10 tipů na dárek pro tchána k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro tchána

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Hledáte dárek pro tchyní nebo dárek pro tchána? Vy samy musíte vědět jaký s nimi máte vztah a kolik peněz do nich chcete investovat. Pokud máte dobré vztahy je to skvělé a pokud horší, tak i přesto je vhodné pro ně dárek koupit, aby se vztah ještě nezhoršil. Proto vám dáme tipy na dárky pro tchána a celkově tipy na nejlepší dárky pro muže.

1. Pánské hodinky

Hodinky jsou skvělý vánoční dárek pro tchána

Pánské hodinky jsou velmi kvalitním a luxusním módním doplňkem. Pokud tchán hodinky nenosí, tak by mohl začít a pokud je nosí, tak proč mu nedopřát mnohem lepší. Má-li hodinky za pár stovek, tak se klidně s rodinou složte a pořiďte mu dárek v podobě luxusních hodinek, které sice budou stát pár tisíc ovšem budou vodotěsné, velmi kvalitní a mohou mít spoustu funkcí, které jistě ocení.

TIPY NA HODINKY

2. Mikina nebo svetr

Mikina nebo svetr je skvělý tip na dárek pro tchána

Pokud tchán miluje svetry nebo mikiny a má opravdu velmi retro šatník, tak zapřemýšlejte nad jeho obměnou. Zkuste si promluvit se svoji ženou nebo rovnou s tchyni o jeho stylu a zkuste vymyslet nový elegantní originální dárek v podobě svetru nebo mikiny. Na výběr je toho opravdu mnoho jelikož můžeme vidět velké množství motivů a zároveň existuje překvapivě i s krátkým rukávem a stejně jako klasicky i s dlouhým, s knoflíky nebo bez a další možnosti.

TIPY NA PÁNSKÉ OBLEČENÍ

3. Láhev piva ze zahraničí

Sada piv a ležáků je skvělý dárek pro tchána k narozeninám

Skvělý dárek pro tchána pivaře bude pořádná láhev originálního světového piva ze zemí jako je Belgie, Mexiko, Británie nebo třeba Irsko. U nás máme samozřejmě ty nejlepší piva, ale ani jinde ve světě na tom nejsou vůbec špatně a dárek jistě ocení. Pokud chcete zvolit opravdu velmi originální dárek, který ocení, tak mu domluvte degustaci piva někde v jeho oblíbeném pivovaru, kde se podívá rovnou i na proces jeho výroby.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

4. Autokosmetika pro plechového miláčka

Autokosmetika je skvělý vánoční dárek pro tchána

Autokosmetika pro jeho plechového miláčka je zcela jasnou volnou pro ty, kteří milují své auto nadevše. Není nic snadnějšího když víte v jaké oboru hledat dárky. Samozřejmě to může být autokosmetika do interiéru i exteriéru, ale i jiné dárky jako je vůně do auta, kamera do auta nebo třeba nové autopotahy.

TIPY NA AUTOKOSMETIKU

5. Střelba na střelnici

Střelba na střelnici je vynikající vánoční dárek pro tchána

Pokud vás tchán miluje akční filmy a zbraně, tak není nic jednoduššího než mu koupit dárek na střelnici, kde si pod dohledem profesionálního instruktora zastřílí, naučí se rozdělat a vyčistit zbraně a další. Střílet může z mnoha zbraní jako jsou AK-47, brokovnice, útočné pušky nebo obyčejné pistole všeho druhu.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

6. Holicí strojek pro tchána

Holicí strojek je skvělý vánoční dárek pro tchána

Pokud se váš tchán holí každé ráno a je často pořezaný, tak holicí strojek je jasnou volbou. Samozřejmě je vhodné konzultovat vše s manželkou nebo tchyní, které moc dobře ví, co by tchán ocenil. Na trhu je nyní tolik kvalitních holicích strojků, že asi nebude těžké vybrat, ale raději vše konzultujte zda-li by o něj měl zájem. Holicí strojek je skvělý vánoční dárek pro tchána.

TIPY PRO PÉČI O TĚLO

7. Meteostanice

Meteostanice je skvělý tip na dárek pro tchána k narozeninám

Meteostanice je skvělý dárek pro ty, kteří neustále zjišťují jaká je vnitřní a venkovní teplota. Meteostanice nabízí mnoho dalších údaju jako vlhkost vzduchu, fáze měsíce, datum, budík a pár dalších strašně důležitých údajů. To obdarovaný tchán jistě ocení a bude neustále pozorovat údaje, které mladší lidé obvykle zjišťují na internetu.

TIPY NA METEOSTANICE

8. Velmi vtipné ponožky

Pánské ponožky jsou skvělý vánoční dárek pro tchána

Pokud hledáte dárek za pár stovek, který bude brán jako velmi vtipný dárek pro tchána, tak mu pořiďte ponožky jenž budou vtipné a zároveň i hřejivé. Takových ponožek je na trhu nyní mnoho. Pokud je milovníkem piva, tak určitě nějaké s motivem piva a pokud je milovník sportu nebo jídla, tak zase s motivem na to dané téma.

TIPY NA PÁNSKÉ PONOŽKY

9. Jízda v automobilu

Jízda v rychlém automobilu je skvělý vánoční dárek pro tchána

Pokud váš tchán miluje rychlou jízdu, tak skvělý dárek pro něj bude jistě když mu koupíte dárkový poukaz na jízdu v super rychlém automobilu jako je třeba Ferrari, Lamborghini nebo Porsche. Je možnost jet do provozu ve městě nebo i na závodní okruh. Samozřejmě pokud se úplně necítí jako dobrý řidič, tak je možnost se domluvit, že pojede pouze jako spolujezdec, ale možnost je většinou i být řidičem.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

10. Placatka

Placatka je originální dárek pro tchána k narozeninám

Pokud hledáte tip na dárek pro tchána k narozeninám, tak placatka je jasná volba. Každý dárek pro chlapa, který má rád slivovici a další tvrdý alkohol je placatka. A co rovnou pořídit set placatka a panáků. Existují sety, kde najdete placatku ve které jsou i 4 panáky v krásném koženém krytu. Tohle se samozřejmě hodí na sportovní události, kde hraje jeho oblíbený tým nebo třeba na turistiku a další akce, kde společně s přáteli potřebujete oslavit určitý úspěch.

TIPY NA PLACATKY


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111