18 tipů na dárek pro dědu k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro dědu

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Dárek pro prarodiče nebo pro dědu zrovna není jednoduché vybrat. Stejně jako dárek pro tátu jelikož stejně jako právě táta, tak i děda již všechno má a nic nepotřebuje a nechce. Většina starších lidí už nejsou tak sportovně zdatní, všechno je bolí a nemají moc času na nic kromě odpočinku v pohodlí domova. Proto je jednoduché si položit co vybrat dědovi k narozeninám, ale těžší si na to odpovědět. Dáme vám tipy na dárek pro dědečka a pokud zde nevyberete, tak máme dalších mnoho tipů na dárky pro muže odkud jistě něco vyberete.

1. Retro hrací skříňka pro dědu

Retro hrací skříňka je velmi oblíbený dárek pro dědu k Vánocům

Hrací skříňka je velmi dobrý dárek. Kdo by neznal známé písně jakými jsou třeba Tři veteráni a flašinec bez kličky, že? Darujte dědovi mnoho podobný dárek, který si bude muset navíc poskládat sám. Hrací skříňka obsahuje válečky s písničkami, které si děda může vybrat. Tohle je velmi netradiční dárek pro dědu co si myslíte? 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

2. Relaxační víkend pro prarodiče

Relaxační víkend patří mezi velmi oblíbené dárky pro prarodiče

Pokud vaši prarodiče rádi cestují, tak jim kupte společný dárek ve formě společného pobytu nějakého lázeňského města což vaši prarodiče jistě ocení. Vhodné je do pobytu zahrnout také nějaké zdravotní procedury a masáže a díky tomu bude jejich relaxace naprosto kompletní. Poté si mohou projít město a prožít další romantické chvíle.


Dárky pro prarodiče

 

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

3. Elektrický kontaktní gril

Elektrický kontaktní gril patří mezi nejoblíbenější dárky pro kuchaře a kuchařky

Pokud váš dědeček miluje maso a celkově jídlo, tak neváhejte nad koupí elektrického kontaktního grilu. Tenhle gril je vynikající v tom, že v zimním období jej doma jednoduše zapojíte do zásuvky a připravíte neskutečně dobré maso, zeleninu, tousty a spoustu dalšího a když přijde léto, tak ho vezmete na zahradu, kde společně s rodinou můžete grilovat až do noci a nedělat si problém s vysypáváním popela a dalšího nepořádku. 

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘE A KUCHAŘKY

4. Fóliovník na balkón i zahradu

Fóliovník na balkón i zahradu je vynikající dárek pro zahrádkáře

Tohle je velmi praktický dárek pro zahrádkáře a prarodiče. Velký úspěch jistě uděláte pokud koupíte svým prarodičům fóliovník. Prarodiče již nejsou tak aktivní jako dříve a zdraví jim také již neslouží. Proto je práce na zahradě čím dál složitější a díky fóliovníku, který umístíte na balkón nebo na zahradu bude pěstování květin a zeleniny zase zábavou i pro pohyblivě omezenější prarodiče. 

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRADNICE

5. Praktický batůžek na procházky

Praktický batůžek na procházky je velmi vhodný vánoční dárek pro cestovatele

Lehký a praktický batůžek pro vaše prarodiče bude skvělým dárkem. Pokud vaši prarodiče často chodí na menší procházky, tak není nic lepšího než jim pořídit malý batůžek, kde si umístí pití, svačinu a další potřebné věci ať mají vždy co potřebují u sebe. Pokud máte aktivního dědu, tak mu pořiďte turistické batohy což je i vynikající dárek pro cestovatele.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

6. Kniha pro dědečka

Kniha je skvělý dárek pro milovníky čtení a také jako dárek pro prarodiče

Pokud váš děda rád čte, tak mu určitě vyberte knihu, kterou ocení. Vyberte žánr, který má rád a pokud jej neznáte, tak není nic jednoduššího než se zeptat babičky nebo jiného člena rodiny a pokud ani nikdo nebude vědět jaký je dědečkův oblíbený žánr knih, tak zvolte nějakou akční komedii jelikož tím nic nezkazíte.

TIPY NA DÁRKY PRO MILOVNÍKY ČTENÍ

7. Madlo do koupelny

Madlo do koupelny pro bezpečné uchycení je skvělý dárek pro prarodiče

Na internetu najdete velmi vynikající pomůcku do vany pro starší lidi a je jedno jestli jde o dárek pro dědečka nebo dárek pro babičku. Starší lidé jsou ve vaně již méně pohyblivý a proto jistě ocení madlo do koupelny, které se bez vrtání velmi dobře montuje i demontuje. Tím uděláte prarodičům radost a zároveň budete na dálku pečovat o jejich zdraví a bezpečnost.

TIPY NA DÁREK DO KOUPELNY

8. Teplovzdušný ventilátor

Teplovzdušný ventilátor je skvělý dárek do každé domácnosti

Pokud si vaši prarodiče neustále stěžují, že je jim zima, tak jim koupíte deky, svetry a teplé bačkory. Pokud je ovšem odmítnou nosit, tak jim kupte teplovzdušný ventilátor, který je možné v dnešní době koupit i do zásuvky a má velmi jednoduché ovládání a také je možnost, že se při určité teplotě automaticky vypne. Ovládání od vás prarodiče odkoukají a uvidíte, že tenhle dárek velmi ocení při večerním odpočívání u televize.

TIPY NA KLIMA DÁRKY

9. Sada na sestavení zahradního krmítka

Sada na sestavení zahradního krmítka je skvělý dárek pro zahradníky

Nevíte co koupit dědovi k narozeninám? Tohle je ideální dárek pro kutily a také pro vašeho dědečka pokud miluje práci na zahradě. Pokud děda rád tráví čas se svými vnoučaty, tak jistě ocení zahradní krmítko, které si může sám nebo s vnoučaty složit. Poté jen dáte společně krmítko na svoji zahradu a sledujete jak ptáčci a lesní zvířátka zobou semínka a ovoce z vašeho krmítka. Pokud nevíte jaký dárek pro dědu k narozeninám, tak zahradní krmítko je jasná volba.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRADNÍKY

10. Romantická večeře pro dva

Romantická večeře pro dva je skvělý dárek pro rodinu k výročí

Pokud jste již četli o romantickém výletě pro vaše prarodiče, ale nemáte tolik peněz vyčleněných na tenhle dárek, tak zvolte něco jiného. Jako další tip na dárek pro dědečka nebo spíše oba prarodiče máme romantickou večeři. Pokud nevíte co mají vaši prarodiče rádi na jídlo, tak zvolte degustační menu, které má třeba 5 chodů a tím se prarodičům jistě zavděčíte, protože spolu již takové romantické chvíle příliš nezažívají.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

11. Trekingové hole

Trekingové hole jsou skvělý dárek pro cestovatele a turisty

Pokud váš dědeček rád cestuje a chodí na turistiku, tak zvolte jako dárek trekingové hole. Díky těmto holím, které si váš dědeček bude brát všude s sebou a zesílí tak celé tělo a zároveň se bude podpírat pokud má velké problémy s chůzí.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

12. Pivní lázně pro dědečka

Pivní lázně jsou originální dárek pro dědu

Naprosto ideální dárek pro pivaře. Pivní lázně ocení téměř každý dědeček, který miluje zlatavý mok. Pokud chcete, tak zvolte dárek pro oba prarodiče. Pivní lázně ocení a zároveň jim dejte věnujte nějakou pěknou masáž pro dva a nebo degustační menu či večeři.

TIPY NA DÁRKY PRO DĚDU

13. Společenské hry

Společenský hry jsou skvělou zábavou a velmi praktický dárek pro celou rodinu

Pokud opravdu nevíte jaký dárek pro dědečka, tak zvolte velmi univerzální dárek pro dědečka v podobě společenských her. Je naprosto jedno jestli jde o karetní hry, rodinné hry, cestovní hry nebo společenské hry. Důležité je, aby jste vašeho dědečka zabavili a zároveň mohou díky tomu trávit čas se svými vnoučaty nebo se zabavit v zimním období. Společenské hry jsou ideální dárek pro dědu k Vánocům.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

14. Nesmeky na boty

Nesmeky na boty jsou originální dárek pro cestovatele a turisty

Pokud je váš děda turista, tak naprosto dobrý ideální dárek pro cestovatele a turisty jsou nesmeky na boty vašeho dědečka. Pokud rád cestuje v zimním období, kdy je příroda chladná a namrzlá, tak dbejte o dědečkovu bezpečnost a zdraví. Koupí nesmeků na boty vyřešíte to, že nehrozí uklouznutí a dědeček může beze strachu cestovat a chodit kamkoliv bude chtít.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

15. Kurz angličtiny

Kurz angličtiny je dárek pro všechny cestovatele, kteří se chystají na dovolenou

Váš dědeček se učil jako malý spíše ruštinu se kterou už ve světě příliš neocení a proto je vhodné mu pořídit jako dárek k narozeninám, svátku nebo Vánocům online kurz angličtiny. Díky němu bude umět minimálně základy díky kterým poté může cestovat po světe a porozumí mnoha věcem, kterým doposud nerozuměl.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

16. Časopis a jeho předplatné

Předplatné na oblíbený časopis je skvělý dárek pro prarodiče k Vánocům

Prarodiče patří spíše mezi ty starší, kteří nečtou zprávy na internetu, ale jsou na klasice jako jsou papírové noviny a časopisy. Pokud váš dědeček má nějaký oblíbený časopis, tak zvolte jako dárek jeho předplatné, kdy bude dědečkovy chodit každé jeho číslo a to zdarma díky vám.

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

17. Doplňky stravy

Doplňky stravy patří mezi vánoční dárek pro dědu

Pokud má váš dědeček problém se zdravím, klouby a zády, tak ideální dárek pro dědečka budou doplňky stravy. Díky lékům a vitamínům, které doplňky stravy obsahují bude vašemu dědečkovy mnohem lépe než kdy dříve.

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

18. Zahradní stolička a dekorace na zahradu

Zahradní stolička a dekorace na zahradu je skvělý dárek pro zahrádkáře

Pokud váš dědeček miluje svoji zahrádku, tak ideální dárek pro dědečka a také dárek pro zahrádkáře bude zahradní stolička na kterou si kdykoliv při práci sedne a odpočine si. Pokud miluje svoji zahrádku natolik, že tam tráví většinu času, tak zvolte i nějakou krásnou dekoraci v podobě sochy nebo jiné dekorace. Také můžete najmout profesionála, který dědečkovy zahrádku předělá k nepoznání a probere s ním další vychytávky na jeho zahradě.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111