PALIČKY NA MASO
Paličky na maso jsou velmi oblíbeným kuchyňským náčiním v každé domácnosti. Každý hovězí, kuřecí, krůtí i vepřový řízek by se měl před obalením pořádně naklepat. Naruší se tím struktura vašeho masa a řízky tak budou mnohem křehčí. Nejoblíbenější paličky na maso jsou dřevěné nebo nerezové. Pokud chcete mít maso dokonale měkké, tak naporcované maso naložte alespoň na 2 hodiny do mléka a lednice.
Nejprodávanější
-
BANQUET Palička na maso AKCENT MAT 22 cm – Skladem za 8 dní303 Kč
Oboustranná palička na maso AKCENT MAT o délce 22 cm je vhodná pro...
-
BANQUET Palička na maso TINTO 24 cm – Skladem za 8 dní279 Kč
Oboustranná palička na maso TINTO je vhodná pro naklepávání všech druhů...
-
BANQUET Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm – Skladem za 8 dní279 Kč
Změkčovač masa CULINARIA má ostré nože, které prořezávají a zkracují...
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 3 položek celkem