26 tipů na nejlepší svatební dárky pro novomanžele

DARKY PRO RODINU


Tipy na svatební dary pro novomanžele

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Byli jste pozvaní na svatbu a nevíte jaký dárek pořídit? Peníze jsou výhrou pro obě strany, vy nemusíte vymýšlet co darujete a novomanželé budou rádi za každou korunu do společného života. I vtipná maličkost určitě potěší a vykouzlí úsměv na obou tvářích. Připravili jsme pro vás 26 tipů ať už jste svědci, rodina nebo kamarádi. Z naší nabídky si určitě něco vyberete.

1. Darování peněz vtipnou formou

Darování peněz vtipnou formou je vtipný svatební dárek pro novomanžele

Pokud jste vybrali darování peněz novomanželům, zkuste zvolit vtipnou formu. Novomanželé určitě ocení více peníze, než domácí přístroje, které by mohli mít po více kusech. Pokud nechcete darovat peníze v obálce, zvolte tubičku 2v1 s tajnou chodbou, kam vložíte peníze. Novomanželé po otevření tubusu najdou herní arch s rébusy a šiframi, pár musí vyluštit tajenku aby se dostali do "cíle" kde najdou peníze. Dárek novomanželé zabaví a zjistí jak spolu dokážou komunikovat a řešit hádanky. Dárek je vhodný pro novomanželé všech věkových kategorií.

TIPY NA ŽERTOVNÉ PŘEDMĚTY

2. Krmítko s penězi

Krmítko s penězi a jiné zahradní příslušenství je skvělý dárek pro novomanžele

Krmítko značí nový a společný domov novomanželů. Ptačí budku můžete buď koupit nebo kutilové vlastnoručně vyrobit, nakreslit různé symboly signalizující svatbu a nový domov, případně napsat jména, datum svatby ale i věnování. Do budky pak jen vložíte svazek svázaných bankovek a celý dárek zabalíte.


Dárky pro zahradnice

 

TIPY NA ZAHRADNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

3. Album na společné fotky

 

Fotoalbum na společné fotky je skvělý svatební dar pro novomanžele

Album je vhodný pro páry, co si rádi uchovávaní vzpomínky ve formě fotek. Pokud jste si s novomanželi blízcí, můžete je poprosit o jejich společné fotky a album naplnit podle svých představ, popřípadě můžete přidat namalovaný obrázek, bankovky nebo věnování. Fantazii se meze nekladou. Jestli se vám práce s albem nezamlouvá, darujte prázdné album a nechte novomanželé, ať si ho vyzdobí podle svých představ.

Pokud vlastníte polaroid, mohou se hosté vyfotit sami a fotky potom vložit nebo nalepit do alba i se vzkazem. Uchováte tak novomanželům vzpomínky na celý život a jistě ocení vaši vynalézavost. 

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

4. Stejné oblečení

Párové oblečené je skvělý dárek pro novomanžele na svatbu

Tady je problém, že budete potřebovat zjistit velikost oblečení novomanželů. V obchodech nebo na internetu najdete trička, mikiny nebo třeba svetry, která jsou svým vzhledem pro obě pohlaví. Nebo můžete nechat vyrobit oblečení i různými nápisy, které poukazují že pár patří k sobě. Na internetu najdete spoustu inspirace a nápadů.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

5. Erotická kniha

Erotická kniha je skvělý dárek pro novomanžele k večerní zábavě

Pro odvážné svědky zkuste darovat "lechtivou" knihu. Opět na trhu najdete spousty knih, od romantického žánru až po erotické knihy (např. kamasútra). Novomanželé si společným čtením mohou zpříjemnit společný večer. Tohle je velmi oblíbený dárek pro novomanžele.

TIPY NA KNIHY

6. Dárek pro hudebníky

Dárek pro hudebníky je skvělý pokud máte nějaké společné hobby

Mají novomanželé hudbu jako společný koníček? Zde máte možnost vybrat prakticky cokoliv. Jedním z romantických hudebních nástrojů je určitě kytara, na kterou se společně mohou naučit hrát nebo jeden zahraje a druhý zazpívá. Pokud se vám to zdá málo, můžete přidat vlastní zpěvník jejich oblíbených písniček nebo staré známé zamilované pecky.

TIPY NA HOBBY

7. Erotické oblečení 

Erotické oblečení je luxusní dárek pro ženy i muže

Chcete novomanžele pobavit a zároveň "okořenit" jejich společné noci? Zvažte možnost koupě erotického prádla pro nevěstu nebo i pro ženicha. Můžete vybrat košilku nebo spodní prádlo určené pro postelové hrátky. Výběr je čistě na vás. 


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

8. Pro milovníky kávy

Dárek pro milovníky kávy jako je hrneček nebo jiný produkt je skvělá volba

Jak nejlíp začít ráno než kávou? Pokud novomanželé ocení šálek s kvalitní kávou, zvažte pořízení kávovaru. Na trhu najdete přístroje, které vám udělají dvě kávy naráz.  

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

9. Kufřík s penězi

Kufřík s penězi je skvělý dárek stejně jako jiné vtipné školní pomůcky

Peníze jsou důležité pro budování společného života, ať už ke společnému bydlení nebo vybavení do domácnosti. Máme pro vás tip, jak darovat peníze novomanželům na svatbu. Sežeňte kufřík, který odkazuje na svatbu, naplňte ho drobnými, vzkazem, blahopřáním nebo poukazem, pořádně ho zalepte aby se po cestě nerozsypal a elegantně obvázejte stužkou.

TIPY NA ŠKOLNÍ POTŘEBY

10. Voucher

Voucher je skvělý dárek pro celou rodinu ať už jde o cestování nebo adrenalin

Chcete dát originální a zároveň prospěšný dárek? Takovým může být voucher na dovolenou nebo společný víkend mimo bydliště. Pokud novomanželé rádi cestují a poznávají nová místa, určitě se jim dárkem zavděčíte. Vybírejte z krátké dovolené u moře, wellness, adrenalinových zážitků nebo víkendem stráveným na horách. Záleží na vaši finanční možnosti a taky jak moc jste si s párem blízcí. 

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

11. V objetí tance

Pokud je tanec vaše společné hobby, tak neváhejte věnovat dárek z tohoto oboru

Co je víc romantické než že ve společném objetí protančíte noc? Mrkněte si na taneční kurzy ve vašem městě. Pokud novomanželé neumí tančit a mají rádi pohyb, budou rádi i za tento dárek. Jednou z možností tanečního kurzu je tzv. rychlokurz ve kterém se novomanželé naučí základní taneční kroky.

TIPY NA HOBBY

12. Dárek pro nejmenšího člena rodiny

Dárky pro nejmenší jsou velmi oblíbený dárek pro rodiče

Pokud hledáte nevšední svatební dárek, podívejte se pro věci na miminko. Novomanželé budou překvapení jak rychle do budoucna myslíte. Kromě oblečků můžete vybrat i dudlík nebo třeba těhotenský test. Popřípadě vyrobit krabičku a do ní věci vložit, jak se odklopí víko vykoukne na ně například vtipně napsaný vzkaz, jak zapracovat na miminku apod. Novomanželé se vašemu dárku určitě minimálně zasmějí. 

TIPY NA DÁRKY PRO NEJMENŠÍ

13. Kurz vaření

Kurz vaření a pečení je skvělý dárek pro kuchaře a kuchařky k narozeninám

Jestli novomanželé jsou jedlíci, jistě ocení společný kurz vaření. Kdo by nemiloval dobré jídlo, že? Pokud si dárkem nejste jistí, vystačíte si i s poukazem do jejich oblíbené restaurace. Ovšem kurzem vaření vás provede zkušený šéfkuchař, ukáže jim tipy a triky na přípravu různých pokrmů. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem.

TIPY NA DÁRKY PRO KUCHAŘE A KUCHAŘKY

14. Fotoaparát polaroid

Polaroid je luxusní dárek pod stromeček pro páry a nebo dárek pro novomanžele

Výhodou polaroidu je, že se fotky dají vyvolat hned. Což je super pokud se chystáte na večírek nebo oslavu, hodnotu okamžiku můžete zachytit zmáčknutím pouhého tlačítka. V dnešní době polaroidy patří mezi oblíbené formy zachycení společných chvil. Stačí dokoupit film, který vložíte do polaroidu a focení může pokračovat. 

TIPY NA ELEKTRONIKU

15. Polštáře se zamilovaným vzkazem

Polštáře patří mezi velmi oblíbené dárky do domácnosti jako bytový textil

Polštář nemusí být hned ke spaní. Může zdobit i pohovku obýváku, při návštěvě lidé uvidí jak spokojené manželství novomanželé mají. Firmy dělají polštáře (nebo i hrnečky, trička, kalendáře a jiné) na přání zákazníka, můžete si zvolit barvu i potisk na polštáři. Opět záleží na vaši fantazii.

TIPY NA POLŠTÁŘE

16. Láhev alkoholu s vlastní etiketou

Láhev tvrdého alkoholu s vlastním gravírováním je originální dárek pro novomanžele

Zde je potřeba zjistit co novomanželé pijí a nechat vyrobit láhev na míru. Je možnost vyrýt do skla např. datum svatby, jména novomanželů nebo přání do společného života. Jde nechat vytisknout i společnou fotku nebo etiketu s vlastními údaji, kterou pak na láhev nalepíte. 


Tipy na alkoholické nápoje

 

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

17. Ložní povlečení

Ložní povlečení patří mezi oblíbené dárky pro novomanžele

Jak jinak ukončit svatební den než usínáním ve společném objetí? Vyberte hezké ložní povlečení, které ocení oba dva. Pozor i na materiál, doporučujeme bavlnu nebo damašek, který je příjemný na dotek, což určitě pomůže k lepšímu usínání.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL

18. Hra pro partnery

Společenská hra pro partnery patří mezi originální dárky pro novomanžele

Společenské hry jsou zábavou na delší dobu. Vybírejte z nabídky vědomostních her, provokativních nebo hry na večerní pití alkoholu. Existují i hry, které skvěle okoření manželský intimní život, kromě intimních chvil si pár užije i spoustu legrace.

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

19. Mapa světa nebo České republiky

Mapa nebo plakát světa či České republiky patří mezi oblíbené dárky pro cestovatele

Jestli pár má v plánu společné poznávání světa, skvělým dárkem bude stírací mapa světa. Pokud novomanželé raději cestují po naší krásné zemi, kupte jim stírací mapu Česka, po navštívení kolace část mapy seškrábnou. Mapy obsahují i výzvy, které musí novomanželé splnit, což jim umožní zažít spoustu zábavy. Vystačí si s buzolou nebo kompasem, šikovný přístroj můžete přibalit ze svatebnímu daru.

TIPY NA BYTOVÉ DEKORACE

20. Praktická taška (batoh) do manželství

Praktická taška nebo batoh patří mezi oblíbené dárky v kategorii outdoorové vybavení

Pořiďte klasickou cestovní tašku nebo větší batoh na záda a dovnitř dejte užitečné věci, podle společných zájmů novomanželů. Cestovatelé ocení láhve na vodu nebo první pomoc do přírody. Naopak sportovci budou rádi za běžecké boty, pláštěnky, pokrývky hlavy nebo funkční oblečení.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

21. Vtipná solnička a pepřenka

Vtipná solnička a pepřenka patří mezi oblíbené dárky do kuchyně

Pro vybavení do domácnosti sežeňte solničku a pepřenku s vtipným vzorem. Na trhu jich najdete spoustu, od nádobek ve tvaru srdíček nebo co se objímají až přes různé vzory od prasátek, včel, avokádo a jiné.

TIPY NA DOPLŇKY DO KUCHYNĚ

22. Houpací křeslo

Houpací křeslo je skvělý vychytávka a dárek pro váš dům a zahradu

Mají v plánu novomanželé bydlet v domečku se zahradou? Pokud ano, jistě ocení závěsné houpací křeslo na zahradu. Mohou v něm odpočívat při letních večerech u sklenky vína nebo při čekání u grilu. Doporučujeme vybírat křeslo se stříškou, která novomanžele ochrání před deštěm. Jestli hledáte levnější variantu, podívejte se na houpací sítě.

TIPY PRO DŮM A ZAHRADU

23. Stojan na víno

Stojan na víno je skvělý dárek pro domácnost a milovníky vín

Stojan na víno ocení milovníci vína. Vybírejte z tradičních stojanů až po neobvyklé tvary, k tomu kupte láhev kvalitního vína a máte o dárek vystaráno.


Dárky do domácnosti

 

TIPY PRO DOMÁCNOST

24. Koš na piknik

Piknikové koše mohou být jako dárky pro novomanžele, rodinu nebo na párty a oslavy

Když vaši novomanželé rádi tráví čas v přírodě, zvažte koupi piknikového koše. Ten můžete naplnit trvanlivým jídlem a pitím. Piknikové koše se prodávají podle velikosti, doporučujeme vybírat větší, aby na piknik pár mohl přizvat kamarády nebo v budoucnu své děti. Opět se hodí do piknikového koše vhodit blahopřání, peníze nebo vtipný dopis.

TIPY PRO PÁRTY A OSLAVY

25. Svíčka

Svíčka je skvělý dárek pro novomanžele, kteří milují vůni domova a vosku

Říkáte si, že obyčejnou svíčku si mohou novomanželé koupit sami? A co takhle svíčka vyrobená na míru! Do objednávky napíšete do komentáře jméno novomanželů, datum svatby (můžete i datum poznání) a místo svatby, etiketa se nalepí na svíčku a pošle na vámi zvolenou adresu. Svíčky se vyrábí na přírodní bázi s dřevěným knotem a různou vůní, která krásně provoní místnost.

TIPY NA VŮNĚ DO BYTU A SVÍČKY

26. Stojan na společné fotky

Stojan na společné fotky patří mezi luxusní dárky pro novomanžele a k výročí

Fotky jsou nejlepším způsobem jak uchovat příjemně strávené chvíle. Každý ocení, když dostane obraz se společnými fotkami z různých výletů, akorát že fotky budete muset vyprosit u novomanželů (stačí v elektronické podobě), ti budou netrpělivě čekat jaký dárek vymyslíte. Máte různé možnosti jak s fotkami naložit, můžete je nechat upravit nebo do rámu naskládat, tak jak byli pořízené. U elektronické podoby stačí vybrat formát, fotky nechat vyvolat a naskládat do rámečků. Navíc ušetříte čas novomanželům, pokud plánují ozdobit zdi společnou cestou před svatbou.

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111