11 tipů na dárek pro kolegu k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro kolegu

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Pokud to u vás funguje v práci tak, že hledáte dárek pro kolegyni nebo dárek pro kolegu, tak se nabízí spousta otázek. Jak to probíhá? Skládáte se jako skupina na větší dárek a nebo vybírá každý za sebe nějaký menší dárek. Pokud si nevíte rady, tak jsme pro vás sepsali nejlepší dárky pro kolegy a kolegyně, ale nyní se zameříme převážně na tipy na dárky pro kolegy a v jiném článku si napíšeme tipy na dárky pro kolegyně.

1. Sluchátka pro kolegu

Sluchátka jsou skvělý dárek pro kolegu k Vánocům

Pokud vybíráte dárek pro spolupracovníka, který miluje hudbu, tak určitě zvolte sluchátka. Ať už děláte v jakémkoliv oboru, tak by to měla být bezdrátová sluchátka, aby mu kabel nezavazel při práci. V dnešní době jsou i bezdrátová sluchátka natolik kvalitní, že se jejich koupě vyplatí.

TIPY NA SLUCHÁTKA

2. Oblíbená láhev pro kolegu

Láhev tvrdého alkoholu je praktický vánoční dárek pro kolegu

Pokud má kolega narozeniny nebo se třeba v práci loučí před odchodem do penze, tak není nic jednoduššího vybrat dárek pokud znáte značku jeho oblíbeného tvrdého alkoholu. Koupíte mu láhev s oblíbeným destilátem a pokud chcete mít originální dárek pro spolupracovníka, tak do něj gravírováním nechte naznačit datum a třeba jména spolupracovníků, kteří se mu na láhev přispěli což bude skvělá vzpomínka.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

3. Spodní prádlo pro kolegu

Vtipné trenýrky jsou velmi vtipný dárek pro kolegu

Pokud chcete vybrat opravdu vtipný dárek pro spolupracovníka a kolegu, tak vyberte spodní prádlo a to ne obyčejné. Vyberte spodní prádlo s různými motivy jako jsou třeba banány, ženská prsa nebo jiné motivy. Pokud má spolupracovník smysl pro humor, tak tenhle dárek jistě ocení.

TIPY NA PÁNSKÉ OBLEČENÍ

4. Dárek pro kolegu sportovce a cestovatele

Přívěsky na klíče jsou skvělý dárek pro kolegu i cestovatele

Skvělý dárek pro kolegu sportovce a cestovatele je vybrat mu nějaké pořádné a kvalitní outdoorové vybavení ať už jde o čelovky, kvalitní boty nebo funkční trička. Vždy ho ocení jelikož se mu při sportování nebo při cestování hodí a vzpomene si na vás. Zkuste se složit s kolegy na nějaký pořádný dárek jako je třeba stan nebo multifunkční nářadí.


Tipy na přívěsky na klíče

 

TIPY NA PŘÍVĚSKY NA KLÍČE

5. Vtipné ponožky

Vtipné ponožky jsou velmi vtipný dárek pro kolegu

Už jsme tu měli vtipné spodní prádlo, ale co takhle další vtipné dárky pro kolegu jako jsou třeba vtipné ponožky. To stejně jako u spodního prádla platí i zde. Vybírejte ponožky s vtipnými motivy, kdy může nosit dlouhé ponožky s motivy piva, hranolek nebo oblíbených filmových postav.

TIPY NA PÁNSKÉ OBLEČENÍ

6. Dárek pro milovníky piva

Sada pivních speciálů je vynikající dárek pro pivaře i spolupracovníky

Pokud váš kolega miluje pivo, tak máte naprosto jednoduchý výběr. Darujte mu dárek v podobě bedny plné zahraničních piv, které nezná jako jsou speciály a ležáky a pokud chcete dárek opravdu okořenit a vybrat naprosto originální dárek pro kolegu, tak mu věnujte dárkový poukaz na ochutnávku a exkurzi v jeho oblíbeném pivovaru.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

7. Autokosmetika pro plechového miláčka

Autokosmetika je skvělý vánoční dárek pro kolegy

Autokosmetika pro jeho plechového miláčka je zcela jasnou volnou pro ty, kteří milují své auto nadevše. Není nic snadnějšího když víte v jaké oboru hledat dárky. Samozřejmě to může být autokosmetika do interiéru i exteriéru, ale i jiné dárky jako je vůně do auta, kamera do auta nebo třeba nové autopotahy.

TIPY NA AUTOKOSMETIKU

8. Střelba na střelnici

Střelba na střelnici je skvělý zážitkový dárek pro kolegu

Pokud váš kolega miluje akční filmy a zbraně, tak není nic jednoduššího než mu koupit dárek na střelnici, kde si pod dohledem profesionálního instruktora zastřílí, naučí se rozdělat a vyčistit zbraně a další. Střílet může z mnoha zbraní jako jsou AK-47, brokovnice, útočné pušky nebo obyčejné pistole všeho druhu.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

10. Jízda v automobilu

Jízda ve veteránu nebo rychlém automobilu je skvělý zážitkový dárek pro kolegu

Pokud váš kolega miluje rychlou jízdu, tak skvělý dárek pro něj bude jistě když mu koupíte dárkový poukaz na jízdu v super rychlém automobilu jako je třeba Ferrari, Lamborghini nebo Porsche. Je možnost jet do provozu ve městě nebo i na závodní okruh. Samozřejmě pokud se úplně necítí jako dobrý řidič, tak je možnost se domluvit, že pojede pouze jako spolujezdec, ale možnost je většinou i být řidičem.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

11. Placatka

Placatka je velmi originální a praktický dárek pro kolegu

Každý dárek pro chlapa, který má rád slivovici a další tvrdý alkohol je placatka. A co rovnou pořídit set placatka a panáků. Existují sety, kde najdete placatku ve které jsou i 4 panáky v krásném koženém krytu. Tohle se samozřejmě hodí na sportovní události, kde hraje jeho oblíbený tým nebo třeba na turistiku a další akce, kde společně s přáteli potřebujete oslavit určitý úspěch.

TIPY NA LUXUSNÍ PLACATKY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111