16 tipů na dárek pro teenagery k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO DĚTI


Tipy na dárky pro teenagery a puberťáky

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


 

 1. Tričko

Oblečení patří mezi skvělé dárky pro teenagery k narozeninám

Pokud má váš puberťák v oblibě filmovou postavu, oblíbenou hudební skupinu nebo má rád trička s potisky, určitě s dárkem zabodujete. Vybírat můžete s nepřeberného množství, ať už vybíráte dárky pro kluky nebo slečny. Pokud si nejste výběrem jistí, darujte kupón do obchodu s oblečením a výběr nechte na obdarovaném.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

 2. Ledvinka

Ledvinka patří mezi oblíbené módní doplňky a dárky pro teenagery k Vánocům

Ledvinky se opět vrací do módy a u teenagerů jsou velice oblíbené, dejte přednost ledvince s krásnými vzory místo šusťákových, které byli oblíbené před 30 lety. Pokud si myslíte, že ledvinka není nic pro vašeho puberťáka, zkuste vybrat dárek mezi batohy nebo taškami přes rameno.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

3. Šperk

Šperky patří mezi velmi oblíbené dárky pro teenagery k narozeninám

Šperk nemusíte darovat pouze slečně, i chlapci jistě ocení frajerský náramek nebo krásný řetízek na krk, který může sloužit na památku například na kulaté narozeniny nebo na úspěšné dokončení školy. Dívka jenž má ráda náušnice bude ráda za pěkný kousek do sbírky, opět vybírejte podle preferencí, když nosí barevné náušnice, vybírejte barevně pestřejší.

TIPY NA ŠPERKY

4. Kosmetika

Kosmetika patří mezi velmi luxusní dárky pro puberťáky k narozeninám

Kosmetikou nikdy nikoho neurazíte, právě naopak, obdarovaný bude rád, že za ni nemusí utrácet svoje kapesné. Základem kosmetiky může být deodorant, sprchový gel nebo parfém. Ženy budou rády, když jim dcery přestanou brát jejich kosmetiku jako například řasenku nebo stíny na oči a chlapci jistě ocení voňavku s příjemnou vůní za kterou se bude každá slečna otáčet. 


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA KOSMETIKU

5.Vybavení na sport

Vybavení na sport patří mezi praktické dárky pro teenagery k Vánocům

Hledáte dárek pro puberťáka který se věnuje sportu? Tím pádem máte z části vyhráno. Vybírejte podle druhu sportu, který dotyčný/á dělá. V dnešní době je pro ženy v oblibě jóga nebo tenis, zatímco chlapci spíš dávají přednost fotbalu nebo hokeji.

TIPY NA SPORTOVNÍ VYBAVENÍ

6. Kniha

Knihy patří mezi praktické vánoční dárky pro teenagery

Četba je skvělým pomocníkem pro rozvoj fantazie a zlepšení slovní zásoby. V dnešní době se tento koníček spíš vytrácí, ovšem stále se najdou jedinci co dávají přednost kvalitní četbě před filmem. Čím napínavější děj knihy, tím spokojenější čtenář/ka bude. Kluci ocení spíš sportovní knihy. Pokud nechcete darovat knihu, mrkněte se na záložky do knih nebo na lampičku pro lepší čtení.

TIPY NA KNIHY

 7. Nealkoholické víno

Nealkoholické víno patří mezi skvělé dárky pro puberťáky

Nealkoholické víno může sloužit jako přípitek pro puberťáka, který nedosáhl ještě plnoletosti. Pokud patříte mezi rodiče, co nenalijí teenagerovi ani kapku alkoholu, nealkoholické víno či šumivé víno skvěle nahradí klasický alkohol. Nealkoholické víno jistě ocení i řidiči nebo návštěva, co alkoholu nehoduje.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

8. Pyžamo

Dárkový poukaz je skvělý dárek pro strýce a všechny muže

Pro dospívající slečny vyberte krásné a moderní pyžamo, pokud se vaše dcera zajímá o módu a ráda o sebe pečuje, dárek určitě ocení. Chlapcům vyberte pyžamo s oblíbenou postavou z filmu, seriálu nebo počítačové hry.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

9. Sluchátka

Sluchátka jsou velmi kvalitní vánoční dárek pro teenagery

Snad každý puberťák má rád hudbu a sluchátka do zásoby až se mu pokazí stávající se vždycky hodí. Opět můžete vybírat z bezdrátových, herních nebo sluchátka za uši. Pokud sluchátka kupovat nechce, mrkněte se pro počítačové vybavení, i zde máte na výběr z vícero produktů, ať už herní myš, svítící klávesnice nebo pohodlnou židli.

TIPY NA ELEKTRONIKU

10. Kšiltovka

Kšiltovka patří mezi velmi oblíbené módní doplňky a dárky pro puberťáky na Vánoce

Kšiltovka je nejen pro kluky ale i pro slečny. Kupte teenagerovi značkovou kšiltovku oblíbené barvy jako dárek a věřte, že obdarovaný/á bude nadmíru spokojený/á. Pokud si netroufnete kšiltovku vybrat, darujte puberťákovi kupón do obchodu kde si ji vybere a koupí sám.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

11. Držák na mobil

Držák na mobilní telefon patří mezi praktické dárky pro teenagery na Vánoce

Tráví váš puberťák většinu času na mobilu? V dnešní době je to nedílnou součástí našich životu, pokud obdarovaný rád natáčí vlogy nebo například videa s různými sportovními triky (skoky na skateboardu, jízda lesem přes překážky na kole apod.) držák na mobil se mu bude hodit. Většina držáků má univerzální velikost a dá se nastavit do úrovně očí.

TIPY NA MOBILNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

12. Virtuální realita

Virtuální realita je luxusní dárek pro děti i dospělé

Má váš puberťák rád hry? Sežeňte mu virtuální realitu, nemusíte jí hned kupovat stačí si jí půjčit. Vyberete si několik aktivit, které se vám budou líbit, nasaďte si brýle a nechte se unést atmosférou! Jsme si jistí, že se zabaví nejen teenager ale i rodiče a prarodiče.

TIPY NA DÁRKY PRO DĚTI

13. Kapesní nůž

Kapesní nůž je velká vychytávka a dárek pro cestovatele k Vánocům

Pokud obdarovaný tráví hodně času v přírodě, na rybách nebo kempováním osobní kapesní nožík se určitě bude hodit. Firmy nabízejí i kapesní nožíky s vlastním nápisem, nechte obdarované/mu vyrobit nožík se jménem, při každém použití si na vás vzpomene a bude vděčný za krásný osobní dárek. Doporučujeme nože vybírat z nerezové oceli.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

14. LED podsvícená deska

LED podsvícená deska je luxusní vychytávka a dárek pro děti k narozeninám

Je kreslení oblíbeným koníčkem vašeho puberťáka? Jestli odpověď je ano, sežeňte mu LED svítící desku. Pod desku může dát předlohu a překreslit ji nebo kreslit aniž by musel mít rozsvícené světlo v pokoji. Navíc je deska praktická a lehká, tím pádem ji může puberťák vzít sebou kamkoliv.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

15. Stavebnice

Stavebnice LEGO patří mezi luxusní dárky pro teenagery k narozeninám i Vánocům

Stavebnice už dávno nejsou pro malé děti. Pro kluky vybírejte stavebnice, které jdou přeskládat pokaždé jinak. Pro fanoušky Harryho Pottera, darujte stavebnici kde si postaví a vystaví Bradavickou školu čar a kouzel přímo v pokojíku. 

TIPY NA STAVEBNICE

16. Pomůcky pro posilování

Pomůcky pro posilování patří mezi nejoblíbenější dárky pro puberťáky

Rád váš teenager na sobě maká? Na domácí posilovnu doma moc prostoru pravděpodobně nebude, ale pro posilovací pomůcky už ano, vybírejte z nabídky posilovacích gum, činek nebo posilovací systém, který připevníte na dveře a puberťák bude posilovat pomocí své váhy těla.

TIPY NA FITNESS A PŘÍSLUŠENSTVÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro děti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111