16 tipů na dárek pro myslivkyně k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro myslivkyně

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Dárky pro myslivkyně jde sehnat i jinde než jen ve specializovaném obchodě, ale většinou i na internetu. Pokud ovšem víte co hledáte, tak produkty z oboru myslivosti najdete i jinde. Můžete vybrat spoustu vychytávek pro myslivkyně nebo cokoliv co potřebují pro pohyb v lese a orientaci. Abychom vám trochu pomohli, tak jsme připravili tipy na dárek pro myslivkyně a nyní se na ně pojďme podívat.

1. Myslivecká vesta nebo bunda

Myslivecká bunda nebo vesta je skvělý dárek pro myslivkyně

Pokud nevíte jaký dárek pro myslivkyně, tak nikdy nezklamete žádnou myslivkyni pořádným oblečením. Vyberte sadu bundy s vestou, která je oboustranná a je skvělým dárkem do každého počasí. Pokud se tedy myslivkyně vydávají na lov brzy ráno nebo pozdě večer je naprosto jedno. Myslivkyně nehledí na počasí a proto potřebují pořádné oblečení. Praktická bunda je skvělým dárkem už jen kvůli mnoha kapsám díky kterým schová všechny potřebné věci.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

2. Myslivecké spodní prádlo

Myslivecké spodní prádlo je luxusní vánoční dárek pro myslivkyně

Jak již dobře víme, tak myslivkyně potřebují teplo a proto i spodní prádlo je potřeba mít velmi teplé, příjemné na nošení a nemělo by nijak narušovat komfort. Do přírody je toto spodní termoprádlo naprosto výbornou volbou. Pokud máte již vybráno spodní prádlo, tak zapřemýšlejte i nad funkčním tričkem s dlouhým rukávem a také teplé ponožky.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

3. Porcelánový hrneček na posed

Porcelánový hrneček na posed je skvělý dárek pro myslivkyně na Vánoce

Dárek pro myslivkyně může být taky porcelánový hrníček a to nejlépe s objemem 300 a více mililitrů. Porcelánový hrneček je skvělou volbou jelikož se nerozbije a zároveň se z něj moc dobře pije. Pokud chcete opravdu zvolit dárek pro myslivkyně, tak vyberte nějaký, který je potištěný mysliveckými motivy. 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

4. Termoska nebo termohrnek pro myslivkyně

Termosky a termohrnky je skvělý narozeninový dárek pro myslivkyně

Výborným pomocníkem pro každou myslivkyni je termoska nebo termohrnek, který se hodí vždy v chladném počasí ať už myslivkyně chodí na lov ráno nebo k večeru. Nejčastěji je termoska nebo termohrnek o objemu 500 ml což dokonale vystačí na celý večer na posedu v lese.

TIPY NA TERMOSKY A TERMOHRNKY

5. Návleky pro myslivkyně

Návleky pro myslivkyně jsou skvělou pomůckou do lesa

Návleky pro myslivkyně na nohy jsou velmi skvělým pomocníkem jelikož jsou nepromokavé a jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu tudíž vás ochrání i před ostrým křovím, sněhem, vlhkostí nebo deštěm. Návleky se dají uvázat nahoře, tak i dole a proto vám nespadnou a vydrží vám dlouhá léta nebo spíše obdarované, protože tohle je vynikající dárek pro myslivkyně.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

7. Degustační set speciálních piv

Degustační set speciálních piv je skvělý dárek pro myslivce co milují alkohol

Každý myslivkyně se stará o to, aby zvěřina v lese měla co jíst a proto by jste se vy měli starat o myslivkyně. Věnujte jim jako dárek sadu degustačních a speciálních piv, které každá žena ocení. Piva jsou od jiných výrobců a možná se obdarovaná rozhodne, že degustovat bude právě s vámi.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

8. Speciální jídlo pro myslivkyně

Speciální jídlo pro myslivkyně je v posledních letech velmi využívané

Jídlo, které potřebují myslivkyně jsou většinou tousty z domu nebo rohlík s paštikou, který na posedu velmi rychle sní a poté opět číhají na kořist. Nicméně existují i speciální pytlíky s jídlem pro myslivkyně což je vynikající dárek. Dárek se zalije vroucí vodou z termosky, zatřese se pytlíkem ve kterém jsou od výrobce udělané určitá jídla a jednoduše můžete jíst což nezabere místo a většinou je jídlo o objemu 250 ml.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

9. Houpací sítě a hamaky

Houpací sítě a hamaky patří mezi oblíbený zahradní nábytek

Pokud měli myslivkyně velmi složitý den ať už jde o krmení zvěře a nebo lov, tak jistě ocení relaxaci. K relaxaci mu můžete koupit velmi skvělý dárek, kterým je houpací síť nebo hamaka. Tu můžete natáhnout mezi dva stromy na délku až 5 metrů od sebe a jednoduše si do ní lehnout a relaxovat. Existují i houpací sítě pro dvě osoby a tak se tam vlezete oba.

TIPY NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK

10. Zážitek na střelnici

Zážitek na střelnici je velmi oblíbený zážitek a dárek pro celou rodinu

Pokud nechodí myslivkyně zrovna často na lov a nebo má problém s mířením, tak je velmi vhodné jí koupit voucher v podobě zážitku na střelnici, kde si mušku potrénuje. Může jít o střelnice profesionální s pravými zbraněmi a nebo ty spíše zábavné jakými jsou paintballové střelnice případně ty, kde budete střílet lukem se šípy což myslivkyně zabaví a odreaguje od těžké dřiny v lese.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

11. Sada nožů pro myslivkyně

Sada nožů patří mezi nezbytné vybavení pro myslivkyně

Pokud je myslivkyně opravdu hodně šikovná a nemá problém ulovit zvěřinu a poté ji stáhnout z kůže a rozporcovat, tak k tomu potřebuje náčiní. Jaké jiné náčiní než nože a ty jí můžete darovat. Skvělý dárek pro myslivkyně je celá sada naprosto ostrých nožů, které mají různé zaoblení a velikost což znamená, že vykošťování a stahování uloveného zvířete bude hračka.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

12. Myslivecký batoh se sedátkem

Myslivecký batoh se sedátkem je velká vychytávka pro myslivkyně

Vyjímečný a originální dárek pro myslivkyně je myslivecký batoh se sedátkem v jednom. Batoh má mnoho kapes, většinou je nepromokavý a tudíž se do něj vleze spousta potřebných věcí. Sedátko je velmi jednoduše odnímatelné a tudíž si může obdarovaná kdykoliv a kdekoliv sednout a odpočinout si.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

13. Kniha o myslivosti

Kniha o myslivosti je skvělý dárek pro čtenáře

Pokud znáte myslivce, který s myslivostí právě začíná, tak není nic jednoduššího než mu koupit knihu, kde se dozví naprosto vše co o myslivosti potřebuje vědět. Většina to řeší tak, že se zeptá starších myslivců a ti je učí vše potřebné nebo si zjišťují informace na internetu. Pokud je ovšem obdarovaný staršího věku a navíc nemá příliš kolegu myslivců, tak je kniha a encyklopedie o myslivosti velmi praktickým dárkem.


Tipy na knihy

 

TIPY NA KNIHY

14. Fitness náramek

Fitness náramek je skvělý dárek pro sportovkyně i myslivkyně

Fitness náramek je skvělý dárek pro myslivkyně už jen kvůli tomu, že většinu svého času tráví v lese a na cestách. Díky náramku budou sledovat všechny své životní funkce a také trasu, kde se dozví kolik kilometrů za den nachodili což je velmi potřebná informace. Některé náramky jsou velmi kvalitní a hlavně jsou i voděodolné což se do přírody jistě hodí.

TIPY NA FITNESS A PŘÍSLUŠENSTVÍ

15. Vtipný dárek pro myslivkyně

Vtipný dárek pro myslivkyně je oblíbený dárek na Vánoce

Velmi vtipný dárek pro myslivkyně, který je zároveň originální dárek pro myslivkyně je potištěný produkt ať už vtipným textem, motivy a nebo třeba iniciály obdarované. Na zakázku můžete nechat udělat pro obdarovanou například tričko, samolepky na auto, ručník nebo kryt na mobilní telefon a mnoho dalších produktů.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

16. Čelovka pro myslivkyně

Čelovka pro myslivkyně je také skvělý dárek pro sportovkyně

Vynikající dárek pro cestovatelky, dobrodružky a samozřejmě i pro myslivkyně je čelovka. A to pořádná čelovka, protože myslivkyně většinu času tráví ve tmě a když už chystá krmení v lese pro zvířata a nebo uloví zvíře, které poté se svým ohařem pronásleduje v noci lesem po tmě jistě čelovku bude potřebovat. Čelovka se velmi snadno nosí na hlavě a je velmi silná tudíž nebude problém prosvítit opravdu velké množství lesa.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVKYNĚ


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111