19 tipů na dárek pro kuchařky k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro kuchařky

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Pokud hledáte dárek pro kuchařky, které závidí svým přátelům, že umí vařit lépe než ony, tak darujte poukazy a další produkty k tomu, aby se ve své oblíbené disciplíně zlepšili a zároveň toho využijte, kdy uvaří něco dobrého poté i vám. Sepsali jsme vám tipy na dárek pro kuchařky, který jistě každá obdarovaná velmi ocení. 

1. Kurz vaření kávy pro kuchařky

Kurz vaření je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud je obdarovaná milovnicí kávy, tak vynikající dárek pro ni bude poukaz k absolvování kurzu, kde se naučí vařit kávu a odnese si k tomu další velmi cenné znalosti i s certifikátem o úspěšném dokončení kurzu.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

2. Kurz v italské kuchyni

Kurz vaření v italské kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud obdarovaná miluje italskou kuchyni a vy ji chcete dopřát kurz, kde se naučí s italskými surovinami pracovat, tak určitě ji ho darujte. Obdarovaná se naučí například Pizza, spaghetti Bolognese, bazalkové pesto nebo třeba čokoládový fondán a další vynikající italské jídla. K tomu se naučí práci se strojkem na domácí těstoviny, připravíte nefalšované italské dezerty a k tomu si na všem nesmírně pochutnáte.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

3. Kurz indické kuchyně

Kurz vaření v indické kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud chcete obdarovat milovnice indické kuchyně, tak ji darujte kurz, kde se vše z indické kuchyně naučí vařit a zároveň se naučí používat jejich speciální koření a vyváženou chuť. Může jít o jídla jakými jsou tikka masala (kořeněná jemně pálivá omáčka), korma (jemně pálivá omáčka, jejíž základ tvoří mandle nebo kokos) nebo vindaloo (velmi pálivý typ curry, který se nejčastěji připravuje se skopovým masem) a mnoho dalších což jistě ocení když bude umět uvařit dle původních receptur.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

4. Kurz vietnamské kuchyně

Kurz vaření ve vietnamské kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Každý kdo procházel jakýmkoliv městem, tak již vyzkoušel vietnamskou kuchyni jelikož vietnamská bistra jsou u nás opravdu velmi oblíbená. Pokud znáte milovnici jejich kuchyně, tak ji darujte poukaz, kde se vše naučí. Může jít o jídla jako klasická vietnamská jídla jako phở bò, bún chả nebo vyzkouší stálici oblíbeného vietnamského street foodu, jako je plněná bageta bánh mí a mnoho dalších.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

5. Kurz francouzské kuchyně

Kurz vaření ve francouzské kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud znáte milovnici francouzské kuchyně, tak ji darujte poukaz na kurz, kde se vše naučí. Francouzské recepty jsou známé po celém světě a zároveň jsou tak jednoduché, že je můžete vařit a péct i doma. Může jít o speciality jakými jsou lososový tartar na rukolovém salátku, pravou francouzskou cibulačku se sýrovými toustíky, kuře na víně s bylinkami, lyonské brambory, crème brûlée a mnoho dalších skvělých jídel a dezertů.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

6. Kurz mexické kuchyně

Kurz vaření v mexické kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud hledáte dárek pro milovnici mexické kuchyně, tak ji darujte kurz, kde se tuhle kuchyni naučí zcela dokola. Základními surovinami mexické kuchyně jsou bezpochyby rajčata, fazole a hovězí maso. Naučíte se tedy výrobu jídel jakými jsou například Tacos, chilli con carne, salsa, tortilly a v neposlední řadě také tequilla.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

7. Kurz přípravy steaků

Kurz přípravy steaků je skvělý dárek pro kuchařky

Je málo lidí co nemiluje maso a proto je tohle vynikající a univerzální dárek pro kuchařky jelikož je malá šance, že se netrefíte do vkusu obdarované. Kupte ji kurz na přípravu steaků, kde se naučí naprosto dokonalá jídla jakými jsou carpaccio ze špičky s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, steak ze středu s omáčkou z červeného vína, batátové pyré, hráškové výhonky, zprudka restované nudle z palce (část svíčkové) se zázvorem, chilli, pórkem a sojovými klíčky, grilovaný ananas s karamelem a mnoho dalších specialit, které využije ve své kuchyni.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

8. Kurz japonské kuchyně

Kurz vaření v japonské kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

K Japonsku neodmyslitelně patří sushi a pokud znáte milovnici sushi, tak ji darujte kurz japonské kuchyně, kde se všechno naučí a nebude se jednat jen o sushi, ale i o další speciality japonské kuchyně což je tradiční domácí japonskou přípravu rýže (sypání do dřevěné mísy, chlazení vějířem, ochucování octem) a mnoho jiných, pro Japonsko typických kulinářských triků.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

9. Kurz thajské kuchyně

Kurz vaření v thajské kuchyni je skvělý dárek pro kuchařky

Pokud znáte milovnici thajské kuchyně, tak ji darujte kurz, kde se tuhle kuchyni dokonale naučí. Naučí se pracovat s thajským kari a dalším speciálním kořením a také se naučí pracovat se zeleninou jako v Thajsku, dochucovat pokrmy speciálními omáčkami a oleji jenž jsou pro thajskou kuchyni typické, manipulovat s ultratenkými pláty těsta na závitky, používat a správně rozpálit pánev WOK, krájet zeleninu a maso asijským způsobem a mnoho dalších, pro Asii typických kulinářských triků.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘKY

10. Kurz na výrobu čokolády

Kurz na výrobu luxusní čokolády je skvělý dárek pro kuchařky

Kdo by nemiloval čokoládu. Pokud znáte někoho kdo čokoládou naprosto žije nebo jej baví s ní pracovat, péct a vařit, tak ji darujte kurz, kde se s čokoládou naučí pracovat. Naučí se vyrábět pralinky, čokolády a další speciální pokrmy z této velmi oblíbené suroviny.

11. Sušička na ovoce

Pokud má obdarovaná ráda ovoce, ale nemůže příliš cukru, tak ji darujte sušičku na ovoce, která zachová vitamíny, ale zároveň je usuší tudíž v nich nebude již tolik cukru. V sušičce navíc může obdarovaná sušit nejen ovoce, ale také houby, bylinky a další dobroty.


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA MALÉ SPOTŘEBIČE

12. Zástěra do kuchyně

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud obdarovaná miluje vaření a pečení, tak ji darujte zástěru do kuchyně ať se již nikdy nezašpiní. Pokud chcete vybrat originální dárek pro kuchařky, tak ji nechejte udělat na míru zástěru s nějakými pěknými nebo vtipnými motivy což jistě obdarovaná ocení.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL DO KUCHYNĚ

13. Kuchařka

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud obdarovaná miluje vaření a pečení s tím, že neustále hledá nové recepty a zkouší nové věci, tak velmi vhodný dárek pro kuchařky do kuchyně je kniha s recepty nebo jinak řečeno kuchařku, kterou jistě obdarovaná ocení.


Tipy na knihy

 

TIPY NA KUCHAŘKY A JINÉ KNIHY

14. Horkovzdušný fritéza

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud obdarovaná nemůže příliš mastné jídlo, tak ji pořiďte fritézu, která funguje jako klasická akorát s minimem oleje a tudíž si obdarovaná může v klidu pochutnávat na hranolkách nebo smaženém jídle. Pokrmy připravené v této fritéze tak nejsou tolik těžké a mastné, obsahují také mnohem méně kalorií.

TIPY NA DÁRKY DO KAŽDÉ DOMÁCNOSTI

15. Elektrický zavařovací hrnec

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Další skvělý dárek je elektrický hrnec na zavařování, který je oproti klasickému plechovému sice o pár stovek dražší nicméně ušetří spoustu práce. Elektrický hrnec je téměř automatizovaný a proto u něj nemusíme být a hlídat teplotu a další věci jako u hrnců klasických. Pokud obdarovaná miluje zavařování okurků nebo marmelád, tak elektrický zavařovací hrnec je skvělou volbou.

TIPY NA DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

16. Tlakový hrnec pro kuchaře

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud miluje obdarovaná vaření, tak skvělým dárkem je tlakový hrnec. Tenhle hrnec jistě ocení všechny báječné kuchařky. Tlakový hrnec dokáže uvařit jídlo mnohem dříve. Kromě toho má lepší a výraznější chuť a navíc je zdravější.

TIPY NA DOMÁCNOST

17. KÁVOVAR DO DOMÁCNOSTI

Pokud obdarovaná miluje každé ráno nebo po práci pořádnou kávu, tak ji kupte nějaký velmi dobrý kávovar díky kterému si udělá chutnou kávu kdykoliv na ni bude mít chuť. Existuje spousta možností jak si kávu udělat a záleží pouze na typu kávovaru, který si vyberete. Dárek se navíc hodí pro celou rodinu, protože nevěříme tomu, že si kávu neuděláte například vy nebo kdokoliv jiný.

TIPY NA BÍLÉ ZBOŽÍ

18. KUCHYŇSKÝ ROBOT

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud obdarovaná miluje vaření a také pečení, tak rozhodně kupte kuchyňský robot, který ji usnadní práci. Tím, že ji ušetříte čas, tak si můžete dát spolu třeba kávu, povykládat si nebo si užít jiné společné chvíle.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

19. Kuchyňské náčiní

Kurz vaření kávy je skvělý dárek pro kuchaře k Vánocům

Pokud chcete vybrat vychytávku do kuchyně nebo jiného pomocníka, tak touhle volbou vyberete velmi praktický dárek pro kuchařky, který jistě ocení. Může se jednat o otvíráky lahví, vývrtky, prkénka a krájecí desky, cedníky, metly a stovky dalších produktů, které usnadní práci v kuchyni.

TIPY NA KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111