12 tipů na dárek pro kutily k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro kutily

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud máte kolem sebe někoho kdo je naprostý blázen do kutilství, tak máte o dárek pro kutila postaráno. Dárky do dílny, garáže nebo zahradu se mu vždy hodí. Začneme samozřejmě oblečením jako jsou monterky, rukavice. Poté můžeme pořídit nářadí, kterým doplníme pracovní stůl nebo ponk. Existuje mnoho tipů na dárek pro kutila a proto jsme vám sepsali mnoho tipů na dárek pro kutila, díky kterým si snad vyberete dárek, který váš kamarád, táta, bratr, děda nebo kolega ocení. 

1. Bedna s dobrotami a pitím

Bedna s dobrotami a pitím je originální dárek pro muže na Vánoce

Jistě jste už někdy viděli na internetu boxy s jídlem a pitím, kde si můžete vybrat jeho obsah případně se nechat překvapit. Je to vynikající univerzální dárek pro kutily, ale čím zajistit, aby jste našli i originální dárek pro kutily? Velmi jednoduše najděte stejné boxy s jídlem a alkoholem nicméně s tím, že se do boxu musí dostat sám a to páčidlem. V boxu bývá mnoho dobrot, které každý muž jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

2. Kniha pro kutila

Rádce domácího kutila je skvělá kniha a vánoční dárek pro kutila

Ideální dárek pro kutila je kniha. Ne jen tak nějaká kniha, ale kniha pro kutily, kde najdou mnoho vychytávek, rad a tipů. Tyhle tipy kutilové využijí ve své dílně, zahradě nebo v garáži. Existuje mnoho knih, kde jsou některé určené pro začátečníky a jiné pro naprosté profesionály a proto se rozhodněte jak moc zručným mužem je obdarovaný.


Tipy na knihy

 

TIPY NA KNIHY PRO KUTILY

3. Topidla pro kutily

To pro kutily jsou velmi potřebný dárek pro kutily do dílny

Topidlo pro kutily je skvělým dárkem a to zvlášť pro ty, kteří si neustále stěžují, že je jim při práci v dílně, garáži nebo na zahradě zima. Topidlo není zrovna úplně levné a proto se klidně jako rodina složte na tenhle vynikající dárek pro kutily. Topidla jsou elektrická, plynová, naftová, infračervená nebo také i teplovzdušná kamna. Pokud si nevíte rady s výběrem, tak se zkuste poradit s profesionály v kamenných obchodech nebo na internetu.

TIPY NA DÁRKY PRO KUTILY

4. Pás na nářadí pro kutily

Pás na nářadí pro kutily je velmi potřebná pomůcka a patří mezi dílenské vybavení

Pokud váš kutil neustále ztrácí nářadí, tak není lepší dárek než pás na nářadí, který obdarovaný jistě ocení a již nikdy se mu nic nezatoulá. Pás má mnoho kapes do kterých si kutil umístí dílenské nářadí a je vlastně jedno jestli pracuje na zahradě, garáži nebo dílně. Tenhle pás si jednoduše připne ke svému pasu a do něj bude vkládat nářadí, které bude zrovna používat.

TIPY NA DÍLENSKÉ VYBAVENÍ

5. Nástěnka pro kutila do dílny

Nástěnka pro kutila do dílny je velmi potřebná pomůcka a dílenské vybavení

Velmi praktický dárek pro kutila do dílny je nástěnka, kde si bude obdarovaný psát vše co je potřeba udělat. Pokud máte práci v dílně, garáži nebo na zahradě a je toho tolik, že nevíte kam dříve skočit a bojíte se, že na něco zapomenete, tak jednoduše využijte nástěnku, kde si napíšete co je potřeba udělat a postupně budete umazávat co bude hotové. Je to velká motivace, aby byla nástěnka neustále čistá a proto se do práce pohrnete samy.

TIPY NA DÍLENSKÉ VYBAVENÍ

6. Sada nářadí

Sada nářadí je skvělý vánoční dárek pro kutily

Vynikající dárek pro kutily je sada nářadí ve které najdete stovky kusů dílenského nářadí, které využije každý kutil ve své dílně, garáži nebo na zahradě. Většinou jsou v takových sadách klíče, vrtáky, kleště, nůžky, šroubky, gola sady a mnoho dalších. Vše je umístěno ve velmi praktickém kufříku, který jednoduše umístíte kamkoliv budete potřebovat.

TIPY NA RUČNÍ NÁŘADÍ

7. Magnetický náramek pro kutily

Magnetický náramek pro kutily je skvělá vychytávka do dílny

Už jsme si psali o pásu pro kutily, kteří ztrácejí věci a nyní je možnost koupit další skvělou vychytávku. Magnetický náramek je skvělý originální dárek pro kutily, kteří pracují se šroubky, maticemi nebo podložkami, které se jim neustále ztrácejí. Jednoduše si je přichytnete na magnetický náramek a budete je mít celou dobu po ruce nebo spíše na ruce což jistě hodně z kutilů ocení, protože se již každému jistě nějaký šroubek zakutálel.


Tipy na vychytávky

 

TIPY NA VYCHYTÁVKY PRO KUTILY

8. Kurz pro šikovné i méně zručné kutily

Kurz pro šikovné i méně zručné kutily je v posledních letech velmi oblíbený

Vynikající dárek pro šikovné kutily je kurz ve kterém vám profesionální a velmi zkušený kutil poradí a předá mnoho tipů a triků, které se vám v budoucnu jistě hodí. Může se jednat například o to co je v dnešní době snad nejvíce trendy. Tím jsou samozřejmě palety. Výroba šikovných věcí z dřevěných palet je natolik v rozletu, že téměř na každé zahradě najdete mnoho takových výrobků a proč je nemít i doma a navíc v luxusním provedení, které vám bude každý soused závidět. Kurz nestojí mnoho a jistě ho obdarovaný velmi ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO KUTILY

9. Rádio pro kutily do dílny a garáže

Rádio pro kutily do dílny i garáže je vhodný dárek k narozeninám

Pokud je obdarovaný velký milovník hudby a zároveň velkým kutilem, který tráví veškerý volný čas v dílně, garáži nebo na zahradě, tak mu neváhejte pořídit rádio díky kterému mu půjde práce lépe od ruky a práce ho bude ještě více bavit. Rádia jsou v dnešní době propojitelná přes bluetooth což ještě více zaručí jeho spokojenost pokud si bude moci pustit své oblíbené písničky přes mobilní telefon.

TIPY NA ELEKTRONIKU NEJEN DO DÍLNY

10. Pracovní oblečení pro kutily

Pracovní a ochranné oblečení pro kutily do dílny jsou základním vybavením kutilů

Každý kutil ocení pořádné oblečení. Je velmi pravděpodobné, že se při práci v dílně, garáži nebo na zahradě o něco zachytne a své oblečení si jednoduše zničí. Proto jistě ocení velmi kvalitní a pevné oblečení do dílny. Pokud nevíte velikost, tak jim změřte stávající a do velikosti se jistě při nakupování trefíte. Jako bonus mu můžete pořídit třeba i pracovní rukavice a ještě jedna rada. Pokud chcete vymyslet opravdu velmi originální dárek pro kutila, tak mu na zakázku nechte vyrobit pracovní oblečení v jeho oblíbených motivech ať už jde o sportovní klub, závodní značku automobilů nebo třeba s jeho iniciály. Tímhle mu vyrazíte dech a třeba ho i rozesmějete tudíž máte vtipný dárek pro kutila jako bonus.

TIPY NA OCHRANNÉ PRACOVNÍ POMŮCKY

11. Box plný čokolády pro kutily

Box plný čokolády a cukrovinek je sladký vánoční dárek pro kutily

Kde bychom to byli kdybychom nedarovali jídlo. Existuje velmi originální dárek pro kutila, kterým je dárkový set plný čokoládového dílenského nářadí. Pokud je obdarovaný opravdu mlsoun, tak jistě ocení čokoládové kladívko, šroubovák, kleště a mnoho dalšího nářadí. Pokud budete mít štěstí, tak se s vámi i rozdělí což jistě nakonec oceníte i vy.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

12. Organizér pro kutily

Kufry a organizéry na nářadí ocení každý jako dárek pro kutila na Vánoce

Jsme u konce našeho seznamu, kdy jsme vám poradili spoustu vychytávek. Ať už jde o dárek pro tátu kutila, dárek pro dědu kutila nebo dárek pro bratra kutila. Každý z nich jistě ocení produkt díky němu si uklidí na svém pracovním stole a bude mít vše na jednom místě a právě k tomu slouží organizér na nářadí. Organizéry jsou jinak velké a ty lepší mají dokonce zespoda kolečka a jsou velmi snadno přenosné což jistě ocení ti, kteří pracují jednou v garáži a podruhé na zahradě nebo v dílně. Samozřejmě jako organizér může být použita i chytrá taška přes rameno, kde si nářadí také umístíte, ale nevleze se ho tam tolik jako do kvalitního organizéru. 

TIPY NA DÍLENSKÉ VYBAVENÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111