5 tipů na nejlepší dárky pro svědkyni a svědka

DARKY PRO RODINU


Tipy na dárky pro svědkyni a svědka

Můžeme se podívat na další dárky dle příležitostí jako jsou dárky k svátku, dárky pro páry, dárky k narozeninám, dárky k výročí vztahu či svatby, dárky k Vánocům, dárky k Valentýnu pro zamilované nebo dárky na svatbu pro novomanžele.

DARKY PRO DĚTI

DARKY PRO MAZLICKY

DARKY PRO MUZE

DARKY PRO ZENY


Chystání svatby není žádná sranda, právě naopak je to spousta času vybíráním vhodných věcí což se často neobejde bez stresu. Darujte pro vašeho svědka či svědkyni osobitý dárek jako poděkování za to, jak hezky se postaral o výjimečný den vašeho života. Zde si projdeme 5 tipů na dárek pro svědkyni nebo svědka.

1. Láhev alkoholu

Láhev alkoholu je praktický dárek pro svědkyni a svědka

Alkohol nesmí chybět při žádné příležitosti. Je jen na svědkovi či svědkyni, zda láhev vypije poté s vámi nebo s kýmkoliv jiným. Darujte láhev oblíbeného alkoholu s vlastní etiketou, kde si vyberete nápis dle své úvahy.


Tipy na alkoholické nápoje

 

TIPY NA ALKOHOLICKÉ NÁPOJE

2. Hrnek

Hrnek s vlastním vzpomínkovým motivem na svatbu je skvělý dárek pro svědkyni a svědka

Další z tipů tu máme hrnek, opět doporučujeme vybírat s vlastním potiskem. Obdarovaný bude mít skvělou vzpomínku na celý život (dokud hrníček a obdarovaného smrt nerozdělí třeba pádem z kuchyňské linky).

TIPY NA HRNKY A ŠÁLKY

3. Trošku jiná kniha

Trošku jiná kniha se vzpomínkami na svatební večer je skvělý dárek pro svědkyni a svědka

V dnešní době není kniha pouze na čtení. Na trhu jsou i knihy do kterých můžete psát a kreslit, darujte svědkyni právě tuhle knihu, kam si může psát společné zážitky či lepit fotky.

TIPY NA KNIHY

4. Zážitek pro milovníky adrenalinu

Zážitek pro milovníky adrenalinu může být například jízda sportovním autem

Máte kamaráda/bratra či jakéhokoliv jiného svědka co zbožňuje adrenalin? Darujte mu jako poděkování jízdu v rychlém autě nebo seskok padákem.

TIPY NA DÁRKY PRO ŽENY

5. Placatka

Placatka patří mezi oblíbené dárky pro muže i pro svědkyni a svědka

Zase a opět alkohol, pokud nechcete darovat láhev, darujte placatku s vlastním nápisem. Zvolte například mezi iniciály svědka, jménem nebo různým nápisem.

TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE


Pokud jste nevybrali dárky pro nejrůznější příležitosti, tak vám doporučíme navštívit i naše další kategorie dárky pro dětidárky pro muže nebo dárky pro ženy.

Dárky pro muže

Vymyslet originální dárek pro muže není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro muže a vy si vyberete dle toho jaký má váš muž věk a zájmy. Co takhle dárek k svátku18.narozeninám, 20.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, 80.narozeninámke Dni otcůna Vánoce, k promoci.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro muže a jedno jestli vybíráte dárek pro přítele, manžela, dědu, kamaráda, bratra, tchána, kolegu, švagra, strýce nebo tátu. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovníky kočekkuchařemyslivce, sportovce, pivaře, vinaře, milovníky aut, fotbalisty, motorkáře, dobrodruhy, kutily, knihomoly, zahrádkáře nebo rybáře

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro muže, zážitkové dárky pro muže, elegantní dárek pro muže, vychytané a inteligentní dárky pro muže nebo luxusní dárek pro muže.

Dárky pro ženy

Vymyslet originální dárek pro ženy není zrovna úplně snadné. Na otázku co by si přáli většinou odpoví, že nic nepotřebují a proto jsme tu my abychom vám pomohli. Doporučíme vám stovky tipů na dárky pro ženy a vy si vyberete dle toho jaký má vaše žena věk a zájmy. A co takhle dárek na Vánocek svátku, 15.narozeninám, 18.narozeninám, 30.narozeninám, 40.narozeninám, 50.narozeninám, 60.narozeninám, 70.narozeninám, k promocidárek ke Dni matek.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro ženy a jedno jestli vybíráte dárek pro tetumanželku, přítelkyni, dceru, maminku, babičku, kolegyni, tchyni, švagrovou, kolegyni, kamarádku nebo sestru. Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i dárky pro milovnice koček, myslivkyně, kuchařky, sportovkyně, pivařky, vinařky, motorkářky, kutilky, milovnice aut, dobrodružky, knihomolky, zahradnice nebo rybářky.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také kreativní dárky pro ženy, originální dárky pro ženy, zážitkové dárky pro ženy, vychytané a inteligentní dárky pro ženy, vtipné dárky pro ženy, luxusní dárky pro ženy nebo praktické dárky pro ženy.

Dárky pro děti

Vymyslet originální dárek pro děti je velmi složité jelikož každému se nezavděčíte. Pokusíme se vám doporučit stovky dárků pro děti a vy si vyberte podle věku a zájmů vašeho dítěte.

U nás najdete 100+ tipů na dárky pro děti a jedno jestli vybíráte dárek pro novorozence, roční miminko, holky, kluky nebo puberťáky a teenagery

Z těchto kategorií si jistě vyberete a pokud chcete více detailně zaměřené produkty, tak nabízíme i Harry Potter dárky pro děti, Minecraft dárky pro děti, Star Wars dárky pro děti, Lego dárky pro děti, dřevěné hračky pro děti, Nerf pistole pro děti nebo interaktivní a robotické hračky pro děti.

Jste spíše pro hodnotnější dary? Ukážeme si také univerzální dárek pro děti, praktický dárek pro děti nebo levný dárek pro děti.


11111