11 tipů na dárek pro švagra k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro švagra

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud se váš bratr oženil a tudíž máte v rodině nového člena v podobě švagra a úplně nevíte jaký dárek by si zasloužil? Zeptejte se bratra a pokud ani on neví, tak použijte tradiční dárky pro švagra jakými jsou piva, zážitky nebo zahradní nářadí. Tím jistě nic nezkazíte, ale co když chcete švagra opravdu ocenit něčím lepším? Sepsali jsme pro vás tipy na dárek pro švagra, kde vyberete ten vhodný dárek právě pro něj, kterým ho jistě potěšíte. 

1. Domácí výčep

Domácí výčep je perfektní vychytávka a dárek pro švagra k narozeninám

Originální a praktický dárek pro švagra, ale i dárek pro dědečka je domácí pivní výčep. Tuhle vychytávku nemá doma jen tak někdo a tak uděláte obdarovanému jistě obrovskou radost a to nejen mu, ale i ostatním členům rodiny. Ideální dárek na zahradní párty. Nezapomeňte věnovat k domácímu výčepu i soudek piva ať můžete se svými přáteli pivní dárek rovnou vyzkoušet. 

TIPY NA VYCHYTÁVKY

2. Jízda v automobilu

Jízda v rychlém automobilu je skvělý dárek pro muže i ženy

Pokud je váš švagr milovník aut, tak mu neváhejte věnovat voucher, kde se projede nebo bude rovnou řídit nadupané auto jako Ford Mustang, Tesla, Ferrari, Lamborghini nebo Aston Martin. Na tento zážitek nikdy nezapomene a i přesto, že je poukaz poněkud dražší, tak se nebojte oslovit i rodinu a koupit voucher jako hromadný dárek pro švagra.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

3. Degustační sada alkoholu

Degustační sada alkoholu je skvělý vánoční dárek pro švagra

Velmi dobrý dárek pro švagra je degustační sada whiskey a jiného tvrdého alkoholu. Například degustační sada Jack Daniels, kde najdeme mnoho příchutí tohoto výrobce v 0,05ml láhvích což obdarovanému stačí k tomu, aby si uvědomil, který druh má nejraději a koupí si celou láhev. Samozřejmě jsou oblíbené i degustace karibských rumů a další.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

4. Kamera do auta

Kamera do auta patří nejlepší vánoční dárky pro švagra

Pokud je váš švagr často na cestách, tak je vhodné mu pořídit kameru do auta a to nejen mu, ale je to i velmi vhodný dárek pro cestovatele. Pokud přemýšlíte nad tím co pořídit švagrovy, který miluje své auto, tak opravdu autokamera jako dárek je jasná volba. Nikdy nezklamete ani kvalitní autokosmetikou, ale není to až tak praktický a použitelný dárek.

TIPY NA AUTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

5. Zahradní nářadí

Zahradní nářadí je praktický dárek pro zahrádkáře k Vánocům

Dárek pro zahrádkáře a dárek pro zahradnici je v tomhle směru zcela jasný. Pokud váš švagr miluje zahradničení ať už se věnuje pěstování zeleniny nebo okrasných květin, tak ho určitě vždy potěšíte zahradním nářadím, které mu usnadní práci a ušetří čas.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

6. Chytré hodinky

Chytré hodinky jsou skvělý dárek pro sportovce

Chytré hodinky jsou dokonalý dárek pro sportovce jelikož už nenabízí pouze čas, ale mnoho dalších funkcí jako je tep, monitorování trasy, monitorují spánek a dají se do nich stáhnout chytré aplikace, které usnadní manipulaci s mobilním telefonem. Chytré hodinky jsou vynikající dárek pro švagra ke kulatým narozeninám.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

7. Sportovní výživa

Sportovní výživa patří mezi luxusní dárky pro švagra co sportuje

Dárek pro švagra co sportuje a posiluje je velmi jednoduché vybrat. Nejde jen o fitness nářadí jakými jsou činky a příslušenství, ale především také sportovní výživa, která udrží zdraví a fyzickou kondici a zároveň vás povzbudí při cvičení, běhu či jiném sportu. Mezi sportovní výživu patří například

Záleží pouze na vás, který produkt je vhodný jako dárek pro švagra a dokáže jej ocenit. Určitě dbejte na složení výrobků, protože zrovna u sportovní výživy určitě neplatí pravidlo, že čím levnější tím lepší a proto si raději při nákupu připlaťte.

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

8. Doplňky stravy

Doplňky stravy jsou skvělý vánoční dárek pro švagra k jeho zdraví

Dárek pro švagra co pečuje o své zdraví je rozhodně vhodné zvolit doplňky stravy díky kterým mu dáte najevo, že je zdraví na prvním místě a velmi vám na něm záleží. Jde o praktický dárek, který není úplně nejlevnější pokud vyberete nějaké kvalitnější vitamíny. Jako originální dárek pro švagra můžete zapojit trochu kreativity a vymyslet design krabičky s vitamíny a k tomu mu zabalíte i své produkty jako je kvalitní čaj nebo káva.


Doplňky stravy

 

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

9. Voucher na zážitky

Dárkový poukaz patří mezi univerzální vánoční dárky pro muže

Pokud vás opravdu nenapadá nic co by mohlo být vhodný dárek pro švagra, tak určitě využijte portálů, které se soustředí na zážitky ať už jde o adrenalinové, sportovní nebo vzdělávací. Poukaz nebo voucher koupíte v určité hodnotě a obdarovaný si poté již vybere zážitek sám dle svých zájmů nebo si případně připlatí a vybere si něco opravdu unikátního.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

10. Pivní sada

Pivní sada patří mezi praktické dárky pro prarodiče i švagra

Pokud je váš švagr milovníkem piva, tak máte jasno. Naprosto luxusní dárek, který je velmi praktický je samozřejmě sada piv, kde najdete mnoho piv od různých výrobců, kdy každá chutná jinak. Samozřejmě pokud bude švagr natolik slušný, tak vás pozve, aby jste pivka ochutnávali spolu a proto spolu budete mít i skvělý zážitek, při ochutnávání speciálů a ležáků.

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

11. Pokladnička

Pokladnička může být vtipný dárek pro švagra k Vánocům

Pokud chce švagr vycestovat do zahraničí nebo šetří na mobilní telefon případně nové auto, tak jako velmi originální dárek pro švagra může být pokladnička v různých tvarech od prasátka až po keramické autíčko, které nejde otevřít a tudíž si švagr do něj bude spořit dlouhá léta dokud se nenaplní.

TIPY NA POKLADNIČKY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111