tak určitě zapřemýšlejte nad dárkem v podobě kosmetické sady, kterou vaše babička jistě ocení. Každý by o sebe měl pečovat ať jde o muže nebo ženy.

TIPY NA KOSMETICKÉ SADY

10. Společenské hry

Společenské hry patří mezi praktické dárky pro babičku k narozeninám

Pokud opravdu nevíte jaký dárek pro babičku, tak zvolte velmi univerzální dárek pro babičky v podobě společenských her. Je naprosto jedno jestli jde o karetní hry, rodinné hry, cestovní hry nebo společenské hry. Důležité je, aby jste vaši babičku zabavili a zároveň mohou díky tomu trávit čas se svými vnoučaty nebo se zabavit v zimním období.

 

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

11. Náhrdelník nebo jiný šperk pro babičku

Náhrdelník nebo jiný šperk je originální dárek pro babičku k Vánocům

Pokud slaví vaše babička kulaté narozeniny a nebo něco výjimečného, tak jistě zvažte nějaký luxusní šperk. Může se jedna o prsten, náramek, náhrdelník, přívěsek, řetízek a mnoho dalších šperků díky kterému si vždy při pohledu na něj vzpomene právě na vás a uvědomí si jak moc vás miluje.

TIPY NA ŠPERKY

12. Horkovzdušná fritéza

Horkovzdušná fritéza je luxusní vánoční dárek pro babičku

Pokud vaše babička nemůže příliš mastné jídlo, tak ji pořiďte fritézu, která funguje jako klasická akorát s minimem oleje a tudíž si vaše babička může v klidu pochutnávat na hranolkách nebo smaženém jídle. Pokrmy připravené v této fritéze tak nejsou tolik těžké a mastné, obsahují také mnohem méně kalorií.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

13. Dekorace pro babičku na zahrádku

Zahradní dekorace je praktický dárek pro babičku k Vánocům

Dekorace na zahrádku je vynikajícím dárkem, který zkrášlí celou zahrádku. Pokud je práce na zahrádce hotová, tak není nic lepšího než si sednout do zahradní houpačky nebo houpací sítě a sledovat jak je díky dekoracím zahrádka krásná. V dnešní době jsou velmi oblíbené dekorace v podobě zvířátek jako jsou ježci, srnečky a další.

TIPY NA ZAHRADNÍ DEKORACE

14. Elektrický hrnec na zavařování

Elektrický hrnec na zavařování je skvělý dárek pro babičku se zahrádkou

Další skvělý dárek je elektrický hrnec na zavařování, který je oproti klasickému plechovému sice o pár stovek dražší nicméně ušetří spoustu práce. Elektrický hrnec je téměř automatizovaný a proto u něj nemusíme být a hlídat teplotu a další věci jako u hrnců klasických. Pokud obdarovaná miluje zavařování okurků nebo marmelád, tak elektrický zavařovací hrnec je skvělou volbou.

TIPY NA DÁRKY PRO VAŘENÍ

15. PODLOŽKA POD KOLENA pro babičku zahradnici

Podložka pod kolena je skvělý dárek pro babičku na zahrádku

Pokud vaše babička má nemocná kolena nebo záda, tak vynikající dárek na zahrádku pro ni bude podložka pod kolena. Díky ní nebude mít špinavé nohy, ale to hlavní je, že si nebude ničit kolena a jednoduše si klekne na podložku, která má velmi měkký polstrovaný povrch a tudíž bude práce na zahrádce radostí a zároveň se postaráte o její zdraví.


Dárky pro zahradnice

 

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRADNICE

16. STOJANY, KVĚTINÁČE A TRUHLÍKY

Stojany, květináče a truhlíky jsou skvělým dárkem pro babičku na zahrádku

Pokud již není kam dávat květináče s oblíbenými květinami, tak skvělý dárek pro babičky je samozřejmě luxusní dřevěný stojan na květiny. Tenhle stojan je na patra, kde se na něj vejde opravdu mnoho květináčů a ušetří místo tudíž se může hodit jak do interiéru a stejně i do exteriéru. Pokud chcete dárek okořenit, tak rovnou pořiďte i nové květináče s truhlíky.

TIPY NA KVĚTINÁČE A TRUHLÍKY

17. Župan pro babičku

Dámské župany jsou velmi oblíbený vánoční dárek pro babičky

Skvělý dárek pro babičku, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě vaší babičky.

TIPY NA DÁMSKÉ ŽUPANY

18. ORGANIZÉR NA KOSMETIKU

Organizér na kosmetiku je velmi oblíbený dárek na Vánoce pro babičku

Pokud má vaše babička problém najít potřebnou kosmetiku nebo ji má rozházenou po celé koupelně, tak ji darujte skvělý organizér na kosmetiku do něhož si vloží všechny své krémy, pleťové masky a mastičky a již nikdy se nestane, že budete mít v koupelně nepořádek.


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA KOSMETIKU

19. KLASICKÉ HODINKY

Klasické hodinky jsou praktický dárek pro babičky k Vánocům

Pokud vaše babička není zrovna kamarádka s moderními technologiemi a netyká si s chytrými hodinkami nebo náramky, tak běžte do klasiky. Zvolte jako dárek pro babičku klasické hodinky s ciferníkem, které jistě ocení. Můžete vybrat mnoho druhů a výběr je pouze na vás jestli má raději zlaté nebo stříbrné provedení.

TIPY NA HODINKY

20. Madlo do koupelny k vaně

Madlo do koupelny je velmi skvělou pomůckou pro babičku staršího věku

Na internetu najdete velmi vynikající pomůcku do vany pro starší lidi a je jedno jestli jde o dárek pro dědečka nebo dárek pro babičku. Starší lidé jsou ve vaně již méně pohyblivý a proto jistě ocení madlo do koupelny, které se bez vrtání velmi dobře montuje i demontuje. Tím uděláte prarodičům radost a zároveň budete na dálku pečovat o jejich zdraví a bezpečnost.

TIPY PRO KOUPELNU

21. TEPLOVZDUŠNÝ VENTILÁTOR

Teplovzdušný ventilátor je skvělá vánoční dárek pro babičku, které je zima

Pokud si vaši prarodiče neustále stěžují, že je jim zima, tak jim koupíte deky, svetry a teplé bačkory. Pokud je ovšem odmítnou nosit, tak jim kupte teplovzdušný ventilátor, který je možné v dnešní době koupit i do zásuvky a má velmi jednoduché ovládání a také je možnost, že se při určité teplotě automaticky vypne. Ovládání od vás prarodiče odkoukají a uvidíte, že tenhle dárek velmi ocení při večerním odpočívání u televize.

TIPY NA BÍLÉ ZBOŽÍ

22. SADA NA SESTAVENÍ ZAHRADNÍHO KRMÍTKA

Sada na sestavení zahradního krmítka je skvělý dárek pro babičku co miluje zvířata

Tohle je ideální dárek pro kutilky a také pro vaši babičku pokud miluje práci na zahradě. Pokud babička ráda tráví čas se svými vnoučaty, tak jistě ocení zahradní krmítko, které si může sama nebo s vnoučaty složit. Poté jen dáte společně krmítko na svoji zahradu a sledujete jak ptáčci a lesní zvířátka zobou semínka a ovoce z vašeho krmítka.

TIPY NA ZAHRADNÍ DOPLŇKY

23. Trekingové hole

Trekingové hole jsou skvělý dárek pro cestovatele i babičku s dědou

>

Pokud vaše babička ráda cestuje a chodí na turistiku, tak zvolte jako dárek trekingové hole. Díky těmto holím, které si vaše babička bude brát všude s sebou a zesílí tak celé tělo a zároveň se bude podpírat pokud má velké problémy s chůzí.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

24. Kurz angličtiny

Kurz angličtiny je skvělý dárek pro babičku i dárek pro cestovatele

Vaše babička se učila jako malá spíše ruštinu se kterou už ve světě příliš neocení a proto je vhodné ji pořídit jako dárek k narozeninám, svátku nebo Vánocům online kurz angličtiny. Díky němu bude umět minimálně základy díky kterým poté může cestovat po světe a porozumí mnoha věcem, kterým doposud nerozuměla.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

25. Doplňky stravy

Doplňky stravy patří mezi oblíbené praktické dárky pro babičku k Vánocům

Pokud má vaše babička problém se zdravím, klouby a zády, tak ideální dárek pro babičku budou doplňky stravy. Díky lékům a vitamínům, které doplňky stravy obsahují bude vaší babičce mnohem lépe než kdy dříve.

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

26. Relaxační wellness a výlet

Vánoční dárek pro babičku může být v podobě wellness pobytu

Pokud vaši prarodiče rádi cestují, tak jim kupte společný dárek ve formě společného pobytu nějakého lázeňského města což vaši prarodiče jistě ocení. Vhodné je do pobytu zahrnout také nějaké zdravotní procedury a masáže a díky tomu bude jejich relaxace naprosto kompletní. Poté si mohou projít město a prožít další romantické chvíle.

TIPY NA DÁRKY PRO BABIČKU

27. Tlakový hrnec

Tlakový hrnec je velkým pomocníkem pro babičku do kuchyně

>

Miluje vaše babička vaření, tak skvělým dárkem je tlakový hrnec. Tenhle hrnec jistě ocení všechny báječné kuchařky. Tlakový hrnec dokáže uvařit jídlo mnohem dříve. Kromě toho má lepší a výraznější chuť a navíc je zdravější.

TIPY NA DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

28. Peněženka 

Luxusní peněženka je originální vánoční dárek pro babičku i ostatní ženy

Peněženka pro babičku je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s dědou nebo nejlepší kamarádkou.

TIPY NA PENĚŽENKY

29. Kabelka

Luxusní kabelka je skvělý a originální dárek pro babičku k narozeninám

Další skvělý dárek pro babičku je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

30. Kávovar do domácnosti

Kávovar do domácnosti je velký pomocník a skvělý dárek pro babičku k svátku

Pokud vaše babička miluje každé ráno nebo po práci pořádnou kávu, tak ji kupte nějaký velmi dobrý kávovar díky kterému si udělá chutnou kávu kdykoliv na ni bude mít chuť. Existuje spousta možností jak si kávu udělat a záleží pouze na typu kávovaru, který si vyberete. Dárek se navíc hodí pro celou rodinu, protože nevěříme tomu, že si kávu neuděláte například vy nebo kdokoliv jiný.

TIPY NA KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

31. Kuchyňský robot

Kuchyňský robot je skvělý dárek pro babičku a pomocník do kuchyně

Pokud vaše babička miluje vaření a také pečení, tak rozhodně kupte kuchyňský robot, který ji usnadní práci. Tím, že ji ušetříte čas, tak si můžete dát spolu třeba kávu, povykládat si nebo si užít jiné společné chvíle.

TIPY NA KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

32. Hrnek

Hrnek "Nejlepší babička pod sluncem" je originální dárek pro babičku k Vánocům

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro babičku, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro babičku, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji milujete. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek.

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

33. Robotický vysavač

Robotický vysavač je skvělý dárek pro celou rodinu do domácnosti

Další skvělý pomocník do domácnosti, který usnadní úklid a ušetří čas. Vysavač vysaje domácnost místo vás a díky senzorům se nemusíte obávat pádu ze schodů nebo nárazu do zdi. Pečlivě vybírejte podle typu podlahy, ani koberec není překážkou. Podívejte se na náš článek o robotickém vysavači, kde vám poradíme s výběrem.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111