Vyjimečný Valentýnský dárek: Najděte ten správný!

HOBBY3


TOP 8 originálních dárků, které rozzáří každý Valentýn

Svátek zamilovaných se kvapem blíží. Valentýn se slaví po celém světě a jinak to není ani u nás. Valentýn se slaví hlavně u zamilovaných osob, proto by měl dárek být vyjimečný a osobní, tak aby vyjadřoval skutečné city k vašemu partnerovi či partnerce. Pokud nikoho nemáte, nezoufejte, radost můžete udělat i sami sobě. Společně se podíváme a různé typy dárků a aktivit:

  1. Romantická Valentýnská večeře ve dvou kterou můžete propojit s procházkou po městě nebo v přírodě.

  2. Různé šperky, na trhu je spousta možností jak vyjádřit lásku, od náramku přes náušnice až po prsten (i zásnubní se počítají, pokud máte dostatek odvahy).

  3. Kniha se společnými fotkami je skvělou vzpomínkou na společně strávený čas. S tím se pojí výlet na různá místa, které ve vás zanechali nesmazatelnou stopu např.: první společný výlet, místo kde jste se poprvé políbili atd.

  4. Víkend na hotelu s wellness. Poznáte nová místa a odpočinete si ve vířivce s milovanou osobou se sklenkou vína. No nezní ta představa lákavě?

  5. Krásnou květinu. Každá žena ocení puget s oblíbenými květinami.

  6. Hrnek nebo polštář se společnou fotkou.

  7. Pro milovníky adrenalinu doporučujeme skok padákem, let v balónu nebo plavba lodí po řece.

  8. Čtenáři jistě ocení romantickou knihu nebo si společný den můžete zpříjemnit filmovým maratónem vašich oblíbených filmů.

 

Fantazii se meze nekladou. Záleží čistě na vás co vyberete, váš partner určitě ocení jakoukoliv snahu o společně strávený čas.

VALENTÝNSKÉ DÁRKY - tipy na dárky k Valentýnu, diy dárky, jak překvapit partnera

Valentýnské dárky Opět jsem tu s návodem na dárky - tentokrát jsou to tipy na Valentýnské dárky! Budou tu tipy na dárky pro partnera, pro partnerku, ale klidně si můžete udělat radost sami sobě :-)

 

button CHCI NAKUPOVAT-depositphotos-bgremover (1)


11111