21 tipů na dárek pro tetu k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro tetu

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Dárek pro tetu by měl být v podobě něčeho hodně milého stejně jako dárek pro maminku nebo dárek pro babičku. Je to součást rodiny a podle toho by jste měli vybírat. S pocitem, že tetu znáte ať už jde o její koníčky, zájmy nebo její věk. Pokud chcete sehnat originální dárek pro tetu nebo praktický dárek pro tetu, tak u nás by jste tohle měli najít. Sepsali jsme vám tipy na dárky pro tetu a věříme, že alespoň část z nich vás zaujme nebo alespoň inspiruje k dalšímu výběru.

1. DÁRKOVÝ POUKAZ PRO CELOU RODINU

Dárkový poukaz je skvělý dárek nejen pro tetu, ale i celou rodinu

Pokud chcete potěšit svoji tetu spodním prádlem, ale netroufáte si vybrat to správné ať už jde o velikost nebo styl, tak to lze vyřešit velmi jednoduše. Věnujte tetě dárkový poukaz v určité hodnotě pro nákup spodního prádla na internetovém nebo v kamenném obchodě.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

2. VYCHYTÁVKA V PODOBĚ ZVĚTŠOVACÍHO ZRCADLA PRO TETU

Vychytávka v podobě kosmetického zrcátka je skvělý dárek pro tetu

Pokud se vaše teta často maluje ať už jde o oční stíny nebo řasy a není si již příliš jistá jestli je vše v pořádku nebo má strach, že se píchne do oka, tak ji věnujte kosmetickou vychytávku. Tahle vychytávka je zvětšovací zrcadlo s LED osvětlením díky němuž se již nikdy vaše teta nebude bát a bude dokonale namalovaná.


Tipy na vychytávky

 

TIPY NA VYCHYTÁVKY

3. KOSMETICKÉ SADY PRO TETU

Kosmetické sady jsou skvělý vánoční dárek pro tetu

Pokud vaše teta tráví příliš mnoho času v koupelně, tak určitě zapřemýšlejte nad dárkem v podobě kosmetické sady, kterou vaše teta jistě ocení. Každý by o sebe měl pečovat ať jde o muže nebo ženy.

TIPY NA KOSMETIKU A PŘÍSLUŠENSTVÍ

4. KABELKA PRO TETU

Kabelka je skvělý dárek pro tetu na Vánoce i narozeniny

Další skvělý dárek pro tetu je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

5. ŽUPAN PRO TETU

 

Dámský župan je skvělý dárek pro tetu na chladné večery

Skvělý dárek pro tetu, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě vaší tetičky. Pokud chcete vymyslet nějaký vtipný dárek pro tetu, tak ji na zakázku vyrobte dámský župan s vtipnými motivy.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

6. PENĚŽENKA PRO TETU

Peněženky patří mezi skvělé vánoční dárky pro tetu

Peněženka pro tetu je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s její maminkou nebo nejlepší kamarádkou.

TIPY NA PENĚŽENKY

7. ŠPERKOVNICE PRO TETU

Šperkovnice je skvělý dárek pro tetu k narozeninám

Pokud jste tetě již darovali šperky a nebo má své, které například v noci sundává, tak ji kupte luxusní šperkovnici. Zde si může bez problému na jedno místo odkládat šperky, které si ráno zase vyzvedne a nikdy se nemůže stát, že šperky ztratí.

TIPY NA ŠPERKY

8. NÁHRDELNÍK A JINÝ ŠPERK PRO TETU

 

Náhrdelník je skvělý vánoční dárek pro tetu

Pokud slaví vaše teta kulaté narozeniny a nebo něco výjimečného, tak jistě zvažte nějaký luxusní šperk. Může se jedna o prsten, náramek, náhrdelník, přívěsek, řetízek a mnoho dalších šperků díky kterému si vždy při pohledu na něj vzpomene právě na vás a uvědomí si jak moc vás miluje.

TIPY NA ŠPERKY

9. PŘÍSLUŠENSTVÍ NA JÓGU PRO TETU

 

Příslušenství pro jógu je skvělý dárek pro tetu co miluje fitness

Pokud vaše teta chodí cvičit jógu, tak máte velmi jednoduchý výběr jelikož víte na jaké odvětví dárku se zaměřit. Můžete jí pořídit podložky na cvičení jógy nebo další příslušenství ke cvičení jógy, které vaše teta jistě ocení.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA FITNESS A PŘÍSLUŠENSTVÍ

10. HŘEJIVÁ DEKA K TELEVIZI PRO TETU

 

Hřejivá deka je skvělý dárek pro tetu ke sledování televize

Pokud spolu rádi trávíte čas ve večerních hodinách u televize a vaše teta neustále naříká jak moc velká je ji zima, tak rozhodně ji dopřejte hřejivou deku. Díky této dece bude vaše teta o mnoho více spokojená.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL DO OBÝVACÍHO POKOJE

11. HRNEK PRO TETU

Hrnek pro tetu je vynikající a praktický dárek pro tetu k narozeninám

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro tetu, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro tetu, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji máte rádi. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek pro tetu.

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

12. PARFÉM PRO TETU

Parfém patří mezi klasické vánoční dárky pro tetu

Parfém patří k typickým dárkům pro všechny ženy ať jde o vaši maminku, sestru nebo babičku. Ať už zvolíte oblíbenou značku nebo vyzkoušíte novinku na trhu, parfémem nikdy nikoho neurazíte.

TIPY NA KOSMETIKU A ZDRAVÍ

13. CHYTRÉ HODINKY PRO TETU

Chytré hodinky jsou skvělý vánoční dárek pro tetu pod stromeček

Obdarovaná nemusí být sportovkyně na to aby nosila sportovní hodinky. V dnešní době je nosí kde kdo jelikož vypadají elegantně a jako bonus vám hlídají tep, kvalitu spánku a počítají kroky, které za den uděláte což je naprosto dokonalý dárek pro tetu.

TIPY NA ELEKTRONIKU

14. ORIGINÁLNÍ DÁREK PRO TETU

Vůně do bytu a svíčky jsou originální dárek pro tetu k Vánocům

Ženy obvykle mají rády svíčky, krásně voní a trochu ozáří místnost zahalenou večerní tmou. Firmy na trhu nabízí svíčky na které se vytiskne potisk podle vašich představ, pouze vyplníte kolonku s popisem (citát, jméno, cokoliv co máte na srdci) a svíčku vám pošlou na adresu domů. 

TIPY NA VŮNĚ DO BYTU A SVÍČKY

15. KAMERA DO AUTA PRO TETU

Kamera do auta patří mezi oblíbené příslušenství do auta

Pokud je vaše teta často na cestách, tak je vhodné ji pořídit kameru do auta a to nejen ji, ale je to i velmi vhodný dárek pro cestovatelky. Pokud přemýšlíte nad tím co pořídit tetě, která miluje své auto, tak opravdu autokamera jako dárek je jasná volba. Nikdy nezklamete ani kvalitní autokosmetikou, ale není to až tak praktický a použitelný dárek.

TIPY NA PŘÍSLUŠENSTVÍ K AUTU

16. ZAHRADNÍ NÁŘADÍ PRO TETU

Zahradní nářadí je skvělý dárek pro zahrádkáře a zahrádkářky

Dárek pro zahrádkáře a dárek pro zahradnici je v tomhle směru zcela jasný. Pokud vaše teta miluje zahradničení ať už se věnuje pěstování zeleniny nebo okrasných květin, tak ho určitě vždy potěšíte zahradním nářadím, které ji usnadní práci a ušetří čas.


Dárky pro zahradnice

 

TIPY NA ZAHRADNÍ NÁŘADÍ

17. SPORTOVNÍ VÝŽIVA PRO TETU

Sportovní výživa je skvělý dárek pro sportovce a sportovkyně

Dárek pro tetu co sportuje a posiluje je velmi jednoduché vybrat. Nejde jen o fitness nářadí jakými jsou činky a příslušenství, ale především také sportovní výživa, která udrží zdraví a fyzickou kondici a zároveň vás povzbudí při cvičení, běhu či jiném sportu. Mezi sportovní výživu patří například

Záleží pouze na vás, který produkt je vhodný jako dárek pro tetu a dokáže jej ocenit. Určitě dbejte na složení výrobků, protože zrovna u sportovní výživy určitě neplatí pravidlo, že čím levnější tím lepší a proto si raději při nákupu připlaťte.

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

18. DOPLŇKY STRAVY PRO TETU

Doplňky stravy jsou skvělým dárkem pro tetu k narozeninám i Vánocům

Dárek pro tetu co pečuje o své zdraví je rozhodně vhodné zvolit doplňky stravy díky kterým ji dáte najevo, že je zdraví na prvním místě a velmi vám na ni záleží. Jde o praktický dárek pro tetu, který není úplně nejlevnější pokud vyberete nějaké kvalitnější vitamíny. Jako originální dárek pro tetu můžete zapojit trochu kreativity a vymyslet design krabičky s vitamíny a k tomu mu zabalíte i své produkty jako je kvalitní čaj nebo káva.

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

19. VOUCHER NA ZÁŽITKY PRO TETU

Voucher na zážitek je skvělý dárek pro ženy

Pokud vás opravdu nenapadá nic co by mohlo být vhodný dárek pro tetu, tak určitě využijte portálů, které se soustředí na zážitky ať už jde o adrenalinové, sportovní nebo vzdělávací. Poukaz nebo voucher koupíte v určité hodnotě a obdarovaný si poté již vybere zážitek sám dle svých zájmů nebo si případně připlatí a vybere si něco opravdu unikátního.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

20. SADA VÍN PRO TETU

Sada vín pro tetu je vynikající dárek pro tetu na Vánoce

Pokud nevíte co pořídit milovnicím vín domů, tak to bude jednoznačně sada vín. V každé sadě najdete 4 a více vín, které jsou většinou od stejného výrobce nicméně jsou v něm jiné druhy a pokud tedy nevíte jaké víno je nejoblíbenější pro obdarovanou, tak věnujte celou sadu a ona si vybere.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

21. ZAHRADNÍ STOLIČKA A DEKORACE NA ZAHRADU PRO TETU

Zahradní dekorace na zahradu je skvělý dárek pro tetu a zahradnice

Pokud vaše teta miluje svoji zahrádku, tak ideální dárek pro tetu a také dárek pro zahradnice bude zahradní stolička na kterou si kdykoliv při práci sedne a odpočine si. Pokud miluje svoji zahrádku natolik, že tam tráví většinu času, tak zvolte i nějakou krásnou dekoraci v podobě sochy nebo jiné dekorace. Také můžete najmout profesionála, který tetě zahrádku předělá k nepoznání a probere s ní další vychytávky na její zahradě.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRADNICE


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111