15 tipů na nejlepší dárky pro páry

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky pro páry

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Láska je krásná, hlavně když je opětovaná. Pokud vaší drahé polovičce chcete darovat víc než jen společně strávený čas, tak máme pro vás 15 tipů na dárky pro páry. 

1. Víkend v cizině

 

Víkend v cizině je luxusní dárek pro celou rodinu

Nemáte přes týden na sebe čas? Vymyslete originální a nezapomenutelný dárek pro vaši polovičku. Můžete nenápadně zjistit, jaké město se ženě líbí a naplánovat společný víkend právě v cizí zemi. Co je víc romantické, než se procházet městem s krásnou architekturou, ruku v ruce při západu sluníčka. Na internetu si najděte restaurace a ochutnejte místní gastronomii. Věříme, že partnerka bude štěstím bez sebe.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

2. Kniha společných fotek

 

Kniha nebo fotoalbum společných fotek je skvělý dárek pro páry

Máte spoustu společných fotek, které se válí v paměti foťáku nebo mobilu? Vytiskněte je a vytvořte fotoalbum, pokud budete chtít tak na trhu jsou firmy, který mají vzory fotoalbumů, vy si pouze vyberete svůj vzor, nahrajete fotky a zbytek práce necháte na jiných. Budete oba mít vzpomínku na celý život.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

3. Společné ponožky nebo oblečení

 

Společné oblečení patří mezi praktické dárky pro páry

Ponožky jsou nedostatkové zboží v každé domácnosti. Mrkněte se na barevné ponožky pro páry. V nabídce jsou například vzory ženich-nevěsta a mnoho dalšího. Vybrat můžete i z párových triček, určitě jste už někdy viděli různé vzory nápisů či obrázků. Takhle každý bude vědět, že zkrátka patříte k sobě. Pro páry co spolu už bydlí, vybírejte z nabídky zamilovaného povlečení.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

4. Balíček plný hrátek

 

Balíček plný erotických hrátek patří mezi luxusní dárky pro páry

Sbližování ke vztahu patří. Pokud chcete vzít režii do vlastních rukou, vytvořte balíček pro intimní chvíle. Spoustu věcí seženete buď v lékárně nebo v sexshopech na internetu, vybírat můžete z barevných kondomů, ochucených lubrikantů, bublinek nebo pěny do vany a spousty dalšího. Pro milovníky her doporučujeme i erotické hry. Láhev dobrého vína by taktéž neměla chybět.

TIPY NA EROTICKÉ POMŮCKY

5. Dovolená

 

Dovolená v cizině patří mezi luxusní dárky pro cestovatele a cestovatelky

Místo společného víkendu darujte rovnou dovolenou. Jestli máte rádi teplo volte moře, pokud jste turisti, zvolte horskou turistiku. Je to vaše první společná dovolená? Nebojte se toho, prověříte si zda spolu dokážete vydržet tak zvaně "24/7". Pokud se nemůžete rozhodnout, jakou dovolenou vybrat, dejte do obálky peníze a společně vyberte, co vám nejvíc vyhovuje.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

6. Hrnek zamilovaných

 

Hrnky patří mezi klasické dárky pro páry k výročí

Jak nejlíp začít den než ranní kávou s párového hrnečku. Jeden hrnek nasunete do druhého a společně vytvoří srdce. Stará známá klasika se skrytými nápisy taky nezklame, nalejte horkou vodu a hrnek vám odtajní zamilovaný nápis nebo obrázek.

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

7. Aromaterapie

 

Aromaterapie patří mezi velmi oblíbené dárky pro zdraví a relaxaci

Příjemná vůně dokáže krásně osvěžit váš byt. Spoustu z nich má i léčivé účinky jako například levandule nebo dokonce i citrón. Vybírejte z jemných vůní, aby vás při delším působení nebolela hlava. Pro lepší účinnost budete potřebovat aromalampy, vybírejte takové aby se hodily do interiéru bytu.

TIPY NA DÁRKY PRO ZDRAVÍ A RELAXACI

8. Přívěšek na klíče

 

Přívěsky na klíče patří mezi klasické dárky pro páry k výročí

Jako dárek stačí dát i maličkost. Přesně takový je přívěšek na klíče, může to být třeba rozpůlené srdce, jednu půlku máte vy a druhou partner. Vaše polovička bude mít důkaz, že vaše srdce patří jí/jemu. 

TIPY NA PŘÍVĚSKY NA KLÍČE

9. Hračky na intimní chvíle

 

Hračky na intimní chvíle patří do každého vztahu

Hledáte něco na zpestření intimního života? Mrkněte na různé hračky, které mohou stimulovat jak muže tak i ženu. Večer lze okořenit i teplou vanou s pěnou a sexy oblečením.

TIPY NA EROTICKÉ POMŮCKY

10. XXL láhev alkoholu

 

Láhev alkoholu patří mezi velmi oblíbené dárky pro páry

Alkohol je dobrým společníkem pro jakoukoliv událost. Pokud s mužem máte stejný vkus na alkohol, tím líp pro vás oba, pokud ne nevadí, pro jednou ustupte a věnujte vašemu drahému láhev jeho oblíbeného alkoholu. Vybírat můžete i z větších velikostí láhve nebo vzít dárkové balení, které obsahuje i skleničky (např. u whisky a různých rumů).


Tipy na alkoholické nápoje

 

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

11. Noc na zámku

 

Noc na zámku patří mezi romantické dárky pro rodiče

Jak dokázat vaší milované, že je pro vás princezna? Zařiďte si společnou noc na zámku! Kromě prohlídky zámku vás bude čekat snídaně nebo koupání v místním bazénu, záleží co nabízí vámi vybraný zámek.

TIPY NA DÁRKY PRO RODIČE

12. Stírací mapa

 

Stírací mapa je skvělá bytová dekorace a dárek pro cestovatele

Rádi cestujete? Pořiďte si stírací mapu světa nebo i Česka, záleží na vaši preferencích. Každou navštívenou oblast poté na mapce smažete, takhle budete mít přehled co vám ještě chybí.

TIPY NA BYTOVÉ DEKORACE

13. Sportovní vybavení

 

Sportovní vybavení je skvělý dárek pro sportovce

Jste oba sportovní nadšenci? Vybírejte ze společných sportů, jako je tenis, squash nebo běh.  Pořiďte společnou permanentku, rakety nebo pronajměte třeba kurt jen pro vás dva. 

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

14. Houpací křeslo/síť

 

Houpací křeslo je skvělý dárek pro muže i ženy do domu i na zahradu

Bydlíte v domečku se zahradou nebo máte možnost trávit čas na verandě? Určitě skvělý dárek pro letní sledování noční oblohy u grilování je houpací síť nebo křeslo do kterého se vejdete oba dva. Víc romantický večer při teplém počasí si snad neumíme ani představit. 

TIPY PRO DŮM A ZAHRADU

15. Masáž

 

Masáž je skvělý dárek pro páry a to jak pro muže, tak i ženy

Cítíte že je toho na vás moc a potřebujete si odpočinout? Jako dárek hledejte společnou masáž, která uvolní vaše tělo i mysl. Partner/ka to jistě ocení.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111