25 tipů na dárek pro partnera k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


Tipy na dárky pro partnera

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Nevíte jaký vybrat dárek pro přítele k výročí, svátku, narozeniny nebo Vánoce? Dárek pro muže se vybírá o něco hůře než dárek pro ženy nicméně dáme vám nějaké tipy na dárek pro přítele a partnera díky kterým třeba najdete to co hledáte. Ať už jde o vychytávky, vybavení, zážitky, romantiku nebo třeba výlet. Pojďme se podívat na skvělé nápady na dárek pro přítele, které jistě ocení.

1. Sportovní výživa pro partnera

Sportovní výživa je skvělý dárek pro přítele

Pokud vás muž rád běhá nebo provozuje jiné sporty, tak jako ideální dárek pro sportovce je právě sportovní výživa, která mu umožní rychleji regenerovat a také zvýšit fyzický výkon při posilování nebo jiném sportu. Díky sportovní výživě může váš partner také zhubnout jelikož mezi tuto kategorii patří i spalovače tuků a díky nim je větší šance, že se to opravdu povede. Pokud vás muž miluje běh, tak mu kupte třeba i nějaké boty na běhání nebo pro fitness nadšence třeba činky a příslušenství nebo rovnou permanentku do jeho oblíbeného fitness centra.


Dárky pro sportovce

 

TIPY NA SPORTOVNÍ VÝŽIVU

2. Dárkový poukaz na sportovní vybavení

Dárkový poukaz je skvělý a praktický dárek pro přítele

Kromě sportovní výživy můžete svému přítelovy věnovat dárkový poukaz na koupi jakéhokoliv sportovního vybavení a to ať už v internetovém nebo kamenném obchodě. Co si zvolí a koupí je pouze na něj. Jednoduše mu koupíte dárkový poukaz například za 500 kč a pokud si váš přítel vybere zboží za 600 kč, tak rozdíl ceny si doplatí. 

TIPY NA DÁRKY PRO PŘÍTELE

3. Rodinné dárky pro partnera

Stolní air hokej je originální dárek pro přítele

Pokud přemýšlíte co vybrat jako dárek pro přítele, tak jistě vyberte rodinné hry, které doslova zabaví celou rodinu a další přátelé. Mezi rodinné hry patří stolní fotbálky a stolní hokeje. Pokud chcete všechny opravdu zabavit, tak rovnou pozvěte své přátelé na turnaj ve stolní hokeji nebo fotbálku u kterého zažijete spoustu legrace.

TIPY NA SPOLEČENSKÉ HRY

4. Elegantní košile

Elegantní košile patří mezi velmi časté a praktické dárky pro přítele

Vynikající dárek pro muže elegána může být třeba elegantní košile. Pokud vás čeká ples nebo jiná společenská akce, tak se vašemu muži jistě košile hodí. Můžete vybírat z mnoha variant jako jsou různé barvy, jednobarevné nebo košile s dlouhým a krátkým rukávem. Pokud váš muž nemá rád košile, tak začněte první opatrně krátkým rukávem, kdy postupně přejdete na košile s dlouhým rukávem. Muži nemají rádi nakupování a když mu košili koupíte, tak rozhodně jenom tímhle mu uděláte radost. 

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

5. Stírací plakát a mapa pro cestovatele

Stírací mapa je vynikající dárek pro přítele a velmi praktický dárek pro cestovatele

Vynikající dárek pro cestovatele a dobrodruhy, kterým je stírací mapa. Pokud rádi cestujete jako pár nebo cestuje pouze váš přítel, tak rozhodně je tento dárek vhodný. Stírací plakát je v jednobarevné variantě, kdy má stírací plochy a po každém navštíveném státě si jej na mapě setřete což je velmi dekorativní a navždy máte na očích vzpomínku a přehled v tom jaké státy jste již navštívili.

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

6. Dekorační polštářek

Dekorační polštářek Minecraft je skvělý dárek pro muže ke spánku

Pokud si myslíte, že dárek pro přítele v podobě dekoračního polštářku je hloupost, tak jste na omylu. Pokud svému příteli věnujete dekorační polštářek na začátku vašeho vztahu, tak mu tím naznačujete, že chcete, aby jste noci trávili spolu. Dekorační polštářek je ve spoustě variant od přítelových oblíbených sportovních klubů, pivních beček a alkoholových láhví, zamilované dekorační polštářky nebo například i polštářek s obrázkem oblíbených superhrdinů. Dekorační polštářek je ideální dárek pro partnera a nebude vás stát mnoho peněz.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

7. Kurz přežití - dokonalý zážitek

Kurz přežití je dokonalý zážitek a dárek pro cestovatele co milují přírodu

Pokud je váš muž outdoorový nadšenec a miluje přírodu a kempování, tak z tohoto dárku bude naprosto unešený. Jedná se o voucher na kurz přežití ať už jen pro něj a nebo pro vás oba, kdy se naučíte mnoho vychytávek co dělat když se ztratíte v lese a jak si poradit v obtížných situacích. Na tenhle zážitek bude váš partner vzpomínat do konce života a z tohoto kurzu si toho odnese opravdu mnoho.


Dárky pro cestovatele

 

TIPY NA DÁRKY PRO CESTOVATELE

8. Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou originální dárek pro přítele elegána

Pokud je váš manžel velmi elegán, tak máme pro vás tip na dárek pro manžela. Často chodí na společenské události, plesy a další akce? Určitě bude skvělým dárkem balení manžetových knoflíčku, které jsou skvělým doplňkem každého elegána a gentlemana. 

TIPY NA MÓDNÍ DOPLŇKY

9. Trenýrky s vtipnými a zamilovanými motivy

Zamilované trenýrky s vtipnými motivy jako skvělý dárek pro přítele k Valentýnu

Spodního prádla není nikdy dost a není nic lepšího než když příteli dáte trenýrky. Dá se to brát jako velmi vtipný dárek pro manžela, protože věnovat trenýrky s nejrůznějšími vtipnými motivy nebo se srdíčky. Pokud váš manžel dárek neocení, tak si trenýrky může vzít alespoň na spaní.

TIPY NA OBLEČENÍ

10. Sada pánské kosmetiky

Sada pánské kosmetiky je luxusní dárek pro muže

Pokud vás manžel tráví příliš mnoho času v koupelně, tak určitě zapřemýšlejte nad dárkem v podobě kosmetické sady, kterou váš muž jistě ocení. Každý by o sebe měl pečovat ať jde o muže nebo ženy.

TIPY NA LUXUSNÍ KOSMETIKU

11. Powerbanka

Powerbanka je skvělý dárek pro přítele na Vánoce i narozeniny

Naprosto ideální dárek pro cestovatele, kteří mají turistiku a cestování jako velkou zálibu. Powerbanka je také vhodná pro kempování, kdy se už nikdy nestane, že se vám vybije mobilní telefon nebo jiné zařízení. Powerbanka vám vyřeší spoustu problémů, které jste dosud museli řešit.

TIPY NA PRAKTICKOU ELEKTRONIKU

12. Kniha

Kniha - deník muže ve středních letech je skvělý vánoční dárek pro přítele

Dárek pro milovníky čtení je právě kniha a tu volte podle toho jaké má váš manžel zájmy. Každého baví naprosto jiný žánr a proto by jste měli vědět, který je oblíbený právě vašeho manžela. Pokud netušíte jaký žánr vybrat, tak zvolte nějakou vtipnou knihu, kde najdete trochu akčních momentů.

TIPY NA LUXUSNÍ KNIHY

13. Společný výlet po Evropě

Společný výlet po Evropě je skvělý dárek pro přítele a manžela k výročí

Pokud rádi cestujete a váš manžel také, tak jednoznačně zvolte výlet nebo zájezd po městech a krásných památkách po celé Evropě. Zájezd vás vyjde na mnoho peněz nicméně za krásné společné zážitky to jistě stojí.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE

14. Stylové ponožky

Vtipné pánské ponožky Spongebob jsou skvělý vánoční dárek pro partnera

Vynikající vtipný dárek pro manžela jsou ponožky, kterých není nikdy dost. A co teprve až váš manžel otevře dárek a budou v něm ponožky, které mají na sobě motivy, které budou vtipné a nebo zároveň oblíbené motivy obdarovaného jako jsou superhrdinové nebo oblíbené postavičky z filmu a také sportovních klubů.

TIPY NA MÓDU A OBLEČENÍ

15. Pánské hodinky

Pánské hodinky jsou luxusní dárek pro přítele a manžela

Klasické pánské hodinky jsou už o trochu méně oblíbené než chytré hodinky nicméně koupit klasické a velmi luxusní hodinky. Hodinky jsou docela drahé a proto jsou vhodné spíše jako dárek na kulaté narozeniny vašeho manžela. Pokud koupíte hodinky v dárkové sadě, tak jsou tam další doplňky jako peněženky nebo náramek.

TIPY NA PÁNSKÉ HODINKY

16. Opasky a kšandy k obleku

Opasky a kšandy k obleku jsou skvělý dárek pro muže elegána

Dříve to byla součást každého oblečení nicméně v poslední době už se kvalitní a stylové kšandy a šle příliš nenosí a uvidíme je opravdu jen ojediněle. Pokud máte doma staromilce, který by takový dárek ocenil a vzal si je k obleku, tak mu je dopřejte. Jsou docela levné a to i ty kvalitní tudíž mu můžete jako další dárek věnovat nějaké módní doplňky jako třeba peněženku a nebo rovnou kvalitní košili s riflemi.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

17. Komiks

Komiks Spiderman je skvělý dárek pro partnera co miluje čtení

Pokud váš manžel opravdu nemá rád knihy, ale miluje filmy a seriály ze série Avengers a další superhrdiny, tak rozhodně praktickým a originálním dárkem bude když zvolíte komiks, který váš manžel ocení. 

TIPY NA KNIHY A KOMIKSY

18. Bezdrátové sluchátka

Bezdrátová sluchátka s klipem jsou skvělý dárek pro sportovce co rádi běhají

Sluchátka jsou v dnešní době součástí každého z nás. Hudba je součástí našich životů a není nic lepšího než při jízdě hromadnou dopravou, autem nebo procházkou městem či lesem. Určitě již v dnešní době vymožeností není moc příjemné tahat kabely, které jsou zapojeny do mobilního telefonu. Proto vznikla bezdrátová sluchátka, která jsou velmi oblíbená a jako dárek pro manžela naprosto vynikající.

TIPY NA DÁRKY PRO SPORTOVCE

19. Vychytávky a outdoorové vybavení

Batoh první pomoci patří mezi outdoorové vybavení a skvělý dárek pro cestovatele

Pokud hledáte dárky pro cestovatele a opravdové milovníky přírody, kteří tráví mnoho času jako turisté, tak jistě najdete u nás. Darujte svému muži vychytávky díky kterým bude do lesů a na výlety velmi vybaven. Může jít o produkty jakými jsou nůž, čelovka, powerbanka, multifunkční nářadí, láhev na pití a mnoho dalších produktů z kategorie outdoorové vybavení.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

20. Erotické prádlo s romantickou večeří

Luxusní erotické prádlo s romantickou večeří je skvělý dárek pro muže k výročí

Pokud nechcete vymýšlet složitosti, tak jednoduše věnujte svému muži to o co stojí ze všeho nejvíce a tím jste vy. Kupte si nějaké erotické sexy prádlo. Uvařte luxusní večeři po které mu ukážete co jste si nově koupila a to co se bude dělat po tomhle odhalení je již pouze na vás. Každopádně si to váš muž náramně užije a bude mít velký zážitek.

TIPY NA DÁRKY K VÝROČÍ SVATBY ČI VZTAHU

21. Originální sud piva

Sud piva Gambrinus nebo Radegast je originální dárek pro muže k narozeninám či svátku

Pokud hledáte originální dárek pro milovníky piva, tak tohle bude zcela jasný dárek. Můžete využít klasické bečky nebo soudky piva, které jsou od známých výrobců a nebo manželovy udělejte radost a zvolte originální soudek piva s motivy jeho oblíbené hudební kapely nebo filmové postavy. Na zakázku si můžete nechat udělat i speciální motivy s jeho fotkou a iniciály což jistě ocení.


Dárky pro muže

 

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

22. Jízda autem jako zážitek

Jízda luxusním autem Ford Mustang je skvělý zážitkový dárek pro muže

Adrenalinový zážitek na okruhu nebo ve městě je vynikajícím dárkem pro vašeho manžela, který miluje rychlá auta. Není nic lepšího než když na okruh nebo místo setkání zážitku dojedete svým slabým osobním vozem a nastoupíte do Lamborghini, Ferrari a dalších špičkových sportovních značek. Existují možnosti, že bude obdarovaný na místě spolujezdce a nebo můžete automobil přímo řídit a případně si jej i na celý den a víkend zapůjčit.

TIPY NA DÁRKOVÉ POUKAZY A ZÁŽITKY

23. Kožená pánská peněženka

Kožená pánská peněženka patří mezi luxusní dárky pro muže elegány

Skvělým módním doplňkem pro muže je velmi kvalitní peněženka. Pokud chodíte často na večeři a váš muž při placení vytáhne roztrhanou peněženku nebo takovou tu dětskou se suchým zipem, tak zvažte nákup dárku v podobě dospělácké a kvalitní peněženky což váš muž jistě ocení.

TIPY NA LUXUSNÍ PENĚŽENKY

24. RC model nebo dron

RC modely patří mezi velmi praktické dárky pro muže co milují závodění

Pokud je váš manžel hračička, který se baví ovládáním věcí, tak jistě ocení jako velmi praktický dárek ovladatelný dron s kamerou případně také RC model na dálkové ovládání se kterým se zabaví a zároveň se naučí ovládat takhle vyspělé technické věci. Pokud máte dítě, tak společně s manželem stráví spoustu společného času a vy budete mít čas na sebe.

TIPY NA RC MODELY A DRONY

25. Romantická večeře a noc v luxusním hotelu

Romantická večeře v luxusním hotelu při svíčkách s wellness je skvělý dárek pro muže

Tohle je naprosto ideální dárek k výročí svatby nebo vztahu. Pokud hledáte dárek pro svého partnera, kterým ho potěšíte, tak objednejte noc v luxusním hotelu s večeří. Po večeři skočíte do vířivky a užijete si krásný společný večer na který budete ještě dlouho vzpomínat.

TIPY NA DÁRKY PRO MANŽELA A PŘÍTELE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111