9 tipů na dárek pro muže k 50.narozeninám

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro muže k 50. narozeninám

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud hledáte dárky pro muže k 50. narozeninám, tak se pokuste vybrat dárek, který bude vhodný a určený k jeho věku a zájmům, ale jistě neurazíte nějakým soudkem piva což je takový univerzální dárek pro muže. Nicméně jsme pro vás i nyní sepsali tipy na dárek pro muže k 50. narozeninám, kde si vyberete a pokud ne, tak budete mít alespoň inspiraci k výběru ještě lepšího dárku.

1. Čelovka

Čelovky patří mezi oblíbené dárky pro sportovce i dárky pro cestovatele

Výborným dárkem pro sportovce, běžce, kutily i nadšence v turistice nebo rybáře je bezesporu čelovka. Čelovky jsou v dnešní době velmi oblíbené a vypadají i velmi dobře. Jako outdoorové vybavení je naprosto dokonalé a pokud obdarovaný občas vyjde mimo dům v noci, tak tenhle dárek jistě ocení stejně jako kutilové, kteří potřebují čas od času vyměnit žárovku nebo opravit cokoliv za tmy. Čelovku využijí také cestovatelé na výletech a turistice.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

2. Víkend plný odpočinku

Víkend plný odpočinků je luxusní dárek pro prarodiče k Vánocům

Pokud vaši rodiče rádi cestují, tak jim kupte společný dárek ve formě společného pobytu nějakého lázeňského města což vaši rodiče jistě ocení. Vhodné je do pobytu zahrnout také nějaké zdravotní procedury a masáže a díky tomu bude jejich relaxace naprosto kompletní. Poté si mohou projít město a prožít další romantické chvíle. Prarodiče si spolu dovolenou jistě užijí.


Dárky pro prarodiče

 

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

3. Fóliovník vhodný na balkón i zahrádku

Fóliovník vhodný na zahradu i balkón je originální dárek pro zahrádkáře

Tohle je velmi praktický dárek nejen pro zahrádkáře. Velký úspěch jistě uděláte pokud koupíte svým rodičům fóliovník. Práce na zahradě čím dál složitější a díky fóliovníku, který umístíte na balkón nebo na zahradu bude pěstování květin a zeleniny zase zábavou i pro časově omezenější rodiče. Tenhle produkt je vhodný vánoční dárek pro muže.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

4. Krmítko sestavené svépomocí 

Zahradní krmítko patří mezi velmi oblíbené dárky pro dědu co miluje zvířata

Mají vaši rodiče zahrádku a nenapadá vás jaký dárek koupit? Tohle je ideální dárek pro kutily a také pro vašeho tatínka pokud miluje práci na zahradě. Společné krmítko umístíte na zahradu a sledujete jak ptáčci a lesní zvířátka zobou semínka a ovoce. Pokud nevíte jaký dárek pro tátu nebo dědu k narozeninám, tak zahradní krmítko je jasná volba. Zahradní krmítko může být vyrobeno z mnoha materiálů, ale nejčastěji je dřevěné.

TIPY NA DÁRKY PRO DĚDU

5. Kamera do auta

Kamera do auta patří mezi oblíbené dárky pro muže k 50.narozeninám

Pokud je váš muž často na cestách, tak je vhodné mu pořídit kameru do auta a to nejen mu, ale je to i velmi vhodný dárek pro cestovatele pokud jezdíte do zahraničí. Pokud přemýšlíte nad tím co pořídit tatínkovi, který miluje své auto, tak opravdu autokamera jako dárek je jasná volba. Nikdy nezklamete ani kvalitní autokosmetikou, ale není až tak praktický a použitelný dárek.

TIPY NA AUTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

6. Ponožky

Žertovné ponožky s nápisy patří mezi velmi oblíbené dárky pro muže k narozeninám

Buďme k sobě upřímní, ponožek není nikdy dost a hodí se při darování jak na narozeniny tak i svátek. Pokud má obdarovaný rád humor, vyberte mu ponožky s vtipným vzorem. Ponožky s nápisy "V lednici je pivo, v šuplíku otvírák" si velmi oblíbíte.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

7. Pivní sada

Pivní sada s uzeninami patří mezi praktické a oblíbené dárky pro muže k Vánocům

Pokud je váš tatínek nebo manžel milovníkem piva nebo také uzenin, tak máte jasno. Naprosto luxusní dárek, který je velmi praktický je samozřejmě sada piv, kde najdete mnoho piv od různých výrobců, kdy každá chutná jinak. Samozřejmě pokud bude obdarovaný natolik slušný, tak vás pozve, aby jste pivka ochutnávali spolu a proto spolu budete mít i skvělý zážitek, při ochutnávání speciálů a ležáků.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

8. Košile

Košile patří mezi velmi oblíbené dárky pro muže k Vánocům pod stromeček

Moderní košile je vynikajícím dárkem pro vašeho muže, pokud chodí na společenské akce a nebo jen tak na ven nebo do práce. Moderní košile mohou mít mnoho barev, motivů a také se rozdělují na košile s krátkým rukávem a košile s dlouhým rukávem. Košile vybírejte i podle materiálu a ročního období a hlavně podle oblíbeného stylu obdarovaného.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

9. Grilovací sada

Grilovací sada patří mezi oblíbené dárky pro zahrádkáře jako zahradní vybavení

Pokud je váš muž milovníkem jídla a převážně masa, tak rozhodně zvažte na letní období jako dárek pro tatínka/manžela grilovací nářadí a to rovnou sadu, která obsahuje většinou 3-18 grilovacího nářadí. Samozřejmě nemusí grilovat jen maso, ale také zeleninu a spoustu dalšího a díky tomuhle dárku se stane váš muž opravdovým grill masterem a dárek jistě ocení a něco dobrého vám ugriluje, kdy existuje mnoho vychytávek jako třeba i razítko na maso s vlastním jménem.

TIPY PRO ZAHRADU A PŘÍSLUŠENSTVÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111