9 tipů na luxusní fitness dárky pro sportovce a sportovkyně

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro sportovce a sportovkyně

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


 

 1. Švihadlo

Švihadlo je skvělý dárek pro sportovce i sportovkyně k Vánocům

Švihadlo je skvělým pomocníkem jak k hubnutí tak i tvarování postavy. Při cviku zapojujete celé tělo, díky čemuž se pálí kalorie a nabírá svalová hmota, navíc díky švihadlu si postupně vybudujete i fyzickou kondici. U lepších švihadel jde nastavit délka, která vyhovuje vaší výšce postavy a madla pohodlná pro úchyt, tak aby neklouzali.

TIPY NA ŠVIHADLA

2. Rukavice na cvičení

Fitness rukavice jsou skvělou ochrannou pomůckou a vánoční dárek pro sportovce a sportovkyně

Do fitness centra určitě nepostradatelná věc, hlavně pokud obdarovaný tahá těžké váhy. V rukavicích už žádná činka nebude klouzat z ruky a bandáž (nemají je všechny rukavice) zpevní zápěstí. Už žádné posilování s upocenými činkami, rukavice na cvičení se hodí i na cvičení na podložce.

TIPY NA FITNESS RUKAVICE

3. Protein

Proteiny patří mezi originální dárky pro sportovce a sportovkyně

Protein je vhodný pro kohokoliv, kdo se rozhodl začít se sportem. Obsahují velké množství bílkovin, které pomáhají s nárůstem svalové hmoty a při hubnutí naopak zabraňují ztrátě svalů, tím pádem budete hubnout tuky. Protein můžete pít buď ředěný s vodou nebo mlékem.

TIPY NA PROTEINY

4. Sportovní taška

Sportovní taška patří mezi praktické dárky pro sportovce a sportovkyně na Vánoce

Sportovní taška udělá radost každému sportovci bez ohledu na sport který praktikuje. Tašku vybírejte podle sportu, jaký oslavenec dělá. Jiné tašky jsou na plavání a jiné zase na tenis. Většina z nich obsahuje kromě velké kapse i menší kapsy na drobnosti, díky čemuž budete mít ve všem svůj systém. Doporučujeme vybírat spíš tašku s větším objemem. 

TIPY NA FITNESS A PŘÍSLUŠENSTVÍ

5. Barel na vodu

Barel na vodu je skvělý a praktický dárek pro sportovce a sportovkyně

Lehký, přenosný a praktický pomocník na doplnění pitného režimu. Barel je vyroben s odolného plastu díky čemuž vydrží i pád na zem.

TIPY NA LÁHVE NA PITÍ

6. Chytré sportovní hodinky

Chytré sportovní hodinky patří mezi oblíbené dárky pro sportovce a sportovkyně

Na chytrých hodinkách si nastavíte danou aktivitu a necháte je běžet během tréninku. Na konci vám vyhodnotí kolik jste spálili kalorií, délku cvičení, za jak dlouho vám trvalo uběhnout kilometr a mnoho dalšího. Oproti fitness náramkům mají daleko více funkcí. Při výběru dejte pozor na výdrž baterie, vodotěsnost a cenu.

TIPY NA SPORTOVNÍ VYBAVENÍ

7. Sportovní oblečení/obuv

Sportovní oblečení a obuv patří mezi originální vánoční dárky pro sportovce a sportovkyně

Praktický a vždycky hodící se dárek. Oblečení není nikdy dost a kvalitní boty jsou dosti důležité. Vybírejte buď oblíbenou barvu vašeho sportovce nebo neutrální jako je černá či šedá. Zkuste se mrknout i na funkčním triku, který bude v zimním období pěkně zahřívat.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

8. Posilovací gumy 

Posilovací gumy patří mezi klasické dárky pro sportovce a sportovkyně k narozeninám

Guma slouží k protáhnutí celého těla nebo k posilování vlastní váhou. Pokud s posilováním právě začínáte, zvolte spíš gumu a lehčím odporem v kilogramech. Posilovací guma je vhodná i jako pomalý návrat ke sportu při zranění. Malý - velký pomocník, gumu můžete přenést kamkoliv a kdekoliv s ní cvičit, rádi jste na čerstvém vzduchu? Posilovací guma je velice praktická a schováte jí i do menší tašky.

TIPY NA OSTATNÍ FITNESS NÁŘADÍ

9. Činky a příslušenství

Činky a příslušenství patří mezi originální vánoční dárek pro sportovce a sportovkyně

Chcete začít posilovat a neradi chodíte do posilovny? Cvičit se dá i z pohodlí domova, činky jsou tyčky které váží několik kilogramů, na které si vložíte závaží podle své síly. Na začátek doporučujeme začít s malou váhou a postupně přidávat.

TIPY NA ČINKY A PŘÍSLUŠENSTVÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111