14 tipů na dárek pro motorkáře k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro motorkáře

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Motorkáři jsou parta lidí, kteří milují své motorky nadevše. Je docela obtížné se trefit motorkářům do jejich vkusu, ale většinou nakonec přijdete na to co se jim hodí. Vypsali jsme pro vás nejlepší dárky pro motorkáře a minimálně jeden z nich vám jistě padne do oka a nebo vás inspiruje k mnohem lepšímu dárku. Dárky pro motorkáře vybírejte velmi pečlivě. Sepsali jsme vám tipy na dárky pro motorkáře a nyní se na ně pojďme podívat.

1. Motorkářská klíčenka

Motorkářská klíčenka je velmi praktický a levný dárek pro motorkáře

Přívěsky na klíče jsou celkově velmi oblíbeným dárkem, ale zrovna u klíčenky pro motorkáře si musíte dávat, aby jste vybrali tu jehož značka je oblíbená a na které jezdí. Pokud chcete vybrat originální dárek pro motorkáře, tak zkuste vybrat klíčenku ve tvaru výfuku nebo motorky.


Tipy na klíčenky

 

TIPY NA MOTORKÁŘSKÉ KLÍČENKY

2. Vtipné číro na motorkářskou helmu

Vtipné číro pro motorkáře je velmi originální a vtipný dárek pro motorkáře

Pokud vybíráte opravdu vtipný dárek pro motorkáře, tak tím může být číro pro motorkáře. Pokud je obdarovaný velkým milovníkem postavy Yondu z Avengers, který měl červené číro, tak mu ho kupte a on si jej připevní na svoji helmu.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

3. Alkohol tester pro motorkáře

Alkohol tester je skvělý praktický dárek pro motorkáře k Vánocům

Alkohol tester je velmi vhodný dárek pro motorkáře, kteří často cestují motorkou ať už pracovně a nebo jen tak s přáteli. Vždy je lepší pořádně zkontrolovat zda-li jste čistí a můžete řídit a přece jen si řekněme narovinu, že muž si alkohol tester sám nekoupí a proto je tenhle praktický dárek pro motorkáře vhodné pořídit.

TIPY NA AUTO PŘÍSLUŠENSTVÍ

4. Motokosmetika

Kosmetické sady pro motorkáře jsou velmi oblíbený vánoční dárek pro motorkáře

Pokud obdarovaný nadevše miluje svoji mašinu a také péči o ni, tak není nic jednoduššího než udělat balíček motokosmetiky, která zaujme a hlavně dobře poslouží. V balení může být univerzální balzám na kůži, čisticí ubrousky na hledí a světla nebo čisticí vata na chrom a kovy.

TIPY NA DÁRKOVÉ KOSMETICKÉ SADY PRO MUŽE

5. Motorkářské rukavice

Motorkářské rukavice jsou skvělý vánoční dárek pro motorkáře

Velmi jednoduché je vybrat kousek oblečení pro motorkáře nicméně pokud tomu příliš nerozumíte nebo si nejste s výběrem jistí, tak určitě nevybírejte kombinézu nebo bundu avšak motorkářské rukavice. Tímhle jistě nic nezkazíte a co se týče velikosti, tak jednoduše přeměřte ty stávající.

TIPY NA MOTO PŘÍSLUŠENSTVÍ

6. Interkom pro motorkáře

Interkom pro je skvělá vychytávka pro motorkáře na cesty a dovolenou

Pokud chcete věnovat opravdu originální dárek pro motorkáře, tak zvolte interkom pro motorkáře díky kterému budete udržovat komunikaci na motorce mezi vámi a spolujezdcem Samozřejmě mají velký dosah a proto pokud máte partu motorkářů, tak interkom využijete, protože se může připojit až 6 osob tudíž komunikace mezi vámi bude udržována neustále.

TIPY NA MOTO DOPLŇKY

7. Energetické drinky

Energetické nápoje jsou velmi praktický dárek pro motorkáře k narozeninám

Energetické drinky jsou pro motorkáře velmi důležité. Zaženou žízeň a také posílí motorkáře na cestách jelikož právě motorkáři většinou cestují daleko a dlouho. Mezi motorkáři je velmi oblíbený energetický drink Redbull. Nestojí mnoho a jistě tímhle dárkem nikdy neurazíte.

TIPY NA ENERGETICKÉ NÁPOJE

8. Originální tričko pro motorkáře

Pánská trička s motivy jsou velmi originální dárek pro motorkáře

Pokud chcete vybrat opravdu velmi originální dárek pro motorkáře, tak vyberte jednoznačně na míru vyrobené tričko, které bude motorkář využívat na všech svých cestách. Pokud chcete trochu připlatit, tak nechejte vyrobit rovnou koženou bundu s jeho oblíbenými motivy, motorkářským znakem nebo iniciály.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

9. Kniha pro motorkáře

Kniha "Motorkářův průvodce" je skvělý vánoční dárek pro motorkáře

Skvělým dárkem pro milovníky čtení a zároveň pro motorkáře je kniha. Kniha, která bude obsahovat informace nebo příběhy o motorkách případně motorkářích. Také se v mnoha takových knihách dozvíte a inspirujete se jaká bude další destinace vaší motorkářské výpravy.

TIPY NA KNIHY PRO MOTORKÁŘE

10. Šátek nebo nákrčník pro motorkáře

Šátek nebo nákrčník pro motorkáře je skvělý dárek pro motorkáře

Každý motorkář má svůj šátek nebo nákrčník nicméně je vhodné zkontrolovat jeho stav a případně koupit nový. Pokud hledáte opravdu praktický dárek pro motorkáře, tak zvolte multifunkční šátek nebo nákrčník, který můžete využít jako čelenku, kuklu, piráta, nákrčník nebo gumičku do vlasů a další. Ocení ji tedy muži i ženy.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

11. Kosmetika pro motorkáře

Kosmetika pro motorkáře je skvělý vánoční dárek nejen pro muže

Pokud motorkáře jezdí opravdu velmi často na dlouhé cesty nebo dovolené, tak není nic lepšího než mu pořídit kosmetickou sadu pro motorkáře. V této sadě většinou bývají klasické hygienické potřeby a kosmetické pomůcky díky kterým bude motorkář i na cestách čistý a voňavý.

TIPY NA KOSMETIKU PRO MOTORKÁŘE

12. Kamera na motorku

Kamery pro motoristy jsou velmi oblíbený dárek k Vánocům

Každý motorkář by měl mít na své motorce kvalitní kameru. Kamera na motorku má mnoho účelů. Jedním z nich je bezpečnost motorkáře, kdy snímá cestu a pokud se stane něco na cestách, tak budete mít důkazy o své nevině. Dalším skvělým důvodem ke koupi kamery je zdokumentování cesty a zážitků, které motorkáře na cestě potkají.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

13. Model motorky

Modely motorek jsou velmi praktické dárky pro motorkáře

Velmi levným a originálním dárkem pro motorkáře je model jeho oblíbené motorky nebo rovnou té, kterou má ve své garáži. Je to vynikající dekorace do domácnosti, kterou ocení jak obdarovaný, tak i jeho drahá polovička.

TIPY NA MODELY MOTOREK

14. Adrenalinový zážitek

Adrenalinový zážitek je skvělý dárek pro muže i motorkáře

Pokud chcete věnovat velmi originální a praktický dárek pro motorkáře, tak kupte voucher v podobě adrenalinového zážitku. Většinou je tento voucher dražší než klasické dárky nicméně zážitek bude mít obdarovaný již navždy. Může se jednat o pohodovou jízdu na Harley Davidson a nebo o jízdu závodní motorkou na okruhu, která je vhodná spíše pro zkušené motorkáře.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111