13 tipů na dárek pro kluky k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO DĚTI


Tipy na dárky pro kluky

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


 

1. Hudební nástroj

Hudební nástroje pro děti patří mezi praktické dárky pro kluky na Vánoce

Máte doma malého hudebníka, který hudbou žije už od útlého věku? Darujte mu hudební nástroj se kterým může svůj talent zdokonalovat. Pokud máte jistotu, že vašeho hudebníka bude bavit hrát i v pozdějším věku, nebojte se investovat do pořádného hudebního nástroje, který mu vydrží spoustu let.

TIPY NA HUDEBNÍ NÁSTROJE PRO DĚTI

2. Poukaz do sportovního obchodu

Poukaz do sportovního obchodu je skvělý dárek pro sportovce

Malý sportovci jistě ocení, pokud je necháte si vybrat sportovní vybavení sami. Darujte klučinovi dárkový kupón a sledujte z zpovzdálí, jaký zajímavý kousek si vybere.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

3. Sportovní taška

Sportovní taška patří mezi oblíbené dárky pro sportovce k narozeninám

Pokud váš sportovec nosí věci stále v batohu, který si sebou bere na výlety nebo na víkendy strávené u babičky, možná je na čase mu vybrat a koupit pořádnou sportovní brašnu, která má spoustu kapes na potřebné i drobné věci. Tašku vybírejte podle sportu co váš obdarovaný dělá. Jestli se vám to zdá málo, přihoďte do ní pár potřebných věcí jako třeba tričko, láhev na pití nebo kšiltovku.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

4. Přenosný mikroskop

Přenosný mikroskop patří mezi oblíbené školní potřeby pro školáky

Máte doma malého zvědavce, který rád zkoumá svět venku? Pořiďte mu malý mikroskop se kterým uvidí i ty nejmenší detaily. Věříme, že tenhle dárek klučinu zabaví na spoustu hodin.

TIPY NA ŠKOLNÍ POTŘEBY

5. Zápisník

Zápisník je skvělý dárek pro kluky k narozeninám, svátku i Vánocům

Zápisník nemusí být nutně holčičí záležitost, i chlapci si rádi píšou své poznámky nebo kreslí do bloků. Vyberte obdarovanému zápisník s kterým bude machr i před kamarády, zeptejte se ho co má rád a podle toho vybírejte.

TIPY NA POZNÁMKOVÉ BLOKY

6. Puzzle

Puzzle jsou skvělé dárky pro děti, kluky i holky k narozeninám i Vánocům

Dřevěné nebo klasické puzzle jsou stále v oblibě. Ovšem pokud chcete doopravdy zaujmout, doporučujeme spíš ty dřevěné. Vybírat můžete z nádraží, parníku nebo i letadla. Dítě si pak složené puzzle může vystavit na poličku.

TIPY NA PUZZLE

7. Hráči her

Hrací brýle jsou skvělá vychytávka a zároveň dárek pro kluky ke hraní her

Dnešní děti rády tráví hodně času u počítače hraním her, pokud i vy máte doma hráče a nenapadá vás žádná hra, která by klučinu potěšila. Kupte mu brýle, které blokují modré světlo. Přes den ono zmíněné světlo nevadí, ale večer zatěžuje mozek a způsobuje nespavost nebo špatné usínání. Brýle proti modrému světlu pomáhají světlo tlumit a tím nejsou oči tolik namáhané. 

TIPY NA VYCHYTÁVKY

 8. Čelovka

Čelovka patří mezi outdoorové vybavení a oblíbené dárky pro kluky k narozeninám

Rádi jezdíte v létě pod stan nebo váš syn na tábory? Pořádná čelovka, co dosvítí do dálky mu přijde vhod. Může ji využít při noční cestě na záchod nebo na jakákoliv dobrodružství, která ho čekají. Jako bonus si darujte kapesní nůž se jménem, v synových očích budete nejlepší na světě a věci mu poslouží na spoustu let.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

9. Oblečení

Značkové oblečení patří mezi skvělé dárky pro kluky k narozeninám, svátku i Vánocům

Dostal se váš syn do věku, kdy si oblečení vybírá sám? Z vašeho malého chlapečka se stává mladý muž a chce se líbit před slečnami nebo být za frajera před kamarády. Zajděte spolu do obchodu a nechte výběr čistě na něm, uvidíte že syn bude nadšený. Lepší koupit něco v čem bude chodit, než aby to pak leželo ve skříni a nevynosil to. 

TIPY NA OBLEČENÍ

10. Trampolína

Trampolína patří mezi oblíbené vánoční dárky pro kluky, holky a všechny děti

Pokud bydlíte v rodinném domečku a nevíte jak vašeho synka zabavit, pořiďte mu trampolínu. Dárek je vhodný nejen pro syna, ale i pro celou rodinu, kde si užijete společné chvíle plné zábavy.

TIPY NA SPORTOVNÍ VYBAVENÍ

11. Zážitek pro děti

Zážitek pro děti v podobě paintballu je nezapomenutelným zážitkem

Má váš syn spoustu kamarádů a nevíte jaký dárek vybrat, aby byl syn spokojený? Zkuste popřemýšlet nad paintballem pro skupinku více lidí (v tomto případě dětí). Děti se zabaví a "vyblbnou" na většinu dne. Nebojte, dětský paintball je bezpečný, kuličky jsou menší a tím pádem při zásahu skoro nebolí.


Dárky pro kluky

 

TIPY NA DÁRKY PRO KLUKY

12. Sluchátka

Sluchátka jsou velmi potřebným doplňkem k hraní PC her

Hudba je oblíbená u všech věkových kategorií. Pokud váš syn má stejný pokoj se sestrou, určitě ocení kvalitní sluchátka, do kterých si pustí svou oblíbenou hudbu nebo film. Čím větší klid budou mít děti mezi sebou, tím klidnější budou i rodiče.

TIPY NA SLUCHÁTKA

13. První voňavka

Voňavka nebo parfém je skvělý dárek pro teenagery k Vánocům

Dřív nebo později se váš syn začne starat o sebe a svůj vzhled. Přece jen, puberta se kvapem blíží a hormony pracují na plné obrátky. Vybírejte buď z nabídky deodorantů nebo přímo parfémů. Zkuste se podívat po známé značce nebo po značce, co propaguje oblíbený sportovec. 

TIPY NA DÁRKY PRO TEENAGERY


Pokud jste nevybrali dárky pro děti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchaře, myslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111