UŠETŘI SVÉ PENÍZE A NAKUP SE SLEVOU AŽ -80%

PALIČKY NA MASO

Paličky na maso jsou velmi oblíbeným kuchyňským náčiním v každé domácnosti. Každý hovězí, kuřecí, krůtí i vepřový řízek by se měl před obalením pořádně naklepat. Naruší se tím struktura vašeho masa a řízky tak budou mnohem křehčí. Nejoblíbenější paličky na maso jsou dřevěné nebo nerezové. Pokud chcete mít maso dokonale měkké, tak naporcované maso naložte alespoň na 2 hodiny do mléka a lednice.
 
 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem

     
  • BANQUET Palička na maso AKCENT MAT 22 cm Kód: DS98648451
    BANQUET Palička na maso AKCENT MAT 22 cm
    Skladem za 8 dní
    Oboustranná palička na maso AKCENT MAT o délce 22 cm je vhodná pro naklepávání všech druhů masa. Palička je vyrobena z hliníku, s povrchovou úpravou v matu. Rukojeť má protiskluzovou úpravu. Výrobek není vhodný do myčky nádobí.

    303 Kč
    Značka: BANQUET
  • BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm Kód: DS17839532
    BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm
    Skladem za 8 dní
    Oboustranná palička na maso TINTO je vhodná pro naklepávání všech druhů masa. Palička je vyrobena z hliníku. Rukojeť je ze speciálního plastu, který má protiskluzovou úpravu. Výrobek není vhodný do myčky nádobí. Rozměr: 24 cm.

    279 Kč
    Značka: BANQUET
  • BANQUET Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm Kód: DS45135812
    BANQUET Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm
    Skladem za 8 dní
    Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují vlákna, maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Celková délka je 19 cm, rukojeť - plast, nerezové jehly. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. Ostré jehly nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké.

    279 Kč
    Značka: BANQUET

Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem