24 tipů na dárek pro manželku k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro manželku

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Vybrat velmi originální a zajímavý dárek pro ženu vašich snů není jednoduché snad nikdy. Pokud nemáte absolutně tušení jaký dárek pro manželku vybrat na Vánoce či narozeniny, tak si přečtěte tipy na nejlepší dárky pro manželku. Dárek pro manželku by měl vycházet z jejich zájmů a věku a samozřejmě by měl vaši polovičku naprosto okouzlit.

1. Pomocník pro přípravu svačinky plné vitamínů

Pomocník pro přípravu svačinky plné vitamínů je skvělý dárek pro manželku na Vánoce

Pokud chcete podpořit svoji manželku při hubnutí, tak ji podpořte koupí malého spotřebiče, který ji pomůže si připravit kdykoliv rychlou svačinku plné vitamínů. Může se jednat o 3 druhy spotřebičů, které připraví svačinku plnou vitamínů a těmi jsou odšťavňovač, vakuový mixér nebo smoothie maker.

TIPY NA MIXÉRY

2. Funkční oblečení pro sportovkyně

Funkční oblečení patří mezi oblíbené dárky pro manželky k narozeninám

Pokud jde o to podpořit sportovkyni, tak ji kupte funkční oblečení. Není nic lepšího než když jdete společně s manželkou na turistiku nebo si zasportovat a má na sobě funkční tričko od vás díky kterému se bude cítit mnohem lépe.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

3. Kávovar do domácnosti

Kávovar do domácnosti je skvělý dárek k Vánocům pro manželku

Pokud vaše manželka miluje každé ráno nebo po práci pořádnou kávu, tak ji kupte nějaký velmi dobrý kávovar díky kterému si udělá chutnou kávu kdykoliv na ni bude mít chuť. Existuje spousta možností jak si kávu udělat a záleží pouze na typu kávovaru, který si vyberete. Dárek se navíc hodí pro celou rodinu, protože nevěříme tomu, že si kávu neuděláte například vy nebo kdokoliv jiný.


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA KÁVOVARY A ESPRESSA

4. Městský batoh

 

Městský batoh je skvělý tip na vánoční dárek pro manželku

Pokud vybíráte něco co nahradí kabelku, kterou vaše žena opravdu nemá ráda a nenosí ji, tak vynikající dárek pro manželku vyberte batoh, který je uzpůsoben k nošení do města jelikož se velmi podobá kabelce a zároveň se nosí prakticky jako batoh a ne na rameni jako kabelka.

TIPY NA BATOHY

5. Luxusní dovolená

 

Luxusní dovolená je luxusní dárek pro manželku na Vánoce

Pokud opravdu nevíte jaký dárek pro manželku, tak vyberte dovolenou. Tenhle dárek vyjde opravdu na mnoho peněz a proto nicméně pokud vybíráte dárek pro manželku ke kulatým narozeninám nebo k výročí svatby, tak určitě neváhejte. Kupte něco opravdu speciálního jako Spojené arabské emiráty, Thajsko, Srí Lanka, Tanzánie, Maledivy a Dominikánská republika.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

6. Kuchyňský robot

Kuchyňský robot patří mezi oblíbené tipy na dárek pro manželku k Vánocům

Pokud vaše manželka miluje vaření a také pečení, tak rozhodně kupte kuchyňský robot, který ji usnadní práci. Tím, že ji ušetříte čas, tak si můžete dát spolu třeba kávu, povykládat si nebo si užít jiné společné chvíle.

TIPY NA KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE

7. Příslušenství na jógu

Příslušenství na jógu je velmi praktický vánoční dárek pro manželku

Pokud vaše manželka chodí cvičit jógu, tak máte velmi jednoduchý výběr jelikož víte na jaké odvětví dárku se zaměřit. Můžete jí pořídit podložky na cvičení jógy nebo další příslušenství ke cvičení jógy, které vaše žena jistě ocení.

TIPY NA JÓGU A PŘÍSLUŠENSTVÍ

8. Hřejivá deka k televizi

Hřejivá deka k televizi je skvělý dárek pro manželku k Vánocům

Pokud spolu rádi trávíte čas ve večerních hodinách u televize a vaše manželka neustále naříká jak moc velká je ji zima, tak rozhodně ji dopřejte hřejivou deku. Díky této dece bude vaše žena o mnoho více spokojená a třeba vás nechá se k ní pod dekou přitulit.

TIPY NA DEKY

9. Hrnek

Hrnek s motivy a nápisy je skvělý dárek pro manželku k Vánocům

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro manželku, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro manželku, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji milujete. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek.


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

10. Láhev dobrého vína nebo prosecca

Láhev vína nebo prosecca je skvělý dárek pro manželku k narozeninám

Pokud vaše žena slaví nějaký úspěch nebo ji chcete pouze potěšit, tak zvažte jako dárek láhev nějakého kvalitního vína nebo prosecca což jistě ocení a samozřejmě si láhev otevřete spolu což vám může dopřát velmi příjemný večer.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

11. Úniková hra

Úniková hra je luxusní dárek pro manželku k narozeninám, svátku i Vánocům

Pokud vaše žena miluje detektivky nebo ráda luští různé hlavolamy, tak vyberte jako dárek voucher na únikovou hru. Tyto hry jsou v posledních letech čím dal více oblíbené a tenhle dárek jistě ocení. Únikové hry jsou na více témat, tak zkuste vybrat ten, který ji bude nejbližší.

TIPY NA DÁRKY PRO MAMINKU

12. Náhrdelník a jiný šperk

Náhrdelník nebo jiný šperk je skvělý dárek pro manželku k Vánocům

Pokud slaví vaše žena kulaté narozeniny a nebo něco výjimečného, tak jistě zvažte nějaký luxusní šperk. Může se jedna o prsten, náramek, náhrdelník, přívěsek, řetízek a mnoho dalších šperků díky kterému si vždy při pohledu na něj vzpomene právě na vás a uvědomí si jak moc vás miluje.

TIPY NA ŠPERKY

13. Kosmetika

Kosmetika je velmi praktický dárek pro manželku k Vánocům

Pokud se vaše žena o sebe velmi ráda stará, tak zvažte nákup její oblíbené kosmetiky ať už jde o rtěnku, řasenku, pudřenku a mnoho dalších produktů. Samozřejmě nemusí jít pouze o pleťovou kosmetiku, ale také ji můžete věnovat dárek pro vlasovou kosmetiku, tělovou kosmetiku a podobně.

TIPY NA KOSMETIKU

14. Sexy noční prádlo

Sexy noční prádlo je skvělý dárek pro manželku

Darujte své manželce sexy noční prádlo, které využije vždy při spaní. Nemusí být naprosto všechny noční košilky staromódní. Noční košilka se sexy krajkou je velmi elegantní, ale také velice příjemná na nošení což vaše manželka zaručené ocení.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

15. Degustace čokolády

Degustace čokolády je skvělý vánoční dárek pro manželku

Pokud vy i vaše manželka milujete čokoládu, tak ji věnujte voucher na degustaci čokolády. Ochutnáte mnoho druhů čokolády a můžete takhle mezi sebou vyhodnotit tu nejlepší. Případně existují i balíčky čokolády, které vám pošlou přímo domů a tak můžete ochutnávat nejrůznější druhy čokolády z pohodlí vašeho domova.

TIPY NA ČOKOLÁDY, SUŠENKY A CUKROVINKY

16. Kniha

Kniha je velmi praktický dárek pro manželku k narozeninám i Vánocům

Knihu každý žena, která ráda čte velmi ocení. Nyní je otázka jako knihu vybrat. Záleží jaký žánr má vaše manželka ráda a který ocení. Pokud si nejste jistí, tak zkuste prohledat její dosavadní knihy a pokud žádné nemá, tak zvolte univerzální knihu jakou může být nějaký román.


Tipy na knihy

 

TIPY NA KNIHY

17. Šperkovnice

Šperkovnice je luxusní vánoční dárek pro manželku

Pokud jste ženě již darovali šperky a nebo má své, které například v noci sundává, tak ji kupte luxusní šperkovnici. Zde si může bez problému na jedno místo odkládat šperky, které si ráno zase vyzvedne a nikdy se nemůže stát, že šperky ztratí.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

18. Puget růží a jiné kytice

Puget růží a jiné kytice je velmi oblíbený dárek pro manželku k narozeninám a výročí

Pokud vaše manželka miluje kytice, tak ji darujte puget růží nebo jiné květiny, které jsou její oblíbené a bude z nich mít velkou radost. Po několika dnech může květiny vyndat z vázy s vodou a nechat je usušit což ji bude připomínat několik let tenhle vzácný den, kdy jste ji květiny daroval.

TIPY NA KVĚTINY A STOJANY

19. Adrenalinový zážitek

Adrenalinový zážitek je skvělý dárek pro manželkuk narozeninám

Pokud vaše manželka miluje adrenalin, tak ji věnujte adrenalinový zážitek jenž naprosto ocení a vykouzlí ji úsměv na tváři. Může jí o zážitky jako let balónem, skok z letadla s padákem, bungee jumping a mnoho dalších zážitků. Tyhle skvělé chvíle si můžete užit ve dvou a díky tomu si vytvoříte vzpomínky na které již nikdy nezapomenete.

TIPY NA DÁRKY PRO MAMINKU

20. Dekorace do domácnosti

Dekorace do domácnosti je skvělý vánoční dárek pro manželku

Každá žena se velmi stará o to, aby měla krásnou domácnost a s tím ji můžete trochu pomoci. Darujte ji nejrůznější dekorace do domácnosti jakými mohou být sošky, vázy nebo třeba i svíčky díky kterým vytvoříte romantické místo pro společné večery.

TIPY NA BYTOVÉ DEKORACE

21. Vyrobené triko jen pro ni

Originální vyrobené triko pro manželku je skvělý dárek k Vánocům nebo narozeninám

Pokud hledáte naprosto kreativní dárek pro manželku, který bude zároveň originální a nemůže se stát, že by tenhle dárek manželka neocenila, tak vyberte tričko. Nemusí se jednat o tričko, ale také o tílko. Je naprosto jedno jestli bude s dlouhým nebo krátkým rukávem, ale jde o to co s ním uděláte. Nechte jej vyrobit přímo na míru a na zakázku vaší manželce, kdy ji na tričko necháte napsat nejrůznější motivy, slova nebo vtipné fráze.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

22. Kabelka

Luxusní kabelka je skvělý vánoční dárek pro manželku

Další skvělý dárek pro manželku je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.

TIPY NA KABELKY

23. Župan pro manželku

Dámské župany patří mezi velmi oblíbené dárky pro manželku

Skvělý dárek pro manželku, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě vaší manželky. Pokud chcete vymyslet nějaký vtipný dárek pro manželku, tak ji na zakázku vyrobte dámský župan s vtipnými motivy.

TIPY NA DÁMSKÉ ŽUPANY

24. Peněženka

Peněženky jsou velmi oblíbený vánoční dárek pro manželku

Peněženka pro manželku je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s její maminkou nebo nejlepší kamarádkou.

TIPY NA PENĚŽENKY


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111