15 tipů na nejlepší dárky k svátku

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky k svátku

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


 Svátek není tak populární a spousty lidí ho ani neslaví. Ať patříte do první nebo druhé skupiny, dárky na svátek se hodí i na narozeniny nebo Vánoce. Spolu si projdeme 15 tipů na nejlepší dárky k svátku pro muže i ženy.

1. Kosmetika

Kosmetika je praktický dárek k svátku

Kosmetikou nezkazíte nic a navíc se hodí k darování k jakékoliv příležitosti. Ženy jistě ocení různé masky na obličej nebo výživové krémy a muži deodorant či sprchový gel.

TIPY NA KOSMETIKU

2. Poučná kniha

Poučná kniha patří mezi praktické dárky k svátku

Kniha nemusí být darována pouze čtenáři. Pokud se obdarovaný věnuje například podnikání, jistě ocení knihu kterou si zvětší své obzory. Sportovci naopak ocení knihu s oblíbeným týmem nebo životopis významného hráče. Lidi co mají rádi seberozvoj a rádi se motivují budou rádi za poučné knihy, které je nakopnou v životě tím správným směrem.

TIPY NA KNIHY

3. Dárek s vlastním potiskem

Dárky s vlastním potiskem jako hrnky nebo trička jsou skvělý dárek k svátku

Pro někoho klišé, pro druhé osobitý a významný dárek. Volit můžete přes termohrnky, polštáře, podložku pod myš nebo i podtácek. Záleží na vaší preferenci. 


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

4. Dárek z filmovým/hudebním motivem

Dárek z filmovými nebo hudebními motivy patří mezi skvělé dárky k svátku

Taky máte svůj oblíbený film nebo seriál na který se dokážete dívat i vícekrát za rok? Určitě ano. Pokud obdarovaného znáte natolik dobře, že víte co by nejvíc ocenil, zkuste vybrat z produktů jeho oblíbeného filmu či kapely. Fanoušci Harryho Pottera ocení cokoliv v tématikou, užitečné jsou třeba teplé pantofle na doma nebo župan. Čím známější film, tím větší možnosti výběru. Pokud obdarovaný nemá žádný oblíbený film, věnujte mu tričko/mikinu oblíbené kapely.

TIPY NA HUDBU

5. Čokoláda

Kvalitní čokoláda je praktický dárek k svátku

Kdo by si jednou za čas nedal něco sladkého? Čokoládu miluje snad každý smrtelník, někdo preferuje s oříškama, někdo naopak různě ochucené. Výběr je čistě na vás. Vybírat můžete i z různých čokoládových tvarů.

TIPY NA ČOKOLÁDY, SUŠENKY A CUKROVINKY

6. Láhev alkoholu

Láhev alkoholu patří mezi skvělé dárky k svátku pro muže i ženy

Alkohol se taky hodí k jakékoliv příležitosti. Má žena ráda víno? Kupte jí láhev dobrého vína, vybírat můžete z růžového, bílého nebo červeného nebo podle země původu. Dáte přednost kvalitní moravské odrůdě nebo vyberete zahraniční klasiku? Výběr je čistě na vás, věříme že se trefíte do vkusu. Pánové jistě ocení spíš kvalitní whisky nebo rum, záleží co muž pije nejčastěji.

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

7. Oblečení

Značkové i vtipné oblečení je praktický dárek k svátku pro muže i ženy

Oblečení není nikdy dost, obzvlášť pokud obdarovaný nerad nakupuje. V dnešní době většina obchodů nabízí pěkné kousky za pár korun. Muži většinou očekávají nové ponožky na Vánoce, tak proč jim neudělat radost už na svátek? Pro vtipálky doporučujeme vybírat trička (či trenýrky) s vtipným nápisem nebo obrázkem.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

8. Kurz

Kurz na počítači patří mezi skvělé dárky k svátku pro prarodiče

Rád/a se oslavenec/oslavenkyně učí novým věcem? Darujte kurz! Vybírat můžete z různých druhů např.: kurz vaření, taneční kurz nebo i kurz bojových umění.


Dárky pro prarodiče

 

TIPY NA DÁRKY PRO PRARODIČE

9. Šperk

Šperk je skvělý dárek k svátku pro ženy

Vhodný dárek pro ženy, které rády nosí šperky. Víte, že obdarované by se nejvíc líbil šperk? Nemusíte za něj hned utrácet celou výplatu. Náramky z chirurgické oceli patří k těm levnějším.

TIPY NA ŠPERKY

10. Půllitr s vtipným nápisem

Půllitr s vtipným nápisem patří mezi vtipné dárky k svátku pro muže

Víte, že obdarovaný má rád pivo? Darujte mu vtipný půllitr, ze kterého mu pivo bude chutnat ještě víc. Na trhu (i v obchodech) najdete spoustu produktů na výběr.

TIPY NA SKLENICE

11. Čuník pro jedlíky

Čuník pro jedlíky patří mezi vtipné dárky k svátku

Znáte někoho, kdo tráví v ledničce více času než kdekoliv jinde? Toten dárek je pro něj jako dělaný, kdykoliv jedlík otevře ledničku, tak čuník při svitu světla v ledničce zachrochtá. Možná to odradí jedlíka stále okupovat lednici.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

12. Mini láhve alkoholu

Mini láhev alkoholu patří mezi oblíbené dárky k svátku pro muže

Připadá vám, že velká láhev alkoholu je na svátek moc? Obchody nabízí i malé balený různých druhů alkoholu. Kupte více druhů a věnujte je v dárkovém balení, obdarovaný si tak vybere na jaký alkohol má zrovna chuť. Malý za to praktický dárek.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

13. Antistresový míček

Antistresový míček patří mezi relaxační dárky k svátku

Víte, že obdarovaný má náročnou práci nebo pracuje příliš moc? Jedno z řešení je, že mu darujete antistresový míček (pro muže antistresové prso) a při každé špatné náladě míček zmáčkne a tím uvolní vztek či stres. Pro milovníky hádanek zvolte hlavolamy, díky kterým obdarovaný na chvíli zaměstná hlavu.

TIPY NA VYCHYTÁVKY

14. Medaile za cokoliv

Medaile nebo poháry jsou skvělý dárek pokud vyhrajete sportovní utkání nebo jiný úspěch

Hledáte něco vtipného? Nepřehlédněte dřevěnou medaili na kterou si zvolíte nápis podle vkusu. Chodí oslavenec stále pozdě? Nechte mu vyrýt medaili s nápisem "1. místo pro opozdilce". Fantazii se meze nekladou.

TIPY NA HOBBY

15. Polštář

Polštář je praktický dárek k svátku a dostupný je i s vtipnými motivy

Malých polštářů není nikdy dost, ať už na spaní, odpočinek u televize nebo cestě autem. Opět můžete vybírat z různými vtipnými motivy. Dárek se kromě svátku hodí darovat i na narozeniny nebo Vánoce. Polštářkem nikdy nic nezkazíte.

TIPY NA POLŠTÁŘE


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111