21 tipů na dárek pro manžela k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro manžela

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud jste vybírali dárky pro ženy, tak moc dobře víte, že je to mnohem jednodušší než vybrat dárky pro muže. Není úplně vhodné koupit první hloupost, aby jste darovali nějaký dárek pro muže nicméně pořádně se zamyslete co opravdu chcete koupit svému muži. Máme pro vás tipy na dárek pro manžela, které vás možná napadly, ale nebyli jste si úplně jisté při výběru a proto jsme tady my abychom vás trochu popostrčili.

1. Dárkový poukaz na sport nebo cestování

Dárkový poukaz je skvělý dárek pro manžela

Pokud máte doma sportovce nebo turistu a cestovatele, tak určitě mu jako dárek věnujte dárkový poukaz v určité hodnotě do internetového nebo kamenného obchodu, kde si sám váš manžel vybere co potřebuje. Pokud najde produkt s vyšší hodnotou než je dárkový poukaz, tak jednoduše rozdíl ceny doplatí ze svého.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

2. Pánské tričko s potiskem dle vašeho výběru

Tištěné pánské tričko s motivy jako skvělý dárek pro manžela

Pokud hledáte dárek pro manžela, který mu vyplníte jeho šatník, tak velmi vhodný dárek je tričko s vlastním potiskem. Dá se říct, že tričko s vlastním popiskem je i originální dárek pro manžela, která jistě ocení. Vybrat si můžete pánská trička jakéhokoliv střihu a barev. Samozřejmě můžete nechat natisknout nejen trička, ale také tílka. Vhodné je vytisknout nějaký vtipný obrázek nebo hlášku, která manžela potěší. Pokud je váš manžel sportovec, tak neváhejte nad dresem české reprezentace nebo jeho oblíbeného klubu, kde bude jeho přezdívka a také číslo.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

3. Grilovací příslušenství

Grilovací nářadí je vynikající dárek pro manžela a zahrádkáře

Příslušenství ke grilům je ideální dárek pro manžela na Vánoce. Na internetu je mnoho grilovacích sad, které obsahují grilovací nářadí a další doplňky, které jsou důvod k tomu, aby si váš manžel připadal jako grilmaster. Sady ke grilování obsahují 2-18 kusů grilovacího nářadí. Jako bonus svému manželovy kupte chňapky nebo zástěru, která se ke grilování hodí svými motivy.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

4. Gravírovaná láhev s alkoholem

Gravírovaná láhev s alkoholem je skvělý dárek pro muže

Pokud hledáte univerzální dárek pro svého manžela, tak rozhodně mu kupte gravírovanou láhev s alkoholem. Produkt se dá použít i jako originální dárek pro svého manžela jelikož když necháte laserem vypálit na láhev nějaké přání a k tomu mu láhev naplníte jeho oblíbeným alkoholem, tak bude nadmíru spokojený.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

5. Elektrický zubní kartáček

Elektrický zubní kartáček je skvělý dárek pro manžela a přítele k Vánocům

Pokud hledáte dárek v podobě elektroniky, ale nechce se vám utrácet za mobilní telefon, notebook, tablet nebo televizi? Rozhodně zvolte jako dárek pro manžela elektrický zubní kartáček. Je dokázáno, že elektrický zubní kartáček čistí zuby mnohem lépe než klasický zubní kartáček.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE

6. Alkoholtester do auta

Vybavení do auta je ideální dárek pro manžela a přítele

Alkoholtester je velmi vhodný dárek pro muže, kteří často cestují automobilem ať už pracovně a nebo jinak s rodinou na oslavách. Vždy je lepší pořádně zkontrolovat zda-li jste čistí a můžete řídit a přece jen si řekněme narovinu, že muž si alkoholtester sám nekoupí a proto je tenhle praktický dárek pro manžela vhodné pořídit.

DÁRKY PRO MILOVNÍKY AUT

7. Svetr jako dárek pro manžela

Oblečení a móda patří mezi vánoční dárky pro manžela a přítele

Originální dárek pro manžela je svetr, který je buď věnován jako originální dárek, kdy bude vyroben přímo na míru obdarovaného s jeho oblíbenými motivy i barvou a nebo jako dárek na sváteční chvíle jako jsou třeba vánoční svátky, kdy je jistě vhodné si na sebe vánoční svetr vzít. Tenhle dárek je vhodný jako vánoční dárek pro manžela.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

8. Péče o vousy vašeho muže

Kosmetika Angry Beards je skvělý dárek pro manžela a partnera k Vánocům

Nevíte co na Vánoce pro manžela? Pokud si váš muž nechal narůst vousy, tak není lepší dárek než mu pořídit kvalitní barber kosmetiku, aby se o své vousy staral s maximální péčí. Můžete zvolit jako dárek šampon na vousy, olej, hřeben na vousy, gely na holení a další skvělé produkty na vousy. Samozřejmě nemusí jít jen o vousy, ale můžete přidat i kosmetiku na vlasy a nebo kupte rovnou dárkový poukaz do barber shopu, který obdarovaný sám využije.


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA KOSMETIKU

9. Exotický hudební nástroj

Hudební nástroje jsou skvělé dárky pro manžela a přítele

Pokud váš manžel miluje hudbu, tak ideální dárek pro něj bude hudební nástroj z jiné země nebo spíše úplně rozdílné kultury než je u nás. Africké bubny nebo jinak známé bubny djembe jsou naprosto ideálním hudebním nástrojem, který si jako dárek váš muž jistě zamiluje. Jsou ideální dárek i pro začátečníky, kteří nemají s hudbou velké zkušenosti. Buben je vyroben z mahagonu což je velmi výběrové a kvalitní dřevo a jako blána se používá kozí kůže díky čemuž se vytvoří vynikající zvuk.

TIPY NA HUDEBNÍ NÁSTROJE

10. Masážní přístroje pro sportovce

Masážní přístroje jsou skvělý dárek pro manžela a přítele

Masážní dárek je luxusní dárek pro manžela a také skvělý dárek pro sportovce. Díky masážnímu přístroji bude regenerace mnohem rychlejší a kvalitnější. Samozřejmě nejde jen o sportovce, ale pomůže i lidem, kteří jsou unavení z práce nebo je bolí záda a svaly. Můžete koupit i doplněk v podobě masážních gelů, které masáž zpříjemní, Masážní pomůcky jsou elektronické, manuální nebo bateriové a kromě unavených svalů jsou vhodné také na hubnutí, otoky a bolavé klouby. Pokud vám masážní pomůcky nepomáhají, tak promyslete koupi voucher na masáž u profesionála.

TIPY NA DÁRKY PEČUJÍCÍ O TĚLO

11. Dárkový poukaz na výlet do cizích zemí

Dárkový poukaz na výlet do ciziny je skvělý dárek pro manžela a přítele

Pokud jste spolu s manželem už nikde nebyli, tak naprosto ideální dárek pro manžela k narozeninám nebo spíše v tomhle případě dárek pro páry je samozřejmě zájezd do zahraničí. Evropa je nádherná a najdete zde spoustu krásných míst a budete mít mnoho zážitků a hlavně krásné vzpomínky do konce svých dnů, které jste strávili se svým milovaným mužem. Vyberte dárek pro cestovatele, kterým svého muže doslova okouzlíte.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE

12. Luxusní terč na šipky

Elektronické terče jsou skvělý dárek pro manžela a přítele

Šipky jsou v poslední době opravdu trendy a pokud i váš muž sleduje velké turnaje, tak jako dárek určitě zvolte terč na šipky se kterým si užijete spoustu zábavy. Pokud chcete opravdu udělat svému muži radost, tak investujte více peněž a místo klasického terče vyberte elektrický terč, který nabízí desítky her a třeba tahle skvělá hra zabaví i vás a budete spolu trávit čas. Vhodné k terči koupit rovnou i šipky a příslušenství.

TIPY NA TERČE A ŠIPKY

13. Dárek pro milovníky lodí

Výlet lodí je vynikající dárek pro celou rodinu

Dárek pro cestovatele je naprosto dokonalý v podobě jachty nebo větší lodě. Samozřejmě nemyslíme, aby jste koupili jako dárek pro muže celou loď nebo jachtu. Zkuste promyslet o zážitek, kdy váš manžel bude na jachtě ať už jen jako cestující a nebo ji bude sám řídit. Pokud chcete zůstat v Česku, tak zvolte jachtu na Lipně a pokud chcete zvolit něco většího, tak zvolte cizinu na moři což je mnohem větší zážitek.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

14. Pánské doplňky

Pánské módní doplňky jsou skvělý dárek pro manžela a přítele

Pánskými doplňky uděláte svému muži obrovskou radost. Koupit módní doplňky muži je vhodným dárkem, protože tím vyřešíte více věci. Muži neradi nakupují a proto mu uděláte radost tím, že nebude muset do obchodu a navíc mu koupíte to co se líbí i vám. Jde například o pánské pásky, peněženky, hodinky a mnoho dalších módních doplňků.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

15. Virtuální realita pro celou rodinu

Virtuální realita je skvělá zábava a dárek pro celou rodinu

Pokud hledáte opravdu originální dárek, který zabaví nejen vašeho muže, ale celou rodinu, tak virtuální realita je správnou volbou. Pořiďte virtuální brýle, které připojíte k mobilnímu telefonu nebo hernímu zařízení ke kterému můžete dokoupit i hry pro virtuální realitu a bavte se ve svém obyváku. Virtuální realitu využijí samozřejmě i vaše děti a zabaví vás na mnoho let, kdy můžete postupně dokupovat lepší a lepší hry.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

16. Romantický večer s večeří pro vás dva

Romantická večeře je skvělý dárek pro manžela k výročí svatby

Nevíte jaký dárek k výročí pro manžela nebo dárek pro manžela k Valentýnu? Pokud svého muže stále milujete, tak rozhodně zapřemýšlejte nad menší romantikou. Jako dárek pro manžela přichystejte luxusní večeři, která je jeho oblíbená a nebo případně zvolte nějakou opravdu drahou a chutnou večeři. Po večeři ho překvapte spodním prádlem, které bude velmi sexy jelikož vaše vytahané pyžamo už zná a užijte si společně strávený večer. Pokud máte děti, tak si samozřejmě zajistěte hlídání ať vás neruší.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE

17. Dárková sada kosmetiky a parfému

Dárková kosmetika je skvělý dárek pro manžela a přítele k Vánocům

Nevíte jaký dárek pro manžela k Vánocům? Určitě i vy milujete když váš manžel krásně voní. Proto tenhle dárek nekupujete jen mu, ale také trochu i sobě. Pokud je vás muž sportovec nebo spíše zahradník, tak i podle toho musíte vybírat kosmetiku. Vyberte sadu parfému ve které bývá občas také voda po holení, deodorant a někdy také módní doplňky jako peněženku nebo ručníky.

TIPY NA LUXUSNÍ KOSMETIKU

18. Dárkový zážitek - zážitek na střelnici

Zážitek na střelnici je vynikající dárek k narozeninám pro manžela a přítele

Pokud hledáte dárkový poukaz na nějaký zážitek ať už jde o adrenalinový nebo jiný zážitek, tak zkuste myslet i na to, že téměř každý muž má velmi rád zbraně. Věnujte svému muži jako dárek poukaz na zážitek na střelnici, kde bude pod dohledem profesionálního školitele střílet z mnoha zbraní jako jsou útočné pistole, AK-47 nebo obyčejné pistole ke kterým budete mít od školitele také výklad a něco se váš muž dozví. Pokud i vy máte ráda zbraně, tak je tohle vynikající dárek pro páry.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

19. Kurz vaření také v podobě knihy

Kurz vaření je skvělý dárek pro kuchaře a kuchařky

Pokud váš muž miluje vaření a jídlo, tak není nic jednoduššího než mu připravit dárek ušitý na míru. A to takový, kdy mu dáte poukaz na kurz vaření, kde se pod dohledem profesionálů naučí vařit a péct naprosto nové lahůdky což jistě ocení. Pokud vám kurz vaření přijde drahý, tak určitě zvolte také knihu o vaření, kde váš muž najde rady a také zároveň recepty.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘE A KUCHAŘKY

20. Endoskopická kamera

Endoskopická kamera je vynikající dárek pro manžela a přítele

Tohle je hodně luxusní dárek pro manžela, ale také dárek pro teenagery a větší děti. Endoskopický kamera má na kabelu tlačítko pro lepší posvícení LED diod a pořízení fotografie, kdy chcete zjistit co je na těžké přístupných místech ať už při zkoumání a nebo při menších opravách. A co je naprosto bomba? Endoskopická kamera je kompatibilní s mobilním telefonem s androidem.

TIPY NA ELEKTRONIKU

21. Luxusní alkohol 

Luxusní alkohol je vynikající dárek pro muže

Stejně jako luxusní dárek pro ženy jsou většinou v podobě šatů, módních doplňků nebo parfémů, tak luxusní dárek pro muže, který bude zároveň i univerzálním dárkem je jak jinak než alkohol, který muži ocení. Nekupujte však obyčejný alkohol, ale nějaký kvalitnější ať už jde o bourbon nebo whiskey ve speciální láhvi, která bude třeba s iniciály obdarovaného.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111