16 tipů na dárek pro myslivce k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO MUZE


tipy na dárky pro myslivce

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


Dárky pro myslivce jde sehnat i jinde než jen ve specializovaném obchodě, ale většinou i na internetu. Pokud ovšem víte co hledáte, tak produkty z oboru myslivosti najdete i jinde. Můžete vybrat spoustu vychytávek pro myslivce nebo cokoliv co potřebují pro pohyb v lese a orientaci. Abychom vám trochu pomohli, tak jsme připravili tipy na dárek pro myslivce a nyní se na ně pojďme podívat.

1. Myslivecká vesta nebo bunda

Myslivecká vesta nebo bunda je skvělý dárek pro myslivce

Pokud nevíte jaký dárek pro myslivce, tak nikdy nezklamete žádného myslivce pořádným oblečením. Vyberte sadu bundy s vestou, která je oboustranná a je skvělým dárkem do každého počasí. Pokud se tedy myslivci vydávají na lov brzy ráno nebo pozdě večer je naprosto jedno. Myslivci nehledí na počasí a proto potřebují pořádné oblečení. Praktická bunda je skvělým dárkem už jen kvůli mnoha kapsám díky kterým schová všechny potřebné věci.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

2. Myslivecké spodní prádlo

Myslivecké spodní prádlo je skvělý praktický dárek pro myslivce

Jak již dobře víme, tak myslivci potřebují teplo a proto i spodní prádlo je potřeba mít velmi teplé, příjemné na nošení a nemělo by nijak narušovat komfort. Do přírody je toto spodní termoprádlo naprosto výbornou volbou. Pokud máte již vybráno spodní prádlo, tak zapřemýšlejte i nad funkčním tričkem s dlouhým rukávem a také teplé ponožky.

TIPY NA OBLEČENÍ A MÓDU

3. Porcelánový hrneček na posed

Porcelánový hrnek na posed je skvělý dárek pro myslivce

Dárek pro myslivce může být taky porcelánový hrníček a to nejlépe s objemem 300 a více mililitrů. Porcelánový hrneček je skvělou volbou jelikož se nerozbije a zároveň se z něj moc dobře pije. Pokud chcete opravdu zvolit dárek pro myslivce, tak vyberte nějaký, který je potištěný mysliveckými motivy. 


Tipy na hrnky a šálky

 

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

4. Termoska nebo termohrnek pro myslivce

Termosky a termohrnky jsou skvělé dárky pro myslivce

Výborným pomocníkem pro každého myslivce je termoska nebo termohrnek, který se hodí vždy v chladném počasí ať už myslivec chodí na lov ráno nebo k večeru. Nejčastěji je termoska nebo termohrnek o objemu 500 ml což dokonale vystačí na celý večer na posedu v lese.

TIPY NA TERMOSKY A TERMOHRNKY

5. Návleky pro myslivce

Návleky pro myslivce jsou vhodný vánoční dárek pro muže

Návleky pro myslivce na nohy jsou velmi skvělým pomocníkem jelikož jsou nepromokavé a jsou vyrobeny z velmi odolného materiálu tudíž vás ochrání i před ostrým křovím, sněhem, vlhkostí nebo deštěm. Návleky se dají uvázat nahoře, tak i dole a proto vám nespadnou a vydrží vám dlouhá léta nebo spíše obdarovanému, protože tohle je vynikající dárek pro myslivce.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

7. Degustační set speciálních piv

Degustační sada piv je nejen skvělý dárek pro myslivce, ale také jako dárek pro kutily

Každý myslivec se stará o to, aby zvěřina v lese měla co jíst a proto by jste se vy měli starat o myslivce. Věnujte jim jako dárek sadu degustačních a speciálních piv, které každý muž ocení. Piva jsou od jiných výrobců a možná se obdarovaný rozhodne, že degustovat bude právě s vámi.

TIPY NA DÁRKY PRO KUTILY

8. Speciální jídlo pro myslivce

Speciální jídlo pro myslivce ocení každý milovník jídla i myslivosti

Jídlo, které potřebují myslivci jsou většinou tousty z domu nebo rohlík s paštikou, který na posedu velmi rychle myslivci pojí a poté opět číhají na kořist. Nicméně existují i speciální pytlíky s jídlem pro myslivce což je vynikající dárek. Dárek se zalije vroucí vodou z termosky, zatřese se pytlíkem ve kterém jsou od výrobce udělané určitá jídla a jednoduše můžete jíst což nezabere místo a většinou je jídlo o objemu 250 ml.

TIPY NA JÍDLO A NÁPOJE

9. Houpací sítě a hamaky

Houpací sítě a hamaky jsou skvělé pro odpočinek nejen myslivců, ale i zahrádkářů

Pokud měli myslivci velmi složitý den ať už jde o krmení zvěře a nebo lov, tak jistě ocení relaxaci. K relaxaci mu můžete koupit velmi skvělý dárek, kterým je houpací síť nebo hamaka. Tu můžete natáhnout mezi dva stromy na délku až 5 metrů od sebe a jednoduše si do ní lehnout a relaxovat. Existují i houpací sítě pro dvě osoby a tak se tam vlezete oba.

TIPY NA ZAHRADNÍ NÁBYTEK

10. Zážitek na střelnici

Zážitek na střelnici je vynikající dárek pro myslivce, kteří chtějí potrénovat střelbu

Pokud nechodí myslivec zrovna často na lov a nebo má problém s mířením, tak je velmi vhodné mu koupit voucher v podobě zážitku na střelnici, kde si mušku potrénuje. Může jít o střelnice profesionální s pravými zbraněmi a nebo ty spíše zábavné jakými jsou paintballové střelnice případně ty, kde budete střílet lukem se šípy což myslivce zabaví a odreaguje od těžké dřiny v lese.

TIPY NA DÁRKOVÉ POUKAZY A ZÁŽITKY

11. Sada nožů pro myslivce

Sada nožů je vynikající dárek pro myslivce a cestovatele

Pokud je myslivec opravdu hodně šikovný a nemá problém ulovit zvěřinu a poté ji stáhnout z kůže a rozporcovat, tak k tomu potřebuje náčiní. Jaké jiné náčiní než nože a ty mu můžete darovat. Skvělý dárek pro myslivce je celá sada naprosto ostrých nožů, které mají různé zaoblení a velikost což znamená, že vykošťování a stahování uloveného zvířete bude hračka.

TIPY NA OUTDOOROVÉ VYBAVENÍ

12. Myslivecký batoh se sedátkem

Batoh se sedátkem je skvělý dárek pro myslivce i turisty

Výjimečný a originální dárek pro myslivce je myslivecký batoh se sedátkem v jednom. Batoh má mnoho kapes, většinou je nepromokavý a tudíž se do něj vleze spousta potřebných věcí. Sedátko je velmi jednoduše odnímatelné a tudíž si může obdarovaný kdykoliv a kdekoliv sednout a odpočinout si.

TIPY NA TURISTICKÉ BATOHY

13. Kniha o myslivosti

Kniha Vzpomínky na krásnou myslivost je skvělý dárek pro myslivce k Vánocům

Pokud znáte myslivce, který s myslivostí právě začíná, tak není nic jednoduššího než mu koupit knihu, kde se dozví naprosto vše co o myslivosti potřebuje vědět. Většina to řeší tak, že se zeptá starších myslivců a ti je učí vše potřebné nebo si zjišťují informace na internetu. Pokud je ovšem obdarovaný staršího věku a navíc nemá příliš kolegu myslivců, tak je kniha a encyklopedie o myslivosti velmi praktickým dárkem.


Tipy na knihy

 

TIPY NA KNIHY O MYSLIVOSTI

14. Fitness náramek

Chytré a fitness náramky jsou skvělý dárek pro myslivce co chtějí mít pod kontrolou svůj stav

Fitness náramek je skvělý dárek pro myslivce už jen kvůli tomu, že většinu svého času tráví v lese a na cestách. Díky náramku budou sledovat všechny své životní funkce a také trasu, kde se dozví kolik kilometrů za den nachodili což je velmi potřebná informace. Některé náramky jsou velmi kvalitní a hlavně jsou i voděodolné což se do přírody jistě hodí.

TIPY NA CHYTRÉ NÁRAMKY

15. Vtipný dárek pro myslivce

Placatka je skvělý vychytávka a vybavení pro myslivce

Velmi vtipný dárek pro myslivce, který je zároveň originální dárek pro myslivce je potištěný produkt ať už vtipným textem, motivy a nebo třeba iniciály obdarovaného. Na zakázku můžete nechat udělat pro obdarovaného například tričko, samolepky na auto, ručník nebo kryt na mobilní telefon a mnoho dalších produktů.

TIPY NA PLACATKY PRO MYSLIVCE

16. Čelovka pro myslivce

Čelovky jsou skvělý dárek pro myslivce do přírody a na posed

Vynikající dárek pro cestovatele, dobrodruhy a samozřejmě i pro myslivce je čelovka. A to pořádná čelovka, protože myslivec většinu času tráví ve tmě a když už chystá krmení v lese pro zvířata a nebo uloví zvíře, které poté se svým ohařem pronásleduje v noci lesem po tmě jistě čelovku bude potřebovat. Čelovka se velmi snadno nosí na hlavě a je velmi silná tudíž nebude problém prosvítit opravdu velké množství lesa.

TIPY NA ČELOVKY PRO MYSLIVCE


Pokud jste nevybrali dárky pro muže, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro ženy nebo dárky pro děti.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111