22 tipů na dárek pro ženu k 18.narozeninám

DARKY PRO ZENY


Tipy na dárky pro ženu k 18. narozeninám

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


A je to tady dívka slaví svých 18 let. Z dívek se stávají ženy a jde o velmi významný okamžik v jejím životě a je potřeba ho pořádně oslavit a věnovat svůj čas k výběru dárku. Máme pro vás tipy na dárky pro ženu k 18. narozeninám a vy budete mít skvělou inspiraci k dalšímu výběru.

1. BLUETOOTH REPRODUKTOR DO SPRCHY

Bluetooth reproduktor do sprchy je skvělý dárek pro ženu k 18. narozeninám

Pokud žena hodně často zpívá ve sprše, tak jistě ocení vychytávku, která je v posledních letech velmi trendy. Tím je vychytaný voděodolný reproduktor do sprchy. Reproduktor má bluetooth tudíž si přes něj pustíte jednoduše písničky pomocí mobilního telefonu.

TIPY NA ELEKTRONIKU

2. KOSMETIKA pro ženy k 18. narozeninám

Kosmetika je skvělý dárek pro ženy k 18.narozeninám

Pokud se žena o sebe velmi ráda stará, tak zvažte nákup její oblíbené kosmetiky ať už jde o rtěnku, řasenku, pudřenku a mnoho dalších produktů. Samozřejmě nemusí jít pouze o pleťovou kosmetiku, ale také ji můžete věnovat dárek pro vlasovou kosmetiku, tělovou kosmetiku a podobně.


Tipy na kosmetiku

 

TIPY NA KOSMETIKU

3. POLAROID

Polaroid je skvělý dárek k narozeninám pro 18leté ženy

Polaroid neboli instantní fotoaparát je čím dál oblíbenější. Velkou výhodou je, že fotografie tiskne hned. Do foťáku lze vložit i paměťová karta, takže se o volné místo nemusíte strachovat. Je to sice dražší investice, ale za to si užijete spoustu legrace a zůstanou vám skvělé vzpomínky.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

4. PARFÉM 

Parfém je skvělý dárek pro ženy k narozeninám 18 let

Jsou ženy co si potrpí na kvalitních parfémech, v dnešní době už není pravidlem čím dražší tím kvalitnější. Proto jako v první řadě vybírejte podle vůně a vkusu obdarované, v koupelně najdete spousty přípravků co vaše kamarádka používá, podle čichu zkuste odhadnout, zda dává přednost sladším vůním nebo třeba květinovým. S výběrem vám rády pomohou i prodavačky v parfumérii.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

5. ŠPERK 

Šperky patří mezi velmi oblíbené dárky pro dívky 18 let

Šperkem jako dárkem určitě nikoho neurazíte. Hodí se pro ženy i pro muže. Ženy jistě ocení řetízek s romantickým symbolem jako je srdíčko, andělíček nebo například symbol nekonečna. Vhodná je i šperkovnice se šperkem uvnitř. Pro muže můžete taky vybírat řetízek, ovšem pozor na vkus, váš muž by těžko chodil po ulici se srdíčkem na krku. Zde zvolte raději řetízek bez přívěšku nebo náramek na ruku (moderní jsou náramky ze dřeva, kde můžete nechat vyrýt cokoliv chcete), který vás bude pokaždé připomínat, když zrovna nebudete spolu. 

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

6. BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA

Bezdrátové sluchátka patří mezi velmi oblíbené dárky pro ženy k 18. narozeninám

Pokud vybíráte dárek pro ženu, která miluje hudbu, tak určitě zvolte sluchátka. Rozhodně by to měla být bezdrátová sluchátka, aby ji kabel nezavazel při jakékoliv práci, učení nebo manipulaci. V dnešní době jsou i bezdrátová sluchátka natolik kvalitní, že se jejich koupě vyplatí.

TIPY NA ELEKTRONIKU

7. HRNEČEK

Plechové hrnky patří mezi velmi oblíbené dárky pro ženy k 18.narozeninám

Pokud vybíráte velmi praktický dárek pro ženy k 18. narozeninám, tak zvolte hrnek. Pokud chcete zároveň i originální dárek pro ženy k 18. narozeninám, tak ji nechte potisknout hrnek jejími oblíbenými motivy nebo iniciály a dejte ji najevo jak moc ji máte rády. Tenhle hrnek navíc může použít ke kávovaru což je také velmi vhodný dárek.


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

8. ÚNIKOVKA

Úniková hra je skvělý dárek pro celou rodinu

Pokud žena miluje detektivky nebo ráda luští různé hlavolamy, tak vyberte jako dárek voucher na únikovou hru. Tyto hry jsou v posledních letech čím dal více oblíbené a tenhle dárek jistě ocení. Únikové hry jsou na více témat, tak zkuste vybrat ten, který ji bude nejbližší.

TIPY NA DÁRKY PRO CELOU RODINU

9. ŠATY

Dámské šaty jsou skvělý dárek pro ženy oslavující 18.narozeniny

Pokud si troufáte na výběr šatů a trefíte se do vkusu 18leté ženy, tak vám gratulujeme. Našli jste naprosto skvělý dárek ze které bude každá žena naprosto překvapená a pokud ji budou sedět, tak i nesmírně šťastná. Není úplně jednoduché se trefit do v kusu a už vůbec ne do velikosti a proto se klidně poraďte při výběru s maminkou nebo jinou kamarádkou.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

10. KABELKA

Kabelka je skvělý dárek pro ženy, které mají čerstvě 18 let

Další skvělý dárek pro ženy je kabelka. Módní doplněk, který nosí téměř každý žena. Uschovává a přenáší v ní své tajné věci od intimní hygieny až po mobilní telefon a peněženku. Pokud chcete trochu zainvestovat, tak rozhodně zvolte velmi kvalitní kabelku z pravé kůže, která vyjde na pár tisíc, ale vydrží roky.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

11. ŽUPAN

Dámské župany patří mezi velmi oblíbené dárky pro dívky k 18.narozeninám

Skvělý dárek pro ženy, které je neustále zima bude určitě dámský župan, který ji zahřeje pokud ji při večerech nebo po sprše bývá zima. Župan je v mnoha barvách a motivech a je pouze na vás nebo spíše na oblíbené barvě obdarované. Pokud chcete vymyslet nějaký vtipný dárek pro ženy k 18. narozeninám, tak ji na zakázku vyrobte dámský župan s vtipnými motivy.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

12. PENĚŽENKA

Peněženka patří mezi praktické dárky pro ženy k 18.narozeninám

Peněženka pro ženy je skvělý dárek už jen kvůli tomu, že ji bude využívat každý den a vždy si na vás vzpomene. Pokud víte jaká je její oblíbená barva nebo typ peněženky, tak máte naprosto jasné do jaké koupi jít. Pokud nevíte, tak se poraďte s její maminkou nebo jinou kamarádkou.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

13. POKLADNIČKA

Pokladnička je skvělý dárek pro ženy k 18.narozeninám co šetří na dovolenou nebo auto

Pokud chce žena vycestovat do zahraničí nebo šetří na mobilní telefon, tak jako velmi originální dárek pro ženu k 18. narozeninám může být pokladnička v různých tvarech od prasátka až po keramické autíčko, které nejde otevřít a tudíž si obdarovaná do něj bude spořit dlouhá léta dokud se nenaplní.

TIPY NA POKLADNIČKY

14. ZVĚTŠOVACÍ ZRCADLO

Zvětšovací zrcadlo je skvělý dárek pro ženy k 18.narozeninám co se rády malují

Pokud se žena často maluje ať už jde o oční stíny nebo řasy a není si již příliš jistá jestli je vše v pořádku nebo má strach, že se píchne do oka, tak ji věnujte kosmetickou vychytávku. Tahle vychytávka je zvětšovací zrcadlo s LED osvětlením díky němuž se již nikdy obdarovaná nebude bát a bude dokonale namalovaná.


Tipy na vychytávky

 

TIPY NA VYCHYTÁVKY

15. SPOLEČNÁ FOTOGRAFIE

Společná fotografie v podobě puzzle, plakátu nebo obrazu je skvělý dárek pro ženy

Obdarovanou určitě potěší společná fotografie, kterou spolu máte. Můžete vybrat například obraz na zeď, hrneček s vlastním motivem nebo puzzle, které si sami složí a následně zarámují.

TIPY NA PUZZLE

16. ZIMNÍ ČEPICE A RUKAVICE

Zimní čepice a rukavice jsou skvělý dárek pro cestovatelky do zimního období

V dnešní době se těžko vybírá dárek pro ženu k narozeninám a proto by jste měli zvážit nákup oblečení díky kterému bude obdarovaná v teple. Levnější variantou je samozřejmě výběr kvalitní zimní čepice a rukavic. Co se týče rukavic, tak zvolte ty se kterými jde ovládat mobilní telefon jelikož díky této variantě ji uděláte s dárků ještě větší radost než si myslíte.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

17. DEGUSTACE ČOKOLÁDY

Degustace čokolády je skvělý dárek pro ženy k 18.narozeninám co milují sladké

Pokud vy i obdarovaná milujete čokoládu, tak ji věnujte voucher na degustaci čokolády. Ochutnáte mnoho druhů čokolády a můžete takhle mezi sebou vyhodnotit tu nejlepší. Případně existují i balíčky čokolády, které vám pošlou přímo domů a tak můžete ochutnávat nejrůznější druhy čokolády z pohodlí vašeho domova.

TIPY NA ČOKOLÁDY, SUŠENKY A CUKROVINKY

18. ADRENALINOVÝ ZÁŽITEK

Adrenalinový zážitek je skvělý dárek pro celou rodinu

Pokud obdarovaná miluje adrenalin, tak ji věnujte adrenalinový zážitek jenž naprosto ocení a vykouzlí ji úsměv na tváři. Může jí o zážitky jako let balónem, skok z letadla s padákem, bungee jumping a mnoho dalších zážitků. Tyhle skvělé chvíle si můžete užit ve dvou a díky tomu si vytvoříte vzpomínky na které již nikdy nezapomenete.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

19. HŘEJIVÝ PLYŠÁK

Hřejiví plyšáci patří mezi velmi oblíbené dárky pro 18leté ženy k narozeninám

Na zimní období se nahřívací plyšák bude hodit. Stačí ho na chvilku (řiďte se pokyny na cedulce) dát do mikrovlnné trouby, teplota by se měla držet až 2 hodiny. Hřejivý plyšák je i vhodný na usínání v mrazivých nocích, určitě obdarované pomůže k rychlejšímu usínání. Tenhle dárek žena i žena ocení v každém věku.

TIPY NA PLYŠOVÉ HRAČKY

20. SPORTOVNÍ VÝŽIVA

Sportovní výživa je skvělý dárek pro ženy a sportovkyně

Dárek pro ženu co sportuje a posiluje je velmi jednoduché vybrat. Nejde jen o fitness nářadí jakými jsou činky a příslušenství, ale především také sportovní výživa, která udrží zdraví a fyzickou kondici a zároveň vás povzbudí při cvičení, kruhovém tréninku běhu či jiném sportu. Mezi sportovní výživu patří například

Záleží pouze na vás, který produkt je vhodný jako dárek pro ženu k 18. narozeninám a dokáže jej ocenit. Určitě dbejte na složení výrobků, protože zrovna u sportovní výživy určitě neplatí pravidlo, že čím levnější tím lepší a proto si raději při nákupu připlaťte.

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

21. DOPLŇKY STRAVY

Doplňky stravy jsou skvělý dárek pro sportovkyně a ženy k narozeninám

Dárek pro ženu  co pečuje o své zdraví je rozhodně vhodné zvolit doplňky stravy díky kterým ji dáte najevo, že je zdraví na prvním místě a velmi vám na ni záleží. Jde o praktický dárek, který není úplně nejlevnější pokud vyberete nějaké kvalitnější vitamíny. Jako originální dárek pro ženu k 18. narozeninám můžete zapojit trochu kreativity a vymyslet design krabičky s vitamíny a k tomu mu zabalíte i své produkty jako je kvalitní čaj nebo káva.

TIPY NA DOPLŇKY STRAVY

22. SADA VÍN

Sada vín je skvělý dárek pro ženy k 18.narozeninám

Pokud nevíte co pořídit milovnicím vín domů, tak to bude jednoznačně sada vín. V každé sadě najdete 4 a více vín, které jsou většinou od stejného výrobce nicméně jsou v něm jiné druhy a pokud tedy nevíte jaké víno je nejoblíbenější pro obdarovanou, tak věnujte celou sadu a ona si vybere. Tenhle dárek je velmi vhodná pro novopečenou ženu k jejím 18. narozeninám.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111