14 tipů na dárek pro pivařky k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro pivařky

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Téměř každým rokem patří naše země mezi největší konzumenty piva. Podle statistik to vychází, že týdně vypije každý z nás téměř 6 velkých piv. Pokud i vy hledátek dárek pro milovníky piva, tak jsme vám je sepsali. Pojďme se společně podívat na tipy na dárky pro pivařky a snad si vyberete nebo se alespoň inspirujete.

1. Sada speciálních piv a ležáků

Sada speciálních piv a ležáků je skvělý dárek pro pivařky

Pokud nevíte co za dárek, tak velmi univerzální dárek pro pivařky je samozřejmě sada nebo spíše balení speciálních piv a ležáků ať už z České republiky nebo z celého světa. Obdarovaná jistě ocení degustaci těchto speciálních kousků a pokud jste jejím hodně dobrým kamarádem nebo rodinou, tak k degustaci pozve i vás.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

2. Dárkový poukaz do pivovaru

Dárkový poukaz do pivovaru je skvělý dárek pro celou rodinu

Pokud měla vždy obdarovaná zájem podívat se do pivovaru, tak ji to dopřejte. Kupte mu dárkový poukaz, který většinou obsahuje také to, že si může sama uvařit pivo s tím, že si projde naprosto vším od šrotování, rmutování, scezování, chmelovar až po spilkování. Poté jej ochutná a může si jej i odnést domů.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

3. Originální pivní sklenice

Originální pivní sklenice je skvělý dárek pro milovnice piv

Pokud obdarovaná pije pivo spíše doma, tak je velmi dobrý nápad na dárek pro pivařky sklenice, do které jsou pomocí gravírování vryty buď její iniciály nebo oblíbené motivy. Samozřejmě pokud je obdarovaná štamgastem v nějaké hospůdce, tak si tam může nechat sklenici do které bude obsluha čepovat pivko pouze obdarované.

TIPY NA SKLENICE

4. Zvonek "Ring for beer"

Zvonek "Ring for beer" je vtipný dárek pro pivařky

Zvoneček, který budou obdarované často používat už jen kvůli tomu, že díky tomuhle zvonečku jim jejich drahá polovička donese pivko rovnou na gauč. Je to v posledních letech velmi trendy dárek pro pivařky, který není finančně vůbec náročný.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

5. Sada pivních minipiv

Sada pivních minipiv je skvělý vánoční dárek pro pivařky

Pokud obdarovanou zajímá jak chutnají piva ze zahraničí, tak je velmi dobré ji koupit sadu minipiv. Lahvičky o objemu 0,33 litru, které se ji naprosto ihned vryjí do paměti jelikož jde o výběrové piva z Dánska, Irska, Británie, Francie, Německa a dalších zemí.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

6. Pivní povlečení

Pivní povlečení je skvělý dárek pro pivařky k Vánocům

Pokud máte doma povalečku, které milují pivo natolik, že celý den tráví u televize na gauči a poté se zvedne vzhůru do peřin, tak ji darujte pivní povlečení. Tohle povlečení s motivy pivních láhví jsou natolik oblíbené, že v posledních letech jsou téměř každým rokem kupovány tisíci lidmi na Vánoce.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL DO LOŽNICE

7. Pivní kniha se speciality

Kniha o pivu je skvělý dárek pro milovnice piv

Kniha pro pivařky se specialitami uvařených právě z piv je možná donutí trávit o něco delší dobu v kuchyni než doposud. Pokud nevíte co uvařit, tak se určitě podívejte do této kuchařky ať jde o předkrmy, polévky, maso a zvěřina, zeleninová a bezmasá jídla nebo moučníky, tak nic pro vás nebude překážkou.

TIPY NA KNIHY

8. Pivní výčep

Pivní výčep je originální dárek pro milovnice piv k Vánocům

Originální a praktický dárek pro pivařky, ale i dárek pro dědečka je domácí pivní výčep. Tuhle vychytávku nemá doma jen tak někdo a tak uděláte obdarované jistě obrovskou radost a to nejen mu, ale i ostatním členům rodiny. Ideální dárek na zahradní párty. Nezapomeňte věnovat k domácímu výčepu i soudek piva ať můžete se svými přáteli pivní dárek rovnou vyzkoušet.

TIPY NA MALÉ SPOTŘEBIČE

9. Originální pivní dárek

Originální pivní dárky ocení jako dárek každý milovnice piv

Originální dárek pro pivařky může být určitě dárek, který ji vyrobíte na zakázku s její fotografií, oblíbenými motivy nebo iniciály. Může jít o klasické produkty pro pivařky jakými jsou otvíráky, sklenice na pivo nebo pivní láhve a mnoho dalších.


Tipy na vychytávky

 

TIPY NA VYCHYTÁVKY NEJEN PRO PIVAŘKY

10. Pivní kosmetika

Pivní kosmetika je skvělý dárek pro milovnice piv pod stromeček

Už jste určitě někdy viděli pivní kosmetiku ať už to bylo na internetu nebo v obchodě. Pivo se nemusí pořád jen pít, ale může se využít i jako kosmetika. Proto se vyrábějí produkty jakými jsou například sprchové gely, šampony i koupele, tak i efektní sady s mixem tělové kosmetiky. A to nejen pro muže, ale i pro ženy.

TIPY NA KOSMETIKU

11. Vtipné pivní ponožky

Ponožky s motivy patří mezi vtipné dárky pro pivařky a milovnice piv

Určitě velmi vtipný dárek pro pivařky jsou vtipné ponožky, které musí mít každá správná pivařka ve svém šatníku. Vzít si takové nepřehlédnutelné ponožky na zahradní nebo rodinnou oslavu je velkou zábavou a mnoho lidí se nad tím opravdu zasměje a tak se velmi uvolní atmosféra.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

12. Originální pivní soudek

Pivní soudek patří mezi originální dárky do domácnosti a pro pivařky

Pokud hledáte originální dárek pro milovníky piva, tak tohle bude zcela jasný dárek. Můžete využít klasické bečky nebo soudky piva, které jsou od známých výrobců a nebo pivařce udělejte radost a zvolte originální soudek piva s motivy její oblíbené hudební kapely nebo filmové postavy. Na zakázku si můžete nechat udělat i speciální motivy s její fotkou a iniciály což jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

13. Pivní lázně

Pivní lázně patří mezi komplexní dárky pro rodiče k Vánocům

Pokud opravdu už nevíte co koupit za dárek pro milovníky piva, tak jim darujte skvělý zážitek. Zážitek v podobě pobytu v pivních lázních se vším všudy ať už jde o procedury, masáže, koupel v pivu, večeři nebo degustaci. Obdarovaná takový dárek jistě ocení nicméně tenhle dárek může být finančně trochu více náročný.

TIPY NA DÁRKY PRO RODIČE

14. Kniha pro výrobu domácího piva

Kniha o vaření piva a jeho druzích patří mezi skvělé dárky pro milovníky čtení

Není nic lepšího než když obdarovaná miluje pivo a zároveň tráví velmi mnoho času v kuchyni, tak ji pořídit knihu s recepty podle které si vyrobí pivo zcela sama. Poté vám dá jistě ochutnat ať vše ohodnotíte což může být zážitek zároveň i pro vás.

TIPY NA DÁRKY PRO MILOVNÍKY ČTENÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111