23 tipů na dárek pro milovnice aut k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro manželku

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Automobil je pro některé srdcová záležitost a pro některé pouze dopravní prostředek. Je jedno jestli obdarovaná patří do první nebo druhé skupiny. Pokusíme se sepsat ty nejlepší doplňky do auta. Vychytávky do auta musíte mít za každou cenu ať už vy nebo obdarovaná a proto jsme vám sepsali ty nejlepší tipy na dárky do auta a věříme, že vám pomůžeme nějaký dárek pro milovníky automobilů vybrat a nebo vás alespoň inspirovat k mnohem lepšímu dárku.

1. Kosmetika do auta

 

Kosmetické sady do auta jsou velmi praktický dárek pro milovnice aut

Kosmetika do auta je velmi dobrým pomocníkem pro všechny řidičky, které jsou delší dobu na cestách. Ať už se vracíte za svoji drahou polovičkou nebo na pracovní schůzku, tak po dlouhé cestě autem není na škodu se raději pro jistotu nějakým deodorantem nebo antiperspirantem navonět.


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA DÁRKOVÉ KOSMETICKÉ SADY PRO ŽENY

2. Multifunkční nářadí pro všechny

Ruční multifunkční nářadí je originální dárek pro řidiče a řidičky do auta

Multifunkční nářadí se hodí do každého auta. Nikdy nevíte, kdy se auto porouchá někde mimo hlavní silnici a budete potřebovat multifunkční nářadí, které obsahuje mnoho vychytávek a pomůcek jakými jsou například nůž, nůžky, otvírák, vrták, pilník, šroubovák, pravítko, pinzeta a mnoho dalších což se jistě každému bude hodit.

TIPY NA RUČNÍ NÁŘADÍ

3. Sluneční brýle

Sluneční brýle jsou velmi důležitým vybavením pro řidiče v letním období

Pokud je parné léto, tak jistě každý ocení jako dárek velmi potřebné sluneční brýle. Je samozřejmě na stylu obdarované jaké brýle to budou ať už jde o tvar obrouček, barvu skel nebo celkovou barvu slunečních brýlí.

TIPY NA SLUNEČNÍ BRÝLE

4. Škrabka na autosklo

Škrabka na auto je nezbytná pomůcka pro řidiče a řidičky v zimním období

Každá řidička automobilu musí mít ve svém plechovém miláčkovy škrabku na sklo bez něhož se v zimě nedá příliš udělat. Pokud ráno jezdíte brzy do práce, tak v zimním období většinou přijdete k autu a několik minut se zbavujete námrazy z oken. K tomu se hodí i vychytávka pro řidiče v podobě škrabky na auto, která má na druhé straně smetáček na sníh.

TIPY NA AUTODOPLŇKY

5. Termohrnek

Termohrnky jsou velmi oblíbené vánoční dárky pro řidiče a řidičky

Termohrnek se nehodí jen lidem v kanceláři, ale samozřejmě je to také skvělý dárek pro milovnice aut a řidičky. Pokud často jezdí na dlouhé cesty, tak jistě ocení horký nápoj, který ji udrží díky termohrnku teplotu po dlouhé hodiny.

TIPY NA TERMOHRNKY DO AUTA

6. Přívěsek na klíče

Přívěsky na klíče s vlastní SPZ patří mezi originální dárky pro řidiče a řidičky

Přívěsky na klíče jsou celkově velmi oblíbeným dárkem, ale zrovna u klíčenky pro milovnice aut si musíte dávat pozor, aby jste vybrali tu jehož značka je oblíbená a na kterou jezdí. Pokud chcete vybrat originální dárek pro řidičku, tak zkuste vybrat klíčenku ve tvaru značky auta nebo model auta.

TIPY NA PŘÍVĚSKY NA KLÍČE

7. Angličtina na dlouhé cesty

Pokud se učíte anglicky, tak proč si nezkrátit cestu autem s knihou angličtiny

Angličtinu na dlouhé cesty jistě využije každý řidička, která se chce tenhle jazyk naučit a zároveň má mnoho často v autě při cestování. Jednoduše si zapnou obdarované kurz ve zvukové verzi a jistě se něco při každé cestě naučí.

TIPY NA KNIHY DO AUTA

8. Autokosmetika pro řidičky

Autokosmetika patří mezi praktické dárky pro milovnice aut

Autokosmetika pro jejího plechového miláčka je zcela jasnou volbou pro ty, které milují své auto nadevše. Není nic snadnějšího když víte v jakém oboru hledat dárky. Samozřejmě to může být autokosmetika do interiéru i exteriéru, ale i jiné dárky jako je vůně do auta, kamera do auta nebo třeba nové autopotahy.

TIPY NA AUTOKOSMETIKU

9. Zrcátko pro kontrolu nejmenších

Zpětné zrcátko pro kontrolu nejmenších patří mezi skvělé vychytávky do auta

Pokud má obdarovaná miminko nebo dítě, tak občas je opravdu vhodné když na dítě raději vidíte pokud sedí v autosedačce nebo ve vajíčku když se jedná o menší miminko. K tomu slouží zpětné interní zrcátko díky kterému budete mít své děti vždy pod kontrolou.

TIPY NA VYCHYTÁVKY DO AUTA

10. Držák telefonu

Držák telefonu je nedílnou součástí vybavení automobilu pokud cestujete

Pokud obdarovaná jezdí často na dlouhé cesty, tak není lepší dárek než jako dárek pro řidičku koupit držák na mobilní telefon ať už ho chcete mít jen tak na očích a nebo pomocí něj používáte navigaci.

TIPY NA DRŽÁKY NA MOBILY

11. Autostan pro cestovatele a dobrodruhy

Autostan je patří mezi dárky pro cestovatele a dobrodruhy

Vynikající dárek pro cestovatele a dobrodruhy je autostan, který využije každý obdarovaný, kterému tenhle stan dáte. Autostan bývá až pro 3 osoby, kde je i matrace, síť proti hmyzu a úložné prostory. Nezapomeňte, že přístřešek na autě, to je v posledních měsících stále více trendy


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

12. Vysavač do auta

Vysavače nejen do auta patří k skvělým vychytávkám pro udržení čistoty vozu

Pokud má obdarovaná v autě nepořádek, tak není nic jednoduššího než ji pořídit vysavač do auta, který funguje tak, že se jednoduše zapojí do zapalování v autě a vysáváte. Ruční vysavač do auta má poměrně slušný výkon a tak je velmi jednoduché se zbavit nepořádku.

TIPY NA VYSAVAČE NEJEN DO AUTA

13. Kamera do auta

Kamera do auta je skvělá pro zajištění důkazů při nehodě

Kamera do auta je velmi potřebná věc ať už jde o bezpečnost na cestách pokud se stane nějaká nepříjemnost a nebo jen tak pro nahrávání požitku z jízdy. Je to velmi vhodný dárek pro řidičky, protože tenhle dar velmi ocení.

TIPY NA AUTO PŘÍSLUŠENSTVÍ

14. Reproduktory do auta

Kvalitní reproduktory jsou skvělý dárek pro milovníky hudby a aut

Reproduktory do auta jsou vhodné pro všechny, kteří milují hudbu na cestách u které si pozpěvují ať už jde o jakýkoliv hudební žánr. Máme dva druhy reproduktorů a těmi jsou komponentní a koaxální. Komponentní jsou o hodně kvalitnější nicméně jejich cena se pohybuje o mnoho výše než u koaxálních.

TIPY NA REPRODUKTORY

15. Nabíječka do auta

Nabíječky do auta jsou v dnešní době nezbytnou součástí každého vozidla

Každý již došel k situaci, kdy nutně potřeboval dobít svůj mobil na cestách a prostě nebylo jak. Tak jednoduše kupte nabíječku do auta, kterou zapojíte do zapalování a poté jednoduše připojíte mobilní telefon pomocí kabelu a snadno nabíjíte.

TIPY NA NABÍJEČKY NEJEN DO AUTA

16. Handsfree

Handsfree je produkt co zajistí bezpečí při hovoru za jízdy

Handsfree je skvělý doplněk do auta pro každého kdo potřebuje často vyřizovat osobní a nebo pracovní hovory v autě. Je to bezpečné a navíc tím neporučujete zákony. Handsfree funguje bezdrátově a nebo drátové což je samozřejmě kvalitnější.

TIPY NA MOBILNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

17. Cestovní ramínko pro gentlemany

Cestovní ramínko je skvělá vychytávka pokud převážíte své šaty a oblečení

Pokud jste businessman a nebo velký gentleman, který často v autě vozí oblek, tak není úplně vhodné jej na sobě mít v parném létě nebo pokud se chcete kompletně převléct. Samozřejmě se nejedná jen o pány, ale i o ženy, které si mohou na cestovním ramínku odložit šaty. Je to velmi jednoduchý a praktický dárek pro milovníky aut a řidiče i řidičky.


Tipy na vychytávky

 

TIPY NA VYCHYTÁVKY NEJEN DO AUTA

18. Antiradar

Antiradar je skvělá vychytávka pro každé vozidlo ovšem v některých zemích je zakázán

Antiradar je vynikající dárek pro všechny, kteří často jezdí rychle a nechtějí riskovat, že je nachytá radar. Antiradar máme přenosný což je výhodné v tom, že se hodí do více aut nicméně není tak kvalitní jako radar napevno instalovaný, který se sice nedá dát do každého auta nicméně je přesnější a upozorní vás na větší vzdálenost.

TIPY NA AUTODOPLŇKY

19. Alkohol tester

Alkohol tester je originální dárek pro milovnice aut a řidičky

Alkohol tester je velmi vhodný dárek pro řidičky, které často cestují autem ať už pracovně a nebo jen tak s přáteli. Vždy je lepší pořádně zkontrolovat zda-li jste čistí a můžete řídit a přece jen si řekněme narovinu, že žena si alkohol tester sama nekoupí a proto je tenhle praktický dárek pro milovnice automobilů vhodné pořídit.

TIPY NA AUTO DOPLŇKY

20. Deka a chránič proti chlupů a nepořádku

Deka a chránič sedaček proti chlupům je patří mezi dárky pro mazlíčky

Chránič do kufru a na zadní sedadlo je vhodné pro všechny, kteří mají domácího mazlíčka jenž hodně pouští chlupy. Díky tomuhle dárku pro řidičky již nikdy nebude mít obdarovaná špinavé autosedačky což jistě vždy ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO PSY

21. Chladicí box

Chladicí tašky a boxy jsou skvělou vychytávkou na dlouhé rodinné cesty

Naprosto dokonalým dárkem na cesty je chladící box do kterého dáte všechny suroviny ať už jde o jídlo nebo pití. Pokud chcete udržet své potraviny chladné, tak na své dlouhé cesty zapojte chladicí box do auta a vše bez problému zvládnete.

TIPY NA CHLADÍCÍ TAŠKY A BOXY

22. Organizéry do auta

Organizér do auta je skvělý dárek pro všechny nepořádnice co mají v autě nepořádek

Organizér do auta je vynikající dárek pro všechny rodiče, kteří mají neposlušné děti a nebo je chtějí v autě zabavit. Organizér se jednoduše připne na zadní sedadlo kam si děti dají vše co k cestě autem potřebují ať už jde o hračky nebo třeba svačinu s pitím.

TIPY NA AUTODOPLŇKY

23. Parkovací asistent do auta

Parkovací asistent patří mezi originální a luxusní dárky pro řidičky

Pokud máte starší model automobilu bez parkovacího asistenta, tak nezoufejte. Není nic jednoduššího než koupit přídavný parkovací asistent. Pokud často při couvání havarujete ať už do sloupků nebo jiných aut, tak pomocí tohoto asistenta už se to stávat nebude. Parkovací asistent vám pomocí zvukových signálů dává najevo jak daleko od překážky jste což jistě každý ocení.

TIPY NA VYCHYTÁVKY NEJEN DO AUTA


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111