21 tipů na dárek pro kamarádku k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro kamarádku

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU


Vybrat dárek pro kamarádku je naprosto jednoduché jelikož spolu trávíte mnoho času a máte stejné koníčky a zájmy a většinou i věk. Dárek pro kámošku tedy můžete volit i ten, který potěší vás když máte stejné zájmy. Dárek pro nejlepší kamarádku nemusíte kupovat pouze na její narozeniny nebo Vánoce, ale jen tak, aby jste ji ukázali jak vám na ni záleží. Pokud si opravdu nevíte rady jaký dárek vybrat, tak jsme vám sepsali ty nejlepší tipy na dárek pro kamarádku a je už pouze na vás jaký si vyberete.

1. Láhev s vlastní etiketou pro kamarádku

Láhev s vlastní etiketou patří mezi originální dárek k Vánocům pro kamarádku

Tenhle dárek je vhodný na jakoukoliv příležitost, ať už se jedná o narozeniny nebo jako dárek na svatbu. U výrobce vyberete druh alkoholu a do kolonky vyplníte text, který chcete na láhev nalepit. Pokud alkohol nepijete, mrkněte po vonné svíčce s vlastní etiketou, což funguje na stejném principu..

TIPY NA DÁRKY PRO KAMARÁDKU

2. Bluetooth reproduktor do sprchy

Bluetooth reproduktor do sprchy je vtipný dárek pro kamarádku

Pokud vaše kamarádka hodně často zpívá ve sprše, tak jistě ocení vychytávku, která je v posledních letech velmi trendy. Tím je vychytaný voděodolný reproduktor do sprchy. Reproduktor má bluetooth tudíž si přes něj pustíte jednoduše písničky pomocí mobilního telefonu.

TIPY NA AUDIO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

3. Kosmetika pro kamarádku

Kosmetika je skvělý dárek pro kamarádku k narozeninám

Pokud se vaše kamarádka o sebe velmi ráda stará, tak zvažte nákup její oblíbené kosmetiky ať už jde o rtěnku, řasenku, pudřenku a mnoho dalších produktů. Samozřejmě nemusí jít pouze o pleťovou kosmetiku, ale také ji můžete věnovat dárek pro vlasovou kosmetiku, tělovou kosmetiku a podobně.


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA KOSMETIKU

4. Polaroid

Polaroid je skvělý dárek pokud nevíte co koupit kamarádce k narozeninám

Polaroid neboli instantní fotoaparát je čím dál oblíbenější. Velkou výhodou je, že fotografie tiskne hned. Do foťáku lze vložit i paměťová karta, takže se o volné místo nemusíte strachovat. Je to sice dražší investice, ale za to si užijete spoustu legrace a zůstanou vám skvělé vzpomínky.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

5. Parfém pro kamarádku

Parfém je vynikající dárek pro ženy k Vánocům

Jsou ženy co si potrpí na kvalitních parfémech, v dnešní době už není pravidlem čím dražší tím kvalitnější. Proto jako v první řadě vybírejte podle vůně a vkusu obdarované, v koupelně najdete spousty přípravků co vaše kamarádka používá, podle čichu zkuste odhadnout, zda dává přednost sladším vůním nebo třeba květinovým. S výběrem vám rády pomohou i prodavačky v parfumérii.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

6. Šperk pro kamarádku

Šperk je originální dárek pro nejlepší kamarádku k narozeninám

Šperkem jako dárkem určitě nikoho neurazíte. Hodí se pro ženy i pro muže. Ženy jistě ocení řetízek s romantickým symbolem jako je srdíčko, andělíček nebo například symbol nekonečna. Vhodná je i šperkovnice se šperkem uvnitř. Pro muže můžete taky vybírat řetízek, ovšem pozor na vkus, váš muž by těžko chodil po ulici se srdíčkem na krku. Zde zvolte raději řetízek bez přívěšku nebo náramek na ruku (moderní jsou náramky ze dřeva, kde můžete nechat vyrýt cokoliv chcete), který vás bude pokaždé připomínat, když zrovna nebudete spolu. 

TIPY NA ŠPERKY

7. Bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka je skvělý dárek k narozeninám pro kamarádku

Pokud vybíráte dárek pro kamarádku, která miluje hudbu, tak určitě zvolte sluchátka. Rozhodně by to měla být bezdrátová sluchátka, aby ji kabel nezavazel při jakékoliv práci, učení nebo manipulaci. V dnešní době jsou i bezdrátová sluchátka natolik kvalitní, že se jejich koupě vyplatí.

TIPY NA SLUCHÁTKA

8. Hrneček pro kamarádku

Hrneček je skvělý vánoční dárek pro kamarádku

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro kamarádku, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro kamarádku, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji máte rády. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek.


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

9. Únikovka

Únikovka je skvělý dárek pro celou rodinu

Pokud vaše kamarádka miluje detektivky nebo ráda luští různé hlavolamy, tak vyberte jako dárek voucher na únikovou hru. Tyto hry jsou v posledních letech čím dal více oblíbené a tenhle dárek jistě ocení. Únikové hry jsou na více témat, tak zkuste vybrat ten, který ji bude nejbližší.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

10. Svíčka s vlastním potiskem

Svíčka s vlastním potiskem je originální vánoční dárek pro kamarádku

Ženy obvykle mají rády svíčky, krásně voní a trochu ozáří místnost zahalenou večerní tmou. Firmy na trhu nabízí svíčky na které se vytiskne potisk podle vašich představ, pouze vyplníte kolonku s popisem (citát, jméno, cokoliv co máte na srdci) a svíčku vám pošlou na adresu domů. 

TIPY NA VŮNĚ A SVÍČKY

11. Stojan na víno

Doplňky do kuchyně jsou skvělý vánoční dárek pro kamarádku

Stojan na víno ocení milovníci vína, ale jistě i vaše kamarádka, která víno bezesporu miluje. Vybírejte z tradičních stojanů až po neobvyklé tvary, k tomu kupte láhev kvalitního vína a máte o dárek vystaráno.

TIPY NA DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

12. Víno nebo prosecco

Víno nebo prosecco je skvělý narozeninový dárek pro kamarádku

Pokud vaše kamarádka slaví nějaký úspěch nebo ji chcete pouze potěšit, tak zvažte jako dárek láhev nějakého kvalitního vína nebo prosecca což jistě ocení a samozřejmě si láhev otevřete spolu a zhodnotit chuť vašeho oblíbeného alkoholu.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

13. Šaty pro kamarádku

Šaty pro kamarádku jsou praktický dárek pro kamarádku na Vánoce

Pokud si troufáte na výběr šatů a trefíte se do vkusu vaší kamarádky, tak vám gratulujeme. Našli jste naprosto skvělý dárek ze které bude vaše kamarádka naprosto překvapená a pokud ji budou sedět, tak i nesmírně šťastná. Není úplně jednoduché se trefit do v kusu a už vůbec ne do velikosti a proto se klidně poraďte při výběru s maminkou nebo jinou kamarádkou.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

14. KABELKA pro kamarádku

Kabelka je originální dárek pro kamarádku k Vánocům

Další skvělý dárek pro kamarádku je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.


Tipy na módní doplňky

 

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

15. ŽUPAN PRO kamarádku

Dámský župan je perfektní dárek na Vánoce pro kamarádku

Skvělý dárek pro kamarádku, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě vaší kamarádky. Pokud chcete vymyslet nějaký vtipný dárek pro kamarádku, tak ji na zakázku vyrobte dámský župan s vtipnými motivy.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

16. PENĚŽENKA pro kamarádku

Peněženka je originální vánoční dárek pro kamarádku

Peněženka pro kamarádku je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s její maminkou nebo jinou kamarádkou.

TIPY NA PENĚŽENKY

17. POKLADNIČKA pro kamarádku

Peněženky patří mezi skvělé vánoční tipy na dárky pro kamarádku

Pokud chce kamarádka vycestovat do zahraničí nebo šetří na mobilní telefon případně nové auto, tak jako velmi originální dárek pro kamarádku může být pokladnička v různých tvarech od prasátka až po keramické autíčko, které nejde otevřít a tudíž si kamarádka do něj bude spořit dlouhá léta dokud se nenaplní.

TIPY NA POKLADNIČKY

18. Zvětšovací zrcadlo pro kamarádku

Zvětšovací zrcátko je praktická vychytávka a patří mezi dárky pro kamarádku

Pokud se vaše kamarádka často maluje ať už jde o oční stíny nebo řasy a není si již příliš jistá jestli je vše v pořádku nebo má strach, že se píchne do oka, tak ji věnujte kosmetickou vychytávku. Tahle vychytávka je zvětšovací zrcadlo s LED osvětlením díky němuž se již nikdy vaše kamarádka nebude bát a bude dokonale namalovaná.

TIPY NA KOSMETIKU

19. Společná fotografie

Společná fotografie je originální dárek pro kamarádku

Vaší kamarádku určitě potěší společná fotografie, kterou spolu máte. Můžete vybrat například obraz na zeď, hrneček s vlastním motivem nebo puzzle, které si sami složí a následně zarámují.

TIPY NA BYTOVÉ DEKORACE

20. Jóga a příslušenství

Jóga a příslušenství patří mezi velmi oblíbené dárky pro sportovkyně

Pokud vaše kamarádka chodí cvičit jógu, tak máte velmi jednoduchý výběr jelikož víte na jaké odvětví dárku se zaměřit. Můžete jí pořídit podložky na cvičení jógy nebo další příslušenství ke cvičení jógy, které vaše kámoška jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVKYNĚ

21. Adrenalinový zážitek pro kamarádku

Adrenalinový zážitek patří mezi oblíbené a originální dárky pro kamarádku

Pokud vaše kamarádka miluje adrenalin, tak ji věnujte adrenalinový zážitek jenž naprosto ocení a vykouzlí ji úsměv na tváři. Může jí o zážitky jako let balónem, skok z letadla s padákem, bungee jumping a mnoho dalších zážitků. Tyhle skvělé chvíle si můžete užit ve dvou a díky tomu si vytvoříte vzpomínky na které již nikdy nezapomenete.

TIPY NA DÁRKY PRO KAMARÁDKU


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111