11 tipů na dárek pro vinaře k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro vinaře

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Dárků pro vinaře je opravdu mnoho. Ještě, aby ne když víno je společně s pivem nejoblíbenější alkohol u nás. Snad každý z nás byl na Jižní Moravě ve vinném sklípku. Pokusíme se vám sepsat ty nejlepší dárky pro milovníky vína, kde jistě najdete nápovědu jak vybrat dárek pro vinaře profíka nebo dárek pro vinaře lajka. Proto jsme vám celkově sepsali tipy na nejlepší dárky pro vinaře, tak se na ně pojďme podívat.

1. Soudek na víno

Soudek na víno je originální dárek pro vinaře

Soudek na víno z dubového dřeva je vynikající dárek, ale zároveň se do tohoto soudku může uschovat také tvrdý alkohol jako bourbon nebo whiskey. Jedná se o velmi dobrou, originální a nepřehlédnutelnou dekoraci do obýváku. Soudky mají většinou 20 a více litrů což vám nějakou dobu jistě vydrží.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

2. Nealkoholické víno

Nealkoholické víno je skvělý dárek pro těhotné ženy, ale také pro vinaře

V životě je mnoho situací, kdy člověk nemůže pít víno ať už jde o řízení auta nebo nemoc či těhotenství. Proto i přesto, že člověk miluje víno, tak si ho může dát bez obav. Nealkoholická vína sice mohou mít obsah alkoholu až 0,5 %, ale tohle mají i nealkoholická piva a proto není třeba se obávat.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

3. Knihy o víně

Kniha "Světový atlas vína" je skvělý dárek pro vinaře k narozeninám

V dnešní době je mnoho knih o víně ať jde o kuchařky, průvodce, romány, odbornou literaturu nebo poezii a mnoho dalších. Nyní je na vás jaký bude ideální dárek v podobě knihy pro obdarovaného jelikož každého baví něco jiného.

TIPY NA KNIHY PRO VINAŘE

4. Dobroty k vínu

Dobroty k vínu jsou skvělý dárek pro vinaře

Křupavé dobroty se hodí nejen k pivu, ale také k vínu. Je už jen na vás na čem si myslíte, že si obdarovaný nejvíce pochutná. Ořechy, které jsou plné zdravých tuků, a měly by tak být součástí každého jídelníčku. Dál určitě zvolte i nějaké sušeného ovoce, které může hezky zvýraznit chuť vína. K tomu přihoďte pytlíčky slaných křupavých krekrů různých příchutí, nějakou zajímavou prémiovou paštiku nebo v poslední době velmi oblíbené sušené maso.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE K VÍNU

5. Kvízy a křížovky pro vinaře

Kvízy do kapsy "Vinařství a víno" je vhodný jako vánoční dárek pro vinaře

Existuje spoustu praktických dárků pro vinaře jakými mohou být různé kvízy, křížovky nebo další hlavolamy na téma vína. Ať už máte základní znalosti nebo jste velmi pokročilý, tak to nehraje roli, protože jde hlavně o to, aby jste zjistili nové informace a poučili se u skvělé zábavy.

TIPY NA KVÍZY O VÍNĚ

6. Domácí vinotéka

Domácí vinotéka je skvělý dárek pro muže k narozeninám

Pokud hledáte dárek pro milovníky vína, tak jednoznačným produktem může být domácí vinotéka, kde si uschováte své oblíbené a vzácné kousky. Domácí vinotéka vám vína nejen uschová, ale také vychladí na správnou teplotu a je velmi pěknou domácí dekorací.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

7. Zátka na víno v podobě skleničky

Zátka na víno v podobě skleničky je skvělá vychytávka pro milovníky vín

Pokud jde o velmi vtipný dárek pro vinaře, tak se můžeme zaměřit na velmi levný produkt jakým je zátka na víno. Nejde o kdejakou zátku na víno, ale o zátku ve tvaru a funkcí skleničky. Zátka je ze skla a silikonu, sedí na většinu lahví vína a tak ji jistě ocení každý obdarovaný.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

8. Sada vín

Sada vín je velmi univerzální a praktický dárek pro milovníky vín

Pokud nevíte co pořídit milovníkům vín domů, tak to bude jednoznačně sada vín. V každé sadě najdete 4 a více vín, které jsou většinou od stejného výrobce nicméně jsou v něm jiné druhy a pokud tedy nevíte jaké víno je nejoblíbenější pro obdarovaného, tak věnujte celou sadu a on si vybere.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

9. Sklenice na víno

Sklenice se slovy "Někdo to vypít musí" je skvělý dárek pro vinaře

Pokud hledáte originální dárek pro vinaře, tak tou bude určitě sklenice vína vyrobená na zakázku pro obdarovaného. Můžete na ni nechat udělat pomocí gravírování nějaký nápis, motiv nebo iniciály obdarovaného což jistě ocení při vzácných událostech.

TIPY NA SKLENICE NA VÍNO

10. Elektrický otvírák na víno

Elektrický otvírák na víno je velmi originální dárek pro vinaře k narozeninám

Pokud jde o velmi šikovný dárek pro vinaře, tak tím první cenu jistě vyhrává elektrický otvírák na víno, který ocení naprosto každý vinař. Jde o otvírák poháněny tužkovými bateriemi a ten během 8 sekund otevře víno. Pokud si říkáte jak, tak jednoduše. Otvírák přiložíte, zmáčknete a je to.

TIPY NA VÝVRTKY A OTVÍRÁKY

11. Dřevěný nebo kovový stojan na víno

Stojan na víno je velmi praktický dárek pro všechny milovníky vín

Pokud hledáte skvělý dárek pro vinaře a zároveň naprosto vynikající dekoraci do domácnosti, tak jde o stojan, kde si obdarovaný umístí víno. Výběr je opravdu velký od hasičského auta přes krásnou plachetnici až po zamilovaný pár na lavičce a mnoho dalších.

TIPY NA STOJANY NA VÍNO


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111