8 tipů na dárek pro muže k 30.narozeninám

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro muže k 30. narozeninám

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud hledáte dárky pro muže k 30. narozeninám, tak se pokuste vybrat dárek, který bude vhodný a určený k jeho věku a zájmům, ale jistě neurazíte nějakým soudkem piva což je takový univerzální dárek pro muže. Nicméně jsme pro vás i nyní sepsali tipy na dárek pro muže k 30. narozeninám, kde si vyberete a pokud ne, tak budete mít alespoň inspiraci k výběru ještě lepšího dárku.

1. Svítilna

Svítilna patří mezi velmi oblíbené dárky pro cestovatele do přírody

Skvělým dárkem pro cestovatele nebo kutily jistě bude multifunkční svítilna, kterou využijete v dílně i v přírodě. Tohle vynikající outdoorové vybavení je vhodné jak do lesa, kempování, turistiku nebo k rybaření. Svítilna se nabíjí přes USB kabel nebo solárně a má mnoho funkcí, ale to záleží na produktu jelikož každý nabízí něco jiného. U různých modelů můžeme najít kromě světla také kladívko, nožík nebo kompas. 


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

2. Sportovní hodinky

Sportovní hodinky patří mezi velmi oblíbené a luxusní dárky pro sportovce

Pokud váš muž rád sportuje ať už jde o fotbal. běhání, plavání a nebo jiné sporty, tak zapřemýšlejte nad koupí chytrých hodinek, které jistě ocení. Váš obdarovaný bude mít přehled o svých výkonech, protože chytré hodinky mají v sobě spoustu funkcí jako třeba měření tepu, měření trasy nebo také rychle odpovídat na SMS případně vás upozorní na upomínky v kalendáři, kdy si chytré hodinky jednoduše spárujete s mobilním telefonem a to velmi rychle. V chytrých hodinkách si přepnete i hudbu aniž byste museli v kapse lovit mobil.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

3. Pomůcky na grilování

Grilovací nářadí patří mezi velmi praktické dárky pro zahrádkáře k narozeninám

Dárek pro milovníky grilování je zde zcela jasný a jako překvapení a bonus mu můžete pořídit razítko na maso s iniciály nebo jménem obdarovaného. Pokud je váš muž milovníkem jídla a převážně masa, tak rozhodně zvažte na letní období jako dárek pro muže grilovací nářadí a to rovnou sadu, která obsahuje většinou 3-18 grilovacího nářadí. Samozřejmě nemusí grilovat jen maso, ale také zeleninu a spoustu dalšího a díky tomuhle dárku se stane váš muž opravdovým grill masterem a dárek jistě ocení a něco dobrého vám ugriluje.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

4. Pivní speciály nebo malý soudek

Pivní speciály patří mezi luxusní dárky pro muže k 30.narozeninám

Pokud je muž milovník piva, tak není nic jednoduššího než mu k narozeninám nebo k svátku dopřát dárek v podobě sady pivních speciálů a ležáků. Najdete zde mnoho piv od různých výrobců a jiných chutí, což jistě ocení a třeba si večer sednete spolu ke stolu a budete ochutnávat a hodnotit společně.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

5. Adrenalinová jízda

Adrenalinová jízda patří mezi oblíbené dárky pro celou rodinu k Vánocům

Pokud je váš muž milovníkem aut a chcete mu dopřát adrenalinový zážitek v podobě jízdy Hummerem H1 velmi drsným terénem, kde může být na místě spolujezdce nebo Hummera rovnou řídit, tak neváhejte. Najdete spoustu podobných zážitků a většinou si může obdarovaný vzít k sobě do auta další osoby tudíž je šance, že se dostane i na vás.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

6. Sportovní oblečení

Sportovní oblečení patří mezi oblíbené dárky pro muže k 30.narozeninám

Je váš muž sportovec nebo rád chodí na procházky popřípadě po horách? Jestli je odpověď ano, tak rozhodně ocení funkční oblečení díky kterému bude více v teple a díky speciálnímu materiálů je voděodolný a neprofoukne. Oblečení je samozřejmě vhodné pro jakýkoliv druh zimního/jarního/podzimního sportu.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

7. Kamera do auta

Automobilové příslušenství patří mezi oblíbené dárky pro milovníky aut

Pokud je váš muž často na cestách, tak je vhodné mu pořídit kameru do auta a to nejen mu, ale je to i velmi vhodný dárek pro cestovatele, kteří jezdí často do zahranicí na dovolené. Pokud přemýšlíte nad tím co pořídit manželovi nebo kamarádovi, který miluje své auto, tak opravdu autokamera jako dárek je jasná volba. Nikdy nezklamete ani kvalitní autokosmetikou, ale není až tak praktický a použitelný dárek. 

TIPY NA AUTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

8. Pokladnička

Pokladničky patří mezi vtipné dárky pro muže k narozeninám, svátku i Vánocům

Pokud chce muž vycestovat do zahraničí nebo šetří na mobilní telefon případně nové auto, tak jako velmi originální dárek pro muže může být pokladnička v různých tvarech od prasátka až po keramické autíčko, které nejde otevřít a tudíž si obdarovaný do něj bude spořit dlouhá léta dokud se nenaplní a poté si koupí svůj vysněný dárek po kterém touží dlouhá léta.

TIPY NA POKLADNIČKY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111