10 tipů na dárek pro novorozence k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO DĚTI


Tipy na dárky pro novorozence

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


1. Kontrastní knížka

Kontrastní knížka patří mezi velmi oblíbené dárky pro novorozence

Čerstvě narozené miminko se po porodu teprve učí pozorovat svět, vidí pouze do vzdálenosti 30 cm a dokáže rozeznat černobíle barvy (jako první barvu postupně poznají červenou). Proto jestli hledáte vhodný dárek pro novorozence, vybírejte černobílé hračky nebo knížky tzv. kontrastní. Miminko jednodušeji zaostří zrak a postupně bude rozeznávat jednotlivé tvary. Případně si přečtěte náš článek: Všechny věci, které potřebujete pro novorozence.


Dárky pro nejmenší

 

TIPY PRO NEJMENŠÍ

2. Chůvička

 

Chůvička s kamerou patří mezi praktické dárky pro rodiče co mají miminko

Chůvička je skvělým pomocníkem pro hlídání miminka, když spinká. Ty lepší přenášejí obraz do mobilu nebo tabletu a vy máte miminko stále na očích aniž byste se báli, že ho při kontrolování vzbudíte. Chůvičku určitě doporučujeme hlavně pokud bydlíte ve velkým baráku a čas trávíte v jiném části domu nebo patra.

TIPY NA KOJENECKÉ POTŘEBY

3. Hrací podložka

Hrací podložka patří mezi nezbytné produkty vhodné pro miminko

Jedna z nejvíc užitečných věcí. Hrací podložky pomáhají rozvíjet hmatové a sluchové schopnosti miminka. Navíc mohou začít pomalu objevovat svět a přicházet na to, že když sáhnou na hračku tak začne šustit, hrát nebo změní tvar (např. plyšáci). Hrací podložky obsahují i závěsné hračky, které miminko určitě zaujmou. S výběrem hrací podložky vám může pomoct náš článek: Jak vybrat nejlepší hrací deku pro vaše miminko.

TIPY NA HRACÍ PODLOŽKY

4. Kolotoč nad postýlku

Kolotoče nad postýlku jsou velmi vhodný dárek pro novorozence k příjemnému usínání

Kolotoč nad postýlkou může pomoct při usínání miminka, vydává příjemný zvuk který miminko uklidní. Na trhu jsou i dětské kolotoče, které zpívají české ukolébavky, otáčí se a svítí

TIPY NA KOLOTOČE NAD POSTÝLKU

5. Mixér

Mixér je vhodný dárek pro rodiče k přípravě pokrmů pro větší miminko

I když je miminko na klasické jídlo malé, za pár měsíců nastane doba kdy budou rodiče zavádět příkrmy. Jedním z tipů na dárek pro novorozence je buď tyčový nebo automatický mixér, který si poradí s jakýmkoliv typem jídla.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

6. Deka

Miminka potřebují být v teple, kdy jsou náchylná na chlad a proto je deka velmi potřebná

Narozená miminka jsou náchylná na chlad, protože tělíčko neumí udržet teplo. Pořiďte prckovi deku s kvalitního materiálu ať už do postýlky nebo do kočárku. Vybírejte deku podle ročního období, kdy se miminko narodí, na léto pořiďte tenčí dečku a na zimu naopak zateplenou, popřípadě na zimu zvolte fusak do kočárku či vajíčka do auta.

TIPY NA DEKY

7. Oblečení

Kojenecké oblečení patří mezi nejprodávanější produkty na trhu

Znáte to, oblečení není nikdy dost obzvlášť u miminek. Pokud si nejste jistí velikostí, zvolte raději větší než se nadáte miminko do něj vyroste. Oblíbené jsou tepláčky nebo celotělové body s vtipným nápisem nebo rokem narození.


Tipy na kojenecké oblečení

 

TIPY NA KOJENECKÉ OBLEČENÍ

8. Teplý polštářek

Teplý polštářek je vhodná pro miminka co trpí prdíky

Nejmenší miminka často trápí bolení bříška. V tomto případě mohou od bolesti pomoct nahřívací polštářky, které nahřejete v mikrovlnné troubě nebo na sporáku v hrnci. Nahřívací polštářek by měl pomoct i při usínání, teplo způsobuje ospalost a pomáhá ke spánku. 

TIPY NA KOJENECKÉ POTŘEBY

9. Album na fotky

Album na fotky patří mezi oblíbené dárky pro rodiče na vzpomínky

Miminko vyroste jako z vody a rodičům zbydou pouze vzpomínky a fotky. Darujte rodičům fotoalbum a dětskou tématikou a uvidíte, že novopečení rodičové budou radostí bez sebe. Mrkněte i na alba, kde se k fotkám dá napsat i menší vzkaz.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

10. Kosmetika

Dětská kosmetika patří mezi praktické dárky pro rodiče a jejich miminko

Dalším tipem na dárek pro novorozence je kosmetika, vybírejte z široké nabídky různých značek, ale vždy zkontrolujte zda je přípravek vhodný pro miminka. Pořiďte pleťové krémy po koupeli nebo různé bylinky do vody, které pomáhají hydratovat pokožku. Kosmetika pro miminka by měla být přírodní a bez vůně. Když budete vybírat kosmetiku, nezapomeňte ani na maminku. Tu určitě potěší různé krémy nebo přípravky na vlasy, které po porodu hodně vypadávají. 

TIPY NA DĚTSKOU KOSMETIKU


Pokud jste nevybrali dárky pro děti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111