4 tipy na zdravé a rychlé svačiny pro děti

Nápady na zdravé svačiny pro děti do školy

Ovoce

Ovoce je vysloveně jednou z nejzdravějších možností občerstvení, které můžete dát svým dětem, a existuje mnoho různých způsobů, jak ho podávat. Domácí ovocné poháry a ovocné smoothie jsou dva skvělé příklady. Jablka, pomeranče, hrozny a další ovoce lze snadno nakrájet a hodit do misky na sladkou a zdravou svačinku. Smoothie lze snadno připravit doma s čerstvým ovocem (jako jsou banány a jahody), bílým jogurtem a nízkotučným mlékem a to lze snadno rozmixovat v každém mixéru. Vyzkoušet můžete i exotické ovoce třeba ve formě sušeného ovoce. Skvělý výběr mají zde. Sušené ovoce vydrží déle a hodí se i na cesty. Podívejme se na pár tipů, jak snadno zužitkovat hodně zralé banány.

Ovoce patří mezi rychlé a zdravé svačiny pro vaše děti do školy

Obiloviny

Cereálie mohou být velmi zdravou svačinkou pro děti. Bohužel, mnoho značek, které jsou v dnešní době nabízeny dětem, jsou plné cukru, aby byly přitažlivější. Několik příkladů zdravých cereálií je původní Cheerios, Honey Nut Cheerios a Life. Cereálie jsou skvělým zdrojem vápníku a vlákniny. Pokud se chystáte na dovolenou, tak si přečtěte náš článek: Jak zabavit děti v autě, přírodě, na oslavě, doma nebo venku.

Obiloviny patří mezi rychlé a zdravé svačiny pro vaše děti do školy

SýrOVÉ TOASTY A SENDVIČE

Sýr je nejen skvělým zdrojem vápníku, ale dá se připravit na nespočet různých způsobů. Pár oblíbených sýrových svačin jsou sendviče se sýrem a grilovaným sýrem vyrobené z celozrnného chleba.

Sýrové sendviče patří mezi rychlé a zdravé svačiny pro vaše děti do školy

Granola tyčinky

Granolová tyčinka je vynikající volbou pro výživné, energizující občerstvení. Dejte si pozor na značky, které ve svých produktech používají kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, umělá sladidla a další nezdravé přísady. Kashi je příkladem značky, která vyrábí zdravé granolové tyčinky, které skvěle chutnají.

Granola tyčinky patří mezi rychlé a zdravé svačiny pro vaše děti do školy

 

 Podpořte náš článek nákupem z kategorií dárky pro děti, dárky pro mazlíčky, dárky pro muže, dárky pro rodinu nebo dárky pro ženy.

11111