22 tipů na dárek pro tátu k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro tátu

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Vybrat dárek pro tátu je něco hrozného a složitého a to z jednoduchého důvodu. Už vše má a nic nepotřebuje a proto vám to absolutně neulehčí. Vybrat dárek pro tatínka je opravdu těžké a proto jsme vám sepsali tipy na dárky pro tátu díky kterým vám trochu napovíme co je potřeba koupit nebo co by opravdu ocenil. Ať už vybíráte dárky pro muže nebo dárky ke Dni otců, tak u nás nápovědu určitě najdete.

1. Dárkový poukaz

Dárkový poukaz je vynikající dárek pro tátu co miluje hraní her a jiné zážitky

Pokud nevíte co vybrat, tak zkuste sehnat velmi univerzální dárek pro tátu a tím bude dárkový poukaz na nákup jeho oblíbeného zboží ať už jde o poukaz do internetového nebo kamenného obchodu. Může jít o poukaz na nákup outdoorového vybavení na turistiku nebo sportovního vybavení pro jeho oblíbený sport a mnoho dalších. Pokud mu vyberete poukaz v určité hodnotě a on si vybere produkt, který bude dražší, tak jednoduše rozdíl těchto cen doplatí ze svého.

TIPY NA DÁRKOVÉ POUKAZY A ZÁŽITKY

2. Sportovní vybavení

Golfové míčky a další sportovní vybavení je skvělý dárek pro tátu

Pokud je váš tatínek většinu času na gauči a nechce se příliš aktivně do ničeho zapojit, tak mu určitě vyberte sportovní vybavení jakým může být třeba vybavení na ping-pong což jistě ocení. Jde o velmi zábavnou hru což může být ideální dárek pro celou rodinu. Vyberte i originální dárek pro tátu, kterým může být poukaz na turnaj ve stolním tenise díky němu bude mít větší motivaci trénovat.

TIPY NA SPORTOVNÍ VYBAVENÍ

3. LUXUSNÍ Košile

Luxusní košile je vynikající dárek pro tátu

Moderní košile je vynikajícím dárkem pro vašeho tátu pokud chodí na společenské akce a nebo jen tak na ven nebo do práce. Moderní košile mohou mít mnoho barev, motivů a také se rozdělují na košile s krátkým rukávem a košile s dlouhým rukávem. Luxusní košile patří mezi skvělý dárek k Vánocům pro tátu.


Tipy na oblečení a módu

 

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

4. Handsfree do auta

Handsfree patří mezi autodoplňky a je to praktický dárek pro tátu do auta

Ideální dárek pro tátu, který využije každým dnem. Pokud váš otec tráví hodně času v autě ať už jde o rodinné cestování nebo pracovní cestování, tak dbejte na jeho bezpečnost a tímto dárkem ho velmi potěšíte. Kdykoliv může zvednout hovor nebo zatelefonovat i vám. Handsfree lze použít i na zahradu nebo do díly nicméně tam se musí pořídit sluchátková varianta handsfree. Handsfree je skvělý dárek pro taťku na Vánoce.

TIPY NA AUTODOPLŇKY

5. Stírací mapa světa 

Stírací mapa světa patří mezi plakáty a velmi oblíbené dárky pro tatínky na Vánoce

Ideální dárek pro cestovatele, kterým je stírací mapa světa na zeď. Tuhle mapu si může váš táta dát na zeď v domácnosti, dílně nebo kdekoliv jinde. Pokud se váš táta vrátí ze zahraničí, tak jednoduše setře stát ve kterém byl a ten už bude mít vždy na očích a bude vědět, kde byl. Stírací mapa není pouze skvělý dárek pro cestovatele k Vánocům nicméně také je to skvělý vánoční dárek pro otce.

TIPY NA PLAKÁTY

6. Ideální dárek na spaní

Pánské pyžamo je velmi praktický dárek pro tátu

Pokud hledáte dárek na spaní pro vašeho tátu, tak velmi vhodným dárkem bude nové pyžamo. Můžeme vybrat mnoho variant ať už jde o různé motivy nočního pyžama a nebo pyžama s krátkým rukávem na léto a pro zimní období pyžama s dlouhým rukávem.

TIPY NA PÁNSKÉ OBLEČENÍ

7. Hudební dárek - harmonika

Harmonika patří mezi oblíbené hudební nástroje a dárky pro táty

Hudební nástroj v podobě harmoniky je skvělý dárek pro tatínka. Pokud vám někdy vykládal jak v dětství hrával na harmoniku, tak ho ocení ještě více. Hudební nástroj pro tátu je vhodný právě v podobě harmoniky právě proto, že i naprostí začátečníci se na harmoniku naučí snadno, kdy jim stačí trénovat třeba půl hodiny denně podle návodů na internetu.

TIPY NA HUDEBNÍ NÁSTROJE

8. Dárek v podobě autokosmetiky

Autokosmetika patří mezi oblíbené dárky pro táty k Vánocům a narozeninám

Pokud váš tatínek miluje své auto, tak není nic jednoduššího než mu vybrat nějaký doplněk jako je třeba kamera do auta, ale to co opravdu ocení je sada autokosmetiky. Díky tomu bude jeho auto naprosto čisté a bude se lesknout novotou. Zbaví se škrábanců a poradí si s nepořádkem v interiéru i exteriéru. Pokud vás táta miluje pořádek v autě, ale nechce se mu ho čistit, tak zvažte poukaz na vyčištění automobilu u profesionála.

TIPY NA LUXUSNÍ AUTOKOSMETIKU

9. Funkční oblečení

Funkční tričko je vynikající dárek pro tátu k narozeninám a pro cestovatele

Pokud si myslíte, že tatínek neocení váš dárek v podobě oblečení, tak nyní jste na omylu. Jestli je váš tatínek turista a miluje cestování, tak rozhodně ocení funkční oblečení díky kterému bude více v teple a díky speciálnímu materiálů je voděodolný a neprofoukne. Oblečení je samozřejmě vhodné i pro lyžování a další zimní sporty.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

10. Jízda Hummerem

Jízda Hummerem patří mezi skvělý zážitkový dárek pro muže

Pokud je váš tatínek milovníkem aut a chcete mu dopřát adrenalinový zážitek v podobě jízdy Hummerem H1 velmi drsným terénem, kde může být na místě spolujezdce nebo Hummera rovnou řídit, tak neváhejte. Najdete spoustu podobných zážitků a většinou si může obdarovaný vzít k sobě do auta další osoby tudíž je šance, že se dostane i na vás.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

11. Grilovací nářadí

Grilovací nářadí a doplňky ke grilům patří mezi oblíbené dárky pro táty k Vánocům

Pokud je vás tatínek milovníkem jídla a převážně masa, tak rozhodně zvažte na letní období jako dárek pro taťku grilovací nářadí a to rovnou sadu, která obsahuje většinou 3-18 grilovacího nářadí. Samozřejmě nemusí grilovat jen maso, ale také zeleninu a spoustu dalšího a díky tomuhle dárku se stane váš tatínek opravdovám grill masterem a dárek jistě ocení a něco dobrého vám ugriluje. Pokud přemýšlíte jak vyrobit dárek pro tatínka, tak se tím nezabývejte a jednoduše vyberte grilovací nářadí, které mu jistě udělá radost.

TIPY NA DOPLŇKY KE GRILŮM

12. Houpací sítě

Houpací sítě patří mezi oblíbené dárky pro všechny zahrádkáře

Pokud váš tatínek miluje odpočinek a relax, tak je vhodné mu koupit houpací sítě. Je to velmi neobvyklý dárek a jistě ho nebude očekávat a proto bude opravdu velmi překvapený. Houpací síť jednoduše natáhnete třeba mezi dva stromy na vaší zahradě a nastal čas na pořádný odpočinek.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

13. Kvalitní opasek

Kvalitní opasky patří mezi módní doplňky a dárky pro muže k Vánocům

Víte co koupit tátovi k narozeninám? Pokud je váš tatínek elegán, tak jako dárek pro tátu k narozeninám zvolte opasek. Pásky do riflí nebo k obleku jistě cení. Pokud chcete investovat více peněz, tak zvolte jako dárek pásky z pravé kůže. Opasky z pravé kůže jsou kvalitnější a vydrží dlouhé roky takže se investice do nich jistě vyplatí. Kvalitní opasek je originální dárek pro tatínka k narozeninám a Vánocům.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

14. Výběr mnoha druhů piv a ležáků

Výběr mnoha druhů piv a ležáků patří mezi vánoční dárky pro tátu

Pokud je váš tatínek milovník piva, tak není nic jednoduššího než mu k narozeninám nebo k svátku dopřát dárek v podobě sady pivních speciálů a ležáků. Najdete zde mnoho piv od různých výrobců a jiných chutí což jistě ocení a třeba si večer sednete spolu ke stolu a budete ochutnávat a hodnotit společně na což pak budete rádi vzpomínat. Piva jsou skvělé vánoční dárky pro tatínky.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

15. Výlet lodí nebo jachtou

Výlet lodí nebo jachtou je vynikající dárek pro celou rodinu

Pokud jste spolu s tatínkem na dovolené o které víte delší dobu a on v té době bude mít narozeniny nebo svátek, tak zvažte dárek, který ho naprosto odrovná. Tim dárkem myslíme výlet lodí nebo jachtou, kterou bude moci třeba po domluvě i řídit. Samozřejmě je to dražší dárek nicméně na tenhle zážitek nikdy nezapomene a bude vám navždy vděčný jaký krásný společný zážitek jste pro něj vybrali.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

16. Multifunkční svítilna

Multifunkční svítilny patří mezi oblíbené dárky pro tatínka

Skvělý dárek pro cestovatele jakým váš tatínek jistě je bude multifunkční svítilna. Tohle vynikající outdoorové vybavení je vhodné jak do lesa, kempování, turistiku nebo k rybaření. Svítilna se nabíji přes USB kabel nebo solárně a má mnoho funkcí, ale to záleží na produktu jelikož každý nabízí něco jiného. U různých modelů můžeme najít kromě světla také kladívko, nožík nebo kompas.

TIPY NA SVÍTILNY PRO CESTOVATELE

17. Doplňky stravy pro bývalé sportovce

Doplňky stravy patří mezi nejlepší dárky pro tátu k narozeninám

Pokud byl a nebo ještě stále je váš tatínek sportovec a neustále si stěžuje nebo na něm vidíte, jak ho vše bolí? Rozhodně zvažte dárek ve formě doplňků stravy nebo sportovní výživy. Pokud jde o doplňky stravy, tak díky těmto tabletám doplní spoustu potřebných vitamínů a dalších minerálů, které bude potřebovat k regeneraci a ohledně sportovní vyživy, tak ta mu pomůže při cvičení a sportování díky čemu bude probíhat rychlejší regenerace a zvýšení fyzické síly.


Doplňky stravy

 

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

18. Chytré hodinky

Chytré hodinky patří mezi originální vánoční dárky pro tátu

Hledáte tipy na dárky pro tatínky? Pokud váš tatínek rád sportuje ať už jde o běhání, plavání a nebo jiné sporty, tak zapřemýšlejte nad koupí chytrých hodinek. Váš tatínek bude mít přehled o svých výkonech, protože chytré hodinky mají v sobě spoustu funkcí jako třeba měření tepu, měření trasy nebo také rychle odpovídat na SMS případně vás upozorní na upomínky v kalendáři, kdy si chytré hodinky jednoduše spárujete s mobilním telefonem. Chytré hodinky patří mezi originální dárky pro tatínky.

TIPY NA CHYTRÉ HODINKY

19. Kravata s otvírákem

Luxusní kravata s otvírákem patří mezi skvělé vychytávky a dárky pro muže

Hledáte vtipné dárky pro tatínky? Pokud je váš tatínek milovníkem piva a zároveň velký elegán, tak jistě ocení vychytávku, kterou je kravata. Není to obyčejná kravata nicméně kravata, která má v sobě zabudovaný otvírák na pivo a tím pádem může využít toho, že když přijde unavený z práce, tak rovnou zasedne ke stolu s pivkem, které si velmi snadno otevře. Tenhle dárek je v poslední době čím dál více oblíbený a tak ho jistě ocení i váš tatínek.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

20. Degustační ochutnávka

Degustační ochutnávka patří mezi ty nejoblíbenější dárky pro tátu k Vánocům

Degustační ochutnávka je skvělým dárkem pro milovníky tvrdého alkoholu. Pokud tatínek má alkohol opravdu rád a spíše degustuje než, že by byl alkoholik, tak mu kupte dárkový poukaz na ochutnávku a degustaci tvrdého alkoholu v podobě rumů, whiskey nebo bourbonu. Tenhle dárek jistě ocení a třeba bude mít inspiraci ke koupi celé láhve z této ochutnávky

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

21. Kamera GoPro

Sportovní kamera GoPro patří mezi mezi velmi oblíbené dárky pro tátu na Vánoce

Pokud je váš tatínek miluje cestování nebo adrenalin, tak není nic lepšího než mu koupit GoPro kameru, kterou si jednoduše nasadí na oblečení nebo na hlavu a bude natáčet své dobrodružné cesty. Kamery jsou malé, lehké, s velmi kvalitním natáčením a odolné. Kamera GoPro stojí více peněz, ale je to vynikající dárek pro cestovatele a dárek pro sportovce.

TIPY NA SPORTOVNÍ KAMERY

22. Dobrodružství na střelnici

Dobrodružství na střelnici patří mezi velmi časté a originální dárky pro muže

Pokud je váš tatínek milovníkem akčních filmů, tak mu rozhodně kupte dárkový poukaz pro dobrodružství na střelnici, kde bude váš tatínek se zvoleným instruktorem střílet z různých zbraní. Nejčastěji jsou to útočné pušky, AK-47, brokovnice nebo obyčejné pistole. Navíc jako bonus bývá takový zážitek většinou zdokumentován jako bonus k poukazu, ale je vše na domluvě s instruktorem. Navíc se dozví spoustu informací o zbraních a naučí se je dle potřeby i vyčistit.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111