22 tipů na dárek pro strejdu k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro strejdu

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Dárek pro strejdu by měl být v podobě něčeho tekutého stejně jako dárek pro tatínka nebo dárek pro dědečka. Je to součást rodiny a podle toho by jste měli vybírat. S pocitem, že strejdu znáte ať už jde o jeho koníčky, zájmy nebo její věk. Pokud chcete sehnat originální dárek pro strejdu nebo praktický dárek pro strejdu, tak u nás by jste tohle měli najít. Sepsali jsme vám tipy na dárky pro strejdu a věříme, že alespoň část z nich vás zaujme nebo alespoň inspiruje k dalšímu výběru.

1. DÁRKOVÝ POUKAZ

Dárkový poukaz je skvělý dárek pro strýce a všechny muže

Pokud nevíte co vybrat, tak zkuste sehnat velmi univerzální dárek pro strejdu a tím bude dárkový poukaz na nákup jeho oblíbeného zboží ať už jde o poukaz do internetového nebo kamenného obchodu. Může jít o poukaz na nákup outdoorového vybavení na turistiku nebo sportovního vybavení pro jeho oblíbený sport a mnoho dalších. Pokud mu vyberete poukaz v určité hodnotě a on si vybere produkt, který bude dražší, tak jednoduše rozdíl těchto cen doplatí ze svého.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

2. SPORTOVNÍ VYBAVENÍ

Sportovní vybavení je skvělý dárek pro sportovce

Pokud je váš strýc většinu času na gauči a nechce se příliš aktivně do ničeho zapojit, tak mu určitě vyberte sportovní vybavení jakým může být třeba vybavení na ping-pong což jistě ocení. Jde o velmi zábavnou hru, což může být ideální dárek pro celou rodinu. Vyberte i originální dárek pro strejdu, kterým může být poukaz na turnaj ve stolním tenise díky němu bude mít větší motivaci trénovat.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

3. KOŠILE

Košile je skvělý dárek pro strejdu k Vánocům

Moderní košile je vynikajícím dárkem pro vašeho strýce pokud chodí na společenské akce a nebo jen tak na ven nebo do práce. Moderní košile mohou mít mnoho barev, motivů a také se rozdělují na košile s krátkým rukávem a košile s dlouhým rukávem.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

4. HANDSFREE DO AUTA

Handsfree do auta patří mezi oblíbené dárky pro strejdu k narozeninám

Ideální dárek pro strejdu, který využije každým dnem. Pokud váš strýc tráví hodně času v autě ať už jde o rodinné cestování nebo pracovní cestování, tak dbejte na jeho bezpečnost a tímto dárkem ho velmi potěšíte. Kdykoliv může zvednout hovor nebo zatelefonovat i vám. Handsfree lze použít i na zahradu nebo do díly nicméně tam se musí pořídit sluchátková varianta handsfree.

TIPY NA AUTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

5. DÁREK V PODOBĚ AUTOKOSMETIKY

Autokosmetika je skvělý vánoční dárek pro strejdu

Pokud váš strejda miluje své auto, tak není nic jednoduššího než mu vybrat nějaký doplněk jako je třeba kamera do auta, ale to co opravdu ocení je sada autokosmetiky. Díky tomu bude jeho auto naprosto čisté a bude se lesknout novotou. Zbaví se škrábanců a poradí si s nepořádkem v interiéru i exteriéru. Pokud vás strýc miluje pořádek v autě, ale nechce se mu ho čistit, tak zvažte poukaz na vyčištění automobilu u profesionála.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

6. FUNKČNÍ OBLEČENÍ

Funkční oblečení je praktický dárek pro sportovce na běhání

Pokud si myslíte, že strejda neocení váš dárek v podobě oblečení, tak nyní jste na omylu. Jestli je váš strýc turista a miluje cestování, tak rozhodně ocení funkční oblečení díky kterému bude více v teple a díky speciálnímu materiálů je voděodolný a neprofoukne. Oblečení je samozřejmě vhodné i pro lyžování a další zimní sporty.

Využít můžete také slevové kupóny na sportovní oblečení.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

7. JÍZDA HUMMEREM

Jízda Hummerem je skvělý dárek pro rodiče

Pokud je váš strejda milovníkem aut a chcete mu dopřát adrenalinový zážitek v podobě jízdy Hummerem H1 velmi drsným terénem, kde může být na místě spolujezdce nebo Hummera rovnou řídit, tak neváhejte. Najdete spoustu podobných zážitků a většinou si může obdarovaný vzít k sobě do auta další osoby tudíž je šance, že se dostane i na vás.

TIPY NA DÁRKY PRO RODIČE

8. GRILOVACÍ NÁŘADÍ

Grilovací nářadí je skvělý dárek pro zahrádkáře

Pokud je váš strejda milovníkem jídla a převážně masa, tak rozhodně zvažte na letní období jako dárek pro strýce grilovací nářadí a to rovnou sadu, která obsahuje většinou 3-18 grilovacího nářadí. Samozřejmě nemusí grilovat jen maso, ale také zeleninu a spoustu dalšího a díky tomuhle dárku se stane váš tatínek opravdovým grill masterem a dárek jistě ocení a něco dobrého vám ugriluje.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

9. HOUPACÍ SÍTĚ

Houpací sítě jsou vhodný dárek pro kutily k jejich odpočinku po práci

Pokud váš strejda miluje odpočinek a relax, tak je vhodné mu koupit houpací sítě. Je to velmi neobvyklý dárek a jistě ho nebude očekávat a proto bude opravdu velmi překvapený. Houpací síť jednoduše natáhnete třeba mezi dva stromy na vaší zahradě a nastal čas na pořádný odpočinek.

TIPY NA DÁRKY PRO KUTILY

10. VÝBĚR MNOHA DRUHŮ PIV A LEŽÁKŮ

Výběr z mnoha piv a ležáků je skvělý dárek pro strýce na Vánoce

Pokud je váš strejda milovník piva, tak není nic jednoduššího než mu k narozeninám nebo k svátku dopřát dárek v podobě sady pivních speciálů a ležáků. Najdete zde mnoho piv od různých výrobců a jiných chutí což jistě ocení a třeba si večer sednete spolu ke stolu a budete ochutnávat a hodnotit společně na což pak budete rádi vzpomínat.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

11. MULTIFUNKČNÍ SVÍTILNA 

Multifunkční svítilna je skvělý dárek do dílny pro všechny kutily

Skvělý dárek pro cestovatele jakým váš strýc jistě je bude multifunkční svítilna. Tohle vynikající outdoorové vybavení je vhodné jak do lesa, kempování, turistiku nebo k rybaření. Svítilna se nabíjí přes USB kabel nebo solárně a má mnoho funkcí, ale to záleží na produktu jelikož každý nabízí něco jiného. U různých modelů můžeme najít kromě světla také kladívko, nožík nebo kompas.

TIPY NA DÁRKY DO DÍLNY

12. DOPLŇKY STRAVY

Doplňky stravy patří mezi skvělé dárky pro sportovce a muže

Pokud byl a nebo ještě stále je váš strejda sportovec a neustále si stěžuje nebo na něm vidíte jak ho vše bolí? Rozhodně zvažte dárek ve formě doplňků stravy nebo sportovní výživy. Pokud jde o doplňky stravy, tak díky těmto tabletám doplní spoustu potřebných vitamínů a dalších minerálů, které bude potřebovat k regeneraci a ohledně sportovní výživy, tak ta mu pomůže při cvičení a sportování díky čemu bude probíhat rychlejší regenerace a zvýšení fyzické síly.


Doplňky stravy

 

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

13. CHYTRÉ HODINKY

 

Chytré hodinky patří mezi velmi oblíbené narozeninové dárky pro strejdu

Pokud váš strejda rád sportuje ať už jde o běhání, plavání a nebo jiné sporty, tak zapřemýšlejte nad koupí chytrých hodinek. Váš strýc bude mít přehled o svých výkonech, protože chytré hodinky mají v sobě spoustu funkcí jako třeba měření tepu, měření trasy nebo také rychle odpovídat na SMS případně vás upozorní na upomínky v kalendáři, kdy si chytré hodinky jednoduše spárujete s mobilním telefonem.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

14. KRAVATA S OTVÍRÁKEM

 

Kravata s otvírákem je skvělý dárek pro strejdu k Vánocům a také vychytávka pro muže

Pokud je váš strejda milovníkem piva a zároveň velký elegán, tak jistě ocení vychytávku, kterou je kravata. Není to obyčejná kravata nicméně kravata, která má v sobě zabudovaný otvírák na pivo a tím pádem může využít toho, že když přijde unavený z práce, tak rovnou zasedne ke stolu s pivkem, které si velmi snadno otevře. Tenhle dárek je v poslední době čím dál více oblíbený a tak ho jistě ocení i váš strejda.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

15. DEGUSTAČNÍ OCHUTNÁVKA

 

Degustační ochutnávka patří mezi oblíbené dárky pro strýce k Vánocům

Degustační ochutnávka je skvělým dárkem pro milovníky tvrdého alkoholu. Pokud strejda má alkohol opravdu rád a spíše degustuje než, že by byl alkoholik, tak mu kupte dárkový poukaz na ochutnávku a degustaci tvrdého alkoholu v podobě rumů, whiskey nebo bourbonu. Tenhle dárek jistě ocení a třeba bude mít inspiraci ke koupi celé láhve z této ochutnávky

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

16. KAMERA GOPRO

 

Kamera GoPro je skvělý dárek pro strýce k Vánocům

Pokud je váš strejda miluje cestování nebo adrenalin, tak není nic lepšího než mu koupit GoPro kameru, kterou si jednoduše nasadí na oblečení nebo na hlavu a bude natáčet své dobrodružné cesty. Kamery jsou malé, lehké, s velmi kvalitním natáčením a odolné. Kamera GoPro stojí více peněz, ale je to vynikající dárek pro cestovatele a dárek pro sportovce.

TIPY NA ELEKTRONIKU

17. DOBRODRUŽSTVÍ NA STŘELNICI

 

Dobrodružství na střelnici je skvělý zážitek a dárek pro celou rodinu

Pokud je váš strejda milovníkem akčních filmů, tak mu rozhodně kupte dárkový poukaz pro dobrodružství na střelnici, kde bude váš strýček se zvoleným instruktorem střílet z různých zbraní. Nejčastěji jsou to útočné pušky, AK-47, brokovnice nebo obyčejné pistole. Navíc jako bonus bývá takový zážitek většinou zdokumentován jako bonus k poukazu, ale je vše na domluvě s instruktorem. Navíc se dozví spoustu informací o zbraních a naučí se je dle potřeby i vyčistit.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

18. SPORTOVNÍ VÝŽIVA

Sportovní výživa je skvělý dárek pro strejdu co sportuje

Dárek pro strýčka co sportuje a posiluje je velmi jednoduché vybrat. Nejde jen o fitness nářadí jakými jsou činky a příslušenství, ale především také sportovní výživa, která udrží zdraví a fyzickou kondici a zároveň vás povzbudí při cvičení, běhu či jiném sportu. Mezi sportovní výživu patří například

Záleží pouze na vás, který produkt je vhodný jako dárek pro strýce a dokáže jej ocenit. Určitě dbejte na složení výrobků, protože zrovna u sportovní výživy určitě neplatí pravidlo, že čím levnější tím lepší a proto si raději při nákupu připlaťte.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

19. MÓDNÍ DOPLŇKY JAKO KOŽENÝ PÁSEK

 

Módní doplňky jako je kožený pásek je skvělý dárek pro muže elegány

Kožený pásek je jako dárek pro strejdu elegána naprosto ideální jelikož tenhle módní doplněk je velmi oblíbený. Vyplatí se mít hnědý i černý kožený pásek jelikož se většinou bere stejná barevná varianta s pánskou obuví. Vhodné je mít i univerzální pásek, který máme pro každodenní nošení třeba k riflím. Pokud chcete opravdu investovat více peněz, tak zvolte pásek pro strejdu z pravé kůže, kdy má tenhle pásek životnost i několik let a je velmi kvalitní.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

20. TRÉNINK V BOXU 

 

Trénink v boxu je skvělý dárek pro sportovce k narozeninám

Pokud váš strejda miluje bojové sporty a hlavně box, tak mu věnujte přes kupón hodinový nebo dvouhodinový trénink s profesionálním boxerem. Na tenhle zážitek, kde bude váš bratr v ringu s profesionálem určitě nikdy nezapomene a třeba jej to motivuje a posune dále k tomu, aby se začal boxu věnovat na vyšší úrovni než jen rekreačně.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

21. ČELOVKA 

 

Čelovka patří mezi outdoorové vybavení a je to skvělý dárek pro strýce k Vánocům

Výborným dárkem pro sportovce, běžce, kutily i nadšence v turistice nebo rybáře je bezesporu čelovka. Čelovky jsou v dnešní době velmi oblíbené a vypadají i velmi dobře. Jako outdoorové vybavení je naprosto dokonalé a pokud váš strejda občas vyjde mimo dům v noci, tak tenhle dárek jistě ocení stejně jako kutilové, kteří potřebují čas od času vyměnit žárovku nebo opravit cokoliv za tmy.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

22. DEGUSTACE RUMŮ A JINÝCH LIHOVIN

 

Degustace rumů a jiných lihovin patří mezi oblíbené dárky pro prarodiče i strýce

Dárek pro milovníka rumů a jiných lihovin je opravdu nezvyklým dárkem nicméně pokud váš bratr má natolik rád rumy a chcete mu dát možnost degustovat ty nejlepší rumy co existují, tak mu věnujte voucher díky kterému mu degustaci těch nejlepších karibských rumů umožníte a on na tenhle originální dárek nikdy nezapomene.

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111