17 tipů na dárek pro dobrodružky k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro dobrodružky

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Dárek pro cestovatelky by měl být vybírán s maximálním nasazením jelikož právě turistky a dobrodružky musí mít vybavení, které bude odolné v každé situaci a maximálně kvalitní. Pokud příliš nerozumíte outdoorovému vybavení, tak jsme pro vás sepsali tipy na dárek pro dobrodružku, kde si jistě vyberete to pravé.

1. Tričko nebo mikina s potiskem

Tričko nebo mikina s vlastním potiskem je originální dárek pro cestovatelky

Pokud chcete hned na začátku velmi originální a vtipný dárek pro dobrodružku, tak nechte na zakázku vyrobit funkční tričko nebo mikinu s vtipnými a oblíbenými texty, motivy, obrázky obdarované dobrodružky. Pokud  je milovnicí sportovního klubu, tak jí vyrobte mikinu nebo tričko s motivy dresu jejího oblíbeného klubu.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

2. Spací pytel

Spací pytel je skvělý dárek pro cestovatele i jiné outdoorové vybavení

Co nesmí chybět jako dárek pro cestovatelku, tak tím je kvalitní spací pytel, který je velmi praktický. Mnohdy jsou na výběr i celoroční spací pytle, které jsou vhodné do všech ročních období. Pokud si úplně nevíte rady s výběrem, tak se poraďte s nějakým specialistou třeba právě v obchodě, kde chcete spací pytel kupovat.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

3. Virtuální realita

Virtuální realita patří mezi velmi luxusní dárky pro cestovatelky a dobrodružky

Pokud máte kamarádku dobrodružku, která vše procestovala rychleji než vy a má více zážitků, které jste neprožili společně, tak nyní je vhodné jí koupit dárek, který si spolu užijete. Vyberte virtuální realitu, kde budete společně cestovat do historie jako jsou egyptské pyramidy, antické Řecko a mnoho dalších starých kultur.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

4. Křesadlo

Křesadlo patří mezi skvělé vychytávky pro cestovatele do přírody

Vynikající dárek, který patří mezi outdoorové vybavení je křesadlo. Pokud si bude chtít obdarovaná kdykoliv a kdekoliv rozdělat oheň, tak díky téhle vychytávce to bude velmi snadné a rychlé když zrovna nebude mít u sebe zapalovač nebo sirky. Křesadla jsou natolik kvalitní, že jsou odolné proti vodě tudíž vám nenavlhnou a nezklamou vás.

TIPY NA VYCHYTÁVKY PRO DOBRODRUŽKY

5. Antibakteriální balíček

Antibakteriální balíček patří mezi skvělé dárky pro cestovatele k udržení hygieny

Pokud hledáte dárek, kterým si v lese udržovat hygienu, tak rozhodně zvolte antibakteriální balíček jenž obsahuje nejen mýdlo, ale také repelent, zklidňující tyčinka proti pokousání a další. Mýdlo je natolik kvalitní, že jej můžete využít k mytí svého těla, nádobí a také i oblečení což dobrodruzi často ocení.

TIPY NA ZDRAVOTNÍ POTŘEBY

6. Cestovní polštářek

Cestovní polštářek je skvělá pomůcka pro cestování a dlouhé trasy autem i autobusem

Pokud hledáte naprosto dokonalý dárek pro cestovatelku, kterým ji jistě uděláte radost, tak vyberte cestovní polštářek. Pokud je obdarovaná často v letadle, autobuse nebo autě a bolí ji krk nebo záda, tak díky cestovnímu polštářku bude vše jednodušší. A když jí pořídíte cestovní polštářek s nějakými vtipnými motivy, tak tenhle dárek ocení ještě více.


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA DEKORAČNÍ POLŠTÁŘE

7. Kvalitní kompas

Kvalitní kompas patří mezi praktické dárky pro cestovatelky

Dárek pro cestovatelku, která se často zatoulá je vhodný jako dárek samozřejmě kompas a to ne klasický. Pokud chcete vybrat pořádný kompas, tak si sice připlatíte nicméně kompas je v centimetrech i palcích a je vyvážen pro severní polokouli. Má šipku, kterým směrem chcete jít a s tímhle kompasem není možné, aby se obdarovaná příště zatoulal. 

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

8. Rychleschnoucí ručník

Rychleschnoucí ručník je velmi oblíbený mezi dárky pro cestovatelky

Naprosto dokonalý dárek pro cestovatelky je rychleschnoucí cestovní ručník, který využijeme nejen na cestách, ale také třeba na dovolené u moře a kdekoliv jinde. Tenhle ručník má velkou výhodu, že během pár minut uschne a můžeme jej ihned začít znovu využívat, protože je vyrobený ze speciálního mikrovlákna.

TIPY NA RŮZNÉ DRUHY RUČNÍKŮ

9. Dárek na dovolenou k moři

Dárek na dovolenou k moři patří mezi originální a luxusní dárky pro cestovatelky

Každý pořádná cestovatelka jistě ocení dovolenou u moře. Pokud miluje cizí země, moře, kultury a přírodu, tak neváhejte a darujte ji dovolenou u moře. Je možné, že na dovolenou mít nebude a proto nikam cestovat nemůže a jestli máte spoustu financí navíc, tak rozhodně ji takový dárek kupte. Bylo by vhodné koupit 2 vouchery na dovolenou a užít si dovolenou společně, kdy budete mít navždy úžasné zážitky.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

10. Solární nabíječka

Solární nabíječka je skvělou pomůckou a vychytávkou na cesty

Solární nabíječka je naprosto nezbytné outdoorové vybavení pro každou dobrodružku a cestovatelku jelikož být bez mobilního telefonu a dalších důležitých elektronických zařízení není příjemné pro nikoho. Solární nabíječka se postupně dobíjí pomocí slunečního světla a tak budete mít neustálý přístup k elektrickému proudu díky kterému dobijete veškeré své zařízení.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

11. Čelovka

Kvalitní čelovka patří mezi nezbytné dárky pro cestovatelky

Každá dobrodružka a cestovatelka občas cestuje za tmy a proto je potřebné pořádné světlo díky kterému bude vědět o své poloze a může bez problému cestovat i v noci. Kupte ji velmi kvalitní čelovku, kterou si upevní na hlavu pomocí popruhů a dosvítí kamkoliv bude chtít. Výdrž baterie se dostává až ke 100 hodinám a pokud se vám vybije, tak pomocí USB kabelu ji jednoduše nabijete pomoci již zmiňované solární nabíječce.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

12. Vak na vodu

Vak na vodu patří mezi skvělé pomůcky do přírody pro cestovatelky

Každá cestovatelka musí mít dostatečný příjem vody a potravy. Co se týče vody, tak jednoduchý způsob jak se k ní dostat je koupit vak na vodu, který je umístěn v batohu. Tenhle vak má objem zhruba kolem 2,5 litrů a využijete jej kdykoliv, kdy budete mít žízeň. Pořizovací cena je naprosto normální a proto je to vynikající praktický dárek pro dobrodružku.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

13. Plynový vařič

Plynový vařič patří mezi povinné pomůcky pro všechny cestovatele do přírody

Jak už jsme psali, tak každá dobrodružka potřebuje mít na svých cestách přístup k jídlu a pití. K pití slouží jak již nyní víme cestovní vak na vodu a co se týče jídla, tak k jeho přípravě potřebujeme plynový vařič. Díky tomuhle produktu ohřejete jídlo během pár minut a budete mít přístup k teplému jídlu permanentně.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

14. Dalekohled

Dalekohled je skvělý dárek pro cestovatelky co míří na vrcholky hor

Ideální dárek pro cestovatelku za velmi dobrou cenu je dalekohled. Tenhle kvalitní vynález by si mnohdy přál mít na cestách každý z nás. Každému se určitě stalo, že vystoupal na nějaký kopec s krásným výhledem, ale bohužel nemohl vidět dál než mu dovolily oči. Proto se vyplatí mít u sebe dalekohled, který nám ukáže detaily i toho nejvzdálenějšího místa.

TIPY NA DALEKOHLEDY

15. Multifunkční nůž

Multifunkční nářadí patří mezi skvělé vychytávka a pomůcky do přírody

Každá dobrodružka ocení když má u sebe multifunkční nůž díky kterému může dělat mnoho věcí i když má pouze jeden nástroj. Multifunkční nůž obsahuje více nástrojů jako jsou nůž, šroubovák, nůžky, pilka, pilník, otvírák a mnoho dalších vychytávek, které využije každá cestovatelka. Nemusíte tahat několik produktů, ale stačí jeden a to ušetří místo v batohu.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

16. Brčko s cestovním příborem

Brčko s cestovním příborem patří mezi další luxusní vychytávky na vaše dlouhé cesty

Vynikající vychytávka pro cestovatelky, které ušetří místo v batohu je koupě produktu, kterému se říká spork. Je to 3v1, kdy máme vidličku, lžíci i nůž. V sadě je samozřejmě i brčko. Všechny tyto produkty jsou velmi kvalitní jelikož jsou vyrobeny z titanu. 


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

17. Kniha o cestování

Kniha o cestování je skvělý dárek pro všechny milovníky turistiky a cestování

Pokud vaše kamarádka neví kam by měla vycestovat, tak ji na narozeniny nebo k svátku darujte knihu o cestování. Najdete v ní případné inspirace na další destinace, které navštívit. V těchto knihách je popsáno co je potřeba v zemi dodržovat, co uvidíte a dalších mnoho vynikajících rad a tipů.

TIPY NA KNIHY O CESTOVÁNÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111