26 tipů na dárky pro muže k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


 

1. Dárky pro fotbalisty a fotbalové fanoušky

Dárek pro bratra! Fotbalový míč jako stolní lampička. Ideální dárek pro fanoušky fotbalu i malé děti

Pokud máte v rodině nějakého fotbalistu nebo alespoň fotbalového fanouška, tak je vhodné vybrat dárky pro fotbalisty jelikož každý takový dárek potěší. Dárek pro fotbalistu najdeme mezi oblečením, elektronikou, sportovním vybavením, knihami nebo jinými produkty jelikož fotbal je celosvětový sport a fotbalových dárků jsou miliony.

TIPY NA FOTBALOVÉ DÁRKY

2. Dárky pro muže k svátku

Originální dárky pro muže k svátku - hrnky a šálky s vtipným potiskem nebo pánské parfémy v této uzavřené bedně s dárky, Parfémy jsou velmi luxusní dárky pro muže.

Pokud hledáte dárek k svátku pro muže, tak rozhodně nemusíte kupovat nic drahého, ale stačí drobnost. Dárek pro muže k svátku by měl hlavně potěšit, kdy trendy dárek k svátku jsou v poslední době hlavolamy, které jistě ocení každý muž, kdy nezáleží na věku.

12 TIPŮ NA DÁRKY K SVÁTKU PRO MUŽE

3. Dárky pro zahrádkáře

Zahradní nářadí jako dárek pro muže nebo sekačky na trávu, zahradní hadice a další vybavení pro péči o vaši zahradu

Hledáte elegantní dárky pro muže k Vánocům? Dárek pro muže zahradníka je velmi oblíbeným dárkem pro muže. Odhalíte tak aktuální zahradní vychytávky, které vám i obdarovanému velmi zpříjemní čas na zahrádce při pěstování zeleniny i okrasných květin. Praktické dárky a vychytávky na zahradu u nás jistě najdete jako zahradní nářadí nebo osiva a semínka.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

4. Dárky pro kamaráda

Skvělý dárek pro kamaráda k Vánocům jako je hrnek s vtipnými nápisy, které ocení

Každý z nás již někdy přemýšlel jaký vybrat dárek pro kámoše. Máme pro vás tip i na dárek pro nejlepšího kamaráda, kterým může být třeba adrenalinový zážitek na který již nikdy nezapomene nebo technologická vychytávka s elektronikou. Dárek pro kamaráda je důležité vybírat dle jeho zájmů a věku.


Dárky pro kamaráda

 

TIPY NA DÁRKY PRO KAMARÁDA

5. Dárky pro vinaře

Skvělý tip na praktický dárek pro muže vinaře je tahle sada náčiní pro všechny vinaře

Dárek pro vinaře je velmi jednoduché vybrat. Můžeme vybrat víno bílé, červené, perlivé nebo šumivé a záleží na obdarovaném jaké je jeho oblíbené. Vyberte ten nejlepší dárek pro muže, který víno miluje a vykouzlete mu úsměv na tváři.

11 TIPŮ NA DÁRKY PRO VINAŘE

6. Dárky pro kutila

Sada nářadí patří mezi skvělé tipy na vánoční dárky pro muže i pro kutily

Pokud máte doma šikovného chlapa kutila, který tráví svůj volný čas v garáži nebo dílně, tak rozhodně ho můžete potěšit mnoha produkty, které jsou vhodné jako dárek pro kutila k narozeninám, svátku nebo na Vánoce. Nemůže chybět dílenské nářadí, dílenské vybavení a další speciální produkty, které vám velmi usnadní práci při jakékoliv práci.

TIPY NA DÁRKY PRO KUTILY

7. Dárky pro pivaře

Dárkový koš potravin a piva je skvělý dárek pro pivaře

Pokud obdarovaný patří mezi milovníky piva, tak zde máme tipy na dárky pro pivaře. Pivo miluje snad každý vlastenec a proto jsou tyhle produkty oblíbené nejen jako dárek k Vánocům pro přítele, narozeninám, svátku nicméně i také je vhodné je darovat jen tak. Dárky pro milovnice i milovníky piva u nás jistě najdete. Pivní dárky pro muže jsou v posledních letech velmi oblíbené.

14 TIPŮ NA DÁREK PRO PIVAŘE

8. Dárky pro spolupracovníka a kolegu

Hrnek je ideální jako dárek pro kolegu a spolupracovníka

Dárek pro kolegu a spolupracovníka je občas velmi obtížné vybrat jelikož ho neznáte tak dobře jako člen rodiny. Pokud hledáte dárek pro kolegu k výročí, narozeninám nebo při odchodu z práce, tak u nás najdete tipy na nejlepší dárky pro kolegu a šéfa. Vhodný dárek pro kolegu je třeba luxusní káva nebo hrnek s motivy.

11 TIPŮ NA DÁREK PRO KOLEGU

9. Dárky pro motorkáře

Cestovní sada je ten nejlepší dárek pro motorkáře

Dárek pro motorkáře je velmi jednoduché vybrat jelikož máme již danou specifickou kategorii a tím je právě motorkář. Vybavení a jiné doplňky pro motorku najdeme v každém specifikovaném obchodě. Proto se podívejte na pár tipů na dárek pro motorkáře.

14 TIPŮ NA DÁREK PRO MOTORKÁŘE

10. Dárky pro rybáře

Sada rybářského vybavení je ten nejlepší dárek pro rybáře

Hledáte dárek k narozeninám pro muže nebo retro dárek pro muže? Pokud chcete tipy na dárky pro rybáře, tak jste na správném místě. Ať už jde o dárek pro dědu, dárek pro tátu, dárek pro chlapa nebo dárek pro bratra, tak velmi jednoduchý výběr budete mít u všech jelikož je mnoho produktu, které jsou vhodné jako dárek pro rybáře od prutů, vlasců, podběráků a dalších. Tipy na dárek pro rybáře najdete níže a poté vám obdarovaný třeba dá nějaký úlovek v podobě krásné ryby. Narozeninové dárky pro muže hledejte opravdu pečlivě.

TIPY NA DÁRKY PRO RYBÁŘE

11. Dárky pro myslivce

Sada ručníků "Lovu zdar" jsou skvělé dárky pro myslivce

Dárek pro myslivce je určený těm, kteří jsou vášnivými myslivci. Můžete se inspirovat mnoha tipy na dárky pro myslivce, které máme sepsané o pár řádků níže ať už jde o zbraně, nože a podobné produkty, které usnadní práci a zpříjemní zálibu spojenou s myslivostí. Velký výběr různých zbraní nejen pro myslivce, ale i fanoušky historie či lukostřelby najdete také na Outfit4Events.cz

16 TIPŮ NA DÁRKY PRO MYSLIVCE

12. Dárky pro tchána

Hrnek tchán potřebuje kávičku patří mezi dárky pro tchána

Vybrat dárek pro tchána je někdy opravdu velmi složitý jelikož pokud vám vaše partnerka neporadí, tak toho příliš nevymyslíte zda-li se nestýkáte úplně často. Pokud opravdu nevíte, tak zde máme tipy na vánoční dárek pro tchána jako jsou například sady alkoholu, doplňků do auta, kosmetikou nebo nějaký módní doplněk. Pokud je váš tchán velký frajer, tak mu věnujte nějaký adrenalinový zážitek.

10 TIPŮ NA DÁREK PRO TCHÁNA

13. Dárky pro bratra

Dárková sada patří mezi oblíbené dárky pro bratra

Dárek pro bratra je je velmi jednoduché vybrat. Mladší bratr ocení stavebnici Lego, komiks nebo jinou hračku zatímco dárek pro teenagery jsou vhodné třeba počítačové hry nebo herní zařízení. Pokud je fanoušek nějaké hry, filmu či seriálů, tak by ho mohla potěšit i Funko POP figurka jeho oblíbeného hrdiny - velký výběr mají třeba tady. Dárek pro staršího bráchu v podobě alkoholu nebo dílenského nářadí bude mít velký úspěch a pokud vás nic nenapadne, tak využijte naše tipy na dárky pro bratra.


Dárky pro bratra

 

TIPY NA DÁRKY PRO BRATRA

14. Dárek pro dědu

Placatka patří mezi oblíbené dárky pro dědu a celkově skvělý dárek pro muže k Vánocům

Dárek pro dědečka vyberete snadno, protože svého dědu dobře znáte a dokážete pro něj vybrat praktické a originální vánoční dárky pro muže. Pokud je váš děda kutil, tak mu vyberte dílenské vybavení a pokud hledáte dárek pro dědu elegána, tak je vhodné zvolit kosmetiku nebo knihu. Pokud je váš děda šikovný hodně akční, tak dárky pro sportovce mu budou také jistě sedět a váš dárek jistě ocení. Podívejme se na mnoho tipů na dárek pro dědu.

TIPY NA DÁRKY PRO DĚDU

15. Dárky pro tatínka

Pivní půllitr patří mezi dárky pro tátu, ale i dárky pro pivaře

Hledáte univerzální dárky pro muže do auta? Dárek pro tatínka na Vánoce i k narozeninám může být velmi náročné vybrat pokud spolu nejste v kontaktu příliš často. Pokud je váš táta milovník automobilů, tak vhodný dárek je nějaká autokosmetika nebo vybavení do auta případně auto vychytávky. Pro kutila tatínka se vyplatí dílenské nářadí a vybavení, případně technologie jako je mobilní telefon, herní zařízení a další. Pokud opravdu nevíte co vybrat jako dárek pro tátu, tak vyberte alkohol, protože kvalitní láhví nikdy neurazíte a jako univerzální dárek pro tátu zvolíte kosmetiku a nebo se podívejte na další tipy na dárek pro tátu.

TIPY NA DÁRKY PRO TÁTU

16. Dárky pro přítele

Dekorační polštář patří mezi oblíbené a praktické dárky pro přítele a dárek pro manžela na Vánoce

Hledáte vánoční dárek pro přítele a manžela? Dárek pro přítele k Vánocům a narozeninám by měl být takový, aby mu udělal radost a nejlépe jste spolu strávili společné chvíle. Vyplatí se tedy vybrat společný zážitek jako je třeba společná večeře nebo wellness. Pokud chcete přítele potěšit, tak mu kupte třeba i nějakou erotickou pomůcku, kterou stoprocentně oceníte oba dva. Tipy na dárky pro přítele s námi máte na jednom místě.

TIPY NA DÁRKY PRO PŘÍTELE

17. Dárky pro manžela

Takové nápisy na produktech jsou romantické dárky pro muže

Dárek pro manžela vybírejte hlavně podle jeho věku a zájmů. Jste jeho manželka a proto vy musíte vědět co má rád, jak tráví čas a co ho také baví. Muži jsou spíše na technologické věci, ale samozřejmě pro muže kutila je vhodné dílenské vybavení a nářadí, které využije manžel jak ve své dílně, tak i v garáži. Pokud váš manžel miluje automobil, tak tipy na dárek pro manžela k Vánocům je autokosmetika nebo kosmetika přímo pro něj. Pokud chcete trávit čas spolu, tak je vhodné věnovat zážitek v podobě wellness nebo společné večeře.


Dárky pro manžela a přítele

 

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA

18. Dárky pro muže k promoci

Čepice s penězi je skvělý dárek k promoci pro muže

Pokud jsou hotové státnice, tak to je obrovský důvod na oslavu a obdarování za to dlouholeté vysokoškolské studium, které bylo úspěšně dokončeno je milník pro každého člověka. Pokud se tedy rozhodnete věnovat dárek pro muže k promoci, tak vyberte něco na co již nikdy nezapomene. Originální dárek k promoci najdete v detailech našeho článku.

13 TIPŮ NA DÁREK K PROMOCI PRO MUŽE

19. Dárky pro muže k narozeninám

Nůž patří mezi originální dárky k narozeninám pro muže, ale také jako vánoční dárek pro muže

Pokud hledáte originální dárky pro muže k narozeninám, tak rozhodně nedávejte oslavenci obálku s penězi, kosmetiku nebo cukrovinky. Originální dárek pro muže může být třeba stojan na víno nebo potištěné tričko s iniciály obdarovaného. Tipy na dárky k narozeninám a vánoční dárky pro chlapy najdete u nás v detailu článku.

TIPY NA DÁRKY K NAROZENINÁM PRO MUŽE

20. Dárkové sady pro muže 

Sada Jack Daniels patří mezi vánoční dárky pro muže

Hledáte praktické dárky pro muže nebo dárek k výročí pro muže? Dárková sada pro muže je vynikající dárek jelikož si můžete sadu vybrat dle toho co má obdarovaný rád. Ať už jde o alkohol, uzeniny nebo jiné dobroty, tak jistě muž dárek ocení a vy se mu trefíte do vkusu.

TIPY NA DÁRKOVÉ KOSMETICKÉ SADY PRO MUŽE

21. Dárek ke Dni otců

Mikina s nápisem patří mezi dárky ke Dni otců

Jaký dárek vybrat na Den matek máme probrané jinde a nyní si pojďme říct jaké dárky jsou vhodné ke Dni otců. Je to stejně důležitý svátek jelikož maminka je také rodič jako tatínek a proto by měl být obdarovaný. Pojďme se podívat do našeho článku, kde najdete tipy na dárky ke Dni otců.

TIPY NA DÁRKY KE DNI OTCŮ

22. Parfém jako dárek pro muže

Parfémy patří mezi valentýnské dárky pro muže velmi často

Každý správný muž by o sebe měl pečovat a dát na sebe parfém při odchodu z domu je to nejmenší. Podívejte se na sepsané tipy na parfém pro muže, které jsou jako dárek pořádně oblíbené pokud jsou kvalitní.

TIPY NA PARFÉMY

23. Inteligentní a vychytané dárky pro muže

Lampy ovládané přes mobil jsou originální inteligentní vánoční dárky pro muže a zároveň dárek na Valentýna pro muže

Nevíte jaký dárek k Valentýnu pro muže a přítele z lásky? Pokud má váš muž rád vychytávky a inteligentní dárky, které mu usnadní práci a zároveň ho velmi potěší, tak doporučujeme mrknout na náš článek, kde najdete tipy na inteligentní a vychytané dárky pro muže.

TIPY NA VYCHYTANÉ DÁRKY PRO MUŽE

24. Originální a netradiční dárky pro muže

Obaly na láhve patří mezi netradiční a originální levné dárky pro muže

Pokud hledáte na internetu dárek a žádný vám nepadl do oka a nebo ho obdarovaný dostává každým rokem, tak vám doporučujeme přečíst si článek, kde najdete tipy na originální dárek pro muže, protože takové dárky jste jistě nečekali a možná se inspirujete i na dárek pro někoho jiného.

15 TIPŮ NA ORIGINÁLNÍ DÁRKY PRO MUŽE

25. Zážitkové dárky pro muže

Skok padákem patří mezi zážitkové dárky pro muže

Zážitkové dárky pro muže jsou jedním z nejoblíbenějších dárku dnešní doby i přesto, že cena se občas pohybuje v tisících korunách. Zážitek může být ve formě skoku padákem nebo třeba projížďka rychlým autem. Podívejte se na tipy na zážitkové dárky pro muže v našem článku.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

26. Vánoční dárky pro muže

Zabalený dárek pro muže na Vánoce i narozeniny

Dárky na Vánoce pro muže by jste měli shánět v průběhu celého roku a je jedno jestli jde o vánoční dárek pro bratra, otce nebo dědu. Myslete na to, že musíte brát ohled na jejich věk a zájmy. Pokud si opravdu nevíte rady, tak si přečtěte náš článek, kde najdete tipy na vánoční dárky pro muže.

15 TIPŮ NA VÁNOČNÍ DÁRKY PRO MUŽE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111