7 tipů na luxusní, originální a praktický dárek ke Dni otců

DARKY PRO MUZE


Tipy na luxusní, originální a praktické dárky ke dni otců

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud vybíráte dárek ke Dni otců, tak to může být hodně obtížný úkol. Den otců je spíše americkým svátkem nicméně i u nás je v posledních letech velmi oblíbený. Tenhle svátek se u nás slaví třetí červnovou neděli a pokud přemýšlíte co koupit, tak pro vás máme tipy na dárek ke Dni otců, kde vyberete ten pravý dárek případně získáte inspiraci k jinému a lepšímu výběru.

1. Sportovní hodinky

Luxusní hodinky pro sportovce jsou velmi oblíbený dárek pro muže i sportovce

Co za dárek ke Dni otců? Pokud váš otec rád sportuje ať už jde o amatérský fotbal, běh nebo jiné sporty, tak zvažte koupi chytrých hodinek. Váš obdarovaný bude mít přehled o svých výkonech, protože chytré hodinky mají v sobě spoustu funkcí například měření tepu či trasy nebo také umí rychle odpovídat na SMS, chytré hodinky si snadno spárujete s mobilním telefonem. V chytrých hodinkách si přepnete i písničky aniž byste museli po kapsách hledat mobil.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

2. Sportovní oblečení

Sportovní oblečení nepatří jen mezi dárky pro sportovce, ale i jako dárek ke Dni otců

Nevíte jaký dárek ke Dni otců? Je váš otec sportovec nebo rád chodí na túry? Jestli je odpověď ano, tak rozhodně ocení funkční oblečení díky kterému bude více v teple a v bezpečí před deštěm a větrem. Oblečení je vhodné pro jakýkoliv druh sportu, funkční oblečení jsou vhodná i pro letní měsíce, skvěle odvádí pot a nelepí se na kůži. Popřípadě zvažte koupi sportovní výbavy, která se hodí ke sportu co váš otec provozuje.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

3. Karta přežití

Karta přežití patří mezi originální dárky ke Dni otců

Hledáte dárek ke Dni otců? V poslední době je nesmírně vtipný dárek pro muže k jakékoliv příležitosti, karta přežití. Karta přežití je kovová karta o velikosti kreditní karty, která je velmi univerzální a praktický dárek pro muže díky svým otvorům a zaoblením. Má mnoho funkcí jako otvírák na konzervynůžšroubovákškrabku, pilku ale i třeba pravítko a mnoho dalších funkcí. Karta přežití je vhodný dárek pro cestovatele, ale i dárek pro muže jelikož nikdy nevíte, kdy se vám tahle vychytávka bude hodit.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

4. Sada alkoholu s degustací

Sada alkoholu i s degustací patří mezi velmi originální dárky ke Dni otců

Velmi dobrý dárek pro otce je degustační sada whiskey a jiného tvrdého alkoholu. Například degustační sada Jack Daniels, kde najdeme mnoho příchutí tohoto výrobce v 0,05ml láhvích což obdarovanému stačí k tomu, aby zjistil, který druh má nejraději. Mezi oblíbené patří i degustace karibských rumů a jiné.


Tipy na alkoholické nápoje

 

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

5. Zahradní nářadí

Zahradní nářadí patří mezi skvělé dárky pro zahrádkáře k narozeninám

Dárek pro zahrádkáře je v tomhle směru zcela jasný. Pokud váš otec miluje zahradničení, ať už se věnuje pěstování zeleniny nebo sazení stromků, určitě ho vždy potěšíte zahradním nářadím, které mu usnadní práci i čas.

TIPY NA DÁRKY PRO ZAHRÁDKÁŘE

6. Oblečení s oblíbeným motivem

Oblečení s vtipnými motivy patří mezi velmi vtipné dárky ke Dni otců

Snad každý má svou oblíbenou kapelu, filmovou ságu nebo sportovní tým. Udělejte tatínkovi radost a ukažte mu, jak dobře ho znáte, pořiďte tričko s nápisem jeho oblíbeného motivu. Věřte nám, s tímto dárkem určitě zabodujete.  

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

7. Krýgl s vlastním nápisem

Sklenice s vlastním textem a motivem patří mezi originální dárky ke Dni otců

Pokud váš otec rád pije pivo a nemá svůj krýgl nebo-li pivní sklenici například s vyrytým jménem, určitě zvažte jeho koupi. I když tatínek není milovník piva, půllitr může využít na jiné nápoje nebo zvolte hrníček na ranní kávu s vlastním nápisem.

TIPY NA SKLENICE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111