36 tipů na dárky k Valentýnu pro zamilované

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky k Valentýnu pro zamilované

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Svátek zamilovaných neboli Valentýn u nás slaví miliony párů. V tento den si lidé dokazují svou lásku a věrnost. Proto by se měli dávat dárky, které budou ukazovat vaše city k vaší drahé polovičce. Ukážeme vám 36 tipů, jak vybrat Valentýnský dárek. 

1. Šperk

Šperky patří mezi velmi oblíbené valentýnské dárky pro ženy

Šperkem jako dárkem určitě nikoho neurazíte. Hodí se pro ženy i pro muže. Ženy jistě ocení řetízek s romantickým symbolem jako je srdíčko, andělíček nebo například symbol nekonečna. Vhodná je i šperkovnice se šperkem uvnitř. Pro muže můžete taky vybírat řetízek, ovšem pozor na vkus, váš muž by těžko chodil po ulici se srdíčkem na krku. Zde zvolte raději řetízek bez přívěšku nebo náramek na ruku (moderní jsou náramky ze dřeva, kde můžete nechat vyrýt cokoliv chcete), který vás bude pokaždé připomínat, když zrovna nebudete spolu. 

TIPY NA ŠPERKY

2. Spacák pro páry

Spacák pro páry patří mezi outdoorové vybavení

Pokud jste milovníci cestování a rádi na výletech přespáváte venku, neváhejte s koupí spacáku pro dva. Spacák se dá použít i jako velká deka, ale kdo by rád neusínal v objetí své drahé polovičky, že?


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

3. Sklenice s vlastním motivem

Sklenice s vlastním motivem je velmi oblíbený valentýnský dárek pro páry

Rádi popíjíte večer u filmu víno? Mrkněte na firmy, co nabízí sklenice s vlastním nápisem. Rozhodnutí co na sklenici bude je čistě na vás, buď si můžete nechat vyrýt jména nebo třeba datum vašeho výročí. Pokud chcete partnera překvapit, zvažte co by nejvíc ocenil nebo můžete nápad projednat spolu a společně dárek vybrat.

TIPY NA SKLENICE

4. Párové tričko

Vtipné trička pro páry jsou oblíbený valentýnský dárek pro muže i ženy

Jak jinak dát světu najevo, že jste šťastně zamilovaní? Zvolte společné tričko, na trhu je velký výběr s různými nápisy nebo symboly mezi kterými si určitě vyberete, to které se vám nejvíce líbí.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

5. Hrneček s vlastním potiskem a podtácek

Hrnky s vlastním potiskem patří mezi velmi originální valentýnské dárky

Jak jinak začít ráno než nápojem s hrnečku se společnou fotkou a podtáckem s totéž nápadem. Hrnek můžete nechat na pití na doma nebo vzít do práce, kde vás může těšit myšlenka na partnera/partnerku. Při výběru podtácku lze vybrat vlastní potisk, fotku nebo nápis s výběrem několika tipů písma.

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

6. Sada na výrobu fondue

Sada na výrobu fondue je originální dárek do domácnosti

Má vaše polovička ráda sladké a obzvlášť čokoládu? Darujte fondue do které můžete oba namáčet oblíbené ovoce při sledování filmů nebo seriálů. 


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

7. Hřejivý plyšák

Plyšové hračky patří mezi oblíbené dárky pro zamilované

Na zimní období se nahřívací plyšák bude hodit. Stačí ho na chvilku (řiďte se pokyny na cedulce) dát do mikrovlnné trouby, teplota by se měla držet až 2 hodiny. Hřejivý plyšák je i vhodný na usínání v mrazivých nocích, určitě vaší polovičce pomůže k rychlejšímu usínání.

TIPY NA PLYŠOVÉ HRAČKY

8. Autíčka na dálkové ovládání nebo LEGO

RC modely patří mezi originální dárky na Valentýna pro muže

Nejste romantické tipy a přesto hodláte vašeho muže potěšit? Pokud má rád auta nebo stavebnice, vybírejte v tomto oboru. Existují výstavní autíčka, která mohou krásně zdobit poličku v pokoji nebo stavebnici, kterou si váš muž postaví a vyzdobí na určitém místě. Na trhu najdete spousty tipů ať už autíček nebo jakýkoliv "hraček".

TIPY NA RC MODELY

9. Kámasútra ve tvaru srdce

Kamasútra je originální erotický dárek na Valentýna pro páry

Doba jde čím dál více dopředu, knihy ztrácí na hodnotě a vše se dává do počítačové formy. Srdce s kamasútrou obsahuje spousty různých poloh, stačí ním zatřást a můžete skočit na věc!


Tipy na knihy

 

TIPY NA KNIHY

10. Parfém pro muže

Parfém patří mezi luxusní dárky pro muže k Valentýnu

Obvykle se dává parfém spíše na Vánoce. Nemusíte volit přímo voňavku, na trhu najdete i přípravky na vlasy, na růst vousů a spoustu dalších. Záleží co váš miláček používá, nenápadně z něho dostaňte co by si přál a co by využil. 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

11. Boxerky s Valentýnskou tématikou

Boxerky a spodní prádlo s motivy jsou vtipný valentýnský dárek pro muže

Spodní prádlo se vždycky hodí. Vybrat můžete ze spousty motivů, nemusí být přímo zamilované s růžovými srdíčky, opět vybírejte podle vkusu vašeho partnera. Jako kompromis mu vyberte jedny boxerky s oblíbeným seriálem nebo superhrdinou a druhé Valentýnské.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

12. Mýdlové květy ve tvaru růží

Mýdlové květy patří mezi praktické valentýnské dárky pro ženy

Růže se hodí téměř k jakékoliv příležitosti. Lze ale nemáme na mysli živou květinu, ale květy růží do koupelny nebo jako vonná dekorace. Pokud s partnerkou máte rádi společné chvilky ve vaně, dárek využijí oba dva. Do horké vany stačí hodit jeden mýdlový květ a užívat si příjemnou vůni.

TIPY NA HYGIENU A PŘÍSLUŠENSTVÍ

13. Romantická plavba loděnicí

Romantická plavba lodí je luxusní dárek na Valentýna pro páry

Sice je to poněkud dražší dárek, ale dokonalá vzpomínka na společně strávený čas. Pokud v okolí vašeho bydliště máte možnost využít plavbu lodí, určitě neváhejte. Obvykle se jezdí od jara na podzim, takže máte spoustu času vše dokonale naplánovat. Profesionální kapitán lodi vás povozí po řece a vy si užijete výhled po okolí.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

14. Lístky s červených růží

Kytky růží jsou velmi romantický dárek pro ženy k Valentýnu

Pokud už dárek máte sehnaný a sháníte ještě něco k tomu, popřemýšlejte na lístky s červených růží. Můžete nimi vyzdobit ložnici nebo vanu, do které se oba můžete jít nahřát před společně stráveným večerem. Zapálené svíčky tomu dodají tu pravou atmosféru.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

15. Plyšák nebo postavička z oblíbeného filmu/seriálu

Plyšák, figurka nebo postavičky jsou velmi praktické dárky pro muže i ženy

Pokud máte rádi stejné žánry filmů a seriálů vybírejte ze spousty nabídek produktů. Můžete postavičku využít jako talisman pro štěstí na klíče nebo na pověšení na batoh. 

TIPY NA FIGURKY A ZVÍŘÁTKA

16. Sladkosti

Sladkosti patří mezi praktické a oblíbené levné dárky na Valentýna

Sladkost snad ještě nikdy nikoho neurazila. Na Valentýna se prodávají snad ve všech supermarketech čokolády na motivy svátku zamilovaných. Můžete vybrat srdce s čokoládovými pralinkami nebo s kousky oříšků, záleží čemu partner/ka dává přednost.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

17. Parfém pro ženu

Parfém patří mezi luxusní dárky na Valentýna pro ženy

Jsou ženy co si potrpí na kvalitních parfémech, v dnešní době už není pravidlem čím dražší tím kvalitnější. Proto jako v první řadě vybírejte podle vůně a vkusu partnerky, v koupelně najdete spousty přípravků co vaše žena používá, podle čichu zkuste odhadnout, zda dává přednost sladším vůním nebo třeba květinovým. S výběrem vám rády pomohou i prodavačky v parfumérii.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

18. Valentýnka vlastní výroby

Valentýnské přání vlastnoručně vyrobené je originální dárek k Valentýnu

Pamatujete na staré dobré časy, kdy jste dostávali valentýnku? Můžete zkusit vytvořit vlastní, na internetu najdete spoustu inspirace. Vystačíte si pouze s tvrdým papírem, nůžkami, červeným srdcem z barevného papíru a lepidlem.

TIPY NA PŘÁNÍ

19. Dárek pro kuchaře

Dárky pro kuchaře i kuchařky patří občas mezi originální valentýnské dárky

Láska prochází žaludkem. Pokud máte partnera, co rád vaří, tím lépe pro vás. Kromě chutné večeře si užijete i příjemný večer. Vaší drahé polovičce, ať už je to muž nebo žena, zkuste vybrat vtipnou zástěru na vaření nebo pečení. Partner/ka nebude muset řešit nehody u pečení v podobě špinavého oblečení, když se opře o zaneřáděnou linku, zástěru stačí pouze otřít hadříkem nebo umýt vodou a znovu použít při další příležitosti v kuchyni.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘE A KUCHAŘKY

20. Kondomy

Kondomy patří mezi originální dárky k Valentýnu pro muže

Člověk musí být připraven na všechny situace. Proto jsou kondomy vhodné i jako valentýnský dárek. Pánové představte si situaci, kdy se na Valentýna skvěle bavíte a najednou vás partnerka pozve k sobě domů a vy nemáte ochranu a tím znepříjemníte večer nejen sobě ale i partnerce. Vaše žena jistě ocení, když na situaci budete připraveni. V drogériích je na výběr ze spousty značek a příchutí, výběr je čistě na vás.

TIPY NA KONDOMY A EROTICKOU KOSMETIKU

21. Polštářek

Polštářek patří mezi praktické dárky pro zamilované

Vaší drahou polovičku jistě potěší malý polštář ke kterému se může přitulit, když nejste na blízku. V obchodech najdete polštáře s různými vzory, ať už přímo valentýnské nebo s krátkým zamilovaným vzkazem. Klidně vezměte i jeden pro sebe, ať máte oba stejný. Hned se vám bude lépe usínat.

TIPY NA POLŠTÁŘE

22. Pro milovníky piva

Pivní sklenice nebo pivní produkt patří mezi praktické dárky pro milovníky piva

Můžete koupit voucher pro společnou degustaci piva, jednou z možností je v místě degustace přespat nebo pokud pocházíte z města, kde degustace nabízí, spojte společný den i s dobrým jídlem.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

23. Zamilovaná kniha

Zamilovaná kniha o společných chvílích je originální dárek pro ženu i muže

Pro ženy, které tráví hodiny a hodiny raději u knih než u filmů, tak vyberte dárek v podobě knihy. K Valentýnu patří romantika, zkuste vybírat právě s romantickým žánrem nebo lehce erotickým. Čtenářka určitě ocení i snahu o dobrý výběr. Akorát dejte pozor, aby už vámi vybranou knihu neměla doma.

TIPY NA KNIHY

24. Daruj hvězdu

Pojmenuj si hvězdu je originální dárek pro holky i kluky všeho věku

Už jste slyšeli o tom, že jde pojmenovat hvězda? V dlouhých letních nocích můžete společně sledovat noční oblohu s myšlenkou, že je vesmíru je právě ta "vaše" hvězda. Objednání a vyřízení zabere nějaký ten čas, proto kupujte s časovou rezervou. Veškeré instrukce a certifikát najdete v balení, které vám přijde domů.

TIPY NA DÁRKY PRO HOLKY

25. Láhev alkoholu s vlastní etiketou

Láhev alkoholu s vlastní etiketou patří mezi originální dárky k Valentýnu

Tenhle dárek je vhodný na jakoukoliv příležitost, ať už se jedná o narozeniny nebo jako dárek na svatbu. U výrobce vyberete druh alkoholu a do kolonky vyplníte text, který chcete na láhev nalepit. Pokud alkohol nepijete, mrkněte po vonné svíčce s vlastní etiketou, což funguje na stejném principu..

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

26. Sportovní dárek

Sportovní dárek může třeba koloběžka nebo fitness vybavení

Jste sportovní nadšenci, ale každého baví něco jiného? Nevadí! Máme pro vás řešení, pořiďte společnou koloběžku na výlety. Nevýhoda je, že dárek je finančně náročný, proto zvažte jestli koloběžku skutečně využijete. Na trhu najdete spousty tipů od městských až po elektrické. Pokud často podnikáte společné výlety nebo .procházky, dárek jistě oceníte oba dva.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

27. Polaroid

Polaroid patří mezi luxusní dárky k Valentýnu pro muže i ženy

Polaroid neboli instantní fotoaparát je čím dál oblíbenější. Velkou výhodou je, že fotografie tiskne hned. Do foťáku lze vložit i paměťová karta, takže se o volné místo nemusíte strachovat. Je to sice dražší investice, ale za to si užijete spoustu legrace a zůstanou vám skvělé vzpomínky.

TIPY NA ELEKTRONIKU

28. Poznávací zájezd

Poznávací zájezd patří mezi luxusní dárky pro cestovatele a cestovatelky

Rádi cestujete a poznáváte nová místa? S kým jiným jet na zájezd než s vaší polovičkou. Vybírat můžete ze spousty společností, většina z nich nabízí jednodenní i vícedenní zájezdy po okolních státech i po České republice. Záleží na vaši preferenci místo zájezdu si klidně můžete vychutnat společné wellness se sklenkou vína nebo různé adrenalinové zážitky.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

29. Fotoalbum se společnými fotkami

Fotoalba se společnými fotkami patří mezi oblíbené dárky pro páry

Tento dárek jistě potěší každou ženu nebo muže. Tištěné fotografie jsou nejlepší vzpomínkou na prožité zážitky, stačí je správně uchovat a máte vzpomínky na celý život. Do alba můžete napsat krátkou vzpomínku k určité fotografii jako připomínku na užitý den. Pokud nechcete dávat album, jistě potěší i společně zarámovaná fotografie. Fantazie se meze nekladou.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

30. Společenská hra

Společenská hra patří mezi vtipné a oblíbené valentýnské dárky pro muže i ženy

Deskovky, karty nebo pexeso patří stále mezi nejoblíbenější dárky na Valentýna. Zabaví vás na delší čas a můžete si tím zpestřit intimní hrátky. Pokud nechce koupit přímo deskovou hru, vyhledejte erotické kostky. Balení obsahuje dvě kostky, těmi hodíte a splníte úkol, jestli máte dostatek odvahy, kupte rovnou kámásútru a společně si ji "pročtěte".

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

31. Spodní prádlo

Erotické spodní prádlo je skvělý valentýnský dárek pro ženy

Luxusní spodní prádlo se sice moc nehodí jako dárek na narozeniny, ale za to na Valentýna se hodí až až. Vybírat můžete od klasického spodního prádla až po odvážné nebo přímo erotické. Opět je na trhu nepřeberné množství oblečení, některé kusy oblečení mají navodit správnou atmosféru a jiné toho naopak nezakryjí skoro nic.

TIPY NA DÁMSKÉ OBLEČENÍ

32. Vyjížďka na koni

Vyjížďka na koni po přírodě je skvělý dárek pro cestovatele

Máte společným koníčkem přírodu a zvířata? Zkuste se mrknout a vybrat romantickou projížďku na koních, každé roční období má něco do sebe. Zvolíte zasněženou krajinu s krásným výhledem nebo jaro, když se příroda probouzí k životu? Vše záleží na domluvě s instruktorem, který pojede s vámi.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

33. Hrnek pro zamilované

Hrnky a šálky patří mezi praktické dárky pro zamilované k Valentýnu

V obchodech nabízí hrnečky, které do sebe složíte a vytvoří se tím srdíčko nebo zvolte starou známou klasiku, kde se ukáže nápis (obrázek) při zalití horké vody. Ranní káva nebo čaj hned bude chutnat líp, když si vaše polovička z kraje rána vzpomene od koho dárek je.


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

34. Velká kytice

Květina je povinnost jako valentýnský dárek a poslouží i jako bytová dekorace

Kdy jindy ženě dát kytici než právě na svátek zamilovaných. Překvapte svou partnerku a kytici ji pošlete po školy nebo do práce ze vzkazem, co pro vás znamená. Jsme si jistí, že nebude jediná kdo bude dojatý.

TIPY NA BYTOVÉ DOPLŇKY A DEKORACE

35. Medvídek z růží

Medvídek z růži se v posledních letech stává hitem

Snad nejvíc romantická věc z našeho seznamu. Existují dva rozměry medvídka menší z 250 ručně skládaných růží nebo větší méďa až z 550 růží! Pokud chcete být jedineční a originální, zvažte tenhle dárek. Medvídek z růží řekne vaší lásce, jak je pro vás výjimečná a jedinečná. Navíc medvídek je roztomilý, zaručeně vaši ženu více než potěší.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

36. Romantická večeře

Romantická večeře je luxusní valentýnský dárek pro muže i ženy

Ta by neměla při oslavě Valentýna chybět. Jak už bylo dřív řečeno, láska prochází žaludkem. Zvolte útulný podnik, kde dobře vaří a o část plánu na večer máte vystaráno. Doporučujeme předem do restaurace zavolat a zamluvit místo. Bylo by nepříjemné dorazit na místo a s prázdným žaludkem odcházet.

Ať už zvolíte jakýkoliv dárek, jsme si jistí že vaše drahá polovička bude nadšená.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111