16 tipů na dárek pro zahrádkáře k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro zahrádkáře

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Zahrádku nemilují jen starší lidé, ale pomalu ji milují jako koníček i ti z mladší generace a na internetu je mnohem větší poptávka po zahradním nářadí, sekačkách a dalších produktech. Máme aktuální zahradní vychytávky, které jistě každý ocení. Je jedno jestli jde o dárek pro zahrádkáře nebo dárek pro zahradnici jelikož jsme vám sepsali tipy na dárek pro zahrádkáře nebo spíše doslova zajímavé a praktické dárky a vychytávky na zahradu. Některé jsou levnější, některé dražší ovšem jsem si jistý, že si každý vybere nebo alespoň nasměřujeme správným směrem ty, kteří absolutně nemají tušení co by mohlo být jako dárek pro zahrádkáře vhodné.

1. Zahradní houpačka

Zahradní houpačka je originální dárek pro zahrádkáře k Vánocům

Začneme pořádným relaxem než se vrhneme do práce. Kdo by neocenil houpačku na svoji zahradu. Většina houpaček má rám vyroben z oceli tudíž unese i těžší zahradníky což někteří jistě ocení a nabídnou vám maximální soukromí. Ty lepší jsou i voděodolné což vyřeší spousty problémů při přikrývání pokud prší. Zahradní houpačky jsou docela finančně náročné a proto je vhodné se složit s rodinou a darovat tenhle dárek jako společný což jistě obdarovanému vadit nebude a bude nadšený z nového místa pro svůj relax, kdy si odpočine a zároveň se bude dívat na svoji krásnou zahrádku a přemýšlet jak ji ještě vylepšit.

TIPY NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK

2. Mastičku pro bolavé tělo

Masážní emulze a přípravky patří mezi oblíbené dárky pro zahrádkáře

Jak jsme již psali, tak sice je čím dál více mladých lidí, kteří mají rádi zahrádku nicméně hlavně starší lidé miluji zahradničení a tráví na své zahrádce veškerý čas. Je velmi vhodné se o své starší rodinné příslušníky starat a poskytnout jim péči v podobě mastičky, která jim pomůže od bolavých zad, svalů a kloubů. Díky speciálním mastičkám, kterých je na trhu spousty si budou užívat práci na zahrádce ještě více než doposud.


Dárky pro zdraví a relaxaci

 

TIPY NA MASÁŽNÍ PŘÍPRAVKY

3. Přenosné ohniště

Přenosná ohniště jsou v posledních letech velmi oblíbené dárky pro zahrádkáře

Určitě si vzpomeneme na klasická ohniště obklopená kameny nebo dlažebními kostkami, kdy jsme si k němu jako celá rodina sedli, opékali, zpívali a povídali si. Nicméně v dnešní době již mnoho takových ohnišť není a to je velká škoda, protože je nahradily grily. Gril je skvělá věc nicméně klasická ohniště nahradit nemohou už jen kvůli té atmosféře a proto jsou na trhu přenosná ohniště, které nenahradí ty zakopané v zemi, ale hodně se tomu přiblíží a výhodou je, že kdekoliv budete chtít opékat, tak jednoduše přenosné ohniště položíte a jdete na věc.

TIPY NA ZAHRADNÍ DOPLŇKY

4. Grilovací razítko na maso

Grilovací razítko na maso je velmi luxusní dárek pro zahrádkáře k Vánocům

Naprosto dokonalý, vtipný a originální dárek pro zahrádkáře a milovníky jídla a grilu je grilovací razítko. Pokud často obdarovaný griluje a to převážně steaky, tak z něj udělejte grill masterchefa. Jednoduchým způsobem si vezme razítko, kde může měnit písmenka a na hotový steak vypálí například nápis "Steak od Boba" nebo zcela jiný. Všechny to naprosto uchvátí a uvolní atmosféru při skvělém večeru.

TIPY NA DOPLŇKY KE GRILŮM

5. Houpací sítě

Houpací sítě jsou skvělý dárek pro celou rodinu na zahradu

Dalším skvělým dárkem pro relax jsou houpací sítě. Oproti zahradní houpačce o které jsme si psali výše je houpací síť mnohem levnější a snadno instalovatelná, kdy ji natáhneme mezi dva stromy a nad zemí se jednoduše houpeme. Většinou se uvádí, že délka mezi stromy může být až 5 metrů, ale vše je samozřejmě na značce a výrobci. Nicméně tohle je velmi praktický dárek pro zahrádkáře jenž je také určen k odpočinku.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

6. Lapače hmyzu

Lapače hmyzu jsou užitečnou vychytávkou na každou zahradu

Není nic otravnějšího než když sedíte večer s rodinou nebo přáteli u ohně a najednou vám před očima lítá hejno komárů nebo dokonce si sedá na vás. Ano samozřejmě pomůže repelent, ale ten nevyřeší vše a proto existují lapače a odpuzovače hmyzu. Ty se rozsvítí velmi silným světlem, které hmyz lákají a rychle ho usmrtí a vy tedy budete mít čas na jídlo a zábavu při večerním opékání a grilování.

TIPY NA LAPAČE A ODPUZOVAČE

7. Nůžky na živý plot

Nůžky na živý plot jsou velmi užitečný pomocník při sestříhávání keřů

Velmi praktický a hlavně univerzální dárek pro zahrádkáře jsou nůžky na živý plot jelikož téměř každý zahrada ho má a je občas nutné ho srovnat a poupravit. Nůžky na živý plot jsou v poslední době velmi oblíbeným dárkem a existuje mnoho druhů těchto nůžek. Samozřejmě máme elektrické, benzínové, akumulátorové nebo ruční nůžky. Pokud si nejste úplně zcela jistí výběrem, tak se běžte poradit do nějaké specializované prodejny, kde vám jistě řeknou, které budou pro obdarovaného nejlepší.

TIPY NA ZAHRADNÍ NÁŘADÍ

8. Závěsný kapsář na květiny

Závěsné kapsáře na rostliny jsou skvělý dárek pro zahrádkáře do bytu

Závěsný kapsář na květiny je vynikající dárek pro zahrádkáře do interiéru i exteriéru. Je velmi kvalitní jelikož je vyroben ze 100% akrylu a díky tomu má dlouhou životnost. Pokud obdarovaného již nebaví klasické květináče a záhonky, tak závěsný kapsář je vynikající volbou na dárek.

TIPY NA BYTOVÉ DOPLŇKY A DEKORACE

9. Dětské nářadí pro děti

Dětské nářadí pro děti je skvělý dárek pokud má obdarovaný vnoučata

Pokud váš dědeček tráví hodně času se svými vnoučaty, tak je vynikající dárek pro něj dětské nářadí pro děti. Není to přímo pro něj, ale pro vnoučátka, která mu pomohou na zahrádce což prohloubí jejich vztah a zároveň mu pomohou při práci na zahrádce.

TIPY NA DĚTSKÉ NÁŘADÍ

10. Dekorace na zahrádku

Dekorace na zahrádku je skvělý vánoční dárek pro zahrádkáře

Dekorace na zahrádku je vynikajícím dárkem, který zkrášlí celou zahrádku. Pokud je práce na zahrádce hotová, tak není nic lepšího než si sednout do zahradní houpačky nebo houpací sítě a sledovat jak je díky dekoracím zahrádka krásná. V dnešní době jsou velmi oblíbené dekorace v podobě zvířátek jako jsou ježci, srnečky a další.

TIPY NA NÁBYTEK NEJEN NA ZAHRADU

11. Elektrický hrnec na zavařování

Elektrický hrnec na zavařování je skvělý dárek pro zahrádkáře k Vánocům

Další skvělý dárek je elektrický hrnec na zavařování, který je oproti klasickému plechovému sice o pár stovek dražší nicméně ušetří spoustu práce. Elektrický hrnec je téměř automatizovaný a proto u něj nemusíme být a hlídat teplotu a další věci jako u hrnců klasických. Pokud obdarovaný miluje zavařování okurků nebo marmelád, tak elektrický zavařovací hrnec je skvělou volbou.

TIPY NA MALÉ SPOTŘEBIČE

12. Podložka pod kolena

Podložka pod kolena na zahradu je skvělý dárek pro prarodiče

Pokud váš dědeček má nemocná kolena nebo záda, tak vynikající dárek na zahrádku pro něj bude podložka pod kolena. Díky ní nebude mít špinavé nohy, ale to hlavní je, že si nebude ničit kolena a jednoduše si klekne na podložku, která má velmi měkký polstrovaný povrch a tudíž bude práce na zahrádce radostí a zároveň se postaráte o jeho zdraví.


Dárky pro prarodiče

 

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

13. Stojany, květináče a truhlíky

Stojany, květináče a truhlíky jsou oblíbený dárek pro zahrádkáře

Pokud již není kam dávat květináče s oblíbenými květinami, tak skvělý dárek pro zahrádkáře je samozřejmě luxusní dřevěný stojan na květiny. Tenhle stojan je na patra, kde se na něj vejde opravdu mnoho květináčů a ušetří místo tudíž se může hodit jak do interiéru a stejně i do exteriéru. Pokud chcete dárek okořenit, tak rovnou pořiďte i nové květináče s truhlíky.

TIPY NA KVĚTINÁČE A TRUHLÍKY

14. Knihy pro zahrádkáře

Kniha "Zahrada od A do Z" je skvělý dárek pro začínající zahrádkáře

Starší lidé si nemohou najít informace na internetu a proto je velmi vhodný dárek jim pořídit knihu o zahradničení. Nikdo neví vše a proto je stále vhodné se vzdělávat a proč ne pomocí knihy, kde se dozvíte jak, kde, kdy a co sadit což obdarovaný jistě ocení.

TIPY NA KNIHY

15. Solární světýlka do země

Solární světýlka do země jsou skvělou vychytávkou a oblíbený dárek pro zahrádkáře

Pokud chcete vyznačit cestičku, tak velmi vhodným dárkem jsou LED světýlka do země. Světýlka mají ze spodu hrot, který jednoduše zapíchneme do země a díky slunečnímu světlu se nabijí a poté vydrží svítit až 8 hodin. Údržba není téměř žádná potřeba a proto je tohle velmi vhodný dárek pro všechny zahrádkáře.

TIPY NA ZAHRADNÍ LAMPY

16. Udírna na zahradu

Udírna na zahradu je skvělý dárek pro celou rodinu k Vánocům

Rodinná udírna na zahradu je skvělým dárkem. Rodinná udírna je celkem dost drahá a proto je to doslova vhodné jako rodinný dárek, protože by bylo dobré se na ni jako rodina složit. Udírna je vhodná na pomalé sušení masa, zeleniny a sýrů což jistě milovníci grilu ocení. 

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111