15 tipů na dárky k výročí svatby či vztahu

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky k výročí svatby nebo vztahu

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Oslava výročí je pro páry významným dnem pokud ho slaví. Právě v tento den si připomínají událost, která zamilovaný pár svedla dohromady, ať už je to výročí vztahu nebo svatby. Jestli patříte mezi ty páry, co slaví každé výročí, určitě nám dáte za pravdu, že ten den má být svým způsobem výjimečný a nezapomenutelný. Sedněte si spolu u dobré večeře, zavzpomínejte na společné zážitky a připomeňte si, jak jste ten rok prožili v dobrém i ve zlém. Nestačí vám to? Pojďme si společně projít 15 tipů na dárky k výročí pro muže i ženy.

1. Šperk

Šperk je luxusní dárek pro výročí svatby nebo vztahu

Tenhle tip dárků se hodí na běžné výročí i na kulaté výročí vztahu pro ženy i pro muže. Pokud chcete darovat dárek, který vaše polovička bude mít stále u sebe a tím si připomínat, že má po boku někoho kdo neustále na ní myslí, vybírejte z nabídky šperků na krk nebo náramkem na ruku.

TIPY NA ŠPERKY

2. Spací pytel nebo stan pro dva

Spací pytel nebo stan pro dva je luxusní dárek pro cestovatele

Plánujete v létě cestovat nebo kempovat? Mrkněte se na spacáky pro dva, můžete ho využít i jako deku a ve společném objetí večer usínat blízko sebe.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

3. Dárek se vzkazem

Dárek jídla se vzkazem patří mezi originální dárky pro výročí vztahu nebo svatby

Dárky s originálním vzkazem jsou velice populární. Pokud vaše polovička ráda vaří, kupte zástěru s věnováním. Pokud máte doma muže kutila, vyberte měřící metr se jménem. Potěší i hrnek s osobní fotkou nebo společné tričko.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

4. Kniha pro čtenáře

Knihy jsou skvělý dárek pro milovníky čtení k výročí vztahu nebo svatby

Vybírejte ze spousty žánrů, opět záleží na vkusu partnera nebo partnerky. Jestli je váš muž fanoušek jakéhokoliv sportu, vybírejte v této oblasti ať už z historie sportu nebo novodobý sport.

TIPY NA KNIHY

5. Láhev s věnováním

Láhev alkoholu s gravírováním je skvělý dárek pro muže i ženy

Komu by neudělal radost pohled na oblíbený alkohol s věnováním nebo vlastní etiketou. Opět vybírejte podle toho, jaký alkohol váš partner preferuje, do kolonky k objednávce vyplňte, co chcete na etiketu. Jestli hledáte něco jiného než polepenou láhev, zkuste gravírování tzn. na láhev se laserem vyryje cokoliv, co si budete přát. Vhodné jako dárek pro ni i pro něj.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

6. Gril do kuchyně

Kontaktní gril patří mezi naprosto luxusní dárky do kuchyně a domácnosti

Máte doma milovníka masa? Zavděčíte se mu elektrickým grilem, který během pár minut rozmrazí a ugriluje lahodné maso, klobásky nebo zeleninu. Je to snadné, na grilu nastavíte, co chcete ugrilovat a čekáte. Umývání je snadné, gril má nepřilnavé desky které vyndáte a umyjete v dřezu. Už žádné čekaní na léto, z pohodlí doma si můžete udělat steaky kdykoliv, kdy na ně dostanete chuť.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

7. Trošku jiná bonboniéra 

Bonboniéra je klasický dárek k výročí vztahu či svatby

Nepotrpí si váš muž na sladkém? Nevadí! Na trhu najdete dokonce bonboniéru s náplní hovězího sušeného masa. Ideální svačinka k pivku nebo vínu.

TIPY NA CUKROVINKY

8. Sportovní vybavení

Sportovní vybavení je skvělý dárek pro sportovce

Jste oba nadšení sportovci a nevíte co pořídit na výročí? Pokud provozujete společný sport, tak tím líp pro vás. Vybírejte například rakety na squash, sálové boty nebo jiné různé vybavení.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

9. Kosmetický balíček

Luxusní kosmetika patří mezi praktické dárky k výročí svatby či vztahu pro ženy

Kosmetika potěší každého. Vybírejte ze spousty značek můžete zkusit nějakou novou, kterou váš partner nemá nebo zvolit starou známou oblíbenou značku. Pro zpestření večera můžete přibalit i baliček kondomů. 

TIPY NA KOSMETIKU

10. Zážitkový pobyt

Zážitkový pobyt je skvělý dárek pro celou rodinu k Vánocům

Chcete si s partnerkou odpočinout a zároveň strávit společný čas? Mrkněte na víkendové pobyty s masáží nebo wellness, partnerka určitě ocení příjemnou koupel v teplé vodě s vámi po svém boku.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

11. Masáž

Masáž patří mezi oblíbené dárky pro muže, které bolí záda

Pokud nechcete jezdit příliš daleko kvůli odpočinku a chcete dokázat, jak vám na vaší partnerce záleží. Pořiďte věci pro masáž doma a hýčkejte tělo vaší partnerky. Na internetu najdete spousty tipů, jak správně masírovat svaly v těle.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

12. Svazek kytice

Kytice růží je dokonalý dárek pro ženy k výročí svatby či vztahu

Květina na výročí nesmí chybět. Vyberte z různých druhů květin nebo podle oblíbené barvy vaší partnerky. jednou z možností je si nechat poradit od květinářky.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

13. Společenská hra

Společenská hra zabaví celou rodinu a proto je skvělý dárek k výročí

Hledáte něco na zpestření milostného života? Začněte zlehka společenskou hrou. Na trhu najdete přímo společenské hry určené pro páry nebo do začátku zvolte kostky, jedna poukazuje část těla a druhá místa, na kterou má být aktivita provedena. Pokud vaše žena má ráda výrazné oblečení, pořiďte jí sexy kostýmek nebo erotické spodní prádlo které toho víc ukazuje než zakrývá. 

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

14. Svíčka s věnováním

Vůně do bytu a svíčky patří mezi velmi praktické dárky k výročí do domácnosti

Většina žen si ráda zapálí večer u televize vonnou svíčku, tak proč jí rovnou nedarovat svíčku s osobním přáním? Na etiketu můžete zvolit cokoliv, co uznáte za vhodné jako třeba datum výročí, vaše jména nebo romantický citát.

TIPY NA VŮNĚ DO BYTU A SVÍČKY

15. Degustace jídla

Degustace kvalitních potravin patří mezi oblíbené dárky pro páry

Láska prochází žaludkem, tak proč nevyzkoušet degustační menu? Nechte se obsluhovat a společně si vychutnejte lahodné pokrmy, které pro vás jiní připraví. 

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111