12 tipů na dárek pro roční dítě k narozeninám, svátku i Vánocům

DARKY PRO DĚTI


Tipy na dárky pro roční dítě

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO RODINU

DARKY PRO ZENY


1. Kniha se zvuky zvířátek

Velká kniha zvuků pro nejmenší je skvělý dárek pro roční dítě

Hračky, které vydávají zvuk obvykle nejvíc zabaví. Pokud nevíte co koupit ročnímu dítku, vybírejte z nabídky knih které dítě zabaví. Prcek zmáčkne tlačítko co udělá zvuk určitého zvířátka a děťátko se po malých krůčcích učí zvuky zvířat. Pro starší děti to jde i stěžit, knížka nabídne zvířátko a dítě musí poznat zvuk a následně zmáčknout správné zvířátko. 

TIPY NA INTERAKTIVNÍ HRAČKY

2. Jídelní sada

Jídelní sada je naprosto praktický dárek pro roční dítě k narozeninám

Roční dítě už asi nějaký den zoubek má a pomalu se učí jíst normální stravu. Darujte rodičům veselý jídelní set pro jejich prcka, díky čemuž může dítě jíst společně u stolu s rodiči. Jídelní set pro děti je vyrobený z nerozbitného materiálu a bývá přizpůsoben malým dětským rukám pro lepší manipulaci.


Tipy na kojenecké potřeby

 

TIPY NA KOJENECKÉ POTŘEBY

3. Bazének s míčky

Bazének s míčky patří mezi oblíbené a luxusní dárky pro roční dítě

Děti milují balónky, které mohou nahánět po celé místnosti (hlavně pokud se dají uchopit do ruky a vydávají zvuk). Pokud máte v bytě dostatek prostoru, určitě zvažte koupi dětského bazénu s balónky. Dítě se určitě zabaví na dost dlouhou dobu.

TIPY PRO NEJMENŠÍ

4. Kniha s pohádkami

Kniha s pohádkami patří mezi oblíbené dárky pro roční dítě

Nechce dítě večer spávat v pokojíčku? Zkuste rodičům pořídit knížku s pohádkami nebo říkadly. Jestli obdarovaná rodina má ráda písničky, kupte dětský zpěvník, maminka nebo tatínek mohou svému dítěti zpívat a zlepšovat tím jeho slovní zásobu a výslovnost.

TIPY NA KNIHY

5. Teepee

Teepee patří mezi oblíbené dárky pro děti do dětských pokojů

Taky jste jako malý stavěli bunkry s dek a peřin? Dopřejte svému dítěti podobnou zkušenost, jen s tím rozdílem že před spaním nebudete muset vše uklízet. Dětské teepee není pouze venkovní záležitostí, vlezou se i do pokojíčku nebo terasu. Dítě bude mít svůj klid a místo, které bude jenom jeho.

TIPY NA DĚTSKÝ NÁBYTEK

6. Povlečení

Dětské povlečení patří mezi praktické dárky pro roční dítě do postýlky

Povlečení a prostěradel není nikdy dost. Darujte dítěti povlečení do postele s oblíbenými vzory, u holčiček to mohou být princezny nebo jednorožci a u chlapců autíčka nebo třeba dinosauři. 

TIPY NA BYTOVÝ TEXTIL DO LOŽNICE

7. Skládající kostky

Skládající kostky patří mezi vzdělávací a oblíbené hračky pro nejmenší děti

Pro roční dítě kupujte spíše pěnové kostky, dítě se může skládat na sebe a tím rozvíjet svou pozornost a trpělivost. Vybírejte z nabídky pěnových kostek, které mají na každé straně vzor (čtverec, kolečko atd.) a ten dítě musí správně natlačit na své místo.


Dárky pro nejmenší

 

TIPY NA DÁRKY PRO NEJMENŠÍ

8. Úložiště na hračky

Úložné boxy na hračky patří mezi oblíbené dárky pro roční dítě

Máte doma fůru hraček a nevíte kam s nimi? Pořiďte dětské úložné boxy na hračky. Opět existují boxy s různými vzory, tvarem a materiálem, ze kterého je vyrobený. Pokud před dítětem budete schovávat hračky do úložného boxu, časem se naučí kam hračky patří a bude si je po sobě uklízet samo.

TIPY NA ÚLOŽNÉ BOXY

9. Vodní hračky

Vodní hračky jsou velmi oblíbenými dárky pro roční dítě do vany

Patří vaše dítě mezi milovníky vody? Vyberte hračky do vody, které prcka zabaví. Kromě srandy mohou vodní hračky i rozvíjet motorické dovednosti. Hračky využije i v letním období v bazénku..

TIPY NA VODNÍ HRAČKY

10. Odrážedlo

Odrážedlo je velmi luxusní dárek pro roční dítě k narozeninám

Máte doma velkého živla, co rád vše objevuje? Odrážedlo určitě udělá radost vašemu prckovi i vám, nebudete muset brát sebou kočár a když bude dítě unavené nechá se pomocí ručky vést rodiči na odrážedle, některé mají i menší úložný prostor, kam dáte svačinku či pití.

TIPY NA VOZÍTKA PRO DĚTI

11. Lampička

Lampička patří k praktickým dárkům pro roční dítě

Jednoho dne vaše dítě bude spát samo ve svém pokojíčku a většině dětí trvá nějaký ten čas než si zvyknou na jinou postel a místo. Vyberte dětskou lampičku, která pomůže dítku usnout. Na trhu jsou lampičky co tlumí světlo, tak aby dítěti nenarušovalo spánek a nebudilo ho. Lampičky jdou nastavit na určitý čas, že se pak samy vypnou.

TIPY NA OSVĚTLENÍ

12. Hopsadlo na zavěšení do dveří

Hopsadlo na zavěšení do dveří patří k oblíbeným dárkům pro roční děti

Potřebujete mít chvíli volného času třeba na úklid nebo vaření a prcek bez vás neudělá ani krok? Zvažte koupi skákadla, které zavěsíte do dveří, posadíte dovnitř dítě a ten si vesele hopsá do vzduchu, přihoďte mu tam oblíbení hračky a dítě má o zábavu postaráno.

TIPY NA DĚTSKÉ ZBOŽÍ


Pokud jste nevybrali dárky pro děti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky podle příležitostí

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.


11111