15 tipů na dárek pro fotbalisty k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro fotbalisty

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud máte doma fotbalistu a vybíráte pro něj dárek, tak máte velkou výhodu v tom, že víte v jakém oboru dárek hledat. Dárků pro fotbalisty je opravdu mnoho ať už jde dárek pro baníkovce, slávisty, sparťany nebo fanoušku jiných a třeba i zahraničních klubů. Máme pro vás mnoho univerzálních dárků pro fobalisty od oblečení, kopačky až po hračky. Sepsali jsme pro vás tedy tipy pro fotbalisty, které jistě ocení každý obdarovaný ať už jde o sportovního nadšence nebo profesionála.

1. Dárky na oslavu

Jednorázové kelímky a nádobí patří mezi praktický dárek na oslavy

Pokud má hledáte dekoraci na narozeninovou oslavu pro fotbalistu, tak určitě je vhodné koupit právě dekorace na motivy fotbalu což znamená papírové kelímky, talířky, ubrousky, šerpa na stůl nebo dortové svíčky a to vše na téma fotbal což seženete opravdu velmi snadno ať na internetu nebo v kamenných obchodech.

TIPY NA DÁRKY PRO OSLAVY

2. Fotbalové boxerky 

Fotbalové boxerky jsou skvělý a praktický dárek pro fotbalisty

Spodní oblečení se vždy vybírá lépe když víte zaměření obdarovaného a proč rovnou nepořídit velmi vtipný dárek pro fotbalisty jakými může být spodní prádlo s fotbalovými motivy ať už jsou na nich nakreslené branky, balóny nebo fotbalové týmy.

TIPY NA PÁNSKÉ OBLEČENÍ

3. Gel pro fotbalisty

Sportovní gel je skvělý dárek pro fotbalisty a sportovce

Fotbalisté mají často velmi unavené svaly ať už jsou po tréninku nebo zápase. Chladivý gel ocení každý kdo potřebuje trochu dát odpočinout svým svalům. Případně může jít i o hřejivý gel, který slouží na pohmožděniny a otoky.

TIPY NA ENERGETICKÉ GELY

4. Nafukovací křeslo

Nafukovací křeslo s motivy fotbalového míče jsou skvělý dárek pro fotbalisty

Pokud jde o nějakou dekoraci do dětského pokojíku, tak se může jednat o nafukovací křeslo. Ne jen tak obyčejné nafukovací křeslo, ale o nafukovací křeslo v podobě fotbalového míče v čem se bude obdarovanému jistě krásně sedět.

TIPY NA KŘESLA A TABURETY

5. Nazouváky

Nazouváky patří mezi skvělé dárky pro fotbalisty

Nazouváky jsou skvělým dárkem pro fotbalistu, který chce po tréninku nebo po zápase vypnout. Není vhodné chodit bos, ale pořídit nazouváky jak jinak než opět s fotbalovými motivy.

TIPY NA OBLEČENÍ A OBUV

6. Čokoláda pro fotbalisty

Čokoláda s fotbalovými motivy jsou skvělý dárek pro fotbalisty k Vánocům

Každý ví, že čokoláda doplňuje energii díky cukrům. Proto je vynikající dárek pro fotbalisty balení čokolády. Co takhle rovnou pořídit čokoládu s fotbalovými motivy jako jsou například fotbalové čokoládové figurky nebo balóny.

TIPY NA ČOKOLÁDY

7. Oblečení nebo dres

Oblečení nebo dres je skvělý dárek pro fotbalisty na trenínky

Pokud jde o základní vybavení každého fotbalisty, tak to je kromě kopaček také kvalitní oblečení ať už jde o teplákovou soupravu pro udržení tepla nebo pro běhání a také dres oblíbeného klubu a fotbalisty na tréninky.

TIPY NA OBLEČENÍ A BOTY

8. Regenerační masážní emulze

Regenerační masážní emulze patří mezi velmi praktické dárky pro fotbalisty a sportovce

Pokud máte doma fotbalistu, který je neustále dotlučený a dokopaný, tak není nic jednoduššího než mu udělat radost tím, že mu koupíte masážní emulzi. Díky této emulzi bude regenerace mnohem rychlejší a zároveň ho tím můžete jako bonus namasírovat.


Dárky pro zdraví a relaxaci

 

TIPY NA MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY

9. Parfém

Parfémy jsou velmi oblíbený dárek pro fotbalisty i gentlemany

Určitě se najde gentleman, který zároveň hraje fotbal a potřebuje být neustále navověný a perfektně upravený. Pokud někoho takového znáte, tak mu dopřejte jako dárek toaletní vodu případně parfém od jeho oblíbeného fotbalisty.

TIPY NA PARFÉMY

10. Grilovací nářadí s fotbalovými motivy

Grilovací nářadí s fotbalovými motivy je oblíbený dárek pro fotbalisty

Pokud váš muž velmi rád griluje a miluje fotbal ať už jako fanoušek nebo profesionální sportovec, tak ho potěšte dárkem ze kterého bude velmi překvapený. Originální dárek pro fotbalisty může být sada grilovacího nářadí, která je vyrobena speciálně pro fotbalisty, kdy jako kleště budete mít rukojeť s motivy fotbalových klubů nebo hřiště.

TIPY NA GRILOVACÍ NÁŘADÍ

11. Fotbalový míč

Fotbalový míč je nezbytný dárek pro fotbalisty k narozeninám

Ať už jde o pořádné doplňky jakými jsou značkové oblečení, dres nebo kopačky, tak každý fotbalista potřebuje ke své profesi hlavně mít s čím hrát. Tím hlavním dárkem pro malé i velké fotbalisty je fotbalový balón, který si vždy vezme na svůj trénink. 

TIPY NA FOTBALOVÉ DOPLŇKY

12. Doplňky stravy

Doplňky stravy jsou velmi potřebný dárek pro zdraví fotbalistů a sportovců

Pokud jde o to, že chcete udržet zdraví vašeho fotbalisty naprosto v pořádku, tak mu dopřejte různé doplňky stravy. Ať už jde o vitamíny, kloubní výživu nebo jiné potřebné složky pro regeneraci a vývoj jeho těla, tak z tohoto dárku bude mít jistě velkou radost.

Hledáte praktické dárky pro muže nebo dárek k výročí pro muže? Dárková sada pro muže je vynikající dárek jelikož si můžete sadu vybrat dle toho co má obdarovaný rád. Ať už jde o alkohol, uzeniny nebo jiné dobroty, tak jistě muž dárek ocení a vy se mu trefíte do vkusu.


Doplňky stravy

 

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

13. Kniha o fotbalu

Kniha pro fotbalisty je skvělý dárek pro všechny milovníky fotbalu

Pokud je váš fotbalista velký milovník čtení, tak si jistě zaslouží dárek jakým může být mnoho knih. Ať už jde o osobní životopis nebo přiznání jeho oblíbeného fotbalisty případně encyklopedii všech výherců Zlatého míče a nebo jiných cenných fotbalových trofejí.

TIPY NA KNIHY

14. Stolní fotbal

Stolní fotbal patří mezi oblíbené rodinné hry

Pokud se jedná o to jak zabavit fotbalistu mimo tréninkový a zápasový proces, aby neseděl na mobilním telefonu nebo u počítače, tak mu pořiďte stolní fotbal. Tahle vynikající rodinná hra jakou stolní fotbal je zabaví nejen obdarovaného, ale také třeba i vás a hodně spojí váš rodinný vztah.

TIPY NA RODINNÉ HRY

15. Šperk s fotbalovými motivy

Šperky s fotbalovými motivy jsou skvělý vánoční dárek pro fotbalisty

Ať už jde o dítě, teenagera nebo dospělého, tak každý ocení šperk s fotbalovými motivy. Můžete pořídit náramek, přívěšek nebo prstýnek s fotbalovými motivy, které každý fotbalový nadšenec jistě ocení. Pokud jde o fotbalového fanouška nebo profesionálního sportovce, tak každý má svůj oblíbený klub, který rád nosí na svém těle.

TIPY NA ŠPERKY PRO FOTBALISTY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111