13 tipů na dárek pro děti k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO DĚTI


Tipy na dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Hledáte dárek pro děti a nemůžete se rozhodnout jaký? Dárky pro děti vybírejte podle věkové kategorie a podle záliby dítka. Těm nejmenším až tolik nezáleží na tom co dostanou, ovšem vhodné jsou takové, které pomohou rozvíjet jejich vývoj a probudí v jich zvědavost. Větší děti ocení hračky, které jsou svým způsobem zajímavé a zábavné. Pojďme si společně projít 13 tipů na dárky pro nejmenší miminka až po větší děti.

1. Hvězdné války

Postavičky z filmů na dálkové ovládání jsou skvělý dárek pro děti k narozeninám

Snad každá generace zná Star Wars neboli Hvězdné války. Tento fenomén začal koncem 70.let a vydržel až do dnešní doby. Po celém světě má stále miliony věrných fanoušků, kteří nedají na Star Wars dopustit. Patří vaše dítě také k fanouškům? Pořiďte mu věci s tématikou Hvězdných válek, pokud má spoustu hraček a nechcete mu pořizovat další, vybírejte z nabídky oblečení. Na trhu najdete trička, mikiny i batůžky.


Tipy na RC modely

 

TIPY NA RC MODELY

2. Interaktivní hračky

Interaktivní hračky patří mezi velmi oblíbené dárky pro děti k narozeninám

Interaktivní hračky jsou čím dál více oblíbené. Děti si s nimi vyhrají mezitím, co maminky mají chvíli klidu pro sebe. Vybírat můžete mezi roboty, plyšáky nebo panenkami, dítě tak bude mít svého nového kamaráda vždy u sebe.

TIPY NA INTERAKTIVNÍ HRAČKY

3. Lego

Stavebnice LEGO patří k nejoblíbenějším dárkům pro děti na trhu

Je vaše dítě vynalézavé a rádo něco stále skládá? Lego bude tím nejlepším dárkem. Opět na trhu najdete nespočet množství různých skládaček Lego. Dítko si může postavit prakticky cokoliv, vybírejte z druhu: hrad Bradavice z Harryho Pottera, Minecraft, Lego Star Wars nebo superhrdiny Batmana.

TIPY NA LEGO STAVEBNICE

4. Nerf zbraně

Pistole NERF patří mezi nejoblíbenější dárky pro děti k narozeninám i Vánocům

Hračka vhodná pro kluky i holky. Většina z nás si hrávala na vojáky a běhali po lese s dětskými zbraněmi. Vybrali jsme pro vás zbraně Nerf, jako super dárek pro děti které rády tráví čas venku hraním si na vojáky. Zbraně Nerf jsou bezpečné, náboje jsou pěnové šipky, které mají dostřel až 20 metrů a jsou 100% bezpečné. Nemusíte se bát zranění ani vyskleného okna.

TIPY NA DĚTSKÉ ZBRANĚ

5. Minecraft

Minecraft oblečení patří mezi nejoblíbenější dárky pro děti k narozeninám

Rádo vaše dítě skládá kostičky ve virtuálním světě Minecraftu? Tím pádem ho potěší dárky s touhle tématikou. Minecraft patří mezi nejoblíbenější hry na světě a dokonce má zápis v Guinessově knize rekordů. Hra může pomoct v kreativitě vašeho dítěte a vyvinout větší fantazii, ovšem jak se říká, všeho s mírou. Sedět celý den u počítače není vhodný ani u dospělého člověka.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

6. Hračky ze dřeva

Dřevěné hračky jsou skvělé vánoční dárky pro děti vhodné i jako dárek k narozeninám pro děti

Hračky ze dřeva byli populární už v minulém století a tahle móda se opět vrací. Nemusí to být nutně figurka ze kterou si dít neužije tolik zábavy, zkuste se mrknout po vláčkové dráze ze dřeva, zvonkohře či různých stavebnicích.

TIPY NA DŘEVĚNÉ HRAČKY

7. Oblíbená hra nebo film

Oblíbená hra na PC nebo film patří mezi praktické dárky pro děti k narozeninám

Určitě vaše dítě rádo sleduje pohádky nebo kreslené filmy. Vybírejte ze spousty produktů pro vaše dítě podle jeho oblíbenosti, opět můžete vybírat z oblečení nebo figurky s oblíbenou postavou.

TIPY NA FILMY, KNIHY A HRY

8. Dárky pro puberťáky

Sluchátka a jiná elektronika je skvělý dárek pro puberťáky a teenagery k narozeninám

Máte doma puberťáka a dochází vám nápady na dárky? Zkuste se ho zeptat co by tak chtěl koupit, přijde o překvapení, ale nekoupíte věc která skončí na dně skříně. Obvykle teenager ocení značkové oblečení nebo elektroniku. Puberťáci jsou obtížná skupina na výběr dárku. Připravte se, že si za dárek připlatíte víc než pro malé děti.

TIPY NA DÁRKY PRO TEENAGERY

9. Dárky pro slečny

Dárky pro slečny k narozeninám, svátku i Vánocům v podobě panenky

Zde je výběr o něco málo lehčí. Menší holky ocení spíš něco, co používá maminka, tím myslíme například kočárek (děvčátko v těm kromě panenky může vozit plyšáky nebo menší domácí mazlíčky) nebo menší verzi kuchyňky. Pokud máte doma malou sportovkyni, ta naopak ocení vybavení na určitý sport nebo oblečení.


Dárky pro holky

 

TIPY NA DÁRKY PRO HOLKY

10. Dárky pro kluky

Dárky pro kluky k narozeninám, svátku i Vánocům v podobě autíček

Kluci jsou méně náročnější než slečny. Ty menší ocení autíčka (starší na dálkové ovládání), stavebnice nebo různé doplňky na sport. Pro čtenáře vyberte zajímavou knížku. 


Dárky pro kluky

 

TIPY NA DÁRKY PRO KLUKY

11. Dárky k prvnímu roku života

Dárky k prvnímu roku života jsou skvělé i na Vánoce

Tak malé děti ocení cokoliv co hraje, bliká nebo vydává zvuky. Úspěch budou mít i interaktivní hračky, dítko zabaví na spoustu času nebo knížky, které pomohou k notorickému vývoji vašeho prcka. Dítě jistě ocení i barevné hračky, zkrátka cokoliv co může zkoumat.

TIPY NA DÁRKY PRO MALÉ DĚTI

12. Křtiny

Křtiny patří mezi oblíbené zvyky

Křtiny patří mezi oblíbené zvyky, jak vyjádřit podporu miminku a jeho rodině. Křtiny jsou významné hlavně pro věřící rodiny. Jsou skvělou upomínkou na daný den, kdy se miminko narodilo. Na internetu najdete spousty inspirací, kde stačí napsat údaje narození miminka.

TIPY NA DÁRKY PRO RODIČE

13. Dárek pro nejmenšího

Dárky pro nejmenší k narozeninám ve formě hrací deky

Novorozenci jsou asi ti nejmíň nároční jedinci, nejraději spí, papají nebo se tulí s maminkou. Můžete pomoct rodičům s výbavou pro miminko, zde je lepší se domluvit, aby se jim věci nesešli vícekrát. Pokud se nechcete ptát, kupte pleny, vlhčené ubrousky nebo oblečení, to se hodí vždy.

TIPY NA DÁRKY PRO NEJMENŠÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro děti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111