15 tipů na vánoční dárky pro ženy

DARKY PRO ZENY


Tipy na vánoční dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

 


Vánoce už nám klepou na dveře. Čím dříve vyberete dárky pro své nejbližší, tím méně starostí pak budete mít a užijete si vánoční atmosféru. Společně si projdeme tipy na Vánoční dárky pro ženy. Zkrátka si vyberou všechny věkové kategorie a pokud ne,tak doufáme, že jsme vás alespoň trochu inspirovali k mnohem lepšímu výběru.

1. DOMÁCÍ PEKÁRNA

Domácí pekárna je skvělý dárek do domácnosti k Vánocům

Dárek vhodný pro všechny ženy a do vaší domácnosti. Ušetří spoustu času s přípravou nejen chleba, ale i různého pečiva. Některé pekárny mají na výběr z více programů a připraví vám i těsto na koláče nebo buchty. S průhledného víka můžete sledovat, jak přístroj pracuje zatímco, obdarovaný může odpočívat.


Dárky do domácnosti

 

TIPY NA DÁRKY DO DOMÁCNOSTI

2. ROBOTICKÝ VYSAVAČ

Robotický vysavač patří mezi vánoční dárky pro ženy

Další skvělý pomocník do domácnosti, který usnadní úklid a ušetří čas. Vysavač vysaje domácnost místo vás a díky senzorům se nemusíte obávat pádu ze schodů nebo nárazu do zdi. Pečlivě vybírejte podle typu podlahy, ani koberec není překážkou. Podívejte se na náš článek o robotickém vysavači, kde vám poradíme s výběrem.

TIPY NA MALÉ SPOTŘEBIČE

3. KURZ

Kurz angličtiny patří mezi oblíbené vánoční dárky pro ženy

Rádi dáváte originální dárky? Vyberte kurz klidně i pro více osob, čím více lidí tím větší legrace. Znáte někoho, kdo by si rád vyzkoušel hrát na hudební nástroj? Kupte mu hudební kurz. Neumí vaše máme nebo sestra vařit? Pořiďte ji kurz vaření, fantazii se meze nekladou.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

4. KRÉM NA OBLIČEJ PRO MAMINKU/SESTRU/PŘÍTELKYNI

Krém na obličej je skvělý dárek pro ženy na Vánoce

Každá žena by měla o sebe pečovat. Pokud se vaše žena každý den stará o svou pleť, jistě ocení výživný krém nebo masku na obličej. V drogérii nebo na internetu najdete spoustu produktů na výběr, od hydratačních až po krémy na vrásky. Záleží na věku ženy, které chcete kosmetiku darovat, popřípadě vám rády poradí prodavačky v drogérii. Nejlepší řešení je buď se ženy zeptat co používá nebo nenápadně omrknout její koupelnu.

TIPY NA KOSMETIKU

5. SPOLEČNÁ FOTOGRAFIE

Společná fotografie v podobě plakátu, obrazu nebo puzzlí je dárek pro ženy

Kteroukoliv ženu určitě potěší společná fotografie z rodinné dovolené. Můžete vybrat například obraz na zeď, hrneček s vlastním motivem nebo puzzle, které si sami složí a následně zarámují což velmi zabaví a zároveň ocení.

TIPY NA FOTO A PŘÍSLUŠENSTVÍ

6. PRO CESTOVATELKY

Batoh je skvělý dárek pro cestovatelky k Vánocům

Ráda obdarovaná žena cestuje nebo chodí po horách? Určitě ocení nějakou výbavu pro snazší zdolání vrcholu. Opět záleží na preferenci, nezklamete výběrem kvalitního batohu, ze kterého nebolí záda a uchová se v něm spousta věcí. Pokud batoh už má, vyberte láhev na pití, termosku nebo funkční oblečení. Pokud si nejste výběrem jistí, obchody nabízí kupóny v různých cenových hodnotách, kdy si obdarovaná vybere podle sebe a u pokladny ji cenu odečtou z kupónu. 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

7. HODINKY

Hodinky patří mezi luxusní dárky pro ženy k Vánocům

Obdarovaná nemusí být sportovkyně na to aby nosila sportovní hodinky. V dnešní době je nosí kde kdo vypadají elegantně a jako bonus vám hlídají tep, kvalitu spánku a počítají kroky, které za den uděláte.

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

8. ZNAČKOVÉ OBLEČENÍ

Dámské oblečení je skvělý vánoční dárek pro ženy

Každý někdy v životě měl nebo má svou oblíbenou značku na kterou nedá dopustit. Buďme k sobě upřímní značkové oblečení není zrovna nejlevnější, ale co byste pro svou ženu ať už jde o maminku, sestru nebo tetu neudělali, že? Nakupte obdarované oblečení oblíbené značky a zaručujeme, že obdarovaná bude více než spokojená.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

9. BEZDRÁTOVÁ NABÍJEČKA

Bezdrátová nabíječka patří mezi skvělé vychytávka a dárky pro ženy na Vánoce

Všude samé otravné kabely, které zavazí pod nohami v zásuvce nebo se pořád někde ztrácí. Všichni to známe. Dnešní doba jde dopředu a díky tomu na trhu existují bezdrátové nabíječky. Jediný kabel který má, je ten do zásuvky, chytrá nabíječka pozná kdy je mobil nabitý na maximum a poté nabíjení vypne, čemuž pomáhá šetřit životnost baterie. Na internetu najdete spousty nabíječek s různými vzory a kompatibilní se všemi druhy telefonů.

TIPY NA ELEKTRONIKU

10. DIÁŘ

Diář patří mezi skvělé vánoční dárky pro ženy do kanceláří

Většina žen má ráda systém a pořádek. Někdo si důležité věci píše do telefonu a druzí dávají přednost staré dobré klasice v podobě papíru. Darujte diář na další rok s hezkým vzorem, pokud se vám to zdá málo přihoďte propisku se jménem.

TIPY NA KANCELÁŘSKÉ POTŘEBY

11. ADRENALINOVÝ ZÁŽITEK

Adrenalinový zážitek je skvělý dárek pro celou rodinu

Naprosto výjimečný a pro adrenalinové nadšence dokonalý dárek. Věnujte na Vánoce poukaz na adrenalinový zážitek, vyberte například skok padákem, let horkovzdušným balónem nebo i let vrtulníkem. Ideální dárek i k narozeninám na kulatiny nicméně převážně na Vánoce kvůli větší finanční hodnotě dárku, ale pozor, tento tip dárků neocení každá. Vždy si dopředu zjistěte zda obdarovaná nemá strach z výšek.

TIPY NA DÁRKY PRO RODINU

12. ZÁŽITKOVÁ DOVOLENÁ

Zážitková dovolená je skvělý dárek pro rodiče i děti

Pokud nechcete darovat žádný extrém v podobě adrenalinu, vyberte něco poklidnějšího. Spousty cestovních kanceláří nabízí krásné dovolené, stačí si jen vybrat. Pro milovnice hor hledejte pobyt s výšlapy po horách a večerním odpočinkem v podobě wellness a sklenkou vína. Zapomenete na každodenní starosti a jako bonus navíc, poznáte krásy naší, ale také cizí země.

TIPY NA DÁRKY PRO RODIČE

13. PARFÉM

Parfém patří mezi luxusní dárky pro ženy k Vánocům

Parfém patří k typickým dárkům na Vánoce. Ať už zvolíte oblíbenou značku nebo vyzkoušíte novinku na trhu, parfémem nikdy nikoho neurazíte. Parfém je skvělý vánoční dárek pro ženy i muže. Tudíž se nemůže stát, že by jste dárkem radost neudělali.


Dárky pro ženy

 

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

14. SKLENIČKA NA VÍNO

Sklenice na víno je luxusní vánoční dárek pro ženy

Máte v rodině někoho, kdo si po večerech pochutnává na víně? Darujte mu originální sklenici na vínko, vybírat můžete z natisknutých nápisů nebo nechte vyrobit sklenici na "míru" s vlastním gravírováním.

TIPY NA SKLENICE

15. SVÍČKA S VLASTNÍM POTISKEM

Svíčka s vlastním potiskem je originální dárek pro ženy k Vánocům

Ženy obvykle mají rády svíčky, krásně voní a trochu ozáří místnost zahalenou večerní tmou. Firmy na trhu nabízí svíčky na které se vytiskne potisk podle vašich představ, pouze vyplníte kolonku s popisem (citát, jméno, cokoliv co máte na srdci) a svíčku vám pošlou na adresu domů. 

TIPY NA VŮNĚ DO BYTU A SVÍČKY

 

16. BYTOVÝ TEXTIL

Bytový textil je skvělý dárek pro maminky

Bytový textil může být pěkným dárkem pro všechny hospodyňky, které se všemi silami snaží vytvořit teplo domova. Povlak na polštář, ubrus, prostírání nebo také kapsář, kuchyňské chňapky, zástěry a jiný textil bude dárkem pěkným a velmi praktickým.

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL

 


Pokud jste nevybrali dárky pro ženy, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro děti.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111