Tipy na nejlepší dárky k narozeninám pro ženy i muže

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky k narozeninám

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Narozeniny patří mezi výjimečné dny každého oslavence. Ať už je člověk slaví nebo ne, den narozenin byl měl být jedinečný. Pokud hledáte vhodné dárky k narozeninám, společně si projdeme nejlepší tipy na výběr dárku.

Dárky pro dívku k 15. narozeninám

Zápisník patří mezi oblíbené dárky pro dívky k 15.narozeninám

Puberťačky nejde úplně uspokojit jakýmkoliv dárkem. Dárek pro dívku k 15.narozeninám by měl být vybírán opravdu pečlivě jelikož je to pro dívku, která přechází ze základní školy na střední a dost se ji mění v tomhle věku celý její život. Mezi dárky, které ji udělají radost patří mnoho dárku jako je oblečení nebo výbava pokoje. Sepsali jsme vám tipy na dárky pro dívku k 15. narozeninám a věříme, že si z nich vyberete.

TIPY NA DÁRKY PRO DÍVKY K 15.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu k 18. narozeninám

Šperky patří mezi luxusní dárky pro ženy k 18.narozeninám

A je to tady dívka slaví svých 18 let. Z dívek se stávají ženy a jde o velmi významný okamžik v jejím životě a je potřeba ho pořádně oslavit a věnovat svůj čas k výběru dárku. Máme pro vás tipy na dárky pro ženu k 18. narozeninám a vy budete mít skvělou inspiraci k dalšímu výběru.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 18.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu ke 30. narozeninám 

Dárky pro ženy k 30.narozeninám je většinou značkové oblečení

Ženy, které slaví 30. narozeniny většinou berou svůj věk hodně vážně a je potřeba ho oslavit zatímco jiné by raději svůj věk zatajili. Dárek pro třicátnici je tedy vhodné vymyslet tak, aby ji nijak neurazil ba naopak velmi potěšil i přesto, že to nemusí být nic velkého, tak jsme pro vás sepsali tipy na dárek pro ženu ke 30.narozeninám a je jen na vás jak si s tímhle dárkem poradíte.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 30.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu ke 40. narozeninám

Dárky pro ženy k 40.narozeninám není moc jednoduché vybrat

Vybrat dárek pro čtyřicátnici je velmi jednoduché. Tohle si jistě říkáte. Dám ji bonboniéru s kyticí a je klid. Nicméně takové dárky pro ženu jistě moc zajímavé nebudou a měli by jste vymyslet něco originálního a proto jsme sepsali tipy na dárek pro ženu ke 40. narozeninám a doufejme, že vám tipy pomohou.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 40.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu k 50. narozeninám

Sklenice nebo víno může patří mezi dárky pro ženy k 50.narozeninám

Vybrat ten správný dárek k padesátinám pro ženu je opravdu velmi složité. Tím hůře když oslavenkyni neznáte dle svých představ a opravdu pouze tipujete jaký dárek by ocenila a který ne. Proto jsme vám sepsali tipy na dárek pro ženu k 50. narozeninám, které oslavenkyni nikdy neurazí.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 50.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu k 60. narozeninám

Sada jídla nebo kosmetiky patří mezi originální dárky pro ženy k 60.narozeninám

Vybrat dárek pro šedesátnice není zrovna jednoduché, protože chtějí mít svůj klid a pohodu a nic moc je nezajímá zatímco druhý typ šedesátnic jsou velmi aktivní ženy, které vyhledávají zážitky a další aktivity. Sepsali jsme vám tipy na dárky pro ženu k 60. narozeninám a věříme, že si u nás vyberete to co oslavenkyni velmi potěší.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 60.NAROZENINÁM

Dárky pro ženu k 70. narozeninám

Dárky pro ženy k 70.narozeninám mohou být v podobě dovolené nebo zážitku

Pokud hledáte dárek pro ženu k 70. narozeninám a nemáte tušení jaký by mohl být ten pravý? Ať hledáte dárek pro babičku nebo dárek pro maminku, tak u nás najdete takové tipy na dárky pro ženy k 70. narozeninám jenž budou velmi originální, vtipné, kreativní a obdarovaný je jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY K 70.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 18. narozeninám

Multifunkční nůž nebo láhev alkoholu patří mezi dárky pro muže k 18.narozeninám

Z chlapce se stává muž a právě v tomhle věku je docela složité vybrat dárek, který muže v tomhle věku neurazí a zároveň zaujme. Pokud hledáte něco co by ho mohlo uspokojit, tak to jsou nějaké adrenalinové zážitky nicméně pokud chcete vědět více, tak jsme pro vás sepsali další tipy na dárek pro muže k 18. narozeninám a věříme, že i vy si vyberete to pravé.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 18.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 20. narozeninám

Mezi dárky pro muže k 20.narozeninám patří láhev alkoholu nebo herní zařízení

Pokud hledáte dárky pro muže k 20. narozeninám, tak se bude jednat o velmi podobné dárky jaké jste vybrali 2 roky zpátky pro muže k 18. narozeninám jelikož v tomhle věku se toho ještě příliš nemění, ale jistě neurazíte nějakým soudkem piva. Nicméně jsme pro vás i nyní sepsali tipy na dárek pro muže k 20. narozeninám což jistě oceníte.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 20. NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 30. narozeninám

Dárky pro muže k 30.narozeninám patří nejčastěji láhev alkoholu

Dárky pro muže k 30. narozeninám už se vybírají poměrně složitěji jelikož v tomhle věku si muž většinou nechce připustit, že mu je tolik i přesto, že o žádný extrémní věk nejde. Proto vybírejte s rozvahou, aby jste neurazili obdarovaného a zároveň mu vykouzlili úsměv na tváři. Pokud si nejste jistí, tak se nechte inspirovat našimi tipy na dárky pro muže k 30. narozeninám a rychle objednávejte.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 30.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 40. narozeninám

Dárky pro muže k 40.narozeninám jsou v podobě oblečení a obuvi

No a nyní jsme pomalu u věku, kdy místo oslav a párty začíná muž preferovat rodinu a zbytek je mu nějak jedno. Hledá si pomalu své koníčky jako je rybaření a doufá, že najde smysl života ještě v něčem dalším než doposud. Můžeme vám nabídnou tipy na dárek pro muže k 40. narozeninám což jistě oceníte.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 40.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 50. narozeninám

Originální hrnek může být považován za dárek pro muže k 50.narozeninám

Dárek pro muže k 50. narozeninám by měl odpovídat koníčkům, zájmům a hlavně věku obdarovaného což je poměrně jednoduché vymyslet, protože tenhle muž toho má většinou dost za sebou a už zhruba tušíme co by ho mohlo bavit jestli to bude včelaření nebo třeba sledování televize. Máme pro vás tipy na dárky pro muže k 50. narozeninám, tak se na ně pojďme podívat.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 50.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 60. narozeninám

Jako dárek pro muže k 60.narozeninám může být považována láhev alkoholu

Dárek pro muže k 60. narozeninám vybírejte stejně pečlivě jako kdyby mu bylo 50 let. Většinou v tomhle věku neurazíte nějakou pořádnou knížkou nebo kurzem na ovládání počítač pokud je ovšem obdarovaný technologicky zdatný a ochotný se nové věci stále učit. Máme pro vás opět tipy na dárek pro muže k 60. narozeninám.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 60.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 70. narozeninám

Jako dárek pro muže k 70.narozeninám může být považována jak jinak než láhev alkoholu

V tomhle věku již muži příliš necestují a spíše sedí doma nebo pracují na své zahrádce. Proto je vhodné darovat nějaké zahradní nářadí nebo jiný produkt z profese, kterou má obdarovaný velmi rád a jste si jistí, že dárek využije a nebude ležet ve skříni. Pojďme se podívat na tipy na dárky pro muže k 70. narozeninám jelikož pouhá kosmetika nemusí obdarovanému stačit.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 70.NAROZENINÁM

Dárky pro muže k 80. narozeninám

Nejčastější dárky pro muže k 80.narozeninám je považován bytový textil

Dárek pro muže k 80. narozeninám by měl odpovídat jeho věku. Nemůžeme tedy věnovat adrenalinový zážitek, ale spíše něco co muž ve svém věku využije. Může jít o různé křížovky, hřejivé deky, pantofle a další produkty co využije při sledování televize nebo trávení času se svými vnoučaty. Máme pro vás pořádné tipy na dárky pro muže k 80. narozeninám a věříme, že si u nás nakonec vyberete to pravé.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE K 80.NAROZENINÁM


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111